پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلترنقل قول:
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
asus dsl-ac68u
Printable View
پینگ Google عادیه برای ایران 88-100 , بیشتر بخاطر فیلترنقل قول:
crc هم داره, بعضی وقتها بیشتر بغضی وقتها کمتر, عادیه برا ایران
asus dsl-ac68u
توی گیم ها (اگه شما اهلش هستید) لگ دارید سروهای اروپا و امریکا؟نقل قول:
این نویزی که داری فک نکنم 50 60 متری کافو نوری باشه حساب سیم داخلی برج ام بکنی حتی ولی بیشتر میخورهنقل قول:
نویزش مثل اینکه بیشتر از 400 500 متری
دوستان ببخشید من اهل تهران نیستم اما دیدم این تاپیک بحث هست خواستم نظر خودم رو بگم. راستش من دو روز هست که در مورد این سرویس VDSL جدی تحقیق کردم و در مورد اقتصادی بودنش با خودم فکر کردم. الان پنل مخابرات رو که نگاه میکنم، بخشی گذاشتهاند برای VDSL. توی این بخش دو نوع مودم رو پیشنهاد کردهاند که به گفته دوستان و احتمالا از برند یوتل هست. دو پیشنهاد کردهاند با اقساط شش ماهه و یک ساله روی قبض تلفن. یکی از اونها 350 و دیگری 550 هزار تومان هست. اما من دو تا مشکل با این طرح دارم. البته به شرطی که پس از قم و تهران، به دیگر شهرها هم برسه. مشکل اول مودم هست. این مودمها باید مشخص بشه که از چه برندی هستند. الان همین خبر واگذاری باعث شده که همهی مودمهای VDSL در فروشگاههای اینترنتی گرون بشند. چون واردات کم هست و الان هم موجودی محدود. فروشنده ها هم میخوان از فرصت استفاده کنند. میتونید در اینترنت قیمتها رو چک کنید. من خودم اصلا رغبتی به یوتل ندارم. چرا باید مثلا 550 بدم به یوتل، در حالی که با هزینهی بیشتر می تونم صاحب دیلینک یا تیپیلینک بشم و خیالم هم راحت باشه؟
مورد دوم هم تعرفهها هستند. مخابرات طبق نوشته های وبسایت خودش، آورده از 512 کیلوبیت داره سرویس میده. خب این 512 کیلوبیت چه فکر اقتصادی پشتش هست؟ فقط در صورتی می تونه با این تفکر جلو بره که در بسیاری از مناطق کلا ADSL رو جمع کنه. قاعدتا کف سرعت سرویس باید از 16 مگ شروع بشه. اگر قراره من مثلا بابت سرعت بیشتر VDSL، هزینهی خیلی بالاتری بپردازم، خب این خیلی برای من قابل درک نیست. وقتی یک فناوری جدید میاد، این درست نیست که ما پول اون فناوری رو از مشتری بگیریم. من در مورد مقیاس کلان حرف میزنم. اگر کف سرعت VDSL مثلا 16 مگ باشه، من نباید به اندازهی سقف سرعت ADSL بابت همون سرعت پول پرداخت کنم، فقط به این خاطر که مخابرات هزینه کرده بابت این فناوری. منظورم این هست که دنیا عوض شده و الان سرعت مثلا 20 مگ باید هم قیمت و حتی ارزونتر از 16 مگ گذشته باشه. نه این که بیان به بهانه VDSL کل قیمتها رو ببرن بالا. خب الان این طرح برای من کاربر خانگی چه جذابیتی میتونه داشته باشه؟ کلی پول مودم بدم، بعد بیام طبق تعرفهی خودشون، برای سرعت 50 مگابیت ماهی 160 هزار تومان بدم؟ خب من با همین 2 مگ 40 گیگ طرح ماندگار که تا 8 مگ سرعتم هست میسازم و این همه هزینه هم نمیکنم. اگر هم برای یه سری کارهای موردی سرعت بالاتر بخوام، میرم اینترنت سیمکارت رو استفاده میکنم. حرفم بیشتر سر طراحی طرح اقتصادی هست. به نظر من با این وضعیت اقتصادی مردم، بیشتر کاربرهای تجاری و حرفهای میرن سمت این سرویس. البته امیدم زیاد هست که بهبودش بدن.
ببخشید طولانی شد، ممنون که تا آخر مطالعه کردید.
نه, بازی نمیکنمنقل قول:
همون 60 70 متری ام, از پنجره میبینمنقل قول:
مخابراتی سیمم تغییر پورت dslam داد باهاش کافو بودم
مشکلی که ما داریم اختلال خط از سوی کافو pots قدیمی بقل کافو نوری, هنوزم حل نشده
بعضیا میگن زیر طرح 160تومنی بخری بحالت فرق نداره و سرعتش مثل adsl هست و درصورتی سرعت بالا داری ک طرح های 160تومنی ب بالا بخری ک 50مگ باشه و سرعتش باز باشه تا هیچی معلوم نشده نباید گولشونو خورد الکی سروصدا کردن هنوز 10نفرم پیدا نشدن ک بگن کافوی ما نوری شده یا vdsl گرفتیم حتی از تهران یا قم.کارای پشت پرده در جریانه برای فروختن مودم های اشغال ایرانی-چینینقل قول:
با سلام
چون این روزها بسیاری از دوستان در فکر تهیه مودم vdsl هستند مطلبی در مورد مودم
دی-لینک مدل DSL-2877AL
دو سری از این مودم با اسم یکسان در بازار هست مواظب باشین اشتباه خرید نکنید
نقل از شهریار خواجه افضلی خریدار این مودم در دیجیکالا:
نقل قول:
باسلام
متاسفانه دو مودم دی لینک با کارایی متفاوت اما اسم یکسان و شکل مشابه در لیست مودم های دی لینک ثبت شده است . در صورت خرید این مودم (که دارای دو پورت USB و پورت WAN و دارای سه آنتن داخلی و قابلیت فضای ابری دی-لینک (mydlink Cloud) می باشد) مدل هم نام آن که دارای یک پورت USB و بدون پورت WAN و دارای سه آنتن شاخکی خارجی می باشد؛ برای شما ارسال خواهد شد.
کد:https://www.-------------/product/dkp-89759/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-adsl2-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-%D9%88-%D8%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-dsl-2877al
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:https://www.-------------/product/dkp-1987387/%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%85-%D8%B1%D9%88%D8%AA%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D9%85-adsl2-plus-%D9%88-vdsl2-plus-%D8%AF%DB%8C-%D9%84%DB%8C%D9%86%DA%A9-%D9%85%D8%AF%D9%84-dsl-2877al
ممنون برای مطلب و لینک
این مودمهای vdsl چقدر گران شدن, حداقل دو برابر قیمت واقعی
[emoji626][emoji626]بسته های جدید VDSL مخابرات در پنل اضافه شد
Sent from my iPhone using Tapatalk
حجم های مسخره, vdsl با حجم های آپراتور گوشی :thumbsdowنقل قول:
در صورتی که این حجم ها ماهانه باشه مثلا ۴۴۰ برای هر ماه اگر سرویس یکساله انتخاب بشه که در جواب باید گفت :n16:نقل قول:
و در صورتی که حجم کل دوره منظورشون هست با عرض معذرت از دوستان در جواب باید گفت :V30:به تعبیر ایرانیش با کلیه مخلفاتش
ماهانه حداقل 1 ترا برای vdsl نیاز هست زود تموم میشهنقل قول:
بیشتر نظرم به تناسب حجم و قیمت بود چون پایه سرعت vdsl که مشخصه .نقل قول:
300~400 گیگ ماهانه برام کافیه, استریم و دانلود پوشش میده:)نقل قول:
یعنی هم مجبوریم مودم آشغالیشونو بخریم هم بسته های آشغالیشون ؟ 50 گیگ برای 3 ماه؟ خودشونو مسخره کردن؟
اقلاٌ یه طرح 5,000تومان ماهانه هم بذارن برای ایام مسافرت, یه ماه دو ماه خونه نیستیم خطمون جم نشهنقل قول:
به حق چیزای ندیدهنقل قول:
50 گیگ واسه 3 ماه اون هم روی اینترنت 100 مگ vdsl :)))
در کسری از ثانیه میشه کل حجم 3 ماه رو تموم کرد ....
ای کاش طرح های بالاتری هم بذارن
اینجوری ماهی 20 هزاتومن در میاد واسه 50 گیگ
یا اون طرح آخریه اش میشه ماهی 33 تومن با 440 گیگ حجم سالانه که من الان رو adsl ام ماهانه بیشتر از این مصرف دارم چه برسه به 12 ماه
پس اون ماهی ۵۰۰ گیگ کجا رفت
KASDA KW5262B بد نیست به نسبت, ولی قدیمیه, FXS برای voip داره, بقیش عادی, 100mb LAN, usb2, 2.4GHZ قیمت اینترنتی چین حدوداً 35$ بود, اینجا چنده؟
درود بر شما دوست عزیز .اصلا قرار هست که فیبر کشی کنن و تا کابینت فیبر بیارن و به نظرتون این روند واگذاری گسترده vdsl چقدر طول میشکه؟نقل قول:
نقل قول:
مودم D-Link 2877AL من خودم 2 ساله دارم. نقد کامل و انواع مدلش ها رو توی دی جی کالا همون موقع نوشتم ولی الان رفتم دیدم پاکش کردن و نظر من اونجا نیست.
در کل سه مدل وجود داره ازش که دو مدل وارد ایران شده. همشون به یک اسم هستن و فقط مدل سخت افزاریشون فرق داره و این مدل سخت افزاریش رو روی صفحه اول جعبه و کنار اسمش نمی نویسن و توی سایت ها هم نمی نویسن و فقط در کنار سریال نامبر هست یا قسمت اطلاعات خود مودم. فقط از روی عکس میشه فهمید کدوم یکیش رو دارید می خرید.
مدل آنتن داخلی (بدون آنتن خارجی) A1 هست و مدل آنتن خارجی (3 آنتن غیرقابل جداشدن) A3 هست. مدل A2 هم هست با 3 آنتن قابل جدا شدن که فکر نکنم ایران اومده باشه.
در کل مودم خوبی هست و از 17a و 30a پشتیبانی میکنه. تنظمیاتش در بعضی موارد سخت و پیچیدست. پشتیبانی نرم افزاریش نسبت به ایسوس باید گفت فاجعست. آپدیت فریمورش رو باید از زیر سنگ پیدا کرد.
نقل قول:
درود
فعلا خبری از از فیبر کشی نیست و فعلا به کسانی داده میشه که از قبل امکانات براشون فراهم بوده . در اصل اگر تا ماه پیش مرکزتون امکان دادن vdsl به شما را نداشته این موضوع فعلا هم ادامه داره و خبر جدیدی نیست . نصب تجهیزات جدید حداقل 1 ماه زمان میبره .
تجهیزات جدید برای مراکز یا فیبر کشی مقصودتون هس؟ ینی برای مراکزی هم که vdsl داشتن یک ماه زمان می بره؟نقل قول:
تا جایی که من اطلاع دارم فعلا خبری از ارتقاء تجهیزات نیست چه در خیابان ها و کوچه ها چه در مراکز . اگر مرکزتون تجهیزاتشو داشته باشه از قبل شرایط نصب و راه اندازیش زمانی نمیبره فعلا در حال انجام کارهای اداری و اولیش هستن برای واگذاری احتمال میدم از شنبه شروع کنن به فروش و فکر میکنم 3-4 روزه هم میان برای نصب و تحویل مشترک میدننقل قول:
شاید باورتون نشه حتی تو خود مراکز و ساختمانهای ستادی هم اطلاعات زیادی وجود نداره بین کارمندان چون خیلی سریع تصمیم گیری ها انجام میشه و در لحظه هستش
chipset برادکام هم داره(bcm 63381) خودم این مدلو دارم 1 سال قبل خریدمش 270 تومن الان شاید قیمتش 2 برابر شده باشه ..از asus dsl-n16 که داشتم بهتره کنترل نویزش و با سرعت بالاتری هم میتونه سینک بشه ..نقل قول:
به telnet میشه وصل شد و با broadcom CLI command به صورت دستی snr رو تغییر داد ...
فایل update فرمورش هم گیر نمیاد ولی من دارم فایل همین نسخه ای که روش نصبه این هم لینک دانلودش:
خلاصه اینکه این مودم رو بگیرین شاید مجبور بشین که یک روتر هم بگیرین چونکه هنگ میکنه برا من ...
واقعا شوخیه زشتی هست که دارن با مردم میکنن!!:thumbsdowنقل قول:
با این بسته های مزخرف دیگه اصلا ارزش گرفتن VDSL را ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
چه جالب، اگه کسی امکان گرفتن vdsl رو از قبل داشته باشه خب میره همون بسته های قبل رو میگیره که قیمتهاش منطقی تر هست. چرا طرح جدید زدن که مودم رو اجباری بفروشن و تعرفه ها رو هم چند برابر به همون کاربر بدند؟جیب دولت رو ما پر کنیم؟
عزیز منطقه ما کافو فکر کنم قیبر هست اما خطوط همون مسی. چون از isp های دیگه نمیتونم سرویس بگیرم خود مخابرات هم میگه نمیتونیم بهتون vdsl بدیم. ابته 6 فروردین پرسیده بودم. الان ما هم باید منتظر باشیم یا شامل اون vdsl ها میشیم؟
من یه بار رفتم مرکز نهری .. خیلی جالب بود به خانومه گفتم من vdsl میخوام بعد گفت نمیشه اونجا کافو نوری نیست بعد, از اونور از هیچ شرکتی بجز مخابرات هم نمیشه اینجا نت گرفت ..قشنگ نیست واقعا.. اگر فیبر نیست پس چرا از بقیه جاها نمیشه گرفت ؟؟ اگر فیبر هست پس چرا vdsl نمیشه ؟
جواب خیلی سادست نمی خوان بدن! یه تعداد کم هم می دن فقط جنبه تبلیغاتی داره.من رفتم مخابرات می گم فیبر و تانوما انگار اولین باره به گوششون خورده!نقل قول:
دقیقا ...الانم اینطور که بوش میاد بازم نمیخوان بیان تجهیزاتشون رو ارتقا بدن همه جا...فقط اومدن گفتن ما vdsl هم میدیم.. که خوب خیلی وقت هست که میدن ولی بقول شما به همون تعداد کمی از افراد .. من خودم یکی از دوستانم الان حدودا 2 سال هستش که vdsl داره از مخابرات اونم بخاطر این هستش که تو یه مجتمع بزرگ زندگی میکنه...در اخر به این نتیجه میرسیم که هیچ اتفاقی قرار نیست حالا حالاها بیفته.نقل قول:
مرکز خجرت هم دقیقا همین مشکله !نقل قول:
انحصار [emoji108]
سلامنقل قول:
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
دقیقا مرکز نهری همین مشکل رو داره تا چند سال که ما اصلا نمی تونستیم adsl بگیرم همه ی شرکت ها میگفتن فیبر نوری هست نمیتونیم سرویس بدیم!نقل قول:
حالا کدوم مودم بهتره؟ کاسدا یا یوتل؟من حس میکنم یوتل چون ایرانیه ممکنه و استاندارد نباشه و مضر باشهنقل قول:
سلام.شما بین این ۲ تا یوتل مدل ۳۰۴ بگیر.نقل قول:
.کارخانه یوتل و ارگ بم هست.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
شهر ما هم اینجوره از مخابرات فقط میشه نت گرفت جالبه میگم vdsl یا فیبر بدین میگن خطتتون فیبر نوری نیست:rolleye::)نقل قول:
من الان vdsl دارم اما وقتی به قسمت مشاهده وضعیت پیش ثبت نام میرم مینویسهنقل قول:
حدود 14 ماه هم هست که گرفتم و مودمش هم همین کاسداست، مودم خوبیه اما دیگه انگاری تولید نمیشه نمیدونم حالا اینا از کجا میارن.نقل قول:
مشترک گرامی
در حال حاضر این قابلیت در استان شما فعال نمی باشد. پس از فعال سازی این قابلیت در استان شما امکان پیش ثبت نام در همین منو وجود دارد.