درود من آنلاک کردم با ویندوز 7
سوالی داشتم از دوستانی که آنلاک کردن : آیا امکان برگشت به فریمور ایرانسل وجود داره یا نه ؟ الان داخل تنظیمات مودم قسمت software online update وجود نداره چرا ؟ الان نمیشه نرم افزار اصلی خود مودم رو زد و بروز کرد ؟
Printable View
درود من آنلاک کردم با ویندوز 7
سوالی داشتم از دوستانی که آنلاک کردن : آیا امکان برگشت به فریمور ایرانسل وجود داره یا نه ؟ الان داخل تنظیمات مودم قسمت software online update وجود نداره چرا ؟ الان نمیشه نرم افزار اصلی خود مودم رو زد و بروز کرد ؟
تجمیع کامل انجام میشه ولی +نشون نمیده fdm60 هم از این قائده مصتصنا نیست
تجمیع کامل انجام میشه ولی +نشون نمیده fdm60 هم از این قائده مصتصنا نیست
سلامنقل قول:
اگر این قسمت آپدیت مهمه باید با فریمور دیگه اینکارو انجام بدی که دوستان دیگر دارند مثل جواد و دو سه نفر دیگه که متاسفانه قرار نمیدن قبل دادن آموزش برای این سیکرت عزیز هزار جور فش و حرفهای بی ادبانه میزدن که چرا آموزش نمیده حال خودشون الان پیدا کردن نمیان آموزش بدن الان اینجا مشخص شد که تمیز کیه کثافت کیه ....
اگر لطف کنن بزارن که بقیه هم استفاده کنن که عالی هست .... شرمنده توی تنظیمات نتورک دیگه td-lte نیست چرا ؟ ولی داره کار میکنه با سیمکارت td-lteنقل قول:
آقا چی شد بکاپ درایورهاتون؟آموزشش رو میشه بفرستین؟ممنون میشمنقل قول:
آیدی تلگرامم Gbc_re
ایرانسل دوست عزیزنقل قول:
همراه اول هم شبا به 10 مگابایت میرسه
رایتل هم 6-7مگابایت برثانیه هست
در ضمن منطقه ما td راه نیوفتاده هنوز
این لینک بکاپ درایور مودم هست در ویندوز 10 نسخه 64بیتی
https://mega.nz/#!0mgUhD7Z!OAFiywEcoR7reJepQOats-XDKidtoFFasoQl1h6C71g
پیشاپیش هیچ مسئولیتی درقبال نصب درایور ها قبول نمیکنم
ابتدا نرم افزار Driver Genius Pro v16 رو نصب کنید
سپس ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement بوت کنید
با استفاده از گزینه ی ریستور ادرس پوشه دانلود شده رو بهش بدید
بعد از بازیابی درایور ها دوباره ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement ریبوت کنید و مودم رو متصل کنیید
و تمام :n05:
این لینک بکاپ درایور مودم هست در ویندوز 10 نسخه 64بیتی
mega .nz / #!0mgUhD7Z!OAFiywEcoR7reJepQOats-XDKidtoFFasoQl1h6C71g
پیشاپیش هیچ مسئولیتی درقبال نصب درایور ها قبول نمیکنم
ابتدا نرم افزار Driver Genius Pro v16 رو نصب کنید
سپس ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement بوت کنید
با استفاده از گزینه ی ریستور ادرس پوشه دانلود شده رو بهش بدید
بعد از بازیابی درایور ها دوباره ویندوز رو درحالت disable driver signature enforcement ریبوت کنید و مودم رو متصل کنیید
و تمام :n05:
اقا من هرچی پست میزارم میگه بایید تایید بشه و ازصبح تا حالا هم تایید نشده :n34:نقل قول:
حالا برا شما تل میکنم ولی میخوام همینجا قرار بدم مشکل بقیه دوستان هم حل بشه
سلام دوستان ظاهرا از طریق multicast upgrade tool میشه فریمور روی این مودم فلش کرد و نرم افزار مخصوصش هست
ولی احتمالا قبلش باید آنلاک کنیم
فایل آموزشش هم به صورت تصویری توی همون پوشه ای بوده که یکی از دوستان چند صفجه پیش گذاشته بود
اینم آموزشش هست
yon.ir/anZ07
دیجی کالا این مودم(tf-i60)را با ارسال رایگان میده 210 تومان
اما خود ایرانسل میده 360 تومان!
بله درسته دوست عزیز تو صفحه قبل توضیح دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
به غیر از این مورد تعویض مودم وایمکس:n19::n31:
یه کار دیگه هم دوستان زرنگ کردن
اگر دقت کرده باشین ایرانسل مدتی هست مودم i60 و مودم lh 96 رو باهم 400 تومن میده
خیلی ها مثل دیجی کالا رفتن خریدن و این مودم رو تنها 210 میفروشن و اون مودم lh96 رو هم 260 تومن یعنی 70 تومن سود بی دردسر
اینکار باعث میشه که اونایی که در دیوار و غیره دارن این مودم را می فروشند،قیمتاشون شکسته بشه و زیر 200 قیمت بدن.نقل قول:
فعلا تو دیوار آگهی فروش 170 تومانی گذاشتند.
جایی هست که بشه قدرت دریافت سیگنال توسط آنتنی که بصورت پیش فرض در مودمها نصب شده را مقایسه کرد؟
بازم بهتر اینجور به نفع من وشماست مودم رو به قیمت کمتری میخریم :n10:نقل قول:
کدوم سیگنال؟
اگر منظورتون سیگنال LTE هست با همون برنامه LTEWatch میشه
اگرم سینگال وایفای دستگاه رو میگید که برنامه wifi signal برای همه ی سیستم عامل ها هست
منظورم سیگنال LTE است،دوستانی که مودمهای متعددی دارند و می تونند در یک موقعیت مکانی با اپراتورهای مختلف تست بگیرند می تونند کیفیت سیگنال LTE این مودم را ارزیابی کنند.نقل قول:
این کار رو قبلا انجام دادن چند صفحه قبل رو مطالعه کنیدنقل قول:
شماره پست رو یادم رفته
یکی از دوستان همه اپراتور هارو تست کرده بود
نتیجه اش چه بود؟با مودمهای مختلف تست کرده بود؟نقل قول:
داداش دمت گرم درایورات به دادم رسید با روش شما مودممو آنلاک کردم،خیلی وقت بود مشکل نصب درایور داشتم با روش شما درست شد.ممنونم:n12::n16:نقل قول:
والا نتایج خیلی خوبی داشتنقل قول:
یه 20-30 صفحه برید عقب پیداشون میکنید :n31:
حالا بعد دیدمشون دوباره شماره پست رو براتون خصوصی میکنم
خواهش میکنم تشکر از شما که نتیجه رو اعلام کردیدنقل قول:
حالا سعی میکنم آموزش رو به همراه راه حل درایور ها به صورت pdf در کنار فایلا براتون قرار بدم به صورت پکیج کامل
البته با نقل قول از صاحبش :n16:
لینک کار نمیکنهنقل قول:
- - - Updated - - -
تست سرعت با مودمTF-i60 sdl سیم کارت TD irancell با 3 آنتن سرعت دانلود 4/55 مگابایت بر ثانیه
تست سرعت با مودم MF910 سیم کارت 4G Irancell فول آنتن سرعت دانلود 5/02 مگابایت بر ثانیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قسمت cat6 توی این مودم باید فعال بشه بال lte watch فرکانسو بزار باند ۴۴ کدوم قسمت مودم هستش البته مودم من آنلاک شده ؟؟؟؟؟نقل قول:
قیمت این مودم همین طور داره کاهش پیدا میکنه و به ۱۶۰ ۱۷۰ رسیده کلا پروژه ضد حالی برا ایرانسل شده و دیگه هم خودش موجود نمیکنه و ی مقداری هم که هست تو بازار مونده
دوستان این مدل زیر همین TF-i60 هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا روی دیوار هم نصب میشه؟ پایش جدا میشه؟
فکر ميکنم اين مدل اصليش هست که پشتش 2 تا آنتن internal ميخوره، درسته؟نقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
بله نسخه انلاک و اصلیهنقل قول:
خیر مثل همین مدل رومیزیه فقط
اره احتمالا همین هستنقل قول:
خیر پایش جدا نمیشه و جای میخ هم نداره خودتون خلاقیت باید به خرج بدین
مثلا من گذاشتمش رو کمد خصوصا به خاطر سیگنال بهتر همراه اول
سلام و ممنون بابت آموزش
دوستان من فلش زدم فرمور رو و لوگو هوآوی شد، ولی اولین باری که مودم رو راه اندازی کردم ازم آنلاک کد نخواست، الان سیمکارت خود ایرانسل رو هم میندازم همچنان پیغام اینسرت سیم میده. سیمکارت سایر اپراتورا رو هم میندازم همینطور.
چطور باید آنلاکش کنم، چه باید کرد؟
خوب وقتی لوگو هوایی میاد یعنی آنلاک شده شما تو تنظیمات مودم ببنید سریال داره یا نهنقل قول:
اگر سریال داره توصیه میشه دوباره انجام بدید پروسه فلش رو
بعد هم اسلات سیم کارت رو نگاه کنید که یوقت پین هاش نشکسته باشه که خیلی بعیده این مورد
IMEI و سریال که دارم توی تنظیمات.
نکته اینه که ازم کد آنلاک نخواست.
مجددا فلش زدم، ولی بازم همونطوره ودرست نشد
بهترین مودمی که در طرح تعویض وایمکس ایرانسل میدن،همینه؟
این مودم را مکرر در همین تاپیک گفتند که ۴.۵G نیست و ۴G است.
دوستان عزیز یک سوال
منطقه ما تحت پوشش TD-LTE نیست.
میتونم روی سیمکارت TD-LTE بسته بخرم و با این مودم به شبکه 4G ایرانسل وصل بشم و استفاده کنم؟ :n13:
خيرنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
این مودم تلفن بهش نصب میشه و میتونید از سیم کارت داخل مودم به عنوان خط تلفن استفاده کنید . فکر میکردم کار نکنه اما کار میکنه امتحان کردم خدایی مودم خوبیه . دوستان کسی خبر داره مبین نت تو طرح تعویض وایمکس این مودم میده یا یک مدل دیگه ؟؟؟
اینو از دیجی کالا امروز سفارش گذاشتم و فردا میگیرم فقط برای اینکه باند 7 رو بتونم با LTE Watch تست کنم ببینم اینترنت پرسرعت تری میگیرم یا نه چون cat 6 هم هست. امیدوارم 210 تومان بی ارزه و پولم رو دور نریخته باشم.
با LTE watch تو MR200 ام نمیتونم وارد بشم و و باند 7 رو صرفا انتخاب و استفاده کنم.
فقط چه جوری تو دیوار بزنمش اش؟ پایش هم جدا نمیشه... باید وضعیت سیگنال دائم تو چشم باشه.
گرون گرفتی که الان اگهیش در دیوار ۱۶۰ ۱۷۰ هستنقل قول:
از طریق پنل روی موبایل یا تبلت یا لپ تاپ میتونی چک کنی
کلا این مدل رو میزی هست و برا دیواری نصب شدن باید براش پایه درست کنی خودت چون شیب داره یکم خیلی جالب نمیشه رو دیوار
زیاد فرقی نداره حتما آنجا ۲۰ تومان پول پیکش هست بگذریم فقط 24 ساعت نرمال کار کنه و افت سیگنال نداشته همون بستهنقل قول:
بله وارد تنظیمات مودم میشم و یوزر پس رو میزنم و وارد میشم.نقل قول:
اما ازم آنلاک کد نمیخواد، چند باره هم فلش زدم و آنلاک کد نمیخواد.
هر سیمکارتی هم که میذارم پیغام اینسرت سیمکارت میده همچنان. :(