نمی دونید کی ارایه می شه ؟نقل قول:
پایان این هفته (اول مرداد) طرح کاهش تعرفه اینترنت اجرایی میشه
ایا اطلاعی در زمینه تغییر در بسته های اینترنت همراه دارید؟
با تشکر از شما
Printable View
نمی دونید کی ارایه می شه ؟نقل قول:
پایان این هفته (اول مرداد) طرح کاهش تعرفه اینترنت اجرایی میشه
ایا اطلاعی در زمینه تغییر در بسته های اینترنت همراه دارید؟
با تشکر از شما
داداش ببخشيد اين كابل افزايش rj45 چطور به 8372 متصل ميشه؟؟؟( چون كلا اين مودم لن نداره)نقل قول:
من نگفتن لن داره؟ باید تبدیل وصل کنیدنقل قول:
سلام از این تبدیل ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من یه کابل 3 متره گرفتم برق رد می کنه wifi دارم ولی رو pc اینترنت نمیاد
من این مودم رو دارم و ازش راضیم. با mr3020 و از طریق لن بیشتر استفاده می کنم.نقل قول:
سرعت اینترنت هم به قدرت سیگنال و سپس زیرساخت های ایرانسل و دکلی که بهش وصل می شید ارتباط داره
--
اینم تست همین الان با وضعیتی که گفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان دارم بسته نامحدود شبانه رو میگیرم و با موبایل با کابل usb اینترنت رو به pc میدم و با idm دانلود میکنم الان میخوام یه مودم usb بخرم و میخوام زیاد برای مودم هزینه نکنم مدل huawei E3372 LTE 150Mbps Portable USB 4G Modem رو تو اینترنت دیدم و قیمتش هم نسبت به بقیه مودم ها مناسب تره میخواستم بدونم که آیا سرعت این مودم با گوشی s7 که الان دارم استفاده میکنم یکیه و فرقی نداره ؟ آنتن دهیش چطوره ؟
آیا گوشی s7 سامسونگ tdd رو ساپورت میکنه ؟
چه مودم هایی tdd ساپورت هستن ؟
بله مدل G930F تی دی دی هم ساپرت می کنه اما مهم اینه که شما کدوم فرکانس رو می خواهید مثلا 3500 رو که تی دی دی ثابت ایرانسل هست نداره. تقریبا هیچ گوشی این فرکانس رو ساپرت نمی کندنقل قول:
این فرکانس رو که میگید باید دستی به مودم داد یا اتوماتیک خود مودم ست میکنه ؟
چه مودم هایی تو بازار هستند که این فرکانس رو ساپورت میکنند ؟
ساپرت از یک فرکانس بحث سخت افزاریه و شما کاری نمی تونید کنید.نقل قول:
فعلا باید صبر کنید تا رسما ایرانسل شروع کنه. فعلا زوده
ممنون از جوابتوننقل قول:
می دونم ساپورت از فرکانس خاص بحث سخت افزاریه میخوام بدونم آیا مودمی تو بازار ایران الان هست که این فرکانس رو ساپورت کنه ؟
سلام به دوستان عزیز
من یک آنتن 4gخودم درست کردم توی اینترنت سرچ کردم و ساختش به نظرم خیلی راحت بود فقط این سوکت ts 9را از کجا میشه تهیه کرد
از چه آمـوزشی استـفاده کردید؟ لینک واسـم بفرستید بی زحمتنقل قول:
دوستان کسی درباره sxt lte می تونه توضیحاتی بده
مودم بنده E3372h بود و با آپدیت های که در پست های قبلی موجود بود سازگار نبود . اگر مودم e3372 کسی با آپدیت های اول تاپیک سازگار نداشت و شماره سریال مودمش با G4PD شروع میشه این آپدیت ها به دردش میخوره :
آپدیت های مودم E3372h-607 Universal
این لینک دانلود WebUi E3372h With USSD Support :
و اینم لینک دانلود Firmware Huawei E3372h-607 Update 22.200.05.00.00
https://goo.gl/gKeucD
و اینم برای کد فلش و آنلاک :
درود.
کسی در مورد آنتن های لگاریتمی اطلاع / تجربه ای داره؟
از سایت راستین بازارنقل قول:
sent from Huawei mate 8
خوب دوستان اینجا کسی راهنمایی نکرد.با یه سرچ در اینترنت و دیدن چندتا فیلم از یوتیوب تونستم یه آنتن 4g بسازم که خیلی سیگنال و کیفیت دریافت رو بالا برد :)
فقط برای 4g باید دوتا ساخت.نکات فنی رو هم باید رعایت کرد تا نتیجه بده.
لینکاشو بده ما هم استفاده کنیم بعد چقدر هزینه برات برداشت نکته خاصی داره؟نقل قول:
لینک خاصی نیست تو گوگل سرچ کنی چندتا لینک برات میاره. تو یوتیوب هم سرچ کنی چندتا فیلم میاره.اینار و ببینی و نکات فنیش رو رعایت کنی با کمتر از پنجاه تومن میتونی بسازی.البته بیشتر هزینه واسه تهیه کانورتر کانکتورهای مودم میره.
ارزانترین مودم 4G TDD چی هست؟
هم بدون WIFI و هم با اون
البته قابلیت هات اسپات رو داشته باشه ( یا روی مودم ها و تلویزیون های USB خور نصب بشه )
( البته همه اینا بدون آنتن خارجی میخوام چون وسعم نمیرسه )
خونه ما فقط شبها 4g آنتن میده اون هم فقط 1 آنتن
ولی با همون نهایت استفاده رو میبرم
الان کدوم اپراتور داره نسل 4 تی دی دی میده که شما دنبالش هستی؟ نکنه منظورت اف دی دی هست
صرفا اسم اون تاپیک رو نگاه کردم، اصلا برام مهم نیست الان وضعیتش چطورهنقل قول:
و البته دید بلندمدت دارم
نمیخوام مودمی بخرم، نسل بعدی اینترنت که اومد این بازنشسته بشه
هر مودمی که آخرین تکنولوژی 4g رو میده چه FDD چه TDD باشه اون تکنولوژی
نقل قول:
تکنولوژی LTE نیز در دو نوع وجود دارد: نوع FDD (مخفف: frequency division duplex) و نوع TDD (مخفف:time division duplex). که رایج ترین نوع مورد استفاده آن FDD است. نوع FDD از فرکانس های جداگانه ای برای downlink و uplink در قالب یک جفت باند استفاده می کند. این بدان معناست که برای هر یک باندی که یک گوشی پشتیبانی می کند، در واقع از دو محدوده فرکانس استفاده می شود که به عنوان باند های فرکانسی جفت شده شناخته می شوند.
نوع TDD از یک محدوده فرکانسی در یک باند فرکانس استفاده می کند، اما این باند برای ارسال و دریافت سیگنال ها در یک محدوده فرکانس به صورت سگمنت بندی شده، می باشد.
. .
مودمی که هم اف دی دی 1800 2600 و هم تی دی دی 3500 داشته باشه خیلی کمه
من فقط مدل e5776-420 رو توی اینترنت دیدم.
یک سوال دارم با نرم افزار network signal info دکل های اطراف خونه رو بررسی کردم همشونedge هستند الا یکی نوشته UMTS 384kbps جریان چیه
این با همشون فرق داره
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
این مودم
Huawei LTE CPE B315
رو کسی داره از بچه ها ؟ یکی می گفت توی دیجیکالا که با رایتل مشکل داره !
من مودم ایرانسل 3372 دارم که انلاکشم کردم... میخواستم ببینم چجور روی فرکانس خاصی لاکش کنم ؟
بنده با راهنمایی یکی از دوستان فریمور رو ارتقا دادم و توانستم فرکانس رو تغییر بدم البته برای من تا1800 سیگنال میدادنقل قول:
کسی مودم d100ایرانسل رو انلاک کرده
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
. .
دوستان من یه دانگل یو اس بی e3372 ایرانسل دارم میخوام برا ش tp link tl mr 3220 بگیرم بعضی از دوستان میگن وقتی دانگل ایرانسل رو بهش وصل میکنن سرعت اینترنت بیشتر 1 نمیرسه و با خود دانگل سرعت بهتره آیا راه حلی برای این مشکل هست ؟
لطفا دوستان راهنمایی کنن
کسی نظری نداشت؟نقل قول:
دوستان انتن یاگی تو تهران کجا می تونم پیدا کنم برای خرید ؟ :n16:
بنظر من صبر کنید مودم های TD LTE بیاد بعد بشه نظر داد... اصن دید شبکه TDD چطوره سرعت و کیفیت و قیمتش.... بهترین کار اینه یه مودمی خرید( در چند ماه آینده) که هم TDD و هم FDDهای ایران رو پوشش بده....نقل قول:
- - - Updated - - -
مودم شما ایرانسل بود ؟ از کجا بفهمم برا من 2600 رو میگیره یا نه ؟نقل قول:
اره ایرانسل والا من وقتی نرم افزارشو ارتقا دادم این قسمت به تنظیماتش اضاف شدنقل قول:
سلام به همگی دوستان
می خواستم یه مودم 4G بگیرم از سیم کارت ایرانسل استفاده میکنم که در محل زندگی ما انتن دهیش خوب نیست ، صحبت هاتونو دنبال کردم متاسفانه چیز زیادی متوجه نشدم ! :n13:
با توجه به استفاده از سیم کارت ایرانسل و نسل 4G و انتن دهی ضعیف محل زندگی چه مودمی پیشنهاد میدین ؟ جریان این FDD و TDD چیه ؟
ممنون بابت راهنماییتون :n16:
من گوشیم lenovo k3 note هست و از tddپشتیبانی میکنه میخام ببینم وقتی tdd وصل میشه چطور میشه فهمید که بهtdd وصل شده؟
شما چه نرم افزاری ریختید ؟ آموزش ؟نقل قول:
پ خ شد.......نقل قول: