واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه
Printable View
واسه دوستان هم اینجوره که تو بعضی صحنه ها از فیلم ها تصویر صورت وقتی حرکت میکنه چند تایی میشه دوستان گفتن فقط تو فوتبال این اتفاق میفته.آیا با تنطیم منوها درست میشه یا نه؟؟اگه درست نشه که رو اعصابه
سلام دوستان من یک هفته ای است این مدل خریدم باتمام مزایای گفته شده برای این مدل مشکل من با حالت 3بعدیش یعنی موقع تماشای فیلم 3 بعدی فقط قسمت وسط تلوزیون عمق ورنگش خوبه بقیه جاها منظورم سمت چپ و راست tv مثل زمانی که شما فیلم 3بعدی روبدون عینک نگاه میکنینه باتنظیماتشم وررفتم نشد اگه حالت خاصی باید ست کنم اگه دوستان عکسی یا فایلی دارن بزارن تا بتونم تنظیمش کنم اخه پسم گچلم کرده
سلام من مدل 55SJ850V عکس هاشو نگاه میکردم در مورد ولتاژ و جریان داخلیش کنار پورت ورودیش یک مقدار MAX نوشته بود! با توجه به اینکه کابل ها و تجهیزاتی که ما استفاده میکنیم اغلب ارزان قیمت و بی کیفیت هستند ممکنه کوچکترین اتصالی و یا تغییر جریان باعث خرابی برد بشه ؟نقل قول:
کسی هستش که از داخلیش استفاده نکرده باشه و باز هم تلوزیونش خراب شده باشه ؟
سلام
من که دیگه کلا" گیج شدم.این همه صفحه رو خوندم واقعا" ترسیدم که این مدل رو بگیرم.الان بدجور به یه تلویزیون احتیاج دارم(بدجوره ها)اما نمیدونم چی بگیرم.
بیشتر از 2800 هم نمیتونم هزینه کنم.این مدل و سونی X7000D تو شهر ما 2600 هست.
دوستان خواهش میکنم بگید چی میتونم بگیرم که حداقل اینقده مشکل نداشته باشه.من که اصلا" از ر-سیو-ر داخلیش استفاده نخواهم کردم.تا یکی دو سال هم فقط میخوام از طریق فلش و هارد اکسترنال باهاش فیلم ببینم.بعدشم براش یه ر-سیو-ر جدا دارم.
امیدوارم دوستان بتونن بنده رو راهنمایی کنن.
ممنونم
دوستان عزیز استفاده از داخلی فقط یکی از موارد ریسک داره مورد بعدی همین استفاده از فلشه واقعا ریسک داره .حالا میل خودتونهنقل قول:
ممنونم.من که هدف اصلیم استفاده از همین فلش هست.پس باید قیدش رو بزنم.نقل قول:
سونی X7000D چطوره؟درسته صدا و تصویر پایینتره اما بقیه چیزاش چطوره؟
استفاده از فلش چه ریسکی داره؟نقل قول:
با چند تا از تعمیر کارها صحبت کردم و همگی به این موضوع اشاره کردند که عامل سوختن برد همین استفاده از فلش و گذاشتن اون روی تلویزیون است.نقل قول:
هه دوست عزیز تعمیرکارهای موردنظر شما همگی بیسواد بودند که یه همچین نظری دادننقل قول:
هه مهندس تو این مملکت فقط تو با سوادی. حداقل اول برو بپرس بعد بیا نظر بدهنقل قول:
1-samsung h6400 البته بدون 4K که به نظر من در شرایط فعلی اصلا مهم نیست.تازه سه بعدی هم هست که بازم به نظر من از 4K مفیدتره.48 اینچ بدون گارانتی 2100000 تومان و 55 هم حدود 3000000 تومان.مشکل اصلی اینه که یکم سخت گیر میاد.من تا حالا ندیدم ولی ظاهرا و به احتمال زیاد با اینکه تولید 2014 هست تصویرش از 2017 سامسونگ بهتر نباشه بدتر نیست!نقل قول:
2-sony w800 c باز بدون 4K! ولی سه بعدی.
من کاملا موافقمنقل قول:
ما در ایران تعمیر کار دیگه خیلی کم داریم ، همشون تعویض کار هستند. نه فقط الکترونیک در همه چیز ! بسیارسشون نه آموزش درست حسابی دیدن و نه اطلاعاتشون کامله فقط یه چیزی شنیدن یه چیزی هم میگن !
اتصال USB جزو استاندارد ترین هاست! من قبول دارم که این پورت ممکنه بسوزه! وقتی هم میسوزه فقط خود پورت میسوزه نه برد. نه به این سادگی اگر میخواست به این راحتی با فلش و هارد طوریش بشه ! که دیگه الان انقدر شهرت پیدا نمیکرد! چند بار شما خودت یا دوستانت دیدی پورتشون با فلش یا شارژ کردن موبایل بسوزه !؟
دوست عزیز بحث بر سراستانداردبودن یا نبودن نیست. قطعاتی که برای منطقه ما انتخاب میشه بی کیفیته و مشکل ساز میشه خوب گیرنده داخلی هم یه قطعه استاندارده تازه اگه بخواد بسوزه باید فقط خودش بسوزه آیا این درسته؟؟اما در ایران اینطور نیست به علت بی کیفیتی قطعات آسیب به قسمتهای دیگه میرسه . در ضمن درست نیست اینقدر منفی نگر بود و همه تعمیر کاران را بیسواد تلقی کرد این یه توهین به این قشر زحمت کشه ضمن اینکه تجربه گاها از نوشته ها بالاتره خیلی از مهندسین کامپیوتر تحصیل کردن اما به اندازه کسی که تعمیر این قطعات رو بعهده داره و اسنبل میکنه آگاهی ندارن یا حتی دکترها .کسی که 20 یا 30 ساله داره تعمیر میکنه خیلی بیشتر از من و شما حالیشه.نقل قول:
میتونی یاهاست رو روی یه ماهواره دیگه تنظیم کنی. اگر میخوای موقع سرچ کانالهای قبلی پاک نشن گزینه Retune رو انتخاب نکن در رابطه با گیرندگی رسی ورش اینو بگم که با رس ی ور آک استارست مقایسه کردم قوی تر میگرفت و برنامه های که در ----- نویز و شکستگی تصویر بود در تی وی صاف بودن البته قید برنامه های کارتی رو باید بزنی. در رابطه با شفافیت تصویر که هر کی منزل ما اومد عاشق تصویرش شد فقط در تصاویر تیره گوشه ها درز نور هست
یه مشکل دیگه هم هست که کانال ها رو نمیشه حذف کرد فقط میشه غیرفعال کرد که وقتی 2000 کانال میاد سرعت تی وی کم میشه البته من از chansort هم استفاده کردم ولی بعضی کانالها میپره یعنی وقتی به تی وی انتقال میدی میبینی بعضی کانالها حذف شدند و جاشون خالی مونده
سلام دوستان
بالاخره ورژن 05.30.10 از طريق خود تلويزيون بروز رسانى شد
Over-the-air programming
براى اولين بار هست كه نرم افزار توسط تى وى (OTA) پشتيبانى و آپديت ميشه
باسلام
من حدود یک ساله این تلویزیون رو خریدم بدون گارانتی و فقط یک بار تونستم آپدیتش کنم هر کاری کردم از طریق اینترنت و usb نتونستم آپدیتش کنم لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
الان از چه ورژنی استفاده میکنی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين ورژن بصورت اتوماتيك روى تى وى مياد و اجازه براى نصب ميخواد اگه آپديت اتوماتيك فعال نباشه
كار خاصى لازم نيست بكنيد توى ستينگ قسمت در باره اطلاعات تى وى روى (چك براى آپديت) اوكى كنيد در زمان بروزرسانى تلويزيون رو خاموش نكنيد و اجازه بديد كه برنامه جديد نصب بشه
ورژن 05.30.10 نصب ميشه
عكس هم پيوست كردم موفق باشيد
چگونه میشه کد بیس داد
متاسفانه روى هيچ تلويزيونى قابليت ديكدينگ و شيرينگ با هيچ پروتكلى وجود ندارد
سلام. در ورژن 5 چه تغییری کرده؟
از دوستانی نسخه 5 نصب کردن، لطفا بگن نظرشون چیه؟
بنظرم که ارزش دانلود و نصب نداره! فقط دوتا تغییر بی ارزشه:
Apply for R.E.D(Radio Equipment Directive) radio standard
Improved issue that HEVC channel number is rollback
سپاس
سلام
تغيرات مهمى انجام شده
اول فيكس و ثبات لرزش در خروجى اچ دى ام آى روى فركانس 50 هرتز اينترليسد
البته من هميشه روى پروگرسيو ست كردم
دومى مربوط به برادكست كشور انگلستان ميشه و براى خاور ميانه به كار نمياد
BBC Red Button
[05.30.10]
1. Fixed Juddering with HDMI 1080i 50Hz.
2. Fixed No Audio in BBC RB1 channel.
سلام رفقا
من قصد خریدشو داشتم،ولی نظراتو خوندم مردد و کمو بیش پشیمون شدم،دوستانی که دارن لطف کنن بگن بخرم یا باهمین بودجه پیشنهادی دارن
سلام
از عزیزانی که این مدل رو دارن یه خواهشی داشتم.
میشه بفرمایید این تلویزیون زیرنویس با فرمت SUB/IDX رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
----------------
با عرض معذرت اگر هم تا الان امتحان نکردید میتونید هر فیلم و یا سریالی رو که توی خونه و کامپیوتر دارید به همراه یه زیرنویس SUB/IDX( هر چی باشه اشکالی نداره) بندازید روی یه فلش و روی تلویزیون تست کنید ببینید میخونه یا نه؟
دوستان میتونید این زیرنویسی رو که گذاشتم دانلود کنید و با نام فیلمتون همنام کنید و بندازید رو فلش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم از دوستان یه کمکی کنن.آخه اگه نخونه قید خریدش رو میزنم و صبر میکنم یه مدل جدید بیاد.
با این اپدیت آخری. عکسای اسکرین سیورش جدید میشه. خیلی قشنگن
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
سلام
زيرنويس آى دى ايكس رو ساپورت نميكنه
تست شد
دوستان عزیز خواهشا خیلی سریع و کامل منو راهنمایی کنید ... فردا صبح میخوام برم تلویزیون بخرم .
بین مدل Sony 55X8500D و LG 55UH850V موندم کدومو بگیرم !!؟
توقعم از تلویزیون کیفیت صدای خوب . کیفیت خوب در بازی Xbox One X و کیفیت خوب در پخش فیلم و همیطور سیستم عامل Web Os3 خوبه یا Android 5 ؟؟ و همینطور کیفیت تصویر و عمر طولانی تلویزیون هم برام مهمه ...
خواهشا سریع منو راهنمایی کنید ...
سلامنقل قول:
تجربه شخصی خودم رو میگم
کیفیت صدای ال جی منحصر بفرد توی تی وی های بدون سند بار اصلا ندیدم واقعا عالیه
در بازی در Xbox تجربه ای ندارم ولی اگر hdr رو کنسول ساپورت کنه این تی وی تازه خودشو نشون میده
وب او اس هم که فقط مشکل اپ داره ولی تمام نیاز رو برای هر موردی که خواستم بر طرف کرده
ضعفش در برخی از تلویزیون دوستان نشت نور از لبه پایین سمت راست هست قبلا توی این تاپیک مفصل صحبت شده
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
یعنی تکنولوژی HDR dolby که الجی داره نسبت به HDR 10 سونی بهتره درسته ؟نقل قول:
اما من یه موضوعی که برام مهمه اینه که رزولیشن 1080p با نرخ 60P رو ساپورت کنه که جای دیگه دیدم گفتن فقط سونی ساپورت میکنه .درسته ؟؟؟
چون اجرای هرچه بهتر بازی برام خیلی مهمه ... سرعت رفرش تصویر واقعا چند هرتز هستش ؟؟ تلویزیون سونی زده 800 هرتز ! الجی چنده ؟
استفاده از ریسیور ال جی به مرور تلویزیون رو خراب نمیکنه ؟ همینطور این نشت نور خیلی ایراد بزرگیه ؟؟
ببینید مواردی که شما بیان میکنید جزﺀ خواسته های شماست اعداد و ارقامی هست که با یک تجربه شخصی بصری قابل قضاوت کردن هست وتنها اتکا من و شما می تونه سایتهای مرجع در این خصوص باشه مثل ratings. Com ولی مشکل اینجاست که معلوم نیست کیفیت سفارش گذاری شرکتها برای مناطق مختلف با سطح درامد مختلف یکیه یا نه اونوقت کل این اعداد و ارقام رو هواست برای همین توصیه میکنم قبل از خرید سعی کنی یک تجربه حضوری و یا نهایت سرچ کامل اینترنتی داشته باشی بعد خرید بکننقل قول:
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
یکی از دوستان جفتشو خریده. میتونی ازش کمک بگیری. تو تاپیک سونی نظرشو گفته. مثل اینکه از الجی بیشتر راضی بودهنقل قول:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان در آخرین آپدیت این مدل55uh850v آیا ایران اضافه شده یا از منو سرویس میشه منو رو فارسی کرد اگه از منو سرویس میشه یکی لطف کنه کدشو محبت کنه ممنون میشم. کد قسمت اریا کانتری من عددهای مختلفی دادم کلی زبان کم و زیاد میشه ولی فارسی نشد
سلام دوستان،
در تنظیمات ستینگ در قسمت جنرال broadcast country روی digital tv بگذارم یا middle east چه فرقی با هم دارن؟ تلویزیون من 49uh850v هست.
دوستان عزیز من اینترنت رو زیر و رو کردم اخر هم نفهمیدم بلوتوث UH850 چجوری روشن و کانکت میشه . توی گوشی نام TV رو پیدا میکنه ولی برای Pair شدن پین میده که نمیدونم کجای تلویزیون پین رو باید وارد کنم . من میخوام هدفون بلوتوث رو وصل کنم به TV برای فیلم دیدن ممنون میشم کمک کنید .
پاک شود لطفا
با سلام خدمت دوستان عزیز سوال بنده اینه که نظر شما چیه با این همه تفاسیر آیا بنده این تلویزیون uh850v خریداری کنیم یا خیر؟ و برم مدل 2017 یعنی sj رو بخریم والا موندیم سرگردون می ترسیم 3 میلیون بدیم بدبختی شروع بشه البته مدل 2017 هم معلوم نیست مشکلاتش چطور باشه:n03:
الجی فقط و فقط OLED بقیه از جمله این مدلو اصلا نخرین!نقل قول:
مشکلاتش در سایت rting بررسی شده که مشکلات همیشگی صفحه IPS هستش و قطعا مدل 2017 نسبت نسل قبلیش کیفیت بهتری داره و پشتیبانی نرم افزاریش یک سال بیشتر خواهد بود فقط موردی که هستش اینه که آیا با این تفاسیر 1 ملیون بیشتر هزینه کردن ارزشش را داره یا تو رنج قیمت SJ انتخاب های بهتری هست یا نه !نقل قول:
حالا حالا حا زورمون به oled ها نمیرسه قیمتاشون بالاست:n03: