با سلام خدمت دوسان عزیز من به تازگی عضو این انجمن شدم و بین دو گوشی گیر کردم یکی n73 و دیگری w850 می خواهم بدانم کدام یک هم از نظر صدا بلندی و کیفیت و از نظر کارایی و از نظر قیمت مناسب تر اند اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.:10:
Printable View
با سلام خدمت دوسان عزیز من به تازگی عضو این انجمن شدم و بین دو گوشی گیر کردم یکی n73 و دیگری w850 می خواهم بدانم کدام یک هم از نظر صدا بلندی و کیفیت و از نظر کارایی و از نظر قیمت مناسب تر اند اگر منو راهنمایی کنید ممنون می شوم.:10:
از نظر قيمت كه ان73 خيلي بالاست و از نظر كيفيت دبيلو850 بهتره
سلام دوست خوبم اولا ورودت رو بهت تبریک میگم امیدوارم بتونیم مشکلاتمونو با کمک همدیگه حل کنیم :10:نقل قول:
1- از نظر بلندی صدا N73 چون من خودمم N73 دارم و کیفیت و بلندی صدا خیلی برام مهم بود
2-از نظر کارایی N73 سیستم Symbian داره ( که این خودش یه حسنه ) ولی W850 جاوا هست و خوب مسلما Symbian بهتره
3- متاسفانه قیمت W850 رو ندارم و تا دیروز N73 قیمتش 610 بود البته معمولی نه موزیک ادیشن
در کل من از N73 بیشتر راضیم
من دیوونه این نظرات بی نقص تو هستم !!!!نقل قول:
منم چاكر اين نغز:31: گفتناتمنقل قول:
كسي تم N73 Me رو براي N73 نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا حالا شده یک فایل متنی که توش جک بوده توی گوشی بریزید اینطوری که از تو فایل txt کپی و توی draft سیوش کنید ؟
من وقتی این کار رو خیلی سریع انجام میدم (یعنی هفت هشتا پشت سره هم) گوشیم ریست میشه البته وقتی اروم این کارو میکنم مشکلی پیش نمیاد
میخواستم ببینم واسه شما هم این اتفاق افتاده یا نه ؟
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی دانلود کنی پست شماره 614نقل قول:
:17:v.3.0638.0.0.30نقل قول:
مطمنی
به فریمور مربوطه؟؟:47:
اقا من sky force
رو نصب کردم
خیلی
توپه
از gsm.ir
doenload
کنین حالشو ببرین!!!!
اگه هنوز پیدا نکردی بگو تا واست Send کنم.mailetam بده.نقل قول:
سلام
یه سوال n73 به تلوزیون وصل میشه برای دیدن عکس و فیلم ؟
یه سوال دیگه چه موبایلی تو ایران کانال تلوزیونی یا ماهوارهای رو پخش میکنه ؟(دوستم n93 داره میگه هم وصل میشه به تلوزیون و هم کانال ماهوارهای رو نشون میده .(20 تا کانال)البته میگه کابل ماهواره رو بهش وصل میکنه بعد نشون میده )ایا راست یا خالی بسته ؟
در مورد اينكه ان73 به تلوزيون وصل مي شه بايد بگن نه نمي شه فقط ان93 و ان95 وصل مي شن واما در مورد اينكه مي گه رسيور داره نمي دونم
این تم ماله n73 هستش؟نقل قول:
پس چرا تو کلوپ n70 گذاشتیش؟
نه عزیز من تم سبز موزیک ادیشن مربوط به N70.N73.N91 هستش تم موزیک ادیشن این گوشیها همین تم سبز رنگی هست که براتون گذاشتم ....نقل قول:
تا حالا در این رابطه توی همین کلوپ و بقیه کلوپ ها زیاد بحث شده .... هر کسی برای خودش یه نظری داره و کاملا هم محترم هست شما بهتره پستهایی که در این باره زده شده رو مو به مو بخونید و در نهایت تصمیم بگیرین .....نقل قول:
نه دوست من N73 قابلیت اتصال به تلویزیون رو نداره گوشیهای N93.N93i و N95 از برند نوکیا قابلیت اتصال دارند ...نقل قول:
در مورد اینکه چه گوشی میتونه کانال های ماهواره رو پخش کنه باید بگم فقط N92 این قابلیت رو داره که متاسفانه به همین خاطر اجازه ورود و رجیستر کردن این گوشی رو در ایران نمیدن ... حتی N93 هم نمیتونه کانال های ماهواره رو دریافت کنه ....
البته ان77 هم همينطوره
تم قرمزشم هم من دارم اگه بخوای.
قربون دستتنقل قول:
ببين پليرش هم ميتوني برام گير بياري؟
خودمو گشتم اما پيدا نكردم
دستت درد نكنه
دوست خوبم پلییر که من تم نیست که بخوای رو گوشی نصب کنی پلییر به صورت Default روی گوشی نصب میشه منم قبلا معمولی داشتم رفتم موزیک ادیشن کردم و پلییرش عوض شد ... اگه میخوای پلییرش هم مثل موزیک ادیشن بشه باید به موزیک ادیشن تبدیلش کنی .... مطمین باش پیدا نمیکنی ...
نقل قول:
منظورت N73 هست دیگه ؟
اصولاً تو این گوشی هر عملی رو که چند بار پشت سر هم انجام بدی، گوشی هنگ میکنه، ریست یه عمل دیگه هست که با کد انجام میشه و اسم اصلیش هم Master Reset هست!
حالا فرقی نمیکنه کدوم قسمت باشی، این هم بخاطر سیستم عامل گوشی هستش و یا پر بودن حافظه که امری بدیهی هست و کاریش هم نمیشه کرد !
قابل توجه اونا که میخوان N73 بگیرن؛ من خودمم دارم این گوشی رو و طرفدارشم، اما خب بعضی وقتا هنگ میکنه و به لحاظ سرعت نسبت به گوشی های دیگه یه کم کند تره، اما به لحاظ قابلیتهای دیگه رتبه بسیار بالائی داره !
باید سعی کنین که همیشه بیشتر از نصف مموری خالی باشه و تا حد ممکن اطلاعات رو به حافظه مموری کارت انتقال بدین که بار گوشی زیاد نشه.
پیروز باشید.
شما که P990 داشتید ...؟؟؟ چی شد یه دفعه N73 دار شدین؟
نقل قول:
من؟ :18: :18:
کدوم پست من رو شما خوندید که گفتم P990 دارم ؟
اینجا همه میدونن من تردید بین k800 و N73 داشتم که آخر سرم N73 گرفتم ! :31:
میگردم برات پیدا میکنم شما یکی از اون افرادی بودی که بدجوری به تحقیق پیش از خرید N73 گیر داده بودین که من و فری جون دیگه خسته شده بودیم از بس توضیح دادیم و این جملت یادمه که گفتی بالاخره رفتم یه P990 گرفتم ..... الان که نه ولی فردا میرم شرکت ادرس لینک پستت رو میزارم ....
نقل قول:
WoW
عزیز جان اون خانم srfarzaneh بود که الان پستشو نقل قول میکنم، نیاز به زحمت شما نیست دیگه، اما اول مطمئن شین بعد حرفی رو بزنین. ( من تنها چیزی که تو زندگیم بلد نیستم و ازش هم متنفرم دروغه !)
اونم میخواست که N73 بگیره ولی آخر سر P990 گرفت، من خودمم راهنمائیش کردم !
نقل قول:
02-11-2007, 12:37 PM
نقل قول:
موفق و پیروز باشی
من قبل عید
یه
N73 Me
گرفتم
چند وقته احساس می کنم که
کیفیت دوربینش
کم شده
مخصوصا تو نور زیاد
انگا ر یه پرده ی سفید جلو لنزش گرفتن!!!!
N70
هم که داشتم این طوری بود
چی کار کنممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
ماشالا چقدرم خز نشده p990 :31:نقل قول:
!!!!!!!!!
من 370
قیمت گرفتم!:27:
نقل قول:
آره به خدا :46:
اما خب هر کسی یه نظر داره نمیشه خرده گرفت :5:
تا Update نشه حرس می ده اما صداشو خیلی دوست دارم!:31:
خز شده يا پشم شده كاري ندارم بزار هي چي دلش مي خواد بشه مگه شما گوشي مي خرين كه چشم دوستتون كور كنين؟؟ والا قباهت داره. گوشي رو مي خرن كه آدم باهاش حال كنه از امكاناتش بهره ببره منم خودم مي خوام يه ان73 موزيك بگيرم ولي 750 مي دن يه ذره صبر مي كنم تا باكس مخابرات خالي بشه و ريجستر ها كه فراوون شد و كشيد پايين مي خرمش از برادرخانومم. برام يكي كنار مي زاره
اگه من به موزيك اديشن آپديت كنم راهي نداره كه دوباره مثل اول شه؟
آخه مي ترسم بدجور بشه
اره راست میگی ایشون بود که خیلی بحث میکرد درباره خریدن N73 بعدشم رفت P990 گرفت .... در هر صورت شرمنده اخه شما هم یه زمانی خیلی تردید داشتی درباره خرید N73 برای همین شما رو با ایشون اشتباه گرفتم ....:46: بازم ببخشیدنقل قول:
نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز،
پیش میاد؛ اینجا همه با هم دوست هستند :10:
نقل قول:
شما پا برهنه میپری وسط بحث که چی بشه ؟
کی خواست چشم کور کنه آقا ؟ درست صحبت کنید، اینجا فاروم عمومی هست :21:
خز شدن یه امر طبیعی یه، حالا نمیخوای بپذیری به خود شما مربوط میشه،
اما چیزی که دست همه زیاد شد و صد البته ارزون هم شد، یعنی همین !
حالا هر کس مخالفه بی منطق هست، چون همه اینو قبول دارن.
غیر از اینه دوستان ؟!؟
دوست خوبم سامان توضیح دادن. اصولا مهمترین تفاوت n73 معمولی و me همین پلیرشه... اگه قرار بود به همین راحتی پلیر me رو معمولی نصب بشه که دیگه خیلی ضایع بود. شما میتونی از پلیرهای دیگه ای استفاده کنی . من lcg jukebox رو پیشنهاد میکنم فقط صداش یه کم ضعیفه.نقل قول:
اینکه بگیم یه عملی رو چند بار انجام بدی هنگ میکنه نمیتونه درست باشه. در ضمن منظور دوستمون از ریست روشن خاموش شدن گوشی بود و این هم موقعی اتفاق میفته که رم گوشی پر بشه . البته مثلا وقتی 2 مگابایت از رم خالی باشه و شما بخوای یه بازی مثلا 3 مگابایتی رو باز کنی باز نمیشه. اما بعضی مواقع یه بازی 1.8 مگابایتی ممکنه در حین اجرا به 3 مگابایت برسه که در این صورت گوشی ریست میشه. البته این موضوع خیلی کم اتفاق میفته. به ندرت.نقل قول:
خوب در مورد هنگ گوشی و سرعت کمش شما یه نگاهی به ورژن گوشیت بنداز ( #0000#*)
من چند تا ترفند برای بالا رفتن سرعت گوشی بهتون میگم.
اول اینکه حتما گوشی رو آپدیت کنید به آخرین ورژن. یا خودتون این کارو بکنید یا ببرید بیرون. به هر حال اگه میخواید از دست هنگ کردن خلاص بشید.
هیچ وقت رو گوشی برنامه ای نصب نکنید که هر 6 ماه هم بهش احتیاج ندارید. مخصوصا برنامه های سیستمی مثل برنامه های قفل گذاری و ... چون این نوع برنامه ها startup دارن و رم رو اشغال میکنن.
حتما چک کنید برنامه هایی که اجرا کردید بسته شدن یا نه. دکمه منو رو چند ثانیه نگه دارید و بعد با زدن دکمه c برنامه های در حال اجرا رو ببندید. با این کار هم سرعت گوشی بالا میره و هم شارژ گوشی دیرتر خالی میشه.
و درآخر برنامه handy taskman رو نصب کنید. با نصب این برنامه وقتی دکمه منو رو چند ثانیه نگه میدارید دیگه اون جالت فابریک گوشی نمیاد . برنامه handy taskman اجرا میشه. تو این برنامه فضای خالی رم نشون داده میشه و هر برنامه ای که میبندید به فضای رم اضافه میشه. حتی میتونید میوزیک پلیر رو تو n73 me ببندید با گزینه kill ....
کلا یه مدیریت خوبی رو فضای خالی رمتون دارید.
کیفیت دوربینش که خود به خود کم نمیشه. تو نور زیاد منظورت چیه ؟ راستی گوشیت قاب کریستال داره؟ چک کن ببین رو قسمت دوربینش چه جوریه ؟نقل قول:
قسمت exp.compemsation رو هم یه نگاهی بنداز تو تنظیمات دوربین.
چرا نداره... دوباره codesh رو عوض میکنی . کد معمولی رو وارد میکنی.نقل قول:
:11: salam