دوست عزیز این مدل را چه قیمت خریدین و کیفت تصویرش چطوره مممنوننقل قول:
Printable View
دوست عزیز این مدل را چه قیمت خریدین و کیفت تصویرش چطوره مممنوننقل قول:
خوب تلویزیون قبلی ام ال جی 32la6600بود فول اما این تلویزیون از لحاظ تصویر طبیعی بودن نمایش فیلم هست ولی عیبش سیستم عاملش سنگین و کند احساس میشه برای همین نیاز به آپدیت فکر کنم داره برای همین منظر راهنمایی دوستان هستم
اگه منظورت تو دیسکاوریه که تو اونم نبود . مجبور شدم تلویزیون را ریست فکتوری کنم .نقل قول:
به نظر من مهمترین چیز کیفیت تصویره.بیشترین استفاده از یک تلویزیون که مدام جلوی چشمته و احساس میشه کیفیت تصویره.مزایایی که گفتی (2016 بودن و داشتن عینک و WEBOS) قبول داری چندان ربطی به کیفیت تصویر نداره.در مورد HDR میدونی که در حال پیشرفته و هوز کامل نیست .تازه اگه واقعا HDR این مدل بالاتر باشه.البته بهترین مقایسه دیدن تصویر هردو کنار هم هست که من شخصا تا حالا ندیدم ولی با توجه به کنتراست بالاتر سونی کیفیت تصویرش باید بهتر باشه.نقل قول:
من خیلی دنبال این قضیه بودم چند صفحه قبل هم لینک سایت سونی رو گذاشتم که ادمین سایت در جواب یکی از کاربران گفته بود این امکان در این تی وی ها وجود نداره و از دوستان مطلع خواستم که اون لینک رو بررسی کنن ببینن تا چه حد صحت داره و قابل اطمینان هستشنقل قول:
این هم لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست دوم
کاملا درسته اولین چیزی که من از یه تلوزیون میخوام تصویر عالی هستش که از مدل uh850v تا الان بد نشنیدم جز دوستانی که به سفیدی یه مقدار حساس شدن. درسته که تصویر مهمه اما همون قدر هم امکانات مهمه زمانی که میشه یه تلوزیون با تمام امکانات را خرید چرا بریم و یه تلوزیون بخریم منظورم سونی که تازه باید براش عینک گرفت که خوده عینکش میشه 400 تومان و 4k هم نیست و دوستان از سیاهی زیادش شکایت داشتن . با این اوصاف شما بدون در نظر گرفتن امکانات کیفیت سونی را بهتر میدونی با توجه به اینکه به uh850 رای بالاتری داده شده ...نقل قول:
میشه بفرمایید این مدل ال جی نسبت به x8500d سونی چه برتری داره ؟چون من دنبال یک تلویزیون فور کی خوب میگردم و با حرف دوستان از خرید ال جی صرفنظر کردمنقل قول:
شرمنده منظور دیسکاوری بود اشتباه نوشتم اکشن منونقل قول:
ریست فکتوری کردی درست شد؟
یه مقایسه اجمالی از هر لحاظ سریع انجام میدم براتون ... x8500d اولین نکته اینکه 3d نداره که برای من خیلی مهمه ... و اما UH850V تقریبا تمام امکانات یه تلوزیون اسمارت را داراست و فقط با کم یا زیادش 4 میلیون میتونید تهیه کنید ... WebOs3 داره که جدیدترین سیستم عامل الجی هستش . دو تا عینک پسیو روشه . 4k هستش UltraHD و دارای امکان HDR . سه بعدی داره . کیفیت صدای عالی داره این امکانو یکی از دوستان تجربه کرده بود . و تقریبا هر چی که باید داشته باشه را داره از لحاظ کیفیت تصویر هم دقیقا مقایسه شده و توی سایت Rtings.com موجوده که picture quality 7.4 وبرای این مدل سونی 7.2 و بقیه مقایسه هم موجوده که میتونید ملاحظه بفرمایید. از تمام این صحبتها چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ اقتصادی صرفه با UH850V هستش که کاملا اسمارت کاملی هست ...نقل قول:
آپدیت .....
اینکه اگه دقیقا همین مدل الجی را تهیه بفرمایید گیرنده داخلی (ر س یو ر) هم داره ... هر چند که این امکان فقط کار را راه میتدازه ولی گیرنده 4k هستش ...
یه نکته دیگه اینکه اگه شما نیاز به اندروید برای تلوزیون اسمارت داشتید و نیاز دارید که از این مزیت نرم افزاری هم استفاده کنید میتونید با گرفتن یه دانگل اندروید به مبلغ 200 هزار و اتصال به پورت HDMI کاملا تلوزیون را تبدیل به یه دستگاه اندرویدی کامل کنید که بازم از قیمت سونی کمتر در میاد ...
شرمنده دوستان ولی سونی هم مدل 4kبدون گارانتی اندرویدش حدود همین قیمته.شاید یه کم بیشترنقل قول:
البته بعید میدونم 4kروی دور بیفته چون کسی ذره بین دستش نمیگیره برای مقایسه کیفیت! و محتوای پخشش هم زیاد نیست.
این نکته روهم بگم فیلم فول اچ دی رو روی فلاش من روی هم ال جی و هم تی وی خودم مقایسه کردم (یه رنج قیمت)تلویزیون من رنگ قرمز رو کاملا طبیعی تر نشون میدادتوی الجی متمایل به صورتی بود که هر کار کردم به رنگ تی وی خودم نرسیدم.
توی فیلم عادی هم اختلاف نمایش رنگ سیاه مشهود نیست.
دانگل اندرویدکار سیستم عامل رو انجام نمیده اگه اندوید باکس (یا یه همچین چیزی!)باشه؛شاید.
اگه بخای منطقی فکر کنی نسبت به پولی که میدی برد خرید نه با سونی و نه با ال جی و...هست . پنل ال جی با با xvision یکی هست(از تعمیرکارها بپرس) اندروید و با گارانتی هم هست . کلی وسایل جانبی خریداصولی با اونه
منظورم این هست که آدم برا دل خودش خرید میکنه نه برای توجیه کردن یا مقایسه تصویر!
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
نقل قول:
تلوزیون شما چه مدلی ؟؟
همین الان قیمت سونی 55x8500D به مبلغ 4800 در میاد الجی نهایتش 4 تومان بشه البته بدون گارانتی عرض میکنم هر دو مدل .
و قیمت سونی 55x8500c به مبلغ 4500 البته قیمت عینک را هم به این مبلغ اضافه کنید هر عدد تقریبا 200 هزار
تنها دلیلی که باعث شد ال جی رو بفروشم lb 58 با ضرر همین دقیق نبودن کیفیت رنگها بود به خصوص رنگ قرمز ال جی فقط اولد ها خوبه که اونم خیلی گرونه
داداشم uf 5800 ال جی خرید اونم دقت رنگهاش اصلا به این w800 نمیرسه
تامن حرفم رو اصلاح کردم شما جواب دادی[emoji3]نقل قول:
مدل w800 ؛43 اینچ عید از گناوه گرفتم 2.100
تلوزیون شما یه مقدار فیلمها یا محتویات را تاریک نشون نمیده ... منظورم اینه که مشکی غالب نیست تو نشون دادن محتوا ....؟
کاملا قابل تنظیم هست یعنی میشه تصویر رو بسیار روشن کرد
ممنون از پاسختوننقل قول:
اون چیزی که من در مغازه دیدم این بود که کیفیت تلویزیون های ال جی کمتر از سونی و سامسونگ بود . بنظر میرسید که کنتراست پایینی دارن و تصویر تیره هست
سلام ...میتونم بپرسم مدل تلوزیون شما چیه ؟نقل قول:
سلام.. دوستان مدلهای 2015 و 2016 آیا از نظر کیفیت تصویر تفاوت زیادی دارن؟
سونی 55 اینچ ساده من چی می تونم بگیرم؟ من فقط تصویر مهمه برام..
سلام عرض کردم w800 عید از گناوه گرفتم 2.150 چهل و سه اینچنقل قول:
مدل 55w650d یکی از ساده ترین مدلهاست البته برای فهمیدن کیفیتش توصیه میکنم نظرات کاربران توی دیجیکالا و یا تایپیک های مربوطه شو مطالعه کنی.نقل قول:
توی سایتای خارجی که گفته بود تفاوت چندانی ندارن
من تحقیق کردم و از نمایندگی هم پرسیدم گفتن نوع پنلش جوره که برا صرفه جویی در برق بطور هوشمند این کارو می کنه؛ماله من گاهی وقتها تصویرهای تیره رو بطور آزاردهنده ای تیره تر میکرداگه با تنظیمات رنگ و خاموش کردن حسگر نور درس نشد تلویزیون رو از برق بکش دوباره بزن.تلویزیون من خودش درس شد.نقل قول:
راضی هستید از تلوزیون ؟ مشکل خاصی که قابل تامل باشه نداره ؟ چون من میخوام برای یکی از دوستان بخرم 55 اینچش را ... صحبت از رنگ مشکی غالب میکنن دوستان ایا این صحت داره و مشکلی داره محتوایی که نشون داده میشه ؟ با تشکر از شمانقل قول:
خیلی ممنون جوابم را گرفتم .. اینجا پاک کردن پست نداره ؟؟
درضمن بیشتر تی وی های ال جی عینک پسیو دارن که سی چهل تومنه و w800 هم براحتی اونها رو جواب میده
نقل قول:
یه چند مدل از عینکهای پسیو که w800 جواب میده را میشه نام ببرید ؟
نه؛به هیچ وجه.نقل قول:
ببین نوع استفاده مطرح هس . من هرجارفتم گفتن اندروید به درد نمیخوره و میخای چکار . اگه ایشون اهل ور رفتن و بازی و طیستمهای جانبی و... نیستن و فقط تی وی باکلاس و باکیفیت و سرراست میخان w650
منظورتون مارکشون یا مدلشون هست؟نقل قول:
پس شما کلا راضی هستی از w800cنقل قول:
پس مشکل رنگ مشکی روی محتوا یا فیلم هم نداره که سیاهی زیاد داشته باشه ... چند مدل اون عینکهارو پسیو میشه نام ببری ... بازم ممنون
- - - Updated - - -
هم مارک هم مدل ؟نقل قول:
الان توی منوی تی وی نگا کردم ـ پهلو به پهلو ـ زیر و رو ـ داره. (فقط اکتیو)نقل قول:
چیز دیگه ای تو منوش نبود . باید عینکهاو فیلم سه بعدی الجی رو بگیرم و عملا با اونها آزمایش کنم
البته من تصویر تی وی فیلیپس (اکتیو) رو با ال جی پسیو مقایسه کردم فیلیپسه خیلی واقعی تر بود . و در هردوشون بعد چن دقیقه سرم درد گرفت در کل به من حال نداد
سیاهی تی وی هم توی منو اش قابل تنظیمه (گاما.میزان سیاهی . تنظیم سیاهی ـ قسمتهای سیاه رو تیره تر میکنه ولی بقیه اش همونجوری میمونه یعنی اختلاف سفید و سیاه خیلی میشه ـ)
درکل دوستان تعمیرکار میگن تی وی های جدید ال جی زیاد خوب در نیومدن و برد با سونی یا سامسونگ غیر خمیده هست
چیزی که من نمیدونم اینه که چرا ترانس برق تی وی بیرون ازش هست درصورتی که بقیه تی وی ها داخلشونه
داداش این رو تی وی ساخت مالزی هم جواب میده؟نقل قول:
وب سایت مالزی هنوز این آپدیت رو ارائه نداده.
این که جدید نیست ! این اپدیت رو همون موقع دانلود کردم
این آپدیت مربوط دوماهه پیشه و ازون موقع تا حالا برای سری آسیا پسیفیک آپدیتی نیومده.نقل قول:
سونی w800c مگه جز مالزی ساخت جای دیگه هم داره؟
سلام ..ممنون بابت پاسخ..نقل قول:
والا میگن این مدل تی وی w650 حتی امکانات اولیه مثل ضبط روی فلش رو نداره..
پس کلا از لیست من خارج شد..
سری 7 هم 55 نداره..
البته من حداکثر از فاصله دو متری نگاه می کنم تی وی رو و بیشتر نمیشه فاصلم..
همین 55 خوبه یا به 50 هم میشه فکرکرد؟
w800 امکان 3D داره که من اصلا استفاده نمی کنم.. پس در واقع هزینه اضافس برام..
فکر کنم باید برم رو سری X...
راستش حالا که دارم سه میلیون و خورده ای هزینه می کنم دلک نمیاد ال جی بگیرم.. وگرنه انتخاب ها نو اون برند بیشتره..
تا نظر دوستان چی باشه.
سری x بی مزه گرونه تی وی من هم روی فلش ضبط نمیکنه.نقل قول:
به نظر من برای 2 متر فاصله 49 هم کافیه
آقا 49 یا 50 تصویب شد.. سری سری x هم نامردی گرونه.. سری w 7 چجوریاس؟ مثلا w750نقل قول:
ویرایش:
ای بابا... اینم که اندروید نیست.
ساختشو نمیدونم ولی وب سایتشون جداست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -asia.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .com.m
به تاریخ آپدیتی که تو پست شما بود دقت نکردم ولی من آخرین آپدین (9 نوامبر) که تو وبسایت مالزی بود رو نصب کردم قبلا. الان برای دسامبر اومده ظاهرا
سلام مات بودن تصویر تو حرکت در فوتبال رو چجوری میشه حل کرد کسی بلده
سلام دوستاننقل قول:
می خواستم بدونم دوستانی که w800 c داران از خریدشون راضی هستن؟ وبعد مشکل دوستمون موقه تماشا کردن فوتبال ندارن ؟ من هم می خواستم همین مدل ولی 50 شو بخرم وبیشتر هم برای تماشتی فیلم (تز شبکه های خودی ) . و فوتبال و گاهی اوقا ت گیم می خواستم ایا انتخاب مناسبی هست؟در ضمن یک ر ی س ی و ر hd دارم؟
بعد از ریست فکتوری مجددا لانچر نصب کردم ولی نمیدونم کجا میره . مثل این که مخفیه و چیز دیگه . توی برنامه ها نیست . اگه میشه راهنمایی کنید.نقل قول:
مشکل حرکت چمن رو منم دارم ولی با بقیه تی وی ها مقایسه نکردم.نمیدونم اونها چه جوریننقل قول:
نکته اینجاس که فقط و فقط تو چمن فوتبال اینجوری میشه وگرنه کیفیت بالای حیات وحش و فیلم رو دانلود کردم تو حرکت بدون هیچ مشکلی هست.
درود،عرض ادب
دوستان روي w800cفيلم 1080 واسه شما به صورت روون نمايش داده ميشه؟
واسه من لگ ميزنه!خيلي رو اعصابه