رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیستنقل قول:
یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش
در هر دو صورت بصرفه نیست
رجیستر دستی به باکس احتیاج داره که برای مصرف شخصی به صرفه نیستنقل قول:
یا باید SETool کرک شده گیر بیاری همراه با کابلش
در هر دو صورت بصرفه نیست
داوینچی که پولیه پس = Cancelنقل قول:
XS همون کار alpha 6 رو انجام میده
گیر کردن در اون مرحله ربطی به IMEI عوض شده نداره چون تا اون مرحله که main و fs فلش شدن دیگه چنج شده
از XS ++ ver. 1.2 استفاده می کنید؟
اقا مشكل فار ما حل نشد..............
وقتي به فار وصل مي كنم ارور سيد مي دهد.......
گوشي من 750 است
setool کرک شده برای cid49 از کجا میشه گیر آورد؟ فکر کنم ورژن 3 باشهنقل قول:
سلام به تمام اساتيد محترم راستش ديدم كسي جواب پستها و درخواستهاي منو نميده بردم بيرون گوشيمو فلش كردم حالا يه سوال دارم الان فريم وير گوشيم جديده و فقط مي خوام پچ اضافه كنم و تغيير منو و از اينجور چيزا ولي مي ترسم چون وقتي با phone xs گوشيمو فلش كردم وقتي روشنش مي كردم تو please wait مي موند مي خوام بدونم مي تونم با فار كار كنم با توجه به سابقه بد گوشيم ايا فلش كردن اون فايلها كه براي كار با فار لازمه ممكنه باعث بشه گوشيم دوباره تو please wait بمونه؟
راستي من تمام اين اموزش ها رو خوندم مي دونم كه اشتباه نمي كنم گوشيمم يه كا750 تبديل شده به دبليو 800 red cid49 r1bc002 هستش لطفا راهنمايي كنيد ايندفعه مجبور نشم برم بيرون فلش كنم بازم ممنون
اره منم دنبال كرك شدش مي گشتمنقل قول:
از xs++ 1.2 استفاده مي كردم ولي ديگه كار از كار گذشت و بردم بيرون فلش كرد حالا مي خوام راجع به ريسك كار با فار بپرسم ممكنه همون مشكل دوباره واسه گوشيم پيش بياد؟ راستي اقا سياوش ممنون كه تو اين تعطيلات مهم اونم براي تو جواب بچه ها رو مي دي
این setool با کابل ufs کار میکنه یا نه ؟
نقل قول:
مشکل شما بخاطر پلاگین sefp هست. پلاگین کامل رو از اینجا بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اکسترکت کن تو اینجا programs/far/plugins
بعد وصل کن به فار اگه وصل نشد باطری رو در بیار روباره جا بزن حتما وصل میشه.....
با سلام ممنون از شما آقا Sivash مرسی دیروز رفتم یکی خریدم اصل هم بود و سریال هم نداشت یارو گفت برو دکان روبه رویی بگو فلانی فرستاده برات ریجسترش کنه بعد دادم یارو باتری توش گذاشت بعد یه کابل وصل کرد یه عدد رو از حفظ وارد کرد گوشی رو داد گفت برو فکر نکنم حتی 1 دقیقم شده باشه راستی یکی رو هم گیر آوردم با 500 تومن ریجستر می کنه حالا من با داوینچی مشخصات گوشیم رو گرفتم و اینجا می گذارم تا شما من رو راهنمایی کنید
Client Version 18.3
**** READING CID STARTED ****
Hold "C" button and plug USB cable.
Phone Attached!
Detected SonyEricsson: K750/D750/W800/W810/W550/Z520/Z530.
Status Ok, OTP Close, CID49, PAF1
IMEI: xxxxx-xx-xxxxxx
Phone Color: Red
Phone CID: 49
Operator:Generic Trade
Language:EMEA_6
CDA Number:CDA102338/37
Firmware Version:R1CA021
Phone Model (1):K750i
Phone Model (2):K750i
º¾
Ðÿÿÿ
dö$Di
º¾45L¬<°¬}oL}oL
K750 recognized!
You must use CID49 Flash Files For this phone!
Press "Flash Files" Tab and download free firmware
Execution Time - 00:01:06
Done!
حالا من می خواهم مثلا دیرایور دوربین رو تغییر بدن و جدید ترین رو بگذارم البته تو هارد دارمش ها یا مثلا نام این اپراتو یعنی ایرانسل رو بردارم و همچنین صدای W810 بگذارم رو گوشی و صدای گوشی موقع زنگ کیفیتش پایینه بالا ببرم منو هایی رو که گرفتم بگذارم تو گوشی من تمامی فایل ها و آموزش های چیز های بالا رو که گفتم دارم و همون طور که بالا گفتم
Phone Color: Red
Phone CID: 49
و اون مطلبی که در مورد هک CID 49 رو هم خوندم حالا اگه شما یه آموزش کلی بدین ممنون می شوم برای کار های بالا به خدا خیلی گنگه جون ماردت نگو برو فلان جا نوشتم برای این چیزایی که گفتم یه آموزشی بده راستی اگه بخام اون کارای بالا رو انجام بدم IMEI گوشی می پره یا نه اگه نمی پره که هیچی ولی اگه بپره باید برم دوباره درستش کنن ممنون می شوم اگه کمک کنید من گوشیم رو تازه خریدم من همه کار ها رو طبق آموزش شما انجام می دم یه کاری بکنید که بلای سر این گوشی 2 روز کار کردم نیاد ممنون خدانگهدار
راستی من با فایل های دانلودی مخصوصا برنامه تو آموزش هک گوشی های CID 49 مشکل دارم لطفا رو persiangig آپلود کنید خدانگهدار
نقل قول:
آقا شما براي اينكه بدوني سريالت ميپره يا نه با اين مشخصات نميشه. شما برو تو گوشي *#06# رو بزن از راست به چپ) بعد سريالي كه ميده رو با سريال پوشت گوشي زير باطري نوشته شده يا رو جعبه چك كن البته پشت گوشي مطمئن تر هستش چون ممكنه جعبه مال خودش نباشه. ولي گوشي شما k750 و w800 باشه مشكلي پيش نميادش چون با فايل rest فلش ميكني فلش كامل انجام نميدي. اگه رجيستر گوشيت بپره بايد ببري بيرون بدي با باكس رجيستر دستي بدن بهش كه گوشيت تو شبكه مخابرات شناخته بشه چون مخابرات شناسايي و رد يابي همه اين كارها رو از رو سريال انجام ميده نه سيم كارت سوئيچينگ تهران بستست براي همين سريال هاي وارد نشده تو سيستم مخابرات نميتونن از شبكه استفاده كنن براي همين هستش اپراتور هاي خصوصي تو هر گوشي كار ميكنه چون سوئيچينگشون بازه :46: شما طبق آموزش تو پست دوستانم اكتيو و سياوش ميتوني هر تغييراتي انجام بدي چون گوشيت k750 هستش مشكلي پيش نميادش:46:
با سلام و تشکر از توضیحات شما من همون اول گفتم که با 500 تومن دادم ریجستر دستیش کنن گفتم آیا وقتیبا برنامه Far.exe کار می کنیم و تغییر تو گوشی انجام می دیم گوشی IMEI اش میپره حالا زیاد مهم نیست چون فقت خرجش 500 تومن میشه برای ریجستر دستی راستی یه سوال دارم ایا میشه از یه IMEI که تو مخابراته برای ریجستر دستی کلی کوشی به کار برد یعنی مثلا 100 تا گوشی K750i داریم و همه اونا رو با یه کد ریجستر دستی کنیم بعد یکی منو راهنمایی کنه من چه فایل هایی رو باید دانلود کنم و چه کار کنم مشکل من CID 49 هست مال من49 بید ولا اگه 36 بود همه مراحل رو بلد بودم این آموزشی رو هم که دوست خوبمون آقا سیاوش گفته خیلی گنگه یکی بیاد به زبان ساده این رو توضیح بده و تمامی فایل ها ی مورد نیازش رو یه جا تو persiangig آپلود کنه تا مثل من بخاطر این ISP های در پیت مشکلی برای دانلود کردن نداشته باشه ممنون بای
آقا یه خبر خوب بابا دسته همه شما دوستان درد نکنه گوشیم رو هکیدم تا بعد بای علان دارم با این گوشی اسپرتم حال می کنم کلی بلا به سرش آوردم بای
راستی دوستان هر کس منو باحال یا بی حال داره بگذاره البته به K750i بخوره من از سایت topsony نمی تونم دانلود کنم می گه ریجستر کن تا بتونی ولی من علان ریجستر کردم وبا اون یوزر هم وارد شدم نمیدونم راستی عکس اون منو هایی که قراره بگذارین هم تو این جا آپ کنید بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزان اينجا كسي بلد نيست چه جوري gdfs رو فلش مي كنند؟
بسته به CID گوشی هم با XS هم با far manager و البته gflashنقل قول:
برای چکاری میخواهید gdfs رو فلش کنید؟
سلام سياوش جان ممنون كه جواب ميدي تو انجمن هاي موبايلستان گفتند اشكال تو please wait موندن گوشيها از اينه متنشو كه توسط Masoud57 نوشته شده برات ميزارم :نقل قول:
بله دقیقا مشکل please wait از gdfs هست. من هم قبلا چنین مشکلی داشتم. (گوشیهایی که توسط افراد ناشی رجیستر دستی میشوند.)
اولین راه حل : از برنامه آپدیت خود سونی اریکسون استفاده کن seus مشکل شما را حل میکنه
دومین را حل :
تمام مسئولیت این کار بر عهده خود شما میباشد و من هیچ مسئولیتی را قبول نمیکنم این کار خطرناک میباشه.
روش فلش gdfs البته خبلی راحت به زبان انگلیسی که احتیاج به ترجمه نداره
To write GDFS with Far Manage.
Start FarManager, execute the command ( Alt + la tecla F1 / Alt + la tecla F2 ) - a new window Will Appear, press SEFP.
Select the cable, velocity, and the model of the phone, press "Enter The Matrix".
Press "FLASH."
Loader uploading apears:
Select the file gdfs in format raw. In order to select click with the right press button of the mouse on the file. Press Copy or the direct key F5.
Press "Copy".
Select "Flash RAW image". Indicate the address of Start and Lenght:
k750 - GDFS - 45F00000 - 00100000
A warning will appear noticing that you can kill the telephone if it uses a file of invalid gdfs. Press YES .
The window of progress will appear, await the writing of the gdfs.
Wait the message, and press Close. Retire the battery some seconds, turn on the phone and enjoy .
فایل gdfs باید در فرمت raw باشد و میتوانی از یک گوشی که دقیقا با مشخصات گوشی شما یکی هست کپی برداری و روی گوشیت فلش کنی. حجم این فایل 1.024 کیلو بایته
بعد از این مراحل گوشیت را ببر مغازه ای که باکس یونیورسال داشته باشه نه setool بعد imei otp اورجینال خودت را در otp رایت کن بعد بوسیله همان باکس کدش را چنج کن.
حالا سياوش جان اگه چيزي ميدوني بگو چون ميخوام گوشيمو با فار هك كنم (با phone xs تو please wait مي موند دادم بيرون فلش كردن و اپديتش كردن حالا مي خوام فقط پج اضافه كنم ) بازم ممنون
راستي گوشيم cid 49 هستش (اينقدر مشخصاتشو تو اين تاپيك گذاشتم كه خواجه حافظ شيراز هم فهميد!!!!!!!!!)
سلام اکتیو جان و سیاوش عزیز چنتا سوال دارم
1-من به جز داوینچی که با log کار میکنه یه نرم افزار دیگه گیر اوردم (wotanserver)
این نرم افزار بسیار قدرتمنده وحتی گوشیهای CID 52 روهم میتونه فلاش کامل کنه با کاستومایز
منتها نیاز به log داره اول اینکه من این لاگو از کجا میتونم گیر بیارم الیته میدونم نیاز بهmastercart داره
ولی اگه طور دیگه هم میشه تهیه کرد یه توضیح بدین اگه یادتون باشه من k610داشتم وگفته بودم که
که گوشیمو با 400000تومان درست کردم فقط به خاطر اینکه کاستومایز نمیشد(configuration error)
تازه اونم بعد از مراجعه به پنچ تا تعمیر کار کاری ندارم بالاخره حدود یه هفتست که اونو ردش کردم ولی
بدبختانه من نادون دوباره با phonxs++همین بلا رو سر گوشیه رفیقم اوردم وحالا زورم میاد دوباره 400000
تومان بدم ضمنا من ساکن مشهدم اما بچه شمال وتومشهد هم تعمیرکار خبره کم پیدا میشه لطفا یا نحوه
به دست اوردن لاگ رو بگین یا کاستومایز این لعنتی رو راستی تا یادم نرفته بگم من طی هر دو باری که روی
هر دو تا گوشی مانور می دادم اول گوشی با (please wait)وبعد با یه اپدیت با زئوس به
configuration error) دچار میشدند مادر مرده هاو ایپرام وشاید هم سی ایدی شون از 49 به 52 تغییر میکرد
وهیچ نرم افزاری دیگه قادر به ساپورت اینا نبود حالا بگین من چیکار کنم
2-ایا راهی وجود داره که فریمور گوشی رو پاک کرد
3-حالا که من گوشیمو فروختم اگه W700 بگیرم کارائیهای W800 رو داره واصلا میشه اونو به W800 تبدیل کرد
واگه نمیشه حداقل میشه منوهای W800 رو روی اون فلش کردو بقیه کارارو...
4-کابل مخصوص setool 8.4 رو خود باکس setool داره که من امانت بگیرم
5-فایلهای main.Fs رو که دانلود میکنیم اگه با پسوند mbn باشه نیازی به تبدیل اونا بهbin هست واگه هست
با gslide ایا باید گزینه raw رو انتخاب کنیم وایا فایلهای تبدیل شده تو فولدر خود نرم افزار ذخیره میشه؟
ببخشید که زیاد حرافی کردم خواهشمندم من هکر ناشی رو راهنمایی کنین
با سپاس از زحمات بی دریغ وبینهایت شما
من یه ورژنشو دارم ولی نمیدونم از چه کابلی باید استفاده کرد ؟ کابل setools که مخصوص(rj96) شبیه کابل شبکه است آقا سیاوش منظور از کابل چی بید که گفته بیدین اگه آدرس ساخت کابل یا منابعی و یا راهنمایی از این کابل دارین لطف کنین ممنون میشمنقل قول:
با سلام
من گوشي خود را به فار وصل كردام وفضاي اس ام اس ان را تغير دادم ولي وقتي خواستم بيام بيرون اين ارور را داد.چرا
no application is associated with the specified file for this operatian
cannot execute
و مجبور شدام همه مين رو دوباره فلش كنم....
خيلي باحال بيد..
با تشكر از همه دوستان كه راهنمايي كرداند....
اقايون خواهشا اگه ميدونيد اين يه سوال منو جواب بديد اون گوشيهايي كه بعد از فلش شدن با xs تو please wait گير مي كنن اگه بخوايم با فار روشون كار كنيم بازم ممكنه همون مشكل واسشون پيش بياد؟
دوستان سلام
من از روش ارائه شده در این تاپیک استفاده کردم و منوی دستگاه هم رو عوض کردم تمامی مراحل به خوبی انجام شد اما وقتی گوشی رو روشن کردم روی گوشی مینویسه لطفا سیم کارت اصلی رو داخل دستگاه بگذارید نمی دونم باید چیکار کنم گوشی من k750 است در ضمن سریال گوشی من چنج بود حالا باید چیکار کنم تا راه بیافته و یک سوال دیگه اگر از سریال من باشه و برگرشته باشه به اصلی آیا راهی داره بدون باکس دوباره سریال رو چنج کرد یا نه چون هیچ جا رو نمی شناسم که این کار رو بکنه
آقا جون مادرتون به من کمک کنید کسی نیست جواب بده
با كدوم نرم افزار كار كردي؟ اگه با فار كار مي كردي فكر كنم اينجوري نمي شد ولي نگران نباش هزينه درست كردنش زياد نيستنقل قول:
من خودم مي خواستم با Xs گوشيمو اپديت كنم و همه مراحل رو درست ميرفتم ولي اخر موقع روشن شدن گوشي تو Please Wait مي موند دادم فلشش كردن برام سواله كه علتش چي بود و الان مي تونم با فار پچ بهش اضافه كنم؟
شما چون گوشيت k750 هستش اگه بخواهي تغييرات انجام بدي مثل تغيير منو و فضاي اس ام اس و درايو دوربين و ... هيچ مشكلي پيش نميادش نياز به رجيستر نداري چون با فايل rest فلش ميشه. موقعي سريال گوشي شما ميپره كه كامل فريم ور رو رو گوشي فلش كني يعنش هم main هم Fs و كاستوميز در اين مورد بايد ببري رجيستر كني. شما از اينجا ميتوني تمام كارايي كه ميخواي انجام بدي بقيش مثل Cid 36 ميمونه فرقي نداره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون موقع سوالي داشتي بپرس:46:
نقل قول:
شما مشكلت اينه كه سريال گوشيت دستي هستش اصل نيست براي همين وقتي فلش كني سريال دستي پاك ميشه براي همين سريال خود گوشي رو نميشناسه اين خطا رو ميده بايد ببري بيرون بدي با باكس سريال دستي بدن هيچ مشكلي نداره. فقط من نميدونم چيكار كردي كه سريالت پريده چون اگه تغييرات انجام ميدادي با فايل rest فلش ميكردي مشكلي پيش نميومد :46:
من خودم تا به حال كه خيلي گوشي فلش كردم به اين مشكل نخوردم ولي شما كارايي كه انجام دادي بگو بگم مشكل كجاست ولي شما خوب مراحل رو انجام ندادي. يه بار فايل main رو با xs فلش كن بايد درست بشه. كاستوميز گوشيت رو هم دستكاري كردي؟!!نقل قول:
آقا گوشي شما چيه؟؟؟ ممنون ميشم مشكلاتون رو ميگين مدل گوشيتونم ذكر كنين. شما اگه فايل rest داري ميتوني فلش كني ولي فايل main رو با xs هم ميتوني فلش كني تا بالا بيادش. وقتي گوشيت بالا نمياد همه راه هارو تست كن تا خودتم ياد بگيري هيچ مشكلي پيش نميادنقل قول:
باور كن همه راهها رو تست كردم ديگ نمي خوام گوشيمو كامل فلش كنم فقط مي خوام با فار منو اضافه كنم احتمال داره گوشيم دوباره بالا نياد؟نقل قول:
w800 cid49 red db2010 r1bc002
sunrise جون مشخصات گوشيت شبيه منه و كاري كه مي خواي بكني مثل من من و تو درد مشترك داريم اگه با فار كار كردي و مشكلي پيش نيومد به منم بگو اينجا كسي جواب مارو نميدهنقل قول:
مهدي جان نميدونم چي كار كنم من فقط يه سوال دارم اگه با فار كار كنم ممكنه مشكلي واسه گوشيم پيش بياد يا نه همين؟
نمي دونم چرا اقا سياوش جواب نميده
سلام ... لطفا اگه ممکنه آموزش کار با فون ایکس آلفا 5 رو و طریقه ی آپلود منوی فلش و آکوستیک رو برام بگذارید و اگر قبلا آموزش داده شده لینکش رو لطفا بگذارید من هر چی میگردم پیدا نمیکنم .
.
گوشی من سریال چنج شده است لطفا این رو هم مد نظرتون باشه . :46:
دوستان يك سايت خوب براي دانلود منو و .....
معرفي كنيد...
بهترين درايو دوربين چيست و لينك ان را بزاريد
سلام دوستان
من ميخوام منوي W810 رو بندازم روي K750i
چيكار بايد بكنم ....
من يك مبتدي كامل هستم ...... اون PDF رو كه آقا سياوش گفتن دانلود كردم و خوندم ولي براي Cid 49 خوب توضيح نداده و فقط براي Cid 36 توضيح داده ....
گوشي من :
سوني اريكسون K750i
Cid 49
brown
هست
كد IMEI اونهم بازاريه و مخابراتي ( قانوني نيستش )
البته برنامه فار منجر رو براي Cid 49 حاضر كردم ......يعني پلاگينها رو دانلود كردم و در پوشه گفته شده ريختم و برنامه فار منجر گوشي Cid 49 منو ميشناسه ......از اينجا به بعد بايد چيكار كنم .........
ميخوام منو W810 رو روي گوشيم K750i با Cid 49 و Brown نصب كنم
منوی 810 از نوع فلش هستش (با پسوند Swf) و گوشی 750 فایلها و منوی فلش رو ساپورت نمیکنه. میتونی از منوهای شبیه سازی شده که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود داره استفاده کنی.
ممنون از شما عزیزان که کمک کردید اما من امروز که رفتم گوشی رو درست کنم بمن گفت که این پیغام ربطی به سریال نداره و چون سیم کارت من ایرانسل هست اگر گوشی به همان سریال اصلی برگردد ویا کامل هم فلش شود و دوباره استفاده شود هیچ مشکلی پیش نمی آید و احتیاجی به چنج سریال نیست خواستم بدونم درسته یا نه ایرانسل هم مثل 0912 رجیستری رو چک میکنه یا نهنقل قول:
آقا شما چرا مدل گوشيت رو ننوشتي؟؟؟ خوب بايد بگي تا بگيم به مشكل ميخوره يا نه؟؟؟؟ شما اگه گوشيت فايل rest داره مثل k750,w800,w700 ميتوني تغييرات انجام بدي با فايل rest بالا بياري گوشي رو اگه سريال دستي باشه گوشيت مشكل پيش نميادش اگه اصل باشه كه هيچي.نقل قول:
موفق باشي
اگه ايرانسل هستش نه مشكلي پيش نميادش فقط سيم كارت دولتي هستش كه سوئيچينگش بستست و از رو سريال وصل ميشه ولي اين خطايي كه شما نوشتي مربوط به اين مورد ميشه !! خطا رو كامل اينجا بنويش انگليسيش رو ببنم چيهنقل قول: