اینو میدونم
ولی چرا اکثرا اصرار به رم 8 یا بالاتر دارن؟
Printable View
اینو میدونم
ولی چرا اکثرا اصرار به رم 8 یا بالاتر دارن؟
انتخاب حجم و میزان رم بستگی به کاربرد و نیاز کابر داره. برای کاربردهای عادی و معمولی 4 گیگ کاملا کفایت میکنه.نقل قول:
سلام من رم 2gb با باس 1066 ddr2 دارم و میخوام ارتقا بدم
یه رم 4gb دیگه هم میخوام بخرم
کسی قیمت رم 4 Geil رو داره ؟
رم خودم Geil. میتونم مارک دیگه ای بخرم و کنار این استفاده کنم ؟
مادربردم هم EP45U3DL هست. ddr3 ساپورت نمیکنه ؟
سلام دوستان رو یک گیگ ddr2 قیمتش چقدره تقریبی دست دومش.
38 تومن سراغ دارم خوب گفته؟
بله قيمتش مناسبه. اين رمها معمولا قيمتهاى بالايى دارن.نقل قول:
دوستان قصد جمع کردن سیستمی با مشخصات زیر را دارم
i7-4770
h87-pro
16 گیگ رم به صورت دوال چنل (2 تا ماژول 8 گیگا بایتی با فرکانس 1600)
سوالم اینجاست: به نظر شما از چه برند و مدلی برای رم استفاده کنم؟
البته این سیستم برای صدابرداری و ساخت موزیکه و قصد بازی و کارهای گرافیکی ندارم.
احتمالا از یک کارت گرافیک معمولی در حد 300 تا 400 تومن استفاده کنم.
سوال 2: از چه پاوری با چه میزان واتی استفاده کنم؟
ممنون...
در صورتیکه قصد مشاوره برای خرید رم و پاور دارین ، لطفا د ر قسمتهای مربوط به خودش مطرح کنین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی جدیداً رم با مارک zeplinشنیده؟
اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین لطفاً بگین
سپاس
سلام
من لپ تاپم اینه
HP Pavilion dv6t-4000 CTO Entertainment Notebook PC
الان این لپ تاپ 8 گیگ رم داره یعنی دو تا اسلات رم داره که رو هر کدوم 4 گیگ سواره
با توجه به نیاز کارم 8 گیگ واقعا برام کمه و دارم به 16 گیگ فکر می کنم ولی
اولا نمی دونم آیا مین این لپ تاپ این مقدار رو ساپورت می کنه یانه؟
ثانیا قیمت هر رم 8 گیگ برا لپ تاپ چنده و چه مارکی خوبه
سلام دوستان. مادربورد من مارکش gigabyte هست و ddr2 هم هست. دو تا جای رم داره. یه رم دو گیگ دارم. میخوام یه رم 4 یا 8 گیگ هم بهش اضافه کنم. اطلاعاتم راجع به رم کافی نیست. میخواستم بدونم که رم 4 یا 8 گیگ به صورت تکی مخصوص مادربورد من موجوده؟ و اگر هست قیمتش چنده؟ مارکش هم kingston باشه. ب تشکر
سلام. مشخصات و مدل مادربوردتون چیه؟نقل قول:
مدلشنقل قول:
12dc1-10ip35s-114r
گیگابایت هست مارکش
مادربوردم ddr2 هست. یه رم 4 یا 8 یا 16 گیگ به صورت تکی هست؟ قیمتشون چنده؟ kingston باشه بهتره
رمهای DDR2 رو نهایتا میتونین در ماژولهای 2 گیگی پیدا کنین. همون برند کینگستون مناسبه. رمهای DDR2 بغلت قدیمی شدن قیمتهای عادلانه ای ندارن.نقل قول:
دوست من یک رم پاتریوت DDR2 دارم حجم 2گیگ باس 800 امکانش هست از برند دیگری انتخاب کنم مشکلی در شناسایی رم پیش نمیاد باید به چه چیز رم دقت کنم؟لطفا قیمت رم 2 گیگ از همین برند بهم بدیننقل قول:
باسپاس
قیمت دقیق ندارم ولی فکر نمیکنم زیر 100 تومن باشن. نوع برند رم خیلی تاثیر نداره. مشخصات مادربوردتون رو بگین تا راحتتر بشه نظر داد.نقل قول:
وقتی میخوای رم بخری، اول به مادربوردت نگاه کن ببین باس گذرگاهی تعیین شده برای رم چی هست، معمولا نهایت مقدار رم رو هم کنار باس می نویسن، مثلا مادربورد من ECS هست، کنار شکاف های توسعه ی رم نوشته Dual DDR2 800نقل قول:
البته من همین چند روز پیش یه رم 2 گیگابایت کینگستون، ساخت تایوان خریدم 70 هزار تومان! در صورتی که سال گذشته یه رم 2 گیگ چینی خریدم 36 هزار! تفاوت قیمت در یک سال خیلی زیاد است، معمولا سعی نکنید برند های دهن پر کن بخرید، یه چیزی باشه که کار کنه، رم ها مثل هارد و یا کارت گرافیک نیستن. بستگی به نوع مادربودرتون دارهنقل قول:
باسلام خدمت همه شما عزيزان بخصوص مديران محترم. رو دستگاه من 6 گيگ رم وجود داره چرا در كامپيوتر 4 گيگ را نشان ميدهد. لطفا راهنمايي بفرماييد. باسپاس
مشخصات و مدل پردازنده و مادربوردتون چيه؟نقل قول:
ويندوزتون 64 بيتى هست؟
باسلام و تشكر از شما. بله مادربورد Asus Rampage || Extreem و سي پي يو Core I7 920 و يندوز 7 64 بيتي
از نرم افزار CPU-Z از تبهای مموری و SPD عکس بزارین.نقل قول:
در ضمن بایوس مادربورد هم آپدیت باشه.
تک تک رمها رو اسلات مادربودر تست کنین تا از سلامت رمها مطمئن بشین.
سلام.نمی دونم چقدر سوالم به اینجا مربوط میشه.
من سیستمم ئو گیگ رم داره.از ویندوز سون 32 بیت استفاده میکنم.
ولی گاهی واسه اجرای اتو کد اینا احساس میکنم رم کم میارم.حاا میخام یه رم دو گیگ دیگه بخرم.
حالا این سیستم 32 بیت من از حدا کثر چقدر رم استفاده میکنه و چقدرش بی استافاده میمونه؟(بعضی جا خوندم چهار گیگ و بعضی چا 2.7 لطفا راهنمایی کنید)
با تشکر
در صورتیکه 4 گیگ رم روی با ویندوز 32 بیت نصب کنین تقریبا 3.5 گیگ قابل دسترس خواهد بود.نقل قول:
باتشکر از شما . مادربورد هم آپ دیت میباشد. ببخشید عکسها را چطور قرار بدهم . باسپاسنقل قول:
سلام دوستان یه سیستم قدیمی دارم سی پی یو 3.06 تک هسته ای با مادر بورد ایسوس p5gc-mx/1333 با 1 گیگ رم ویندوز سون روش نصبه
سرعتش پایینه تو کارهای معمولی هنگ میکنه اگه یک رم 1 gb دیگه بگیرم بهتره یا سی پی یو رو عوض کنم با یه دو هسته ای 5200 اینتل ؟؟
اگه جای سوالم اینجا نیست بفرمایید کجا بپرسم ممنون
عکسها رو در آپلود کنین و لینکش رو اینجا قرار بدین.نقل قول:
باتشكر عكسها را آپلود كردم.
باسپاس
سلام خدمت دوستان گلم
این ویندوز من در حالت عادی و نرمال بدون استفاده از هیچ نرم افزاریه
فضای اشغال شده توسط رم ددر این حالت عادیه ؟
یعنی فقط فایل های ویندوز 1.2 گیگ فضا میگیره ؟ :n04:
باسلام دوست خوبم لطفا پاسخ بدهيد.نقل قول:
رمهای شما توسط برنامه CPU-Z همون 6 گیگ شناخته شده و به نظر من ملاک هم همین برنامه هست و مشکلی نیست.نقل قول:
Memory Management ویندوز تصمیم می گیره چقدر رو در رم ذخیره کنه و چقدر رو ببره به Virtual Memory. هر چقدر رم شما بیشتر باشه مقدار بیشتری رو در حافظه نگه می داره تا دسترسی سریع تر و راحت تر داشته باشه. نگران نباشید در صورت نیاز ویندوز این مقدار رو اتوماتیک کم می کنه تا فضای بیشتری به بقیه برنامه ها برسه.نقل قول:
سلام دوستان
روی سیستم من دو تا رم 256 مگ بود که یکیش از کار افتاده . ویندوزم هم اکس پی هست که ماکروسافت دیگه ساپورتش نمیکنه .
من برای تعویض ویندوز باید رم رو ارتقا بدم . سوای این موضوع ، برای استفاده از برنامه ویرایش ویدئو و ... لازم هست که حتما مقدار رم رو افزایش بدم . اما نکته ای که هست یکی دو متخصص قبلا به من گفته بودن بهتره با توجه به سیستم ات بیشتر از 512 مگ روش نگذاری . اما دفترچه مادربرد رو که بردم بازار کامپیوتر نشون دادم گفتن طبق اونچه که در دفترچه نشون میده تا 2 گیگ رو هم ساپورت می کنه . و گفتن رم 256 مگ دیگه نو پیدا نمیشه اما یک گیگ نو اورجینال موجوده قیمتش هم حدود 50 - 60 تومنه
من خودم خیلی مایلم که یک رم حداقل یک گیگ بگیرم تا برای ویرایش ویدئو و .. بتونم استفاده کنم . اما با توجه به اینکه یکی دو متخصص قبلا توصیه کرده بودن بیشتر از 512 مگ نریزم نگرانم که هزینه کنم برای رم یک گیگ اما سیستم این مقدار رم رو نکشه . الته فروشنده ها میگن 24 تا 48 ساعت مهلت تست میدن ، حتی یکیشون که میگه یک گیگ اورجینال داره یک هفته مهلت تست میده .
سوال من اینه که آیا برای این مشخصات سیستم ، رم یک گیگ بگیرم ؟ و از چه طریقی بفهمم که با سیستم مشکلی نداره . همینکه مقدار رم رو سیستم یک گیگ نشون بده کفایت می کنه یا نه از راه دیگه باید فهمید که رم درست و مناسب هست برای این سیستم ؟
ممنون میشم که سریع پاسخ بدین
مشخصات سیستم :
مشخصات کارت گرافیک :
سلامنقل قول:
نرم افزار زیر را اجرا کنید .و از system summary یک عکس قرار دهید.
HWiNFO32
سلامنقل قول:
رم رو 1 گیگ ارتقا بدین.مشکلی نداره .
البته در هر صورت سیستم شما ضعیفه و ارتقا بیشتر از این حد رم ، تاثیر زیادی تو افزایش کارائی نداره.
سلام . ممنون از راهنمایی توننقل قول:
این مشخصات رو نشون میده :
سلام . ممنون از پاسخ تون . توی دفترچه مادربورد نوشته که رم تا 2 گیگ ساپورت می کنه . حالا اگه به جای یک گیگ ، دو گیگ رم بگذارم باز هم در افزایش کارایی تاثیری نداره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر مینبورد سیستم شما 4 تل اسلات رم داره (مانند عکس زیر)
از خرید رم خودداری کنید و به تعمیر گاههای سخت افزاری مراجعه و مشاوره داشته باشید چون با هم فرق دارن دوتای اولی با دوتای دومی!
اگر نمی خواهید زیاد هزینه کنید بهتر است تمام اسلات ها را با رم های 512 دست دوم پر کنید!(من گفتم عکس بزارین اساتید راهنمایی کنن که خبری نیست!:n02:)
[HTML]http://www.manualslib.com/manual/444791/Asus-P4xp-X.html?page=14#manual[/HTML]
سی پی یو شما ضعیف هستش و بیشتر از این کارائی نداره.نقل قول:
و اینکه چون سقف رم برای مادربرد 2 گیگ هستش.
ممکنه اگه 2 گیگ نصب کنید سیستم مشکل بر بخوره و پولتون حروم بشه. قبلش بهتره تست کنید.