خیر، قانون فعلی تا پایان سال 89 اعتبار داره، و هنوز واسه سال 90 تصمیمی گرفته نشده، شما مطمئن باش با این خر تو خری که تو خدمت هست و بی پولی، نه کمترش میکنند نه زیادترنقل قول:
خیر، قانون فعلی تا پایان سال 89 اعتبار داره، و هنوز واسه سال 90 تصمیمی گرفته نشده، شما مطمئن باش با این خر تو خری که تو خدمت هست و بی پولی، نه کمترش میکنند نه زیادترنقل قول:
دوست جونا كه زحمت ميكشن اين 2 تا سوال منو باز جواب بدن
الان آموزشي چند روزه ؟ كلا سربازي الان 20 ماهه؟؟
وقتي من برم خدمت (آبان) اگر مثلا 7 8 ماه ديگه يه قانوني تصويب كنن به من ديگه نميخوره ؟؟ يعني من با قوانين سال 89 بايد خدمت كنم ديگه؟؟
ممنون :11:
سلام دوستان . یه سوالی دارم . اونایی که با قانون سه برادری معف شدن و کارت معافی رو گرفتن بازم باید برن دوره آموزشی رو بگذرونن؟؟؟؟؟
چون تو برگه هایی که پر کردیم برای درخواست نوشته بود تا 3 سال بعد باید اقدام کنید برای دوره آموزشی.
مدت آموزشی ماه هست، و مدت خدمت 18 ماهنقل قول:
شما تاریخ اعزامت هرچی باشه مشول آن سال میشی، اگه آبان اعزام بشی قانون 89 بهت میخوره
چند ماه ؟؟ تايپ نشده روزبه جان :40:نقل قول:
سلام
آقا من نیمه اول 70 هستم امسال میرم دانشگاه ولی از رشته ام خوشم نمی اد مجبوری رفتم که نرم سربازی فعلا
اگه ساله دیگه تو کنکور شرکت کنم یه رشته دیگه رو می تونم برم ؟مشکل نداره؟باید الان دفدرچه پست کنم؟
ممنون میشم جواب بدید:40:
امروز صبح تهران بودم رفتم نظام وظيفه دوباره سوال كردم گفتن نميتوني كنكور بدي دليلشو پرسيدم گفتن نميتوني دو بار انصراف بدي و فقط يك بار ميشه انصراف داد. اينو كه گفت انقدر ناراحت شدم كه ديگه ذهنم كار نميكرد فكر كنم وقتي اومدم خونه چند تا سوال ديگه برام پيش اومد ولي ديگه از تهران برگشته بودم گفتم شما شايد بتونيد كمكم كنيد.نقل قول:
1- اگه كسي دو بار انصراف بده فقط از نظر نظام وظيفه مشكل داره ديگه درسته ؟ منظورم اينه كه اگه مشكل نظام وظيفه نداشته باشم و كارت پايان خدمتم دستم باشه ميتونم دو بار انصراف بدم و براي بار سوم دانشگاه جديد ثبت نام كنم ؟ ( ميخوام بگم دو بار انصراف به معني خداحافظي هميشگي از تحصيل نيست كه ؟ )
2- تا حالا كسي رو ديدين كه دو بار انصراف داده باشه و براي بار سوم يه دانشگاه جديد ثبت نام كرده باشه ؟
3- من اگه بخوام كنكور 90 شركت كنم چي كار ميتونم بكنم ؟ (حتي اگه برم سربازي مشكل نيست فقط نميدونم ميشه يا نه )
سلام.نقل قول:
اگه الان دانشجو هستید ، مشکلی نیست . میتونید اگه جای بهتری قبول شدید، انصراف بدید و اونجا ثبت نام کنید.دفترچه هم نمیخواد.
نقل قول:
خب شما نگفته بودید قفلا هم انصراف دادید یا من متوجه نشدم...
بله دوبار انصراف بدید مشکل نظام وظیفه پیدا میکنید و نمیتونید ثبت نام کنید...
اگه کارت پایان خدمت داشته باشی ، مشکلی پیش نمیاد.
کسی هم نیست که دوبار انصراف داده باشه و بار سوم رفه باشه دانشگاه ، چون نمیتونه. مگه اینکه کارت پایان خدمت داشته باشه.
برای کنکور 90 هم خب میتونید در حین خدمت بیاید و کنکور بدید. منتها برای درس خوندن تو خدمت شاید مشکل داشته باشی! در ضمن اگه غیبت نداشته باشی...
موفق باشین
شما لطف ميكنيد به اين پست من يه بار ديگه نگاه كنيد و بگيد كه من چيكار بايد بكنم تا بتونم كنكور 90 شركت كنم ؟نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5407534&postcount=2241
سلام
قانون 3 برادر برای معافی هنوز هست؟