هر کار میکنم از فال گیر به شاتل لند نمیشه چیزی انتقال داد خود لینک و میدم یوزر پس اولش اضافه میکنم بازم منتقل نمیکنه
یه مستقیم کننده لینک که با شاتل لند سازگار باشه میشه معرفی کنید
Printable View
هر کار میکنم از فال گیر به شاتل لند نمیشه چیزی انتقال داد خود لینک و میدم یوزر پس اولش اضافه میکنم بازم منتقل نمیکنه
یه مستقیم کننده لینک که با شاتل لند سازگار باشه میشه معرفی کنید
آقا چرا جو منفی میدید،مثل این که سروراشون مشکل داشتن داره درست میشه،برای من که سرعت دانلود تقریبا مثل قبل شده
فقط یه مقدار دیرتر ریموت میکنه
والا من که همین الآن امتحان کردم راحت انتقال داد ، البته دو تا فایل 55 مگی بودنقل قول:
شلوغ شده ديگه مشخصه مثل سابق نميشه
ملت ماهم يه چيزي كه گيرشون مياد تا ع** رو در نيارن ول كن نيستن خيلي هارو ميشناسم كه ٢٤/٧ دارن از شاتللند دانلود ميكنن
کسی حق نداره از نحوه استفاده دیگری از سرویسهای ارائه شده ایراد بگیره. به هیچ وجه!نقل قول:
سرویس دهنده حتما در توان خودش دیگه که همچین خدمتی رو به مشتریهاش ارائه میکنه پس اینکه ما کاسه داغتر از آش بشیم که فلانی و بهمانی چقدر از سرویسشون استفاده میکنن کاملا نابجاست.
اگر مشکلی هست باید از سرویس دهنده ایراد گرفت نه از مشترک که به حق هیچ رفتار نامتناسبی برخلاف قواعد سرویسی که در اختیارش هست انجام نداده ولو اینکه به قول شما 24/7 در حال دانلود و استفاده از حق مسلمی که در اختیارش قرار گرفته باشه.
در نتیجه هرچه فریاد دارید و اگر مشکلی دارید بر سر شاتل و شاتللند بزنید نه کاربر نهایی.
و البته این رو هم بگم که همین الان من در حال استفاده هستم اون هم بدون هیچ مشکلی، نه در دانلود و نه در ریموت فایل.
پ.ن: خب الان باز چک کردم ظاهرا مشکل پیدا شده. سرعت دانلود افت کرده.
این سرویس رو میشه اشتراکی استفاده کرد ؟ مثلا 3 نفر با هم بخرن ؟
منظورتون رو از اشتراکی نمی دونم ولی اگه می خواهید رایگان دانلود کنید هر مشترک شاتل باید اشتراک شاتل لند رو بگیرهنقل قول:
درست متوجه شدید پس هیچ جوری نمیشه دورش زد و اشتراکی نامحدود دانلود کرد.نقل قول:
الان سرویس 128 هم روی 16 مگ بسته میشه ؟ یعنی محدود نمی کنند 2 ترابایت دانلود کنیم ؟
دوست عزیز تو هر ماه می تونید 5 ترابایت دانلود کنید که با این سرعت شاتل تو یه ماه کامپیوتر کلا روشن باشه تا بتونید دانلود کنیدنقل قول:
فقط ميتونين با يوزر پس همديگر وارد بشين اتصال اينترنت رو برقرار كنين دانلود كنين و دوباره عوض كنين تا بقيه استقاده كنننقل قول:
همزمان فقط يك خط رايگان داره
بهتره ساعت بندي كنين
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
منم نگفتم كسي حق نداره ٢٤/٧ دانلود كنهنقل قول:
ولي چيزي كه عوض داره گله نداره!
وقتي سرويس رو برداشتن يا روش محدوديت جديد گذاشتن چنين افرادي حق اعتراض ندارن
درسته از لحاظ ترافيك براي شاتل هزينه اي نداره اما از لحاظ پهناي باند خيلي به ضررش خواهد بود!پهناي باند كه نامحدود نيست
استفاده درست نميكنيم پس نبايد خيلي انتظار سرويس درست و حسابي هم داشته باشيم
ببینید دوست عزیز ،این طرح با نام بسته ترافیک نامحدود فروخته میشه و شرکت باید این پیش بینی رو بکنه که شاید چند نفر این طوری استفاده کنند و با اگاهی از این مسائل این طرح رو میفروشه پس این محدودیت ها یا قطعی ها هیچ معنی نداره و باید جوابگو باشننقل قول:
همین "استفاده صحیح" یا "مصرف منصفانه"ای که جا انداختن و افتاده روی زبونها، فقط تو ایرانه که بحث میشه وگر نه هیچ جای دنیا همچین محدودیتی در باب مصرف ترافیک و استفاده از پهنای باندی که در اختیار مشترک قرار گرفته وجود نداره.نقل قول:
البته همین محدود کردن که اشاره کردید هم میتونه جزو سیاستهای شاتل قرار بگیره(اگر ببینه که سرویسش نمیتونه جوابگوی مشترکین باشه میتونه همین رو اعلام کنه، هرچند برخلاف میل ما باشه! که البته بعدش باید با یه سری از مشترکینش خداحافظی کنه و داستانهایی دیگه)
همین تخصیص پهنای باند متناسب با مصرف مشترک هم طبق تعهد و قرارداد و تبلیغات صورت گرفته بعهدهی شاتل هست پس باز هم میبینیم که حرجی بر مصرف کننده و دانلود کننده بیش از حد(!) نیست.
اگر واقعا محتوايي كه دانلود شده مورد استفاده قرار بگيره مشكلي نداره
ولي دوستاني هستن كه واقعا مسابقه گذاشتن
به شخصه بيشتر از ١٢٠ گيگ نتونستم استفاده كنم اونم بيشتر نماوا بود و تماشا فيلم براي بچه ها
اونم بعضي مواقع به لطف دوستان با لك و وقفه همراه بود
ديگه فعال نكردم سرويس رو
با شبانه ايرانسل يك شب در ماه ١٢٠ گيگ راحت دانلود ميكنم بچه نگاه ميكنه يك شب فقط
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
خیلی بده ک چون محدودیتی وجود نداره سوء استفاده بشه از این سرویس .
بر این باورم ک اگر ب همین صورت پیش بره محدودیت تنها 150 گیگ برای 1 ماه جایگزین طرح میشه و یا طرح نامناسب تر دیگری جایگزین طرح حال حاضر میشه .
نقل قول:امكانات و همون پهناي باند به قول خودتون "هيچ كجاي دنيا" خيلي بيشتر از ايرانه و طبيعيه كه ازين چيزا نداشته باشن.نقل قول:
اگه همين فردا هم كلا شاتل لند تعطيل بشه يا محدود شه ما هيچ كاري نميتونيم بكنيم خيالتون راحت باشه. هيچ جوابگويي دركار نخواهد بود تا وقتي يه سرويسي نسبتا خوبي در اختيارمونه سعي كنيم درست استفاده كنيم. نهايت كاري كه ISP ها ميتونن انجام بدن برا ما همينه
حالا اگه بازم ميخوايد ٢٤/٧دانلود كنيد بسم ا... فردا پس فردا كه شاتل بامبول جديد دراورد شاكي نشيد
به نظرم یه سرویس برای کاربرای کم مصرف هم باید قرار بده من دانلودم توی یک ماه شاید 60 هفتاد گیگ بیشتر نشه . این محدودیت اپلود فایل 2 گیگ هم ور میداشت خیلی خوب بود
اینو میتونید آموزشش رو به ما هم بگیدنقل قول:
چجوری و از کد.م سایت؟
دوستانی که شاتل لند دارند میشه تست کنید ببینید میشه از روی سایت های زیر هم فایل لیچ کرد یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من درست فهمیدم؟
اگر مشترک شاتل باشی توی شاتل لند ثبت نام میکنی و با دادن ماهی 20 تومن( زمان جشنواره 10 تومن) میتونی هر فایلی رو که تو قسمت آپلودسنتر شاتل لند لیچ کردی رو رایگان بدون دادن پول واسه ترافیک دانلود کنی؟یعنی کلا ماهی 20 تومن(تو جشنواره 10 تومن) واسه ترافیک هزینه میکنی؟
اولی رو ریموت کردنقل قول:
برای دومی اکانت ندارم که تست کنم
نقل قول:
دقیقا...
ولی فعلا و در حال حاضر...
برای من سرعت میره بالا بعد چند لحظه صفر میشه بعد دوباره سرعت میره بالا
خواستم ببینم برای بقیه هم همینطوره
دوستان سلام . یه سوال : من امروز یه سری فایل اپلود کردم تو upera که اول سرورش uk بود بعد از مدتی الان به cdn تبدیل شده ! از دوستان کسی میدونه cdn چی هست و چرا اینجوری شده ؟ با تشکر
CDN یعنی فایلت همزمان علاوه بر سرور انگلیس، در سرور ایران هم قابل دانلود هست یعنی در دو سرور مختلف نگهداری میشهنقل قول:
نقل قول:
محدودیت لیچ در حال حاضر چقدره؟
2 گیگا بایت ...نقل قول:
سلام
1.6 گیگ رو منتقل نمیکنه ؟
ایگه میشه اینو تست کنید من هر کاری کردم نشد
از کدوم اپلود سنتر سریع تر انتقال پیدا میکنه ؟چون الان یک روز شده و لینک از دانلود ها رو انتقال نداده :i
حدود 2 ساعته وقتی می خوام از اپلودسنتر شاتلند دانلود کنم مشکل دارم . وقتی روی فایلهایی که اپلود کردم کلیک میکنم با ارور Service Unavailable روبرو میشم و فایل ها به دانلود منیجر منتقل نمیشه . عکس ارور رو هم می گذارم ببینند . ایا شما هم مشکل دارید یا فقط برای من این طوری شده ؟
آره فعلا مشکل دارهنقل قول:
سلام دوستان
کسی اطلاع داره که چقدر طول می کشه از سایت imovie-dl. بفرسته روی شاتل لند ؟
بعد می شه همزمان چندتا فایل رو بزارم انتقال بده ؟ یعنی شب ۱۰ تا فایل بزارم که انتقال بده که صبح دانلود کنم
راهی نداره که بفهمم چقدر طول می کشه فایل رو ریموت کنه ؟ فقط باید رفرش کرد ؟
ممنون
اصلا اینکه بفهمیم چقدر طول میکشه و با چه سرعتی دریافت میکنه امکانش وجود ندارهنقل قول:
در مورد رفرش هم بله باید رفرش کرد
همزمان هم هرچقدر بخواید میتونید بذارید ولی جدا جدا باید آپلود رو انجام بدین همرو نمیشه یه جا آپلود کرد
ممنون از پاسختنقل قول:
الان تست کردم از.imovie-dl حدود ۲۰ دقیقه طول می کشه .... تاینی ۵ دقیقه
خیلی خوبه که می شه چندتا فایل همزمان گذاشت ..... همرو شب میزاری ریموت بشه صبح لینک حاضر آماده تحویل می گیری :n02:
البته این زمانی هم که شما گقتی همیشه ثابت نیست سرعت دانلود سرور تو زمان های مختلف و شرایط مختلف میتونه متغیر باشهنقل قول:
مثلا ممکنه سرور X که ازش دارید رو شاتل لند ریموت میکنید نهایت سرعتی بتونه بده دو مگ باشه و سرور Y بیست مگ
و همچنین ممکنه تو زمان شلوغی یا خرابی سرور سرعت دریافت از او سرور Y بشه 5 مگ. کلا تا اینکه یه سیستم مثل آپلود سنتر های دیگه نذارن هیچ وقت نمیشه به صورت دقیق بفهمیم و تنها راهش اینه که مثل شما تقریبی بدست بیاریم
هرچند ممکنه اینم سیاستشون باشه
اون که بله کاملا درست می گید . به سرعت سرور خیلی بستگی دارهنقل قول:
به شلوغی و مشکلات شاتل لند هم خیلی بستگی دتره
حذف شود.........
دوستان شاتل لند همیشه ظهر تا عصر سرعتش خرابه ؟ .... الان سرعتش خیلی کم شده !!!
دوستان این جریان محدودیت جدید آپلودسنتر شاتل لند چی هست:n29:؟!!...
کجا نوشته؟نقل قول: