من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟نقل قول:
ولی این رو هم امتحان کنید:
در صورتی که جواب داد یک پست بدهید تا اگر بقیه هم چنین مشکلی داشته باشن جوابشون رو گرفته باشن.نقل قول:
با تشکر.
Printable View
من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟نقل قول:
ولی این رو هم امتحان کنید:
در صورتی که جواب داد یک پست بدهید تا اگر بقیه هم چنین مشکلی داشته باشن جوابشون رو گرفته باشن.نقل قول:
با تشکر.
آقا پچ جدیدی که واسه این بازی اومده دانلود کنید گرافیک بازیو خیلی بالا میبره و مشکل نورپردازی بازی هم حل میشه.
گرافیک بازی هم از Ps2 بهتر و در حد Gc میشه!
موفق باشید
راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده :18: :18: :18:نقل قول:
[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم خیلی باحال بود.
درسته . هم با 5200 و هم با MX4000 مشکل داره .نقل قول:
[من هم همچین مشکلی دارم.(اگه اشتباه نکنم کارت گرافیکه شما ATI Radeon 9200 128MG هستش!درسته؟
من تو یه وبلاگ خوندم که این بازی روی کارت Geforce fx 5200 or ATI Radeon 9200 64 bit(مربوط به پهنای باند نه مقدار حافظه) دچار مشکل میشه.اگه رمت 256 باشه همونطوری که قبلا گفتم باید virtual memory رو بالا ببری.در ضمن این پچی که انودیا گفت گرافیک رو شدیدا می بره بالا من خودم پچ رو نگرفتم ولی عکسهای این بازی رو که بعد از نصب پچ دیدم کف کردم.
ممکن هم هست با بالا بردن اون مشکل حل بشه .
نه . زیاد هم سخت نیست . فقط باید دستت روی دکمه ها باشه . شما که 2 یا 3 بار بری میفهمی که کی میگه دکمه بزن ولی هر دفعه عوض میشه . چند بار تمرین کنی درست میشه.نقل قول:
راست میگی خیلی سخت بود . هی تند تند میگه 3 4 رو بزن یا 7 8 رو بزن آدم بعضب موقع قاطی میکنه . دوباره باید از اول بیاد . ولی اونجایی هم که باهاش میجنگی سخته . انگار فلفل خورده
يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!نقل قول:
توضيحاتي درباره patch جديد شركت ubisoft به همراه لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
در کلیسا رو چه جوری باز کنم?
اونجا باید 2 جعبه که آویزون هستند در هوا رو با تیر بزنی . بعد میوفتند پایین و یه راه جدید باز میشه .نقل قول:
سلام.من تو اون قسمت که هوا تاریکه و پیش یه ابشار هست(بعد از کلیسا و شکست اون غول) مشکل دارم.نمیتونم کلید رو پیدا کنم.از یه نردبان که میرم بالا رنگ بعضی از محیط های توی نقشه روشن میشه که نشون میده میشه اونجا رفت ولی من نمیتونم.
در کلیسا رو چه جوری باز کنم?
خوب خواستن با این کار اولا جذابیت بازی رو بیشتر کنند و هم یکمی سخت تر بشه . مخصوصا اون Krauser . خیلی سخت هستش .نقل قول:
يكي از نقاط ضعف اين بازي كه كار رو مسخره كرده همين فشار دادن دكمه هاي تركيبيه. همه هم بدون استثناء دفعه اول غافلگير ميشن و از دفعه دوم به بعد ميتونن ردش كنن! اصلا معلوم نيست هدف از اين كار تو بازي چيه؟!؟!
من یه توضیح در مورد پچ بدم.من پچ رو دانلود نکردم ولی کرکش رو دانلود کردم ببینید با یه کرک 6 مگابایتی چقدر گرافیک تغییر میکنه.
این عکس ماله قبل از ریختن کرکه
این ماله بعد از ریختن کرکه
توی لینکی که جناب مصطفی گذاشته 2 تا کرک هست که من اینو Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE دانلود کردم.دانلود کنید می ارزه.
يعني اين پچ واقعيت داره ؟
ولي يكم دير اومد ! تمومش كرديم رفت . چهلمش هم رفت !
سلام
لطفاً بفرمائيد مرحله تکاوره که روي برج هست و ديناميت منفجر مي شه و وقت تموم مي شه بايد چيکار کنم تکاروره رو هر چي مي زنم نمي ميره و مي کشدم و برج هم با همون ديناميت ها منفجر مي شه
با تشکر
رمز کشتنش استفاده از چاقو هستش که از هزار تا تیر و آر پی جی بیشتر اثر داره
يعني بايد بکشمش ديگه و به وسيله چاقو؟
دوستان من 1 توضیح در مورد پچ جدید و طریقه نصبش بدم.
اولا اینکه حتما این پچ رو نصب کنید و دوباره بازیو تموم کنید که تازه بفهمید Resident evil به چی میگن. با این پچ گرافیک بازی واقعا دگرگون میشه !
نمونه عکس ها قبل و بعد از نصب کردن این پچ :
قبل از نصب :
بعد از نصب :
دانلود پچ با حجم 70 مگابایت :
توضیح : این پچ فقط بر روی نسخه اروپایی این بازی نصب میشه و کسایی که نسخه آسیایی این بازی رو دارن ( مثه خود من) با این تغییرات رو بدن تا بتونن پچ رو نصب کرده و بازی رو اجرا کنن.کد:http://patches.ubi.com/resident_evil_4/resident_evil_4_1.10_eur.exe
1- فایل Game.exe نسخه اروپایی رو از لینک زیر دانلود کنید و در پوشه بازی کپی کنید.
کد:http://rapidshare.com/files/26740270/game.rar.html
2- در ریجستری ویندوز آدرس : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\biohazard 4 را به
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\CAPCOM\Resident Evil 4 تغییر بدهید .
3- پچ را دانلود کرده و نصب کنید :
4 - کرک نسخه 1.1 این بازی را از آدرس زیر دانلود کنید و در مسیری که بازی را نصب کرده اید کپی کنید:کد:http://patches.ubi.com/resident_evil_4/resident_evil_4_1.10_eur.exe
نکته : دوستانی که نسخه اروپایی بازی رو دارن فقط مراحل 3 و 4 را اجرا کننکد:Resident Evil 4 v1.1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE [6.5 MB]
http://m0007.gamecopyworld.com/games/pc_resident_evil_4.shtml
موفق باشید :46:
آرهنقل قول:
اما اگه نمی خوای از چاقو زیاد استفاده کنی مسلسل بهترین اسلحه است اما اگه یه میلیون بار هم بزنی اما یه ضربه چاقو بهش نزده باشی کشته نمی شه پس می تونی اول خوب تیر بارونش کنی بعد ضربه آخر رو با چاقو بزنی
به نظر من...اگه بتوني قبل از اينکه به اينجا بياي از اون فروشنده يک دونه از اون تفنگ هاي بمب انداز بخري(14 تا تير هم بسته) با يه آرپي چي...همه چي حله...با اون 14 تا تير مي توني تا بالاي برج برسي...بعدش هم بالاي برج هر وقت اون وسيله دفاعي رو از جلوش برداشت،يه آرپي چي بزن...مي ميرهنقل قول:
جناب Nvidia یعنی دیگه با این کار گرافیک بازی دقیقا" مثل PS 2 میشه؟
گرافیک دموهای بازی هم بالا میره؟؟ چون من قبلا" دموهاش رو که دیدم خیلی مسخره بودن.
سلام
تشکر از راهنماييتون
يه مشکل دارم
مرحله اي که روي اسکله کشتي هست و همش حالت دمو داره وقتي مي يام پهلو اشلي مي ريم سوار يک قايق مي شيم و اسکله هم منفجر مي شه زمان سنج هم نمايش داده مي شه ولي نمي دونم وقتي توي قايق موتوري دريم توي تونل مي ريم جلو چي مي گه چه طور بايد ردش کنم آخه صخره ها منفجر مي شه مي ميرم نمي دونم بايد چيکار کنم
همواره شاد و پيروز و سربلند باشيد
فقط بايد جاخالي بدي و بري جلو يكي دوبار بري ياد ميگيري اصلا سخت نيست اينجاش . :46: :13:نقل قول:
سلام
تشکر از راهنماييتون
يه مشکل دارم
مرحله اي که روي اسکله کشتي هست و همش حالت دمو داره وقتي مي يام پهلو اشلي مي ريم سوار يک قايق مي شيم و اسکله هم منفجر مي شه زمان سنج هم نمايش داده مي شه ولي نمي دونم وقتي توي قايق موتوري دريم توي تونل مي ريم جلو چي مي گه چه طور بايد ردش کنم آخه صخره ها منفجر مي شه مي ميرم نمي دونم بايد چيکار کنم
همواره شاد و پيروز و سربلند باشيد
بهت تبريك ميگم بالاخره بازي تمام كردي و فروم يه نفس راحت بكشه:11:
بعد از نصب پچ برنمه موس از كار ميافته من تمام ورژنها رو امتحان كردم كسي نظري نداره ؟؟
مرسينقل قول:
خوشحالم ولي شما هم به ما سر بزنيد خوشحال مي شيم
سلام
در مرحله آخر اسکله رو رد کردم با اشلي همون دختره اومدم سوال قايق موتوري شدم بعد جا خالي هم دادم زمان هم دارم قسمت هاي آخر که از صخره مي خوان خارج بشن پرت مي شيم توي دريا و مي ميريم بايد چيکار کنم
موندم اينجاش رو بايد چه طوري رد کنم
لطفاً يکي دقيق بگه بايد چيکار کنم
با تشکر
internet جان تو این قسمت من روانی شدم . شما باید تمام اون صخره هارو رد کنی (باید از روی صخره ها بپری, از صخره های که از بالا مییان جا خالی بدی تا برسی به آخر )یه دمو می یاد و بازی تموم میشه
اینترنت جان اولا که نباید به هیج صخره ای بخوری .
بعدشم اگه نخوری که راحت تموم میشه .
دوستان عزيز
آخه مي دونيد چيه چون آخرين save بازي در مرحله اون غوله هست در نتيجه اگه صخره رو رد نکنم دوباره بايد برگردم سراغ اون غوله حالا باز هم روش کار مي کنم ببينم چي مي شه
با تشکر
اي واي هنوز تمامش نكردي :27: :27:
در آخرين مرحله و در اخرين ثانيه بايد از روي تخته سنگه اگه اشتباه نكنم بپري همين /// :31:
من اين بازي را تو 2 وز تمام كردم اين نسخه خيلي اسون بود واقا
واي واقعا جاي تعجب داره هنوز خيليا هستن كه اين بازي رو بازي مي كنن! و هنوز تمومش نكردن!
مهم روز نیست مهم اینه که تو چند ساعت تموم کردی.حالا تو چند ساعت تمومش کردی؟نقل قول:
بچه ها پچ نسخه اروپایی بازی اومده که گرافیک بازی رو ارتقا میده اینم لینک دانلود با حجم 75 مگ:
در ضمن نسخه یوبی آمریکا هم از نظر گرافیکی بهبود پیدا کرده تو گیم اسپات عکساش هست
والا به نظر من نه روز مهمه نه تعداد ساعت بازي !!! :13: :13:نقل قول:
مهم روز نیست مهم اینه که تو چند ساعت تموم کردی.حالا تو چند ساعت تمومش کردی؟
مهم اينه كه بعضيها يه بازي اكشن با يه بازي فكري اشتباه نگيرن همين /// :46: :46:
موافقمنقل قول:
لذت بازی به اینه که از داستانش ، روندش، موسیقی و گرافیکش و تمام گیر کردن هاش لذت ببری
مگه مسابقه دو هستش که می خواین زودتر تمومش کنین ؟
والا عزیزم عرض کنم خدمت شما این بازی به تنها چیزی که نیاز نداشت فکر کردن بود. :20: :20:نقل قول:
بعدش هم خوب شد گفتی چون غیر از شما کسی فرق بازی اکشن و فکری رو نمیدونه.
در آخر هم عزیزم مهم این نیست که بعضیها یه بازی اکشن رو با یه بازی فکری اشتباه نگیرن مهم اینه که آدما یاد بگیرن تو کار همدیگه دخالت نکن و به جای دیگران جواب ندن. :20: :20:
موفقم
لذت بازی به اینه که از داستانش ، روندش، موسیقی و گرافیکش و تمام گیر کردن هاش لذت ببری
مگه مسابقه دو هستش که می خواین زودتر تمومش کنین ؟
شما درست میگی دوست عزیز لذت بازی به همین چیزهایی هست که شما گفتی.آره مسابقه دو هم نیست ولی یه بازی برای اولین بار یا دومین بار(حداقل تو evil 4) تموم کردنش لذت داره و بعدش...... و من هم فقط می خواستم بدونم دوست عزیزمون تو چه مدت بازی رو تموم کرده همین.
من منظورم شما نبودی که
کلی گفتم
دوست عزيز من cyrus_in من اصلا منظورم شخص خاصي نبود اگه بود مطمينا خطاب به شخص شما يا كسي ميگفتم /// [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر كنم سوتفاهم شده /// :46: :46:
اينجا فروم و محل تبادل نظر و اطلاعات و فكر نكنم واسه پستي كه ميزنم بايد از كسي يا شخصي اجازه بگيرم . :20: :20:
نقل قول:
درسته اينجا فرومه و محل تبادل نظر و اطلاعات و هر کس اختیار داره هر چی میخواد بگه البته با رعایت قوانین فروم. :46:
و دوست عزیزم من به خودم نگرفتم اصلا بیخیال دوستی رو بچسب. :10:
آقا کسی خبر داره تو نسخه آمریکا گرافیک دموهام تغییری میکنه یا نه با تشکر
خب خوبه كه بالاخره حداقل پچ نسخه اصلي رو منتشر كردند . اما ما با اين اينترنت كم سرعتمون چه جوري بايد دانلودش كنيم .
من با همین اینترنت زغالی پچ رو دانلود کردم نزدیک 6 ساعت طول کشید.نقل قول: