این برنامهها با گوشیهای اسمارت فون هماهنگی ندارن (حداقل فعلا این هماهنگی وجود نداره باید صبر کرد تا نسخههای جدیدتری بیاد)نقل قول:
Printable View
این برنامهها با گوشیهای اسمارت فون هماهنگی ندارن (حداقل فعلا این هماهنگی وجود نداره باید صبر کرد تا نسخههای جدیدتری بیاد)نقل قول:
اینا که اصلا برای smartPhone ها اومده!نقل قول:
نووووووووچنقل قول:
my phone explorer رو فکر کنم یه جا خوندم با بلوتوث میشه استفاده کرد. با این برنامه و به کمک بلوتوث میشه فلش اس ام اس هم فرستاد.
ادیت:
MyPhoneExplorer is designed for SonyEricsson K700,K750,K800 - but it works with every SonyEricsson-phone except the symbian-based phones (P-series, M600, W950)منبع!:Oxygen هم اینجا: (با w950 هم کار میکنه! یکی تست کنه بگه چجوریاست)کد:http://www.fjsoft.at/en/
کد:http://www.oxygensoftware.com/en/products/symbian/opm/
Phone characteristics
Sony Ericsson W950i Connection types : USB, Bluetooth
Phonebook (Phone)
Caller groups
Calendar
To do
Gallery (Phone, Flash)
Sony Ericsson W950i is supported in:
Oxygen Phone Manager for Symbian OS smartphones
Oxygen Forensic for Symbian OS smartphones
Oxygen SimpleUp
myPhoneExplorer نصف سرویس هاش کار نمیکنه!
sms هم اوایلش خو میفرستاد اما الان هر کاری میکنم نمیره! برای sms فارسی خیلی خوب بود ولی خوب، بگیر نگیر داره. شما هم تست بکنبد ببینید چجوریاست.
oxygen 3 رو هم نصب کردم، گوشی رو هم شناخت اما بعدش معلوم نیست باید چیکار کرد! من نفهمیدم چیکارش باید کرد چون انگار وصل نشده اصلا
جالبه خوبه باسه شما نصف سرویسهاش کار نمیکنهنقل قول:
myPhoneExplorer نصف سرویس هاش کار نمیکنه!
باسه من که اصلا گوشی را نمیشناسه و یه پیغام خطا میده
نه دوست عزیز...نقل قول:
اینها مربوط به تنظیمات فایل در windows هست، که بعد از اعمال به گوشی منتقل میشه!
oxygen رو نمیدونم ولی myPhoneExplorer گوشیهای UIQ رو ساپورت نمیکنه...نقل قول:
سلام دوستان
من منوی messaging رو از منوی اصلی move کردم به entertainment (اشتباهن!)
دیگه هیچ جور نتونستم برگردونمش
منوی گوشی خیلی ضایع شده.
ممنون میشم کمکم کنید
جون من بگو چطوری اینکارو کردی؟نقل قول:
من که هرچی زور زدم نتونستم این کارو بکنم
دقیقن مثل move کردن بازی ها از tools به entertainment ، وقتی رو messaging مور رو زدم گزینه move to folder داشت. نمیدونم چی شد که دستم خورد ... نمیدونستم که این یه باگه!:41:نقل قول:
mehdi جان
فهمیدم
این کاری رو که میگم انجام بده تا گزینه move to folder برای منوی اصلی هم بیاد
1. توی منو اصلی یکی از منوها رو انتخاب کنید (مثلن messaging) (های لایت کنید بازش نکنید)
2. jog dial رو فشار بدید و نگه دارید
3. در همین حال بروید توی منوی more
4. با زدن گزینه more اولین گزینه این منو اجرا میشه که برای ساخت new folder هست (jog dial رو رها کنید)
5. این پنجره رو ببندید تا دوباره به منو برگردین
6. حال دوباره روی more بزنین(البته نباید های لایت از منوی اولیه تکون بخوره)
منوی Move to Folder رو دیدید؟
این کار رو کردم باز هم اضافه نشد:41:نقل قول:
باسه منم نشد!!!!
===========
یه سوال من تو قسمت messaging یه گزینه برام اضافه شده به اسم
syn'd email
چطوری میتونم حذفش کنم؟
اون دکمه چرخونکیه بغلنقل قول:
برای منم نشد!نقل قول:
خسته نباشید!
ببینم اینجا واقعن کلوپ w950 ـه؟!
احتمالن firware ها با هم متفاوته.
ناسلامتی ما کمک خواستیم که چه جوری میشه برگردوندش .
نامردا یه راه برگشت واسه این نذاشتن. به هیچ صراطی مستقیم نیست!
آخه هیچ کس نتونسته کاری رو که شما کردین بکنه چه برسه به این که بخواد برش گردونه!
حالا که اینطوری شده اگه میتونی آپیدت کن .هم مشکلت حل میشه هم دفعه دیگه نمیتونی ازین کارا بکنی:d
ولی با مستر ریست هم مشکلت حل میشه فقط برنامه هایی که نصب کردی میپره!
توی مستر ریست که مموری 4 گیگی گوشی فرمت نمیشه؟ برنامه هایی که روش نصبن چی میشن؟ باید از اول نصب کرد ؟
نقل قول:دوست عزیز!نقل قول:
احتمالا این مشکل ناشی از نوع firmware گوشی شماست که آپدیت نشده. چون در ورژن آپدیت شده امکان انتقال آیکونهای منوی اصلی وجود نداره.
شما هم بهتره گوشیت رو آپدیت کنی (قبل از آپدیت backup یادت نره!)
ضمنا برای حل اون مشکل گوشیت رو مستر ریست کن (باز هم backup یادت نره!!!)
با مستر ریست اطلاعات مموری 4 گیگا از بین نمیره. ولی تمام تنظیمات از جمله تم، زنگ و ... برمیگرده به حالت اول.نقل قول:
برای اینکه برنامه ها، کانتکتها، noteها، و ... رو دوباره داشته باشی، قبل از مستر ریست یه بکاپ از همشون بگیر تا دوباره بتونی restore کنی...
کسی جواب این سوال را نداد؟
یه سوال من تو قسمت messaging یه گزینه برام اضافه شده به اسم
syn'd email
چطوری میتونم حذفش کنم؟
Phone : R9c001
Blue : R3a01
Organ : R1b01
Cda : R1B01
آپدیت لازمه؟ بینم اصلن آپدیت کنیم چیا تغییر می کنه؟ خوبه یا بده؟
برو تو قسمت تنظیمات ایمیل شاید دستت خورده به یه گزینه ای ...نقل قول:
شایدم ... برو control panel > device بعد برو تو منوی more > set folders ... شاید از این تو بتونی حداقل change کنی
بله آپدیت لازمه!!!!نقل قول:
خوب مسلما خوبه آپدیت..........یکی از چیزای خوبش اینه که مشکلات قبلی رفع میشن!!!
جواب این قسمت چی شد؟نقل قول:
آقا نشدنقل قول:
یکی کمک کنه تروخدا
اسپلش درسته؟! آخه سرچ کردم فقط همین جا همچین کلمه ای وجود داره!:19::18:نقل قول:
شرمنده درستش اینهنقل قول:
sync'd email
هندسفری دبلیو950 یا دبلیو900 رو کجا میفروشن و به چه قیمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميخوام براتون يه قابليت خفن از w950 رو معرفي كنم.اونم اينه كه ميتونيد با اين گوشي picture sms بسازيد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي اين كار در قسمتي كه متن sms رو ميخواين بنويسين بريد به همون منويي كه شكلك هاي متحرك داره و بعد
از ورود به اين قسمت اگه خوب نيگاه كنين يه جا نوشته new كه وقتي واردش بشين ميتونين picture sms مورد
علاقه خودتونو بسازين. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تكراري بود ببخشيد.ولي من تا حالا جايي نديده بودم و خودم كشفش كردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
يه سر به نمايندگي سوني اريكسون بزن شايد گيرت اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :46:
اینکه حالا چیزی نیست باهاش کنار اومدم
فقط یه جاهایی بد می گن از آپدیت و میگن که حروم کردن اکونته!
من یه p990 هم دارم واسه اونم موندم چه کنم
ایرانی جماعت قانع نیست...
ایییییییییییولنقل قول:
خیلی باحال بود من یکی که بلد نبیدم
راستی این گوشی که اصلا نمیتونه پیکچر مسیج را نشون بده حالا بسازیم که چی؟؟؟
كي ميگه نشون نميده؟نقل قول:
من واسه دوستم ساختم و فرستادم و كار هم كرد.مطمئن باش كه ميخونه.اگه نميخوند w950 نميشد:8::46:
من که هرچی پیکچر مسیج برام میاد قابل دیدن نیست!!!!
آره من این قابلیتشو میدونستم ولی یکی از دوستام با همین گوشی پیکچر مسیجه رنگی داد کسی اینو بلده . اگه بلدین کمک کنین !!!! :d
هجمش خیلی زیاد میشه مخصوصا رنگی .
قاب فابریک w950 هم اومد.فکر کنم 40 یا 50 باشه
راستی 2 تا سئوال داشتم
1- کسی یادشه که پارسال چه ماهی w950 وارد کشور شد .من خودم بهمن ماه تو نمایندگی سیتادل دیدم . و اسفند خریدم ولی کسی دقیق تر یادشه ؟؟
2-کسی قیمت w950 رو تو دبی داره ؟؟؟ یا ادرس سایتی و دارین که قیمت به روز تو دبی رو بده .
3- به نظرتون تو دبی بهتر از خود نمایندگی سونی ارکسون بخرم یا سایر جاها .؟؟کسی ادرس داره ؟؟
من w950 خودم رو اوایل بهمن سال قبل خریدم اون موقع فقط 2-3 تا مغازه تو علاالدین داشتن...
بعضی از آهنگ ها من که مثلا اسم آرتیستش فارسی نوشته شده توی واکمنش فارسیش خراب میشه. چیکارش باید بیکنم؟
فونت های فارسی رو هم نصب دارم
فکر نکنم راه حلی داشته باشه..! :13:نقل قول:
می تونی تو کامپیوتر اسم آرتیست رو ادیت کنی و به انگلیسی بنویسی... :21: