فکر میکنم باید تلگرام رو به آخرین نسخه آپدیت کنیدنقل قول:
اینو من چندبار دیدم برای نسخه های پایین مثلا gif رو اجرا نمیکنه و پیغام شما رو میده
Printable View
فکر میکنم باید تلگرام رو به آخرین نسخه آپدیت کنیدنقل قول:
اینو من چندبار دیدم برای نسخه های پایین مثلا gif رو اجرا نمیکنه و پیغام شما رو میده
چقدر مسخره است تو اندروید و ویندوز نمیشه برای ویدئو متن اضافه کرد.....
معمولا این کارها توسط ربات هایی که وجود داره انجام میشه.نقل قول:
نقل قول:
البته این یه جور نقص هست و بنظرم در آپدیت های جدید تلگرام مثل عکس هم میشه روی فیلم متن اضافه کرد .
با سلام من پیامهای یه مخاطب رو اشتباهی پاک کردم حالا راهی برای بازگرداندن پیامها وجود داره یا نه ؟؟
خـــــیــــرنقل قول:
پس چرا برخی از مواقع که cache را پاک میکنیم و وارد یک چت میشیم ، دوباره پیام ها load میشن؟نقل قول:
در چه حالتی این اتفاق رخ میده؟
کش ارتباطی به پیام نداره،کش ها همان عکسایی هستند که تو تلگرام میبنید و...نقل قول:
اگر لاگ اوت کنید هم کشا پاک میشه،
بذارید تجربه خودمو بگم تا بهتر متووجه شید
شما وقتی یه عکسی میبنید میره تو کش،یعنی دفعه بعد تلگرام بالا بیاد،عکس خود به خود نشون داده میشه در صورتی که بار اول، عکس باید لود بشه تا دیده بشه ولی بارهای بعدی اصلا نیازی به لودشدن نیست
حا لا اگر کش پاک بشه دفعه بعد باز مجبورید یه زمانی ویه حجمی از اینترنت مصرف بشه تا عکس لود بشه(لاگ اوت کردن هم باعث میشه کش پاک بشه،اینو من یه بار تجربه کردم و مجبور شدم کلی حجم مصرف کنم تا عکسا بار دیگه لود بشن)
ولی وقتی عکسی رو پاک میکنید یعنی از سرورای خود تلگرام پاک شده،
من شک دارم پیام ها تو کش برند،بیشتر عکس ها و مطالب دیگه میرن،
ساعاتی پیش منتشر شد،
نسخه جدید تلگرام با قابلیت ویرایش متن ارسالی در چت خصوصی در دو روز اول انتشار پیام.
یکی از دوستای من پروفایل خودش رو نداره توی تلگرام که مثلا بتونه پیام ها رو فروارد کنه اونجا و ذخیره کنه ، چ نسخه اندروید و چه ویندوز ، از دوستان اگه راه حلی میدونن ممنون میشم درمیون بزارن.
یه ایدی واسه خودشون تعیین کنننقل قول:
بعد به اون ایدی پیام بدن همین.
باید شماره خودش رو تو کانتکت هاش ذخیره کنه. اما فکر میکنم این قابلیت تو اندروید فقط انجام میشه . آیفون رو من چک کردم تلگرام خود شخص رو با اینکه شماره اش رو سیو کردم نتونست پیدا کنه !نقل قول:
چرا ميشهنقل قول:
يوزر نيم بدين
سلام
از تلگرام نمیشه با دانلود منجر فایل دانلود کرد؟!
یه ربات تو وب معرفی شده، تست کردم ولی لینک دانلود نداد؛ فکر کنم چون پست همراه با متن بود!
دوستان یک سوال
ایا شخصی که یک بار لاگ اوت کرده از تلگرام و تلگرام خطای ورود داده و اون شخص با تلگرام یک شخص دیگه لاگین کرده و از قسمت تلفن شماره خودش و وارذ کرده و بعد با تلگرام خودش کار کرده
چرا حالا تمام فعالیت هاش و کانتکت های شخص دوم میشه ببینن
برای رفع این مشکل چه کار میشه کرد؟
خود تلگرام این مورد رو نداره ولی میتونید از نسخه ادیت شده اون به نام موبوگرام استفاده کنید.نقل قول:
خواستید پ خ بزنید بفرستم براتون.
حالا فکر نکنم تمام فعالیت ها رو بشه دید،نقل قول:
من با نسخه ویندوز کار میکنم ولی هراز گاهی مشکل پیش میاد با گوشی خواهرم وصل میشم ولی بعد میبینم کانتکای خواهرم هم برام میاد،و مجبور میشم یکی یکی پاکشون کنم
و گرنه اصلا فعالیتهای خواهرم قابل دیدن نیستن فقط کانتکتا برام میان
ظاهرا هیچ راهی نداره،یه راهی رو تست کنید شاید فایده داشته باشه،البته این گفته برای اینکه هک نشیم ولی اصلا ارتباطی به هک شدن نداره این نوشته زیر
محتوای مخفی: نمایش
مواقعي كه نياز دارين از جاي ديگه به تلگرام خودتون دسترسي داشته باشين هيچ موقع با برنامه تلگرام شخص ديگري وارد نشين در سيستم اون شخص حتما مرورگر اينترنت موجود هست خيلي راحت با مرورگر نسخه وب تلگرام رو باز كنين و از اونجا سينگ آن بشين تا مشكلي مثل اومدن كانكت ها براي همديگر نداشته باشين
همچنين با اين كار ميتونين به اندازه مرورگر هايي كه روي سيستم دارين تلگرام درست كنين بدون نصب نرم افزار هاي الكي
بنده الان با سه تا شما تلگرام دارم بدون نصب نرم افزار هاي مثل مموگرام و غيره
يك نسخه ios
يك وب تلگرام موزيلا
يك وب تلگرام سفري
همزمان كار ميكنم خيلي هم عالي
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
من یبار وارد شدم نامرد اندازه موهای سرم کانتکت دلشت
هنوز هم ترکشاش هست
بالا 20 ساعت وقتمم گرفته
مثله..... پشیمونم
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
خوب با این وصع که دوستان میگین..
راهی هست که تصاویر روی پروفایل رو طوری تنظیم کرد که فقط برای لیست مخاطبین شخص قابل رویت باشه و برای بقیه عکسی نمایش داده نشه؟
خیر برای همه نشون داده میشه.نقل قول:
کار گزینه Save To Gallery چیه؟
من میخوام هیچ عکسی که برام فرستاده میشه، روی گوشی (در هیچ جای گوشی) ذخیره نشه. اما با اینکه Save To Gallery را خاموش کردن، تصاویری که برای من ارسال می شود را در فولدر Telegram و زیر فولدر Telegram Image میبینم.
سلام
دوستان دیشب یه نفر تو یه سایت یه سوال پرسیده بودم ذهنمو مشغول کرده که چی شده ! کسی میتونه بگه جریان چی بوده !؟
کد:سلام من تلگرام دارم خب میخواستم شماره رو عوض کنم چون یه تعدادی هستن نمیخواستم بهم پیام بدن و نمیشد بلاک کنم چون آشنا بودن حالا شمارمو عوض کردم تلگرامو با یه شماره دیگه اوردم بالا اما باز اون آدما بهم پیام میدن این چجوریاست ؟؟؟؟
نقل قول:
سلام
باید با شماره جدید اکانت بساززه نه اینکه شماره جدید رو تو اکانت قبلیش تغییر بده چون باز اونا میبینن
اهان یعنی این بنده خدا اومده تغییر داده !؟نقل قول:
اگه نه با شماره جدید اگه اومده بود اکانت ساخته بود نباید قبلیا شمارشو داشته باشن ! درسته ؟
اگر با شماره جدید اکانت بسازه و کسی هم شمارشو نداشته باشه نه نمی فهمن که اکانت دارهنقل قول:
اینکه چیزی نیست تو پوشه کش ها هم میتونید ببینیدنقل قول:
برای اینکه عکس ها سیو نشن میتونید نمایش اتوماتیک عکس ها رو کنسل کنید ولی باز اگر روی عکس کلیک کنید تا نشون داده بشه احتمال زیاد باز تو اون پوشه نشون داده میشه
نقل قول:
بله دقیقا همینطور هست که شما میفرمایید.
دوستان من تلگرامم به طرز عجیبی و بطور ناگهانی غیرفعال شده نه از روی گوشی نه از روی سیستم نمیتونم وصل بشم و ازم شماره موبایل میخواد ولی وقتی شماره موبایلمو وارد میکنم در کمال ناباوری پیغام invalid phone number دریافت میکنم !! اصلا نمیدونم چه اتفاقی افتاده به پشتیبانی هم مسیج دادم ولی جوابی نگرفتم هنوز. دارو دیوونه میشم بخدا یکی بگه مشکل از کجاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما قبلش ریپورت نشده بودید؟نقل قول:
نه من به هیچ عنوان کاری و مشکلی با کسی نداشتم بعد همینطوری مگه میشه من یک نفر رو ریپورت کنم و حسابش بسته بشه؟ عجیب ترین موردی که تو عمرم دیدم همین بوده منتظر جواب پشتیبانی هستم امیدوارم علتش هرچه سریع تر مشخص بشهنقل قول:
به پشتیبانی امیدی نیست،ولی خب سنگ مفت گنجشک هم مفت،حالا یه پیامی بدید ببینید چی میگهنقل قول:
یه راه دیگه تست کنید،شما تمام کشایی که تو گوشی و pc تون هست رو هم پاک کنید ببینید چی میشه
ممنون آخه همینطوری که نمیشه حتی اگه دلیل محکمی هم بابت بن کردن اکانت وجود داشته حق کاربر هست که بدونه اونم در شرایطی که هیچ احتمالی وجود نداشته. اصلا این از روی سیستم هم اکتیو نمیشه بعید هم میدونم با چیزی که میگید درست بشه ولی امتحان میکنمنقل قول:
یه راه دیگه هم تست کنید به اونایی که شماره تون رو دارند بگید یه پیام بفرستن به اکانتتون بعد ببینند پیام میره یا تلگرام شما رو بن کرده کلانقل قول:
اینم یه راهی برای اینکه ببینید اوضاع اکانتون چطوریاست
همین الان از یکی از دوستان پرسیدم میگه نوشته last seen long time ago در صورتی که من اصلا حتی زمان آنلاین بودنمم همیشه برای همه فعال بودهنقل قول:
میگه اسمم به unknown تغییر کرده عکس هم پاک شده
من بعضی افراد رو دیده بودم deleted account برچسب روشون میخورد ولی این unknown میزنه خلاصه بدجور اعصابم داغون شد
این یعنی اکانتتون دیلیت شده تو سوپر گروه ها کسانی که اکانتشون دیلیت میشه unknown میزنهنقل قول:
پس با این حساب یا تلگرام قاط زده و اکانت شما رو دیلیت کرده یا اینکه پیدا کنید پرتقال فروشو
دارم از خوشحالی میمیرم چند دقیقه پیش در کمال ناامیدی یه بار دیگه گفتم شماره موبایلمو وارد کنم این دفعه جواب داد و سریع وارد اکانتم شدم :DDD و خدا رو شکر همه چیز هم سر جاش بود از قبلی ارشیو چت ها و ... وضعیت اکانت هم به نقل از دوستان به حالت عادی برگشت. واقعا اتفاق بسیار بسیار عجیبی بود شاید یک در میلیون اتفاق بیوفته منم که شانسم حرف نداره !! احتمالا مسیج هایی که پشت سر هم به پشتیبانی دادم بی تاثیر نبود در برگشت اکانت هرچند جوابی داده نشدنقل قول:
از شما هم ممنونم که همه جوره راهنمایی کردین
ظهر بخیر.
بعضی از افراد با وجود اینکه پیام ها رو میخونن ولی برای ما تیک خوانده شدن نمیزنه،چطوری میشه پیامی رو خوند ولی طرف متوجه نشه خونده شده؟
تلگرام های ویرایش شده دارند مثل : موبوگرام - تلگرافنقل قول:
نقل قول:
باید چطور این قابلیت را فعال کرد؟