اتقاقن اگر فیبر همه گیر شه و از انحصار در بیاید بیشترین سود رو همین کسایی که دانلود می کنن می برن.چون محدویتی که الان برای فیبر گذاشته شده از طرف مخابرات هست و در عمل فیبر محدودیتی نداره و می تونی با سرعت یک گیگا بیت بری 24 ساعته دانلود کنی!!!!
Printable View
اتقاقن اگر فیبر همه گیر شه و از انحصار در بیاید بیشترین سود رو همین کسایی که دانلود می کنن می برن.چون محدویتی که الان برای فیبر گذاشته شده از طرف مخابرات هست و در عمل فیبر محدودیتی نداره و می تونی با سرعت یک گیگا بیت بری 24 ساعته دانلود کنی!!!!
دوستان یخورده رعایت کنن تو پست دادن :n06:
دوستان کسی تو تهران هنوز نگرفته ؟
نقل قول:دوست عزیز مبشه با این ای پی تست پینگ بذاری؟؟
159.153.234.54
دوستان عزیز در این که فیبر نوری تکنولوژی خوبی هست هیچ شکی نیست اما مشکل اصلی اینجاست که هر چی انحصاری بشه فساد ازش خارج میشه این برای همه مون به اثبات رسیده (قضیه رایتل و انحصار 3جی رو یادمون نره)
حالا تقریبا همه مون به سرعت و حجم و کیفیت بالا نیاز داریم اینم شکی درش نیست اما ازونجایی که اینجا ایران هست و کره جنوبی نیست که نت رایگان بهتون بدن و درآمد هامون هم نجومی نیست هر کس به اندازه توانش از این خوان پربرکت بهره میبره پس موندم این بحث ها واسه چی هست؟
بنده خودم به شخصه 7 سال پیش یه نت 128 کیلوبیت از صبانت داشتم اما بعد چند ماه انحصار مخابرات دامنمو گرفت و 7 سال آزگار گیر این جماعت افتاده بودم (گیر قوم یهود بیوفتین گیر اینها نه) اما بالاخره با تشکر از ایرانسل الان سه ماهه که تی دی دارم ، درسته که سرعت باز کردن صفحاتش خوب نیست اما حداقل خیالم از سرعتش راحته فعلا (از 60 تا 30 مگ) .
انحصار سمه سم :n14:
ببینید دوستان
در بحث مقایسه سرویس های اینترنت، حداقل سه پارامنر تاثیر گذار هست:
سرعت اتصال
قیمت ترافیک
(و به نظر من از همه مهمتر) بی طرفی شبکه
بی طرفی شبکه یعنی اینکه سرویس دهنده، برای مشتری تعیین تکلیف نکنه که کدوم سایتها سریعتر لود بشن و کدوم سایتها کندتر! انتقال ترافیک در کدوم پورتها سریع باشه و در کدوم پورتها کند!
من چند سال قبل ADSL مخابرات داشتم. مشکل اصلی این بود که انتقال اطلاعات در پورت 443 و 22 و 23 و ... به شدت کند بود. مثلا اگر شما یک vps ویندوز داشتی و میخواستی با remote desktop متصل بشی، اشک آدم رو در میاورد. اما سایت های خبری داخلی و بانکها رو مثل فشنگ باز می کرد.
اگر این مشکل در فیبر مخابرات هم وجود داشته باشه، به مفت نمی ارزه.
آیا دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
به علت قرار گیری پست های نامربوط و بحث های الکی ، این تاپیک برای مدتی قفل میشود .
تایپک دوباره باز میشه ! ولی از ارسال پست های نامربوط و توهین آمیز خودداری کنید .:n40:
تو قم کسی از این سرویس استفاده کرده؟
خود مخابرات که خیلی روی پایداری و قطع نشدن ش تاکید میکنه
ولی من دل خوشی از مخابرات ندارم
اما این خیلی وسوسه کننده ست
نشد.از cmd بگیرنقل قول:
دوستان کسی هست تو تهران ثبت نام کرده باشه که سرویسش وصل شده باشه یا براش استارتش رو پیمانکارش زده باشه ؟
آقا این تانوما یا اینترنت روی فیبر تاپیک تست سرعت مجزا نداره؟ اگر داره لینکشو بدید یا به نظرم براش یه تاپیک بزنید که مختص تست سرعت باشه
با تشکر
توی منطقه ما در قم که فعلا خبری از این سرویس نیست..
همین امروز بیست ویکم مهر برای من اومدن نصب کردن.
مببد یزد.
تست سرعتم بین سی تا چهل مگابیت متغیره.سرویس پنجاه مگابیتی بوده.گفتند چند روز اینده درستش می کنن
تست پینگ میذارید لطفانقل قول:
London - 85.236.100.105
Germany - 85.195.88.58
Russia - 109.95.210.166
زیاد رو این تانوما حساب نکنید کلا سرکاریه من که دیگه بیخیال شدم استفاده نمیکنم
Sent from my Lenovo K3 NOTE using Tapatalk
به چه دلیل؟ چه مشکلی داره؟نقل قول:
پینگ تانوما همچنان داغونه.از ۲ ماه قبل که رفت بالا دیگه پایین نیومده.فعلا سمت تانوما نرید
با این آیپی هایی که من بالا گذاشتم پینگتون چنده ؟نقل قول:
london 97نقل قول:
germany timed out
russia 162
اصلا حوصلشم ندارم بخام در موردش بحث کنم مودم از سر خط خارج کردم کلا بیخیالش شدم بخام بحث کنمنقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
توی پاساژ محل کار ما فیبر نوری آوردن کشیدن کامل...بعد گفتن هر کی میخواد 150 تومن با مودمش و حجمش فقط حجمش رو نمیدونم چه قدر میدن ..20 نفری خریدن.. حالا قراره هفته دیگه وصل بشه ببینیم سرعتش چه قدره
کجا هستید؟نقل قول:
خب جناب پزیر آب پاکی رو ریختن رو دستمون.کف اینترنت فیبر رو کردن ماهی ۲۰۰ تومن و سرعتش هم ۲۰ مگ.بخوره تو سرشون.تازه پرفسور میگه ۴۰ درصد کاهش داشتیم.من فکر میکنم اینا ریاضیات رو یه چیز دیگه خوندن
با این قیمت ها میخوان فیبر نوری رو فراگیر کنننقل قول:
چند درصد مردم میتونن دویست تا سیصد در ماه برای اینترنت بدن ؟؟؟
اصلا کارشون مسخره ست.
به جای اینکه پهنای باند رو زیاد کنن و اینترنت رو از انحصار در بیارن که در نتیجش قیمت نهایی بیاد پایین فقط میان سقف و کف قیمت رو هی انگولک میکنن
شما میزان عرضه رو ثابت نگهداری و فقط قیمت رو بالا پایین کنی کیفیت تغییر میکنه
دوستان اگر یه مجتمع مسکونی کلا فیبر باشه نه سیم مسی (تا پریز داخل خونه) فقط میشه VDSL مخابرات گرفت یا ADSL بقیه شرکت ها هم میشه ؟
اون سقف قیمت هست...نقل قول:
کف قیمت را هم مشخص کردن: سقف قیمت * 80%نقل قول:
حالا کف قیمت رو با قیمتهای قبلی مقایسه کنید
من نمیدونم ما اینترنت غیر حجمی نخواهیم باید کی رو ببینیم؟!
یجوری نوشتن 16 مگ 80 تومن هر کی ندونه فک میکنه 1000 گیگ هم حجم داره .
حالا خوبه خونه تون دم مخابرات هم باشه نمیتونن 16 مگ ارائه کنن بعد گفتن شرکتها باید تضمین سرعت سرعت هم بدن!!
آقا شما اینترنت واقعی 16 مگ عین ادم بدید ما دو برابر سقف شما پول میدیم.
تو این چند روزه یه مطلب خوندم در مورد طرح طبقه بندی اینترنت . توش گفته بودن بله مراکزی مثل دانشگاهها و ... رو بیشترین دسترسی به اینترنت و میدیم بهشون . تهش متاسفانه این میشه که شبکه اینترانت داخلی میرسه به مردم عادی ...
قیمتای 20 مگ به بالا هم طوریه که شرکتها هم نمیرن سمتشون .
زیاد خودتو در گیر این مساعل نکن همش علکیه واسه یک vdsl یک ماه علاف بودم اخرشم هیچی بعدشم اللن مخابرات ۱۶ مگ سرویس میفروشه وقتی وصل میشه هشت مگ سرعت داره و vdsl میگن کف ۱۶ سقف ۵۰ مگ اما همش قطو وصلی و سرعت زیر ۱۶ مگ !! اینا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست اصلا یکی میاد میگه نت غیر حجمی یک شرکت میاد یک چیز دیگه شما مطمن باش توایران هیچ وقت قضیه نت درست بشو نیست همیشه سرعت و پایداری مطرح بوده نه ترافیک اما چه فایده که......نقل قول:
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
بالاخره کسی تو تهران موفق شد بگیره ؟
کسی تو مشهد گرفته ؟
کدوم منطقه این؟نقل قول:
همه مناظق نیست فعلا فکر کنم ۲ ۳ تا بیشتر نمیدن
شیراز برای حدود 700 کاربر راه اندازی شده میانگین سرعت هم بین 350 تا 500 مگابیت بوده
یعنی یه نفرشون تو این فروم نیست بیاد یه تستی بزاره :n02:نقل قول:
بگه راضی هست یا نه ؟؟
500 مگابیت خیلی حرفه ! البته ب این وضع ترافیک داخلی و خارجی که جدیدا پیش اومده باید دید میصرفه با نه !! :n02:
اگه ممکن سرور خارج هم تست بزاریدنقل قول:
از خود مخابرات گرفتید ؟؟؟نقل قول:
هزینه راه اندازی و حجم و ... به شکلی هست ؟؟
اگه سایتی هست که مشخصات رو نشون میده رو بدید ممنون میشم:n01:
این برای خودم نیستنقل قول:
خودم فردا میرم مخابرات تا از قیمت کامل و هزینه ها و اقساطش سوال بپرسم