باید دوتاییش رو از هم جدا کنی و TXD رو کانورت کنی.(از نوعی که سیو کردی. PNG بهتره)نقل قول:
وقتی با zmodeler یه چیزی میسازی چه جوری باید برای اون فایل .txdبسازیم(اگر نرم افزاری هست لطفا لینکشو قرار بدید)
باید دوتاییش رو از هم جدا کنی و TXD رو کانورت کنی.(از نوعی که سیو کردی. PNG بهتره)نقل قول:
وقتی با zmodeler یه چیزی میسازی چه جوری باید برای اون فایل .txdبسازیم(اگر نرم افزاری هست لطفا لینکشو قرار بدید)
سلام و خسته نباشید کسی تاکسی سمند رو نداره برای دانلود بزاره.
help me
تو map editor چه جوری باید یه ابجکت رو کپی کردمن هر وقت کپی می کنم این ارورو میده(please select adestination IPL frome placments window)
میشه بیشتر توضیح بدی من متوجه منظورت نمیشم (باید دوتاییش رو از هم جدا کنی و Txd رو کانورت کنی.(از نوعی که سیو کردی. Png بهتره)
ببین تکسچری که ساختی رو باید جایگزین یکی از تکسچرهای بازی کنی.نقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی من متوجه منظورت نمیشم (باید دوتاییش رو از هم جدا کنی و Txd رو کانورت کنی.(از نوعی که سیو کردی. Png بهتره)
با TXD Viewer تکسچر رو در بیار و با زی مودلر ادیتش کن و سیو کن. بعد دوباره با TXD Viewer بذارش توی فایل TXD.
hi
اگه ممکن نرم افزار برای ادیت main.scm قراربدید +اموزش zmodeler
سلام خسته نباشید
یه سوال در موردmapeditor وقتی یه garage save car رو کپی میکنی چرا کار نمیکنه(درش باز نمیشه)اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
من مد پرواز cj را دانلود کردم به جز پرواز کردن چیزهای دیگه ای هم اضافه شده مثل بنزین زدن به ماشین و پنچر گیری ماشینها راهی نداره که پرواز cj رو حذف کنم ولی بنزین زدن به ماشین و پنچر گیری ماشینها باشه؟
مود پرواز منظورت مود Superman هست؟نقل قول:
من مد پرواز cj را دانلود کردم به جز پرواز کردن چیزهای دیگه ای هم اضافه شده مثل بنزین زدن به ماشین و پنچر گیری ماشینها راهی نداره که پرواز cj رو حذف کنم ولی بنزین زدن به ماشین و پنچر گیری ماشینها باشه؟
ببین فایل Main.scm رو میتونی ویرایش کنی. اما باید حتما بدونی که اسکریپتهای مخصوص کجاست. Sanny Builder رو بگیر و باهاش فایل مین رو باز کن. دور محدوده ی Jump و Climb بگرد.
یک راه دیگه هم هست که توی GTAForums بگردی. گاه قبلا مطرح شده باشه که شده، جوابتو میگیری اگه نشده مطرح کن تا جوابت رو بدن.
سلامنقل قول:
سلام خسته نباشید
یه سوال در موردmapeditor وقتی یه garage save car رو کپی میکنی چرا کار نمیکنه(درش باز نمیشه)اگه امکان داره منو راهنمایی کنید
گاراژها در واقع جزء مپ هستن اما Store کردنشون توی یکی از فایلهای IDE هست که من نمیدونم کدومه. توی GTA.dat دنبالش بگردی یک چیزی شاید در این مورد دستگیرت شه.
سلام
یه برنامه برای باز کردن یا دی کد کردن main.scm میخواستم
Sanny Builder:
کد:http://sannybuilder.com/downloads
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چیت کد های بازی کجا تعریف شده اند(چه فایل یا فلدری)
سلام
اگه ممکن لینک دانلود پلاگین 3dsmax برای امپورت واکسپورت کردن فایلهای dff قرار بدید
فایل اصلی بازی یعنی gta_sa.exe.نقل قول:
سلام خسته نباشید
می خواستم ببینم چیت کد های بازی کجا تعریف شده اند(چه فایل یا فلدری)
توضیح بیشتری میخوای در خدمتم.
نقل قول:
سلام
اگه ممکن لینک دانلود پلاگین 3dsmax برای امپورت واکسپورت کردن فایلهای dff قرار بدید
یک پلاگین نیست در واقع یک اسکریپته.کد:http://www.geocities.com/kam_b_lai/GTA/files/GTADFF_IO_v43b.zip
اگه میشه توضیح بیشتری بدید
و چه جوری میشه اونهارو ادیت کرد(عوض کرد یا اضافه کرد)
mer30
سلام.نقل قول:
اگه میشه توضیح بیشتری بدید
و چه جوری میشه اونهارو ادیت کرد(عوض کرد یا اضافه کرد)
mer30
قصه ش طول و درازه اما با سر زدن به این فروم با این قضیه بیشتر آشنا میشی:
کد:http://www.gtaforums.com/?showforum=17
سلام
میخواستم ببینم شکلهای تو بازی(مثل ستارهاکه درجه ی خلافی رو کم میکنه) با چی باید ادیت کرد
سلام
لطفا نحوه قرار دادن اسکریپت های 3ds max رو اموزش بدید چون من وقتی گذاشتم dff ایپورت نمی کنه اررور میده
با کدوم ورژن تری دی مکس این اتفاق می افته؟نقل قول:
سلام
لطفا نحوه قرار دادن اسکریپت های 3ds max رو اموزش بدید چون من وقتی گذاشتم dff ایپورت نمی کنه اررور میده
7 رو امتحان کن.
با Txd Viewer فایل HUD.txd رو باز کن.نقل قول:
میخواستم ببینم شکلهای تو بازی(مثل ستارهاکه درجه ی خلافی رو کم میکنه) با چی باید ادیت کرد
با سلام و خسته نباشید
میخواخواستم اگه میشه لینک دانلود پیکان دولوکس رو قرار بدید چون من یه بار دانلود کردم dff نداشت
سلام دوستان
برای راحتی کار بعضی از دوستان آموزش برنامه IMG Tool رو تهیه کردم در واقع آموزش قرار دادن وسایل و ماشین و از این قبیل در بازی GTA 5
برای دانلود می تونید به لینک زیر برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقایون من اون سرعت سنج دانلود کردم ولی از حالت فشرده خارج نمیشه
لینک دانلود سرعت سنج [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:تکراری بید داداش من قبلا هم مال IMG TOOL و هم مال GGMM رو نوشتم اگه یه نیگا تو امضام بندازی میبینی البته با تشکر از زحمتی که کشیدی اگه میخوای آموزش بزاری مال مپ ادیتور رو بزار :31: :10: :40:نقل قول:
آموزش مپ ادیتور اگه حتی یک نفر هم میخواد بگه براش بذارم.
اینم اموزش مپ ادیتور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم سعی می کنم مال Map Editir رو هم بنویسم
لینک دانلود http://media4.filewind.com/g.php?filepath=10959:20:
یکی آموزش zmodeler2 را بگذارد تا همه استفاده ی لازم رو ببرند
من آموزش رو آماده کردم دادم به میر محمد که تصحیح کنه و بزاره امروز فردا میزاردشنقل قول:
جان هر کی دوست داری یکم سریعتر
با تشکر
میشه چندتا قایق و کشتی برای دانلود بزارید
آخرش بود نمی دونستم شما این قدر باهل هستید
لطفا برنامه Imgtool را بدهید من دانلود میکنم ارور میده
لطفا لباس پلیس مخفی یا swat رابرای cj بگذارید
سلام اقایان من این بازویو حدود 11 ماه پیش تموم کردم ولی سر یه اتفاق مسخره همه سیو هام پرید کسی سیو 100% این بازویو داره که همه جای شهر باز باشه؟؟؟
خیلی مهمه! ممنون
بفرمایید
http://files.gtanet.com/gtagarage/file.php?F=892
يكي برنامه Image Tool يه بار ديگه بده (لينك سالم)
اگه کسی لینک دانلود مپ ادیتور رو بده ممنون می شم