ممكنه 1 نفر بگه چطوري troll رو بايد capture كرد ؟نقل قول:
Printable View
ممكنه 1 نفر بگه چطوري troll رو بايد capture كرد ؟نقل قول:
اقا سلامنقل قول:
با ماسک اف دس
یا
با لول چن (هالینایت)
مبتونی این کارو بکنی;)
لولholy knightلولenchantresبا helmt of dominetorبا هر چیزی که کریبو بکنه ماله خودت:Dنقل قول:
می دونم bone sterengh نیست منظورم این بود که هیروی مقابلت sterengh باشهنقل قول:
تو dota allstars هر هیرویی که میخوای ورداری اگه روش بگیری قبل انتخواب هیرو داستانشو نوشته لطفا هر کی زبانش خوبه یا حال ترجمه کردن داره داستان هیروهارو در بیاره وبنویسه چون بعضیهاشون خیلی جالبه مثلا این که کی جد کیه یا نگهبان dota کیه و از این حرفا
ارزشش داره :happy:
راستی میخوام linke download مسابقات لیگ esl رو بزارم برای dota allstars هم قبلی هارو بگیرید هم هر چند وقت یه بار بازی جدید هم میاد چون هنوز تموم نشده و تیمهای خوبی هم مثل tpd,teg,verge,sp,col,... وجود دارن
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی که رفتی تو سایت یه جا نوشته more last download که بزنی روش همه replay ها میاد و میتونی هر کدوم رو خواستی انتخواب کنی
یه linke دیگه هم میدم که هر AI مپ dota ساخته میشه رو جمع میکنه و خیلی زود up میشه
اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این بوت اگه دستور super ai یعنی sa- را بزنی بردن بوت مورد نظر خیلی سخت میشه اگه باور نداری امتحان کن:tongue:نقل قول:
ای خدا بازم شاخ بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این دفعه دیگه بحث غولاتون شد ؟ اگه قرار به این باشه که من با یار خفنه 4.d رفیقم. اسمش هم امید یمنی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
ببین من اندازه موهای سرت با همه Hero ها بازی کردم . این حرفت نشون میده از اون آدمایی هستی که به یک Hero گیر میدن تا آخر ولش نمیکنن ( chong ) . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با axe هم 100 با بازی کردم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام fanzon جون. چشم الان امروز که رفتم game net یه بازی باهاش میگیرم براتون میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد جلوی strenth های خر Health فقط اول بازی میتونه دووم بیاره . اگه بتونه اول بازی اونا رو بشوره آخر بازی اونا جلوش هیچی نیستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
برای بیشتر Hero ها توی 5 به 5 اول بازی یه rig of regeneration میزنن با چند تا شاخه یا flask ;)نقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
SaLam Doostan , Bad Az CHand Vaght Dobare Be Topic Sar Zadam;;) ( Albate Be KHatere Araz Jan Bood ) Hosele Farsi Type KArdan NaDaram SorrY ! ? Be Nazare MAn Ankh RO GHabl Az Divin Bebandi Kheily Behtare CHon in Hame Pool Midi Item MiGiri Bad Drop Beshe ? Zoore ! injooir Hadeghala Drop Nemishe
ممنون که اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آره میشه اونم ولی به نظر من ankh دسته جمعی item چرتیه . فقط یه inventori اشغال میکنه . من همیشه یا 250 نمیزنم و یا با Hero هایی میزنم که بدونم نمیمیرن به این سادگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی drop بشه خیلی سوختن داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا" ankh رو در هر حالت بگیری مخصوصا" تو 5 به 5 جواب میده و یکی از item هایی است که میتونه برنده یه بازی رو معلوم کنه مخصوصا" جولوی intellenget چون 35 درصد کمتر مجیک میخوری و اصلا" هم الکی inventory رو پر نمیکنه چون ارزشش داره:blush:
Map 6.42 هم اومد.;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
این هم تغییراتش :
راستی دوستان میشه من یه خواهشی بکنم ؟
من از این بازی هیچی سر در نمیارم ! اگه میشه یه نفر یه آموزش کاملی اگه داره بزاره ممنون
بچه ها حواستون باشه یکی از لینک ها توی Getdota خرابه و مپ Load نمیشه ولی بقیه لینک ها درسته.:cool:
دوست عزیز .نقل قول:
توی Page های اول تاپیک اموزش های اولیه هست.;)
نمیدونم شاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی من که دانلود کردم مشکلی نداشت
خیلی هم تغییر کرده :cool:
راستی بچه ها یه خبر خنده دار :) It برای تشکیل تیم ملی بازی های کامپیوتری جمهوری اسلامی ایران برای تست ثبت نام میکنه
هر کی میخواد عضو تیم ملی بازی های کامپیوتری جمهوری اسلامی ایران بشه بره ثبت نام کنه
سلامنقل قول:
جمعه اگه بیای با احمد اینا بازی میکنم یاد میگیری;)
سلام یکی پیدا میشه لولای spectre به من بگه
نظرتون درباره ي Axe چيه !!!!!
عالیه!!خیلی هیرو خفنیهنقل قول:
قبلا در موردش صحبت شده بودنقل قول:
صفحات قبلی رو بگرد پیدا می کنی ;)
میشه منم سوال ب÷رسم
اراز من [dog] هستم یادت میاد
1- یه سوالی میشه بگید چه هیرو هایی lvl6 قوی میکنن و چطوری
ممنون
سلام Dog جان . خیلی خوشحالم دوباره میبینمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4 u : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین برای قوی کردن lvl 6 هر hero که بشه قویش کرد باید یه soul buster بزنی و یک mystic staf که بشه aghanaeim یا Dagon آبی . بعد زیر خود item ش هم نوشته مال چه hero هایی قوی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی عزیزم . از این به بعد جای اونجا میتونی اگه قابل دونستی بیای اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این قدر شرمندمون نکن ما کوچیکتیمنقل قول:
سلام Dog جان . خیلی خوشحالم دوباره میبینمت
4 u :
ببین برای قوی کردن lvl 6 هر hero که بشه قویش کرد باید یه soul buster بزنی و یک mystic staf که بشه aghanaeim یا Dagon آبی . بعد زیر خود item ش هم نوشته مال چه hero هایی قوی میشه
موفق باشی عزیزم . از این به بعد جای اونجا میتونی اگه قابل دونستی بیای اینجا
من هنوز شاگردتم استاد جونم
من با هیروی محبوبت خیلی مشکل دارم هی قایم میشه اگر راههای زدنشو بگی نصف مشکلاتم حله
the lord هم اذیت میکنه یه فکری به حالش بکن
میشه ما رو هم در جریان بزارید ؟نقل قول:
شاید کمکی تونستیم بکنیم
ممنون ;)
منزورم بون فلکچر هست
آراز جان یه Replay از بازیت با Bone Fletcher بزار
چند نفر از دوستان لازم دارن ;)
من وقت نمی کنم بازی کنم , وگرنه حتما براتون میذاشتم
چرا نميشه هر چي ميخواي بپرس مطمنم همه رو Metalzadeh جواب ميده مگه نه !!!!نقل قول:
یه سوال داشتم ایتم قرمز رنگ به اسم bloodstone در پتج v6.42 چکار میکنه؟
لطفا" توضیح کامل بدید مثلا" چرا وقتی هیرو میکشی یه شماره میگیره
:blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink:
یکی پیدا نشد لولای spectre به من بگه
بابا چاکریم. بیخیال تعارف اصلا :10:نقل قول:
والا هر Hero یی که بتونه Mana ی bone fletcher رو خالی کنه مثله anti mage و یا هر هرویی که lvl های سنگین داشته باشه مثل mk و lina و یا حر Hero یی که Lvl ی داشته باشه که stune طولانی داشته باشه میزنتش. کلا بازی باهاش سخته و بیشر Hero ها میزننش :2:
از the lord همون lord of avernus هست ؟
اگه منظورت همونه که خیلی از hero های خر health مثل cenature و bristleback میتونن بزننش . اگه رو خودش shield بندازه که چند تا atack ت میره و damage ش هم هیچ آزاری بهت نمیرسونه . اگر هم lvl 6 ش کار بیفته میفته دنبالش تا 4 ثانیه تموم شه . این hero یعنی lord of avernus فقط توی اول بازی قویه وگرنه بعدش هیچی نیست . فقط Health ت رو با atack ـ ببر بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام metalzade جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
ایشون از دوستان قدیمی من هستن:10:
نقل قول:
چشم در آخر همین پست میزارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راست میگه ایشون . metalzade جان هم اطلاعات زیادی در این راستا دارا هستند :10:
این Item با شما 450 تا hit point و 400 تا mana و 110 درصد mana regeneration و 4 تا hitpoint در ثانیه پر میکنه . بهد اون شماره ها به خاطر اینه که هرکی رو میکشی charge میشه و charge ]اش به این درد میخوره که هروقت مردی450 هیت پوینت و 400 تا Mana به دوستان کنارت میده و اونها رو Heal میکنه .نقل قول:
lvl 1 : وقتی روکسی بندازیش یه damage خوبی به یارو میزنه و یارو رو slow میکنه و سرعت atack و movement شما رو زیاد میکنه. بعد وقتی توش باشی هم میتونی از در و دیوار رد شی.نقل قول:
نوشته شده توسط ahad_bone fletcher [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lvl 2 : به اون ilussion هایی که lvl 6 خودت رو hero ها میندازه bonus atack یا atack اضافه میده :21:
lvl 3 : وقتی lvl به شما زده میشه یه احتمالی داره تا Damage اون lvl رو به نفرات اطرافتون بده و در واقع return کنه.
lvl 6 : یه چیزی مثل lvl 6 همون m k میمونه که میزنه با فرق این که علاوه بر atack ی که میده میتونه رو هر کدم از اون سایه ها خودت بری و جات رو باهاش عوض کنی.
بنا به در خواست برخی از دوستان چند تا از demo ها از بازی خودم با bot رو میزارم :
shadow fiend از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bone fletcher تک به 5 از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vangeful 2 به 4 از خودم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
سلام metalzade جان .
ایشون از دوستان قدیمی من هستن
بله متوجه شدم :27:
شما لطف داریننقل قول:
راست میگه ایشون . metalzade جان هم اطلاعات زیادی در این راستا دارا هستند
تا جایی که بلد باشم کمک می کنم :31:
راستی لول 2 Spectre رو نگفتی آراز جان ;)
Available Commands:
-p : Pause/Resume the Game. (Blue & Pink Player)
-rb : Allow bots to pick heroes randomly. (Blue & Pink Player)
-cts: Check selected units turn speed. (All Players)
-move: Make all bots to respond when Idling / didn´t push toward enemy bade. (Blue & Pink Players)
-cts : Cheek selected Units Turn speed. (All Players)
help : Requesting assistance from allied bots (All Players)
edit شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این patch رو من حدود 3 روز هست که dl کردم ولی خیلی bot هاش ضعیف هستن . اگه تو جای download به rating ش نگاه میکردید میدیدی . ولی میشه جای normal بزاری insane [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام.من یه عضو جدیدم ولی تا حدودی با دوتا آشنایی دارم.بابا این ترنادو دیگه کیه؟!!آدم 2صفحه بخونه میفهمه هیچی بارش نیست.به نظر من اصلا در حدی نیست که بخواد با سائو سائو کل کل کنه.
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا چرا نیومده به این tornado بیچاره گیر دادی شما ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر بهش گیر میدین میره ها بیچاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید با این لحنی که حرف زدی اگه یکی از مدیرا ببینتتون یا ban میکنتتون یا اینکه شک میکنه که شما یکی از افرادهمین topic هستید . (مثلا sao sao [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). اول بگید که شما چطوری sao sao و tornado رو میشناسید بعد بهشون گیر بدید.
راستی عضویت شما دوست عزیز رو تبریک میگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همونطور که گفتم از همین تایپیک با این افراد آشنا شدم.راستش نمیخواستم عضو بشم ولی اینقد از این ترنادو حرصم گرفت که عضو شدم تا جوابشو بدم!ضمنا من فقط منضورم سائو سائو نبود منظورم همه ی اعضای تایپیک بود که ترنادو باهاشون کل کل میکنه.:31:
اقا ما کوچیک شماییمنقل قول:
ترا خدا این حرفارو نزنید ما بازی حالیمون نیست:10:
من شما رو میشناسم؟
ای بابا من چجوری بگم من هیچ نسبتی با سائو سائو ندارم.ولی از حرفهای افراد میشه فهمید که چقدر حالیشونه.فقط همین!:9: