به نظر من هم n73 از همه نظر! بهترهنقل قول:
Printable View
به نظر من هم n73 از همه نظر! بهترهنقل قول:
بهترین انتخابها k750 سونینقل قول:
واز نوکیا هم 6131 و 6151 که البته اینها فکر کنم قیمتش یکم بالاتر باشه
موتو v3i , L7 هم خوبن
همه این گوشی ها صدای قابل قبولی دارن
w810 با توجه به این که یک گوشی مولتی مدیاست باید با یک گوشی هم رده خودش از نوکیا مقایسه بشه که فکر میکنم بهترین گزینه در این رنج قیمت(270) نوکیا 5300xpressmusic باشه که البته دوربینش 1.3 هست چون اصلان برای این منظور طراحی نشدهنقل قول:
سلام
مي خواستم ببينم به نظر شما موتورولا A1200 يا همون Ming تو رنج 400 تا 500 تومن گوشي خوبيه؟
نقل قول:
هم از actrosجان ممنون هم از شما امیر جان:10:
گوشی خوبیه ولی باید توجه کنی که سیستم عاملش linux و برنامه براش زیاد نیستنقل قول:
اینم لینک توضیحات کامل در مورد این گوشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش
4.كيفيت و دوام و موندگاري
نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.
خلاصه نوكيا ان73 كه طلا شده و قيمت خون و پي 990 ارزون شده البته اصل فرانسش
خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
سلام به همه من p990 خريدم 350 تومن البته از سيرجاننقل قول:
مموري كه روش بود 64mb بود همين مموري روشونه يا 128mb؟
البته من ميخوام مموري 2 گيگ بگيرم با قيمت 25 تومن خوبه؟ البته تو سيرجان چون اينجا قيمتا يه خورده بالاست.
:5::10:
سلام دوستان استادان. الان ممكنه سرو كله ي كلنگ پيدا بشه تاپيك رو ببنده ولي خوب به هر حال...
من 1 ساله پي گوشي مي گردم آدم سخت پسنديم پدر در اومده ولي تا به حال نتونستم انتخاب كنم حالا اومدم بگم ببينم نظر شما چيه ؟ بنده آخرين انتخاباتم ان73 فنلاند و پي 990 فرانسه بوده كه حالا گير كردم كدومو بگيرم
1.آنتن دهي برام خيلي مهمه (مي گن سوني اريكسون ها مثلا حدود مثلا 10درصد آنتن دهيشون ضعيف عمل مي كنه آيا پي 990 هم اينطوريه؟؟ بايد قبول كردكه نوكيا كمي بهتر عمل مي كنه تو آنتن دهي مي گم حالا پي 990 هم مثل نوكياه قويه يا نه؟)
2.دوربينش
3.صداش
4.كيفيت و دوام و موندگاري
نه مي تونم از ان73 بگذرم كه بهم باگارانتي 650 مي دن و نه مي تونم از برنامه خوري پي 990 بگذرم درثاني همه چي هم برام مهمه و همچنين سيمبيان پي 990 خيلي بهتر از ان73 هستش و ان73 خيلي پيچيده و درهم برهمه.
خلاصه نوكيا ان73 كه طلا شده و قيمت خون و پي 990 ارزون شده البته اصل فرانسش
خلاصه دوستان خيلي فوري بگين چي رو انتخاب كنم كدومو جواب كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من كه گيج شدم
يك كلام ختم كلام
زير 500 چي بگيرم ؟؟
سيمبين خيلي مهمه
در رده هاي بعدي فيلمبرداري و بلندي و كيفيت صدا است
منتظر جوابهاتونم
مرسي
ان73 از لحاظ دوربين و صدا بعد سيستم عامل
پي 990 از لحاظ سيمبيان
با من بودي دوست عزيز !!!!!!!!!!!!نقل قول:
ان 73 زير 500 !!!!!!!!!!!!!
فكر كنم 600 تومن بود !!!!!!!!!!!!
به صفحه پيش نگاه كنيد لطفا ..
خوب صبر كني مياد پايين. باكس مخابرات الان پره و ان73 كم شده بود ولي الان داره كم كم رو به راه مي شه
يعني چقدر من قراره آخر هاي خرداد گوشي بگيرم
تا اون موقع ميشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نشد چي ( چه گوشي اي ؟؟؟؟؟؟ )
مرسي
نه اتو فوكوس نداره اما بازم دوربينش عاليهنقل قول:
3250نقل قول:
بين اين 2 تا اگه پولش واست فرقي نداره منم ان 73 رو پيشنهاد مي دم:46:نقل قول:
نظر plz
( -:
با توجه به معیارهایی که مطرح کردی مسلما n73 بهتره فقط میمونه قیمتش که بالا رفته اگه صبر کنی دوباره به قیمت واقعیش بر میگرده در ثانی سیستم عاملشم اونقدر پیچیده نیست و اون برنامه هایی که به درد ایرانیها به خوره هم تقریبا براش پیدا میشه به نظر من فقط برنامه خور بودن گوشی رو فدای بقیه امکاناتش نکن.نقل قول:
برای شما هم بهترین انتخاب همون n73 است که البته یکم گرونتره ولی من کارکرده تمیزش رو با قیمت 500 زیاد دیدمنقل قول:
کسی می دونه که Samsung U600 کی به بازار عرضه می شه و اگر شده قیمتش چقدر است و از کجا می شه تهیه کرد البته در مشهد ؟!
اقا من یک k800 دارم اگه بفروشم p990 بخرم پشیمون نمیشم؟(صدا اهمیت نداره)
برای چی میخوای عوض کنی گوشیتو؟؟؟ تو جمع بچه های سونی اریکسون که بری همشون میگن K800 خدای گوشیهاس که .... حالا چی شده میخوای با P990 عوض کنی..؟؟
مي خواستم ببينم زير 500 تومن كه قلم نوري هم داشته باشه چي بگيرم؟
مرسي
فکر کنم به لحاظ کیفیتی پشیمون بشی. چون معلوم نیست این P990 هایی که تو بازار هستن، کجایی هستن و چرا اینقدر ارزون هستن.نقل قول:
در هر حال اگه من بودم این کار رو نمی کردم. اگه تنوع می خوای و می خوای گوشی تاچ اسکرین بگیری، می تونی آی-میت بگیری.
باید ببینی هدفت از خرید گوشی تاچ (لمسی) چی هستشنقل قول:
اون چیزایی که برات مهمه رو بگو تا بروبچ بگن چی باید بخری
سلام. به عنوان تازه وارد ما رو هم تحويل بگيرين
مي خوام ان73 موزيك بگيرم ولي گير كردم با پي 990 فرانسوي كدوم رو بگيرم؟؟؟
اگر دوربین واست مهمه کا800 بگیر ! اگر سیمبیان واست مهمه p990
ان73 چی شد ؟ .... اونو فراموش کن ... یه گوشی هنگی و زشت و پر از مشکل . البته اگر میخوای عقده ای بشی ان73 شدیدا توصیه میشه !
در ضمن فرق قیمت این دوتا گوشی که گفتی حداقل 300 تومنه ... چطوریاس که بین این دوتا گیر کردی ! به نظر من یکی که عجیبه .
دوست عزیز شما اگه میشه بگو اصلا چرا میخوای گوشیتو عوض کنی تا من بهتر راهنماییت کنم.نقل قول:
با اینکه اختلاف قیمتشون الان زیاده اگه پولش برات مهم نیست n73me رو بگیر پشیمون نمیکنی.نقل قول:
اگه بیشتر توضیح میدادی که چی میخوای بهتر بود آخه قلم نوری به تنهایی نمیتونه راهنمای خوبی باشه ولی من بهت Imate jamin و p990 که الان قیمت مناسبی داره رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
به نظر من اگه ميخواي عقده اي بشي n73 نگير چون وقتي دست يكي ببيني امكاناتش رو بهت نشون بده و بعد هم به علت بالا رفتن قيمتش زورت نرسه بخريش عقده اي ميشي.نقل قول:
میخوام یه تنوعی بشه من بیشتر از 3-4 ماه گوشی نگه نمیدارم.نقل قول:
اگه میخوای تنوع بشه بزن تو مایه های imate
با 500 تومن بهتر از جمین چی میتونم بگیرم ؟
همین جمین عالیهنقل قول:
با اینکه تقریبا از همه مدلاش ارزون تره ولی از همشون بهتره
سلام من توی 200 تومن یه گوشی میخوام که :
1- تاش و نباشه
کم نیاره
رم تا 2 گیگی بخوره
صداش با کیفیت و بلند باشه
خشگل باشه
دست همه نباشه
خوب ببین اگه برای تنوع میخوای و گوشیتو هر چند وقت یکبار عوض میکنی p990 میتونه گزینه خوبی باشه چون گوشی خاصیه و تجربه جالبیه ضمن اینکه الان ارزون شده و در عوض k800 گرون شده.نقل قول:
ببین اینها هم گزینه های خوبین فقط قیمتشون رو نمیدونم!نقل قول:
gigabyte gsmari
gygabyte gsmart i120
qtek 9100
qtek s200
فکر میکنم موتورولا l7 خوب باشه که فکر کنم تا 2 گیگ رم نخورهنقل قول:
سامسونگ e900 هم خوبه ولی فکر نکنم صدای خوبی داشته باشه
سونی k610 هم گوشی خوبیه که قیمت دقیقشو نمدونم
ولی نوکیاهای 200 تومانی همشون تقریبا خز شدن!
نوکیا خوشم نمیاد سونی اریکسون دوست دارم
نقل قول:این حرفات به هم نمی خوره.نقل قول:
میگی سونی اریکسون دوست دارم، و می خوای که تو دست همه نباشه. خوب این نمیشه.
ولی من SAMSUNG E900 رو پیشنهاد می کنم. البته صدای آنچنانی نداره.
هم خوشگله. هم ساپورت رم بی نهایت داره. کم نمیاره. دست کسی هم نمی تونی ببینی.