سلام من موبایلت هستم
باهات کاری ندارم
فقط میخواستم از جیبت بیام بیرون
Printable View
سلام من موبایلت هستم
باهات کاری ندارم
فقط میخواستم از جیبت بیام بیرون
ye zany vase bachash lalaei mikhoonde bad az nim saat bachehe mige "hala dige khafe sho mikham bekhabam"!
torke mire carwash behesh migan pas mashinet koosh? mige rah nazdik bood piyade oomadam!
be ye torke migan sezariano tarif kon che amalie? mige bache be sharte chaghoo!
ye rooz ye dokhtare zesht az ye shaer miporse man va khorshid che shabahati darim? mige be hich kodom nemishe mostaghim negah kard!
دوستان عزيز 99% اس ام اس ها پينگيليش هستند
لطافا دوستان از تذكر دادن به يكديگر خودداري كنيد تا ناراحتي پيش نياد
تركه يه بسته هزار تومني ميشمره، 250 تومن كم مياره؟
امروز روز آخر پائيز است ،لطفا جوجه هاتونو بشمريد !
از بچه هاي فعال اين بخش 1 درخواستي داشتم اگر ممكنه 1 پك زيپ شده از بهترين لوگوها براي Sms زدن اينجا بگذاريد براي دانلود ؟ من لوگوهاي باحالي را ديدم كه متن فارسي جالبي هم همراهشان داره اگه ممكنه و در دسترس داريد آپلود كنيد مطمئناً بچه هاي ديگر هم خوششان مي آيد تشكر
kasi ro baraye doosti entekhab kon ke onghadar ghalbesh gonde bashe ke nakhay baraye inke to ghalbesh jai dashte bashi khodeto kochik koni
به یکی مگن با لوستر جمله بساز
مگه من ستا دوست دارم یکی از یکی لوستر
سلام دوستان من
این هم یک اس ام اسه توپ
یک کشاورز پیر داشت به مزرعه ی شخم نزدش نگاه میکرد چون منتظر بود تا گاوش این پست رو بخونه بعد بیاد زمین رو شخم بزنه
با تشکر
People say friends are made in heaven and they come in your life. But I made a friend like you in this world and made my life a heaven.
7Rules to be Happy
1> Never Hate
2> Don't worry
3> Live simple
4> Expect a little
5> Give a lot
6> Always smile
7> Have a friend like ME
ye mollah ex mikhore mire balaye manbar mige das das das das beytolmoghadas
sheytoon zang mizane be khoda mige aloo man jabrielam khoda mige ghalat kardi shomarat oftade
دنبالم بیا >---------------------------------
---------------------------------------------
----------------------------------------------
--------------------------------------------
------------------------------------------
-------------------------------------------
-------------------------------------------
---------------------------------------
-----------------------------------
--------------------------------------
----------------------------------------
------------------------------------
---------------------------------------
------------------------------------->
فضول!!!!
ye torke mire toti bekhare eshtebahi behesh joghd midan,bad az chand roz dostesh azash miporse totit harfam mizane? torke mige harf nemizane vali kheili tavajoh mikone!!!!
هر جا شنيدي دارن حسين حسين ميگن برو شام ميدن,هر جا شنيدي علي علي ميگن نرو دارن ماشين هل ميدن!
حرفهای یک بسیجی
دوران جبهه به خیر... با رویاها می خوابیدیم!
با سپیده بلند می شدیم با سحر عملیات انجام می دادیم!
فرمانده روی مینا کار می کرد من هم سیما را لخت می کردم.
تركه ميره تو جوب آب بهش میگن:اونجاچکار داری بیا بیرون میگه:می خوام در جریان باشم
يه روز به يه لره ميگن ميخواي چه كاره بشي ميگه دكتر بشم که پول جمع كنم.
ميگن بعد با پولش چيكار كني؟ میگه می خوام يه خاور بخرم
تركه ميره ساندويچي، ميگه: ببخشيد بندري داريد؟ يارو ميگه: بعله. تركه ميگه: پس قربون دستت، بگذار يك حالي بكنيم
به غضنفر ميگن چرا زن نميگيري؟ ميگه: اي بابا، كي مياد زنش رو بده به ما؟!
وقتي زنت خونه نيست چه كار ميكني؟ استراحت. وقتي هست چي؟ استقامت!
تركه ميخوره زمين، كمونه ميكنه بعدش تو كلانتري ميگه: من رضايت نميدهم!
يه تركه سرشو قيرگوني كرده بود، ميگن چرا اينجوري كردي؟ ميگه: بينيام چكه ميكرد!
تركه ميره سيگار فروشي: آقا سيگار برگ دارين؟ خير. پس يك بسته كوبيده بدين!
تركه ميره واسه تلفن همراه ثبت نام ميكنه، بهش ميگن: تا سه ماه ديگه بهت تحويل ميديم. تركه هم رو كمربندش مينويسه: به زودي دراين مكان يك عدد موبايل افتتاح خواهد شد!
يه ترکه ميره کتاب فروشی ميگه آقا کتاب ترک دانا رو داری يارو ميگه :ما از اين کتابهای تخيلی نمياريم
به ترکه ميگن ۲*۲ تا چند تا ميشه ميگه اينارو ولش کن کلمه بگو جمله بسازيم
به ترکه ميگن اگه آمريکا عراق بزنه چی ميشه ميگه : ما هم عربستان ميزنيم ميريم فينال
بچهاي از پدرس پرسيد: فرق تفنگ و مسلسل چيست؟ پدرش جواب داد: پسرم وقتي من و مادرت حرف ميزنيم بيا گوش كن. آن وقت ميفهمي فرقش چيه!
معتادي كه در حال كشيدن سيگار بود، ميگويد: يه ژمين لرژه هم نمياد كه خاكشتر شيگارم بيفته!
دو ديوانه با هم گفتگو ميكردند. اولي: اگر گفتي فرق كلاغ چيه؟ دومي: خوب معلومه! اين بالش از اون بالش مساويتره!
زن: من بر خلاف تو هميشه موقع شنا سرم از آب بيرونه. شوهر: آخه عزيزم، چيز سبك هميشه روي آب ميمونه!
به ترکه مگن پیامبر کی به رسالت رسید ، میگه من چمیدونم ، من سیدخندان پیاده میشم.
تركه به رفيقش ميگه: ميخوام دختر شاه رو بگيرم! رفيقش ميگه: چرت نگو مومن! مگه كشكيه؟! تركه ميگه: بابا من كه راضيم، ننم هم كه راضيه، فقط مونده شاه و دخترش!
ترکه میره مشهد جلوی حرم میگه یا امام علی قربونه لب تشنت ، فدای دستای بریدت ، پس کی ظهور میکنی ، خسته شدم اینقدر اومدم قم.
يه روز جبرييل داشته با ماشينش رد ميشده يهو ميبينه ازراييل با يه ماشين آخرين سيستم از كنارش رد ميشه جبرييل براش چراغ ميزنه بوق ميزنه كه وايسه جبرييل بهش ميگه بابا هي ول ماشين مدل بالا سواري ميگه اره ديگه مال اضافه كاري زلزله بمه
ترکه یه ماشین دربداقون داشته
دوستاش جمع میشن و میگن بابا این ماشینو یه دستی به سر گوشش بکش بفروشش
ترکه میبره ماشینشو درست میکنه کیلومترشم صفر میکنه
یه هفته بعد دوستاش میبینن بازم سوار همون ماشینه
میرن بهش میگن بابا باز تو سوار همین ماشینی
ترکه میگه خوب ماشین صفرو خودم سوار میشم چرا بفروشمش
ترکه سر نماز موقع قنوت دستاشو برعکس میگیره ، بهش میگن آخه این چه طرزشه ؟ میگه : میخوام ایندفعه از حفظ بخونم.
تركه ميخ ميره تو پاش درش مياره ميبينه خون مياد دوباره ميذاره سر جاش
یه روز به یه ترکه میگن فرق انجیر و زنجیر چیه ؟ میگه : فرجش اینه چه اجه آدم زرنج باشه زن جیرش میاد اما اجه آدم زرنج نباشه ان جیرش میاد.
تركه ميخ ميره تو پاش . هر كار ميكنه نميتونه درش بياره. ميزنه سرش رو كج ميكنه.
mobile jan
mamnopn az jokat
vali intipik baraye sms eeeeee na jok onam az noee tekrari
Sabadi por az MOZ....... Dasteye gole ROZE...........Pirahani por az PORZ..........Hamsari mesle BOZ...........Arezooye man baraye TOs
ye bar ye khare ba ye torke baham dashtan midavidan torke az khare miporde u ki hasti mige man vojdanet bidam
age emshab ye adame chagh va gonde omad to otaget va toro andakht to ye kise aslan natars. man az baba noel khastam toro baram hedye christmas biyare.
pesara to 18 salegi bozghale...28 nokhaleh......38chaghaleh.....48 amaleh....58 tapaleh......68 mochaleh......78 zobaleh ... dokhtara to 18 holoo...28 laboo.....38 shaftaloo.......48 khormaloo....98 looloooooooo
fara residan sale noe miladi va tavallode hazrate masih be shoma hich rabti nadare !
mikham bokhoramet na bekhater shirinit balkeh bekhater inke too zendegim ye gohi khorde basham !!
ای ول خیلی جالب بیدنقل قول:
نوشته شده توسط yar
ای ول خیلی جالب بیدنقل قول:
نوشته شده توسط yar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:.:: .-. .::-.: .::-.. :: .: :-. .::-.:..:: -...: :...: .::-..: :. .::-.. :.::-.. : .. :.. .:. .
anjomane SMS nabinayan