دیگه چه خبر ؟
Printable View
دیگه چه خبر ؟
من عاشق 2 تا آهنگش هستم،با اينكه همه آلبوم هاشو حفظم.
اولي آهنگ كفتر چاهي از آلبوم كفتر چاهي
دوميش آهنگ صبوري از آلبوم خودكشي ممنوع
نوكرم
متاسفانه ...من خودم خیلی دوست داشتم محسن چاوشی با دو مجله معتبر و پر بازدید اتفاق نو و ترانه ماه مصاحبه کند ولی 2 شماره از اتفاق نو گذشته و لی.....نقل قول:
دیگه چه خبر ؟
ترانه ماه اومده ولی خبر ندارم..مصاحبه ایی داشته یا خیر!
سلام
لینک آخرین آلبومش رو میتونید بذارید ؟
تو اين تايپك هستنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=268802
سلام به همه دوستان من خیلی وقت دنبال این تاپیک بودم ولی نتونستم پیدا کنم
خیلی سئوال دارم ولی چون تاپیک و نخوندم می ترسم تکراری باشه و دوستان ناراحت بشن فعلا یکی از اونایی که دوست دارم مطرح می کنم اگه تکراری بود ببخشید
آهنگ صندلی انتظار مربوط به کدوم آلبوم من فقط دموشو دارم اگه کاملشود دارین لطف کنید بذارین
منبع این مطلب:ganja2music.ws
نظر بعضی خوانندگان درباره آلبوم جدید محسن چاوشی
آلبوم یه شاخه نیلوفر از نظر آهنگسازی فوق العاده سنگین بود طوری که نظر خیلیا این البوم پدیده ی آلبوم های سال جدید بود.که در این باره با چندی از خواننده های مطرح موسیقی به گفتگو پرداختیم که نظر بعضی از اونهارو به اطلاع شما میرسونیم.
شادمهر عقیلی : با اینکه فرصت زیادی نداشتم این آلبوم رو از طریق یک سری از دوستان که در ایران دارم تهیه کردم آلبومی که شاید بعد از سه روز تازه بفهمی که این خواننده چی خونده.بهشون تبریک میگم البوم بسیار زیبا بود ولی از آهگساز این البوم گله هایی رو دارم به نظر میرسه که خواسته هنرش رو بیش از اونی که هست به رخ بقیه بکشه که باعث شده خیلی از جاها صدای محسن چاوشی عزیز تو آهنگ گم بشه ولی بازم میگم که آلبوم بسیار زیبا بود و مطمئنن بهترین اثر این هنرمند.
شهیاد: به این خواننده علاقه زیادی نداشتم ولی این البوم باعث شد تا آهنگ های قدیمیش رو هم با دقت گوش کنم.
سیاوش قمیشی: محسن چاوشی بدون شک بهترین خواننده در ایرانه به خودش هم گفتم به شما هم میگم که البومش بسیار با معنی بود و مشخصه که زحمت های زیادی برای این البوم کشیده شده.
محمد اصفهانی: آلبوم خوب بود و بهترین نکته مثبت این آلبوم از نظر بنده صدای خود خواننده بود که به صورت خام و بدون هیچ افکتی بود که همین نکته باعث شده که آلبوم جدید به نظر برسه چون موسیقی کشورمون داره مسیر خودش رو گم میکنه به جای ته صدا دیگه میکسر های چند تونری دارن حرف میزنن.
حمید عسگری: آلبوم جالبی بود ولی خب از کمپنی پخش این البوم هم نباید گذشت چون بسیار برای این آلبوم مایه گذاشت.
بنیامین بهادری: آلبوم خوبی بود با دقت گوش کردم و از نمره بیست به اون چهارده میدم.
خب حرف های چندی از خواننده ها رو شنیدیم البته این گفتگو ها به صورت مختصر بود با چند نفر دیگه هم گفتگو داشتیم که به دلیل زیاد نشدن حجم این پست صحبت هاشون حذف شدن.
(راست و دروغ این مطلب بر عهده ی منبع ان میباشد!!!!)
منبع این مطلب:ganja2music.ws
اگه بنيامين به آلوم چاوشي چهارده ميده به آلبوم خودش بايد نمره ي 5 هم نمي تونه بده... چاوشي بيسته:5:نقل قول:
بنیامین بهادری: آلبوم خوبی بود با دقت گوش کردم و از نمره بیست به اون چهارده میدم.
نقل قول:,,,masoud908نقل قول:
همش اراجیفی بیش نیست من این هراسان خوب میشناسم مطمئنم هیچ کدوم به اندازه من باهاش ارتباط نداشتید
تو سایت های bo2pmc بعدش اریاوب و بوِیژه تو یاهو مسنجر
اولش خیلی به حرفاش اعتماد داشتم بعدش دستش برام رو شد و فهمیدم یه دروغگویی بیش نیست
دوستان نظرسنجی زدم!
داغش کنید!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=275499