من که هروقت بسته هاش خوب نباشه ایرانسل جون و شارج میکنم
شاتل هم دارم که اونم دیگه سالی 156تومن میگیره.اونم دیگه تمدید نمیکنم شرکتهایی دیگه هستن بدون هزینه adslمیدن از اونا میگیرم
حالا هرکی بهتر بده تو اقتصاد امروز اون برندست
Printable View
من که هروقت بسته هاش خوب نباشه ایرانسل جون و شارج میکنم
شاتل هم دارم که اونم دیگه سالی 156تومن میگیره.اونم دیگه تمدید نمیکنم شرکتهایی دیگه هستن بدون هزینه adslمیدن از اونا میگیرم
حالا هرکی بهتر بده تو اقتصاد امروز اون برندست
لطفا اسپم های این حروم زاده ها رو پخش نکنیدنقل قول:
از کی تاحالا معنی اینترنت شده اون سایت های آشغال داخلی؟ توهین به شعور کاربران هم حدی داره
آخه رو چه حسابی باید از 1 باشه وقتی توسایت زدن از 2 !نقل قول:
1تا7 مال وایمکسه ...
سلامنقل قول:
دانلود شبانه از ساعت 2 بامداد تا ساعت 7 صبح می باشد.
متاسفانه سرعت دانلود از 450 کیلوبایت (در داخل دانلود منیجر ) بیشتر نمیشه و عملا 1000 گیگی که توی تبلیغات برای دانلود شبانه اختصاص دادن حتی یک پنجمش هم استفاده نمبشه.
من حتی تماس گرفتم و پاسخی که بهم دادن این بود که افت سرعت در ساعت اینترنت شبانه بررسی نمیشه و اگر افت سرعت در ساعات غیر از شبانه دارید اطلاع بدید.
متاسفم واسه خودمون که باید فقط پول تبلیغات بدیم (چون حق انتخاب نداریم)
(دلیل ناراحتیم هم اینه که همه جا تبلیغ شده نصب و راه اندازی رایگان پس یعنی با 200 هزار تومان فعال میشه ولی موقع حساب و کتاب میگه 239 هزار تومان ، بیست تومن هزینه نصب و نوزده تومن مالیات ارزش افزوده ، متاسفم)
اون هزینه نصب رو با شما موافقم توی تبلیغات زده رایگان ولی باز تو صفحه تعرفه ها درج کرده 20 تومن. سرعت شبانه رو بخوایم حق رو بگیم توی سایتش نوشته که 1 تا 4 مگابیت که تقریباً همون رو جواب میده. شما چقدر مگه دانلود دارید؟ شبی 7-8 گیگ که میشه یه 100 گیگ همین طوری میشه حدود ماهی بالای 300 گیگ. همین مقدار به نظرم از همه سرویس هایی که میشناسم توی ایران نسبت به قیمتش مناسب تره! در کل این موارد توی بخش تعرفه های سایت درج شده من عیناً برای شما کپی میکنم:
شرایط عمومی خدمات
در قیمتها سهم مالیات بر ارزش افزوده (۹ درصد) محاسبه نشده است.
هزینه نصب مودم در تمامی شهرهای تحت پوشش TD-LTE مبین نت ۲۰۰,۰۰۰ ریال است که هنگام نصب دریافت میشود.
در طرح ویژه TD-LTE، مصرف از ساعات ۲ تا ۷ صبح رایگان است و مشترکین میتوانند از ۱۰ گیگابایت حجم رایگان در ساعات شبانه استفاده کنند.
استفاده از حجم شبانه رایگان با سرعت 1 تا 4 مگابیت بر ثانیه و تنها در صورت فعال بودن طرح اشتراکی و عدم اتمام حجم ترافیک روزانه امکانپذیر است.
شما ماهی چقدر دانلود دارید که این حجم جوابگو نیست برای شما؟
تو سایت 195 شکایت کردید با عنوان تبلیغ خلاف واقع؟ اگه نه یه شکایت ثبت کنیدنقل قول:
شاسکولا خودشون میگند شبی 10گیگ بعد این 1000گیگو از کجاشون درآوردند؟
نقل قول:
سلام و عرض ادب و احترام
بحث دانلود نیست
ببینید وقتی میگن دانلود شبانه تا 1000 گیگ طبیعتا توقع شما بالا میره و انتظار سرعت بهتری دارید. (پس این یک تبلیغ الکی هست)
دیشب سرعت دانلود من از 80 کیلوبایت در دانلود منیجر بالاتر نرفت و کلا نزدیک دو گیگ دانلود کردم.
چرا باید سرعت کاهش پیدا کنه در دانلود شبانه؟ مثلا اگر من در حالت عادی سرعت دانلودم روی 2.5 مگ هست چرا نباید شب هم روی همون سرعت باشه؟؟؟
پشتیبانی هم اصلا پاسخ درستی نمیده و من 3 بار زنگ زدم و همسش جواب های طلبکارانه
مثلا شما توی اکانتت نمی تونی ببینی چقدر دانلود شبانه مثلا در 9 شب گذشته انجام شده (البته به صورت تقریبی و با جمع نمودار قرمز میشه ولی دقیق نیست) بعد پشتیبانی میگه روی لپ تاپتون یک نرم افزار محاسبه گر ترافیک نصب کنید آخه مگه تمام دانلود ما از یک دیوایس هست؟ متاسفانه آگاهی ندارند یا اگر هم دارند اصلا درست پاسخ نمیدن و مشتری رو دست کم فرض می کنن.
سلام .
من چهارشنبه هفته پیش ثبت نام کردم ، زنگ زدن گفتن تا 24 ساعت میاییم برای تست . ولی تا الان نیومدن هنوز !
کار خاصی باید انجام بدم ؟ از کجا میتونم پیگیری کنم ؟
بنده هم به نشانه اعتراض دیگه تا 20 روز دیگه که طرحم تموم میشه دیگه شارجش نمیکنمنقل قول:
و مودم و نمیفروشم تا کسی دیگه شارج نکنه که به نفع این دزدها بشه.
با 1575 تماس بگیرید، پیگیر باشید. من بیچاره شدم تا مودم وایمکس ام رو تعویض کردند، هی میگفتند تو سیستم فلانه بیساره ، انقدر پیگیری کردم خسته شدم ولی بالاخره درست شدنقل قول:
سلام
بالاخره خوبه یا بده؟
میخواستم بپرسم این سرویس یکماه ۱۰۰ گیگ خوبه بگیرم؟ بر ندارن بعدا طرحشو
خوب بودنش که خوبه ولی فعلاً که تو ایران ISP ها زورشون زیاده هروقت هرکاری بخوان میتونن کنن و هیچ تضمینی نیست که بردارن یا نه.
نقل قول:بدون هیچ پیگیری ، امروز اومدن نصب کردن همه چیز OK بود تحویل دادن رفتن :n02:نقل قول:
سرعت هم خوبه
برای اطلاع دوستانی که سرویس دارند یا کسانی که میخوان تازه بگیرن، یه مقدار وضعیت بهتر شده نسبت به ماه گذشته مخصوصا تو وبگردی و اینستاگرام و تلگرام. عکس و فیلم های اینستا بهتر لود میشه و تلگرام هم دیگه اون سکته ای که زمان لود کردن ویدیو ها داشت خیلی کمتر شده. اکثر اوقات با سرعت 1.4 مگابایت لود میکنه. آخر شب که افتضاح میشد الان قابل تحمل شده البته کماکان تک کانکشن من در حد 4-5 مگابیت هست و نوسان سرعت هم پا برجا.
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
سرعت دانلود توی دانلود منیجر چنده؟نقل قول:
این اینترنت رو فقط برای وبگردی تهیه کردم . برای دانلود هم از شبانه نامحدود FDD-LTE ایرانسل استفاده میکنم بنابراین تست دانلود به خاطر صرفه جویی شدید در حجم و هزینه امکانپذیر نیست (10 گیگ یکساله داره) :n02: ولی نصاب با speedtest تست کرد حدود 22 مگابیت شد . البته طرحی که به همراه این مودم ارائه شده 10 گیگ شبانه هم داره که هنوز تست نکردم .نقل قول:
اگه سیگنال خوب داشته باشید تا 5 مگابایت میده.نقل قول:
دوستان کسایی که مودم رو اومدن براشون تست کردن می خواستم بدونم که نصاب از محل نصب عکس خاصی گرفتن ؟
چون ظاهرا از یکی از نمایندگی ها که پرسیدم گفتن میان تست میکنن مودم رو و موقع نصب از محل با نرم افزار خاصی عکس تهیه میکنن.
می خواستم بدونم جریان این عکس و نرم افزارش چیه ؟ واسه چیه ؟
نقل قول:نقل قول:واسه من هم از کارت ملیم عکس گرفتن و هم قبض برق.از محیط یادم نمیاد.ولی سرعت راضی کننده نبود و برگشت دادم.نقل قول:
دوستان کسی میدونه هاست مبین نت چیه؟
هاست برای میزبانی وب سایته.نقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
سلام، بصورت مختصر : همان سرویس میزبانی از وب سایت هاست که اطلاعات و فایل های سایت طرف قرارداد، در دیتاسنتر مبین نت نگهداری و پشتیبانی می شودنقل قول:
مبین نت پس کی میخواد پوشش بیشتری بده!
جاهایی که adsl پورت ها پر هستش مثل مرکز یزدان پناه باید بیاد پوشش بده همه اینجا تشنه هستند ! بعد رفتید جاهایی که adsl مرکزش 24 ساعت پورت خالی داره!
جـــــــــــــالبه
خداوکیلی کی میرسید به شهر ساوه اعصابم خورد شد خیلی پوشش شبکتون دیر دیر بروز میشه ایرانسل ظرف یه ماه کل شهرمون رو همTdکرده هم4جی
علت چشمک زدن چراغ آبی مودم LTE چیه؟
در مودم AirMaster 3000 یا (همون مودم TD-LTE) مبین نت، مشکل با Port Forwarding دارم.
سرور XAMPP نصب کردم و بعد از فوروارد 80 نتونست لوکال رو پیدا کنه
پورت XAMPP رو به 8080 و در صفحه تنظیمات هم روی 8080 بردم، باز هم نتونست
قبلا روی ADSL راحت جواب میداد، تماس گرفتم باهاشون گفتن باید از ما آی پی Valid و ثابت بخری، گفتم نمیخوام! من Dynamic DNS ست میکنم کارم راه میفته.
دوستان اگر تجربه ای دارن راهنمایی کنن ممنون میشم
---------------------------------------------------------------
کاری که انجام شده :
فایروال از بیخ غیر فعال شده.
آی پی لوکال کامپیوتر : 192.168.1.53
XAMPP PORT : 8080
در تنظیمات موردم، قسمت Service Configuration، آی پی 192.168.1.53 با پورت 8080 ثبت شده.
از طریق آی پی پابلیک مودم نمیشه به 192.168.1.53:8080 وصل شد.
دوست عزیز مبین نت تمام پورتها رو بسته و شما مجبورید برای پورت فورواردینگ یا DMZ آی پی ولید از شرکت خریداری کنید. البته این مشکل که من هم مواجه بودم واسه تقریبا یک و ماه و نیم قبل هست و از اون موقع به بعد که مودم رو جمع و تو کارتنش گذاشتم! تست نکردم ببینم که پورت ها رو باز کردن یا نه.نقل قول:
پس مبین نت واقعاً بدرد من یا کسانی که طراحی سایت وبرنامه نویسی تحت وب میکنن یا دوربین مدار بسته دارن نمیخوره!
چون کلی هم باید هزینه آی پی هم بدن!
دوستان برنامه نویس به گوش باشید
از Torrent و شبکه P2P هم دیگه نمیتونید دانلود کنید.نقل قول:
دوربین مدار بسته و هاست لوکال که هیچ، دانلود هم که هیچ.
من برنامه نویسم و هیچ مشکلی ندارم. پورت های ftp و sftp و ssh و cpanel استفاده میکنم. کلا تا حالا با هیچ پورتی مشکل نداشتم.نقل قول:
تورنت هم راحت با حداکثر سرعتی که مودم بهم میده دانلود میکنم.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
دوست عزیز منم حدود یه ماه پیش گرفتم دو سه روز اول دیدم این طوریه بعد یه آی پی ثابت گرفتم مشکل حل شد. DDNS خالی بدون IP ثابت فایده نداره. من الآن راحت پورت فورواردینگ انجام دادم. تورنت هم استفاده میکنم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان ترافیک چه سایت هایی روی مبین نت رایگان هست؟
من آی پی استاتیک نگرفتم و راحت هم تورنت دانلود میکنم.
با چه سرعتی؟؟نقل قول:
سرعت تورنت ها متفاوته ولی نزدیک سرعت اصلی خودمنقل قول:
دوستان جدیدا هر 10-60 دقیقه یکبار ( تصادفی ) اینترنتم برای 10-20 ثانیه به کل قطع میشه (چراغ سیگنال مودم خاموش یا عوض نمیشه ) میخواستم بدونم کسی اینجوری نشده؟ من به پشتیبانی زنگ زدم از پشت تلفن کار خاصی نتونستند بکنند فقط گفتن جاشو تکون بده سیگنال بیشتر بگیری.
برای منم میشه یکی از بچه ها ایرانسل TD داشت اونم همینو میگفتنقل قول:
من اينطوري تست نگرفتم.ولي فكر كنم مشكل من هم همين باشه.من انلاين بازي كه ميكنم يه هو بعد از نيم ساعت كانكشن فيل ميده و من از بازي كيك ميشم در صورتي كه چراغاي مودم همش درست هست.نقل قول:
كسي نمي دونه چطور ميشه بر طرف كرد اين مشكل رو چو با اين وضع نميشه انلاين بازي كرد.مثلا تا داره نتيجه بازي مياد كيك ميشي و امتياز كه نميگيري هيچ جريمه هم ميشي :n14:
من ايرانسل رو هم دارم ولي خوشبختانه اين مشكل رو نداره فقط مشكلم با مبين نت هست.نقل قول:
اگه منظورت رینبو باشه من قط نمیشم فقط نباید کشی از اینترنت زیاد استفاده کنه اون موقع وگرنه کیک میشم ولی در حد چک تلگرامو اینا باشه اشکالین دارهنقل قول: