دوستان این طرح از سال 86 بوده!
ولی سال 86 فقط 2 تومن بود!
من همون موقع انصراف دادم و هیچی از حسابم کسر نشد
Printable View
دوستان این طرح از سال 86 بوده!
ولی سال 86 فقط 2 تومن بود!
من همون موقع انصراف دادم و هیچی از حسابم کسر نشد
دوستان یه مشکلی پیدا کردم . احساس می کنم به شدت زود رنج شدم و نسبت به برخی مسایل با شدت عصبانیت بیشتری واکنش نشون میدم :n29:
مثلا یه هم اتاقی داریم ترم آخره الان دو ساله با هم هم اتاقی هستیم . این ترم آخری اصلا رفتارش بیش از حد آزار دهنده شده ! به همه چیز اعتراض می کنه به همه چیز غرغر می کنه به همه چیز بد و بیراه می گه . تیکه های بی ربط می پرونه . از همه کس و همه چیز تو دنیا ایراد می گیره یه جور رفتار می کنه انگار تنها موجود تکامل یافته تو این کره خاکی هستش :n29:
این رفتارش باعث شده به شدت عصبیم کنه و چندین بار درگیری لفظی پیش اومده ...
جالب اینجاست که همه یه جورایی از رفتارش شاکی اند و سایر هم اتاقی هام وقتی نیستش رفتار های عجیبش که تو طول این مدت انجام داده رو مورد بازبینی و تمسخر قرار میدن . شاید اونا هم از رفتارش عصبی اند و با تمسخر کردن رفتارش پشت سرش میخوان عصبانیتشون رو یه جوری خالی کنند . اما نمی دونم چرا من زود جوش میارم :n34:
مثلا یه بار این اواخر من یه گیرنده وای فای گرفته بودم و یکی دیگه از هم اتاقیامون لپ تاپش رو اورده بود که با گیرنده وای فای دانشگاهو بگیریم و با مودم خود لپ تاپ اشتراک گذاری کنیم که فقط از یک اکانت استفاده کنیم و مجبور نباشیم برای هر کلاینت یه اکانت جداگانه بزنیم . چند روز پیش ساعت 5 صبح صاحب لپ تاپ دید همه خوابن اشتراک گذاری اینترنت رو قطع کرد و شروع کرد به دانلود فایل . شبش همین آقای معترض شروع کرد به اعتراض که چرا از اینترنت استفاده شخصی می کنین اگر اینطوره اینترنتتونو قطع می کنم ! صاحب لپ تاپ گفت تو چه کاره ای نه لپ تاپ مال تو هستش نه گیرنده نه اکانت . اما آقای معترض از رو نرفت و شروع کرد به چرت و پرت گفتن . اونروز اینقدر اعصابم به هم ریخت که می خواستم گیرنده رو جمع کنم ببینم کی جرات اعتراض داره .:n34:
-----------------
از این جور اتفاقات اعصاب خورد کن این چند روز واسم داره زیاد می افته . شما بودین چکار می کردین ؟
شاید چون ترم اخر هست استرس تغییر وضعیت و استرس کار گیر اوردن و امتحانات اخر سال و ... روش تاثیر گذاشته این موارد خیلی چه خود ادم رو و چه دیگران رو حساس میکنه و زود رنج و ....
خیلی به دل نگیرید باهاش دعوا نکنید شاید اون و ضعیت خوبی نداره تو این مدت به هر حال شما نمیدونید تو فکر طرف مقابل چیه
از این که میگید خیلی از اوضا ناراحته و اینا من احتمال میدم تغییر وضعیت و استرس پیدا کردن کار و مستقل شدن به طور کامل داره یه جورایی دیگه اخر کار که هست بعد لیسانس دیگه تقریبا همه از ادم انتظار دارن که خودش بره دنبال کار و ....
خودتون باید ببینید چرا این طور شدید
من خودم به شخصه وقتایی که حساس میشم سعی میمنم از جمع برم بیرون و تو بحث ها و مشکلات دیگران و ..... اصلا وارد نمیشم اگر متوجه شده باشید همین یک سال و خورده ای من تو انجمن خیلی کاری نکردم هر از گاهی رفتم تو قسمت مشاوره و تازه همون موقع هم سیستک پیشنهاد نکردم بیشتر سعی میکنم چیزای ارامش دهنده به خودم رو دورو برم جمع کنم مثلا اهنگ مورد علاقم رو گوش میکنم صبحانه مورد علقم رو میخورم نمیدونم لباس هایی که بیشتر دوست دارم رو میپوشم چمیدونم هر چیزی که فکرشو میکنید کمک میکنه مثلا میرم تو اتاق در رو میبندم و اهنگ مورد علاقم رو میزارم چراغ ها رو خاموش میکنم و فکر میکنم و یه مقدار خیال پردازی های مثبت و ...و میکنم
درکل به نظرم همیشه این حالت زمانی رخ میده که شما تو استرس و ... هستید و نگرانی هایی دارید و مشغله فکری زیادی دارید
به دل نگرفتن در حد حرف آسونه . اما در عمل اصلا ...نقل قول:
گفتم که این تنها اتفاقی نیست که این روزها داره دور و برم می افته . این اواخر از این جور مشکلات داره عصبیم می کنه . گفتم که شاید من زودرنج شدم ...
به هر حال امروز یه اتفاقی افتاد واسم که واقعا عصبیم کرده ... پشیمونم از اینکه سعی کردم به همه کمک کنم ... هیچی جز بی احترامی گیرم نیومد ...
محتوای مخفی: !
سلام /ببخشید من تعداد پست هام را چگونه می تونم زیاد کنم/
پرسیدن عیب نیست،ندانستن عیب است!
همه چیز را همه گان دانند!
افتادگی آموز اگر طالب فیزی،هرگز نخورد آب آن زمینی که بلند است!:n40:
سلامنقل قول:
از حرفاتون معلومه که مشکل اصلی خودتون هستید، فکر می کنم بیش از حد به اشخاص محبت می کنید و نزدیکی و چون روحیه مهربانی دارید بهتون صدمه می خوره. البته مشکل از خیلی جاهاست ولی این که اذیت میشید از خودتونه.
بر فرض شما اون کاری رو هم که داخل اسپویل گفتید انجام بدید بازم جور دیگه ای ناراحت می شید. اگر چیزی رو می بخشید بگذارید و بگذرید اونوقت راحت ترید برادر:n01:
تخصص چی داری عزیز بگو راهنماییت کنیم عزیز. ولی اگر میشد من تمام پستامو تقدیم می کردم به شما البته کمه ولی خوب جواب می ده:n02:نقل قول:
سلام،کلاس پنج دیگه تخصص نمی خواهد،ولی در یک زمینه تخصص دارم،خیلی پر حرفم،وقوه تخیل خوبی دارم!:n08:
سلام ،میشه یک پست ،با نام بحث آزاد ،یا اطلاعات عمومی بگذاریذ،البته با رعایت کردن قوانین سایت!:n38:
سلام.نقل قول:
به این آدرس برید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مطابق تصویر زیر عمل کنید: با جستوجوی عبارت «اطلاعات عمومی» در «جستجو عنوانها» میتونید تاپیکهایی که در مورد اطّلاعات عمومی هستند رو مشاهده کنید.
عجب گرماییه عمه ننه. اینجا کرج اونوراهم گرمه بچه ها؟!
گرمای تهران،کرج در مقابل گرمای اهواز چیزی نیست!
50درجه زیر سایه!
تا غروب آفتاب اصلاً نمی شه بیرون آمد!
اخیراً پدیده گرد و خاک هم بهش اضافه شده!
تهران هم گرمه،کلاً کره زمین نسبت به سالهای گذشته گرمترشده!:n34:
اینقدر زاییدیم و موشک زدیم و کشتیم دیگه طبیتم کم اورده:n02:
آقایون یه سری به اینجا بزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی گرمای این روزها، ایلام جنگل هاش در چند جای مختلف اتیش گرفت....
مسئولین تدبیر و امید در خواب بودن و جلو کولر گازی.....
ادارهی محترم منابع طبیعی هم بیرون کاپراهاش گرم بود و داخلش کولر روشن کرده بودن..... باقی نیروها هم که روز تعطیل مرخصی بودن!!!!
اینجوری شد که نیروهای بسیج از ساعت ۳.۵ بعد از ظهر رفتیم کوه با شیب ۳۰ درجه نزدیک به ۳ ساعت کوه نوردی کردیم تا تونستیم جلوی حرکت اتیش رو بگیریم.... ساعت ۹ شب مردم همیشه در صحنه بعد از فول لود کردن از شام و غیره و ذلک، با دست خالی اومده بودن بالا ساعت ۱۲ ما شروع کردیم به برگشت اونا داشتن میومدن بالا.... خودشون دست خالی اومده بودن....
یکی داشت مینالید که بارم سنگینه و بارش دوتا ابمعدنی نفری بود!!( نه از اون بزرگا....)
در صورتی که بچه های ما نفری یه دبهی گنده و یه بیل بالا برده بودیم و هنوز رو کولمون بود....
ساعت ۲ رسیدیم پایین ولی مسئولین خودمون هم جیم زده بودن! منابع طبیعی میگفت من کسی رو بر نمی گردونم..... بدون هیچ پولی!( چون یه دفعه زنگ زدن گفتن عملیاته مجهز کینن و خودتون رو برسونین دم پایگاهاتون تا میایم دنبالتون... منم فقط پوتین و شلوار و پیرهن داشتم و رفتم... :(((
خلاصه بدون غذا، بدون پول برا برگشت... زدیم به جاده و پیاده اومدیم.... ساعت ۳ صبح یه ماشین وسط راه سوارمون کرد و برگشتیم....
ولی اتیش رو مهار کردیم شکر خدا.....
این روزا واقعا اوضاع خرابه... مخصوصا که به نظر میرسه اتیش رو عمدا روشن کرده بودن و چند جای مختلف شهر رو سوزونده بودن تا توجه ها رو به اونجا جلب بکنن(نظر شخصیم)
من یه دوست اینترنتی دارم که تو انگلیس زندگی میکنه کلا اصلیتش هم انگلیسیه میگفت تو انگلیس که خب جز کشورهای پرآب به حساب میاد باز هم مردم مراعات میکنن و اسراف نمیکنن. کلا هر چیزی که زیاد باشه باز هم دلیل نمیشه که بیخودی مصرفش کنیم اما تو ایران بارها به چشم خودم دیدم که طرف وسط تابستان میاد با آب آشامیدنی کوچه رو میشوره یا ماشینش رو .... در حالی که ایران جز کم آب ترین کشورهای دنیاست و یه جا خوندم اگه وضع به همین روال پیش بره در آینده 50 میلیون ایرانی مجبور به مهاجرت میشن. اگه هر نفر یه مقدار نسبت به منابع آبی نگران باشه و هر روز سعی کنه که صرفه جویی کنه باور کن وضعیت خیلی بهتر از این میشه اما افسوس....نقل قول:
بیشترین مصرف آبه ما فکر کنم به خاطر سیستم موالتمونه!!نقل قول:
عمده مصرف آب ما، توی کشاورزیه. جالب اینجاس که چسبیدیم به محصولاتی که بیشترین نیاز آبی رو دارن.
همين محصولات هم صادر ميشه به كشورهاي ديگه (صادرات آب مجازي) !نقل قول:
توی اسکله آبادان وخرمشهر،تمام میوه های درجه یک ولوکس ،بخصوص طالبی،هندوانه وسایر میوه ها،همگی صاف و یک دست،با آدم حرف می زنند،وبه کشورهای عربی(حوزه خلیج فارس)صادر میشه!:n08:
واقعا ناراحت کنندس ...نقل قول:
مردم کشورمون باید از خوردن میوه های آب دار و درجه 1 وطنی محروم باشه .اونوقت همین میوه ها با قیمت شاید پائینتر از بازار داخلی به کشورهای عربی صادر میشه
صد البته میخوان بگن صادرات غیر نفتی افزایش پیدا کرده با این کاراشون.../
1-آب را گل نکنید شاید در دور دست ها کفتری می خورد آب.
2-آب را بیهوده هدر ندهید چون منابع آب شیرین کشورمان بسیار نامحدود است.
3-اگر هر ایرانی زمان دوش گرفتنش 5/پنج دقیقه بیشتر نباشد،در سال چندین هزار لیتر آب شیرین ذخیره می شود.
4-آب مایع حیاط است واگر نباشد هیچ موجود زنده ای زنده نخواهد ماند وحیاط از بین خواهد رفت.
5-پیش بینی شده است اگر روندمصرف آب شیرین به همین منوال ادامه یابد ظرف چند سال آینده چندین هزار ایرانی مجبور به مهاجرت خواهند شد.واین تعداداحتمالاً از طبقه ثروتمند خواهندبود.واقشار کم درآمد،وفقیر کماکان باید رنج ومشقت را تحمل نمایند.
6-کشورهایی که دارای بیشترین منابع آب شیرین هستند:1-کانادا-2-روسیه-3-چین-وچهارکشور دیگرگه الان حضور ذهن ندارم؟
به آدم ها دل خوش نکنید،با تغییرزاویه خورشید تکیه بر درختی دیکر می زنند!
دیروز تو دانشگاه از بس به یه مخاطب خاص زل زدیم بلاخره رفیقش فهمید بهش فهموند که فلانی بیش از حد داره نیگات می کنه :n09:
خدا رو شکر رفیقش فهمید خود خل و چلش که تو این n ماه نمی فهمید:n29:
شايد فهميده ولي به روي خودش نياورده يا اينكه محل نذاشته يا اينكه اصن بي خيالي طي كرده ! :n02:نقل قول:
بی خیال اون بحث ...نقل قول:
یعنی نمی شه من جایی نباشم و عطا اونجا نبوده یا نباشه :n29:
نکنه تعقیبم می کنی ؟
:n38:
دوستان یه پروژه هست من قبلا خودم فکر کنم این جا گفتم در موردش
دوباره میگم چون یه تیم درست کردم برای این کار
یه سری تحقیقات در مورد بیماری هایی مثل سرطان و الزایمر و بیماری های مشابه تو دانشگاه استند فورد انجام میشه این دانشگاه با همکاری سونی با هم یه سروری رو تشکیل دادن که افراد داوطلابانه عضو میشن و در زمانی که سیستم کاری انجام نمیده و کسی سرش نیست در صورت تمایل شما اون ها از قدرت پردازشی سیستمتون استفاده میکنن که تحقیقات رو پیش ببرن اسم پروژه هم folding@home هست برنامه کامپیوتر و گوشی هر دوتاش رو داره میتونید وصل بشید و کمک کنید توی روند تحقیقات من خودم وصل شدم و الان سیستمم رو لود هست شما هم اگر تمایل دارید وصل بشید
راهنمایی های عضو شدن و ... روی سایت خودشون هست چ کاری هست که در کمتر از یک دقیقه انجام میشه قدرت سخت افزار و فشار وارده رو هم میتونید تنظیم کنید که چقدر باشه اگر نگران سخت افزارتون هم باشید که فشار بیاد و ... که این صحت نداره میتونم بگم که فشار بازی هایی که اجرا میکنیم بیشتر از فشار این برنامه هست
اگر عضو شدید یه اسم برای خودتون انتخاب کنید و شکاره تیم رو هم بزنید 228892 اسم تیم هست
Gaming-systems-never-die
کسایی که دانلود شبانه دارن به نظرم کار بسیار خوبیه که انجام بدن چون به هر حال سیستمشون داره کار میکنه و فرسودگی رو داره
کسی راهنمایی بیشتری خواست در خدمتم
راستی اگر بخواهیم تاپیک بزنیم براش کدوم قسمت مناسبه؟
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
دوستان یرام دعا کنید امتحانم رو خوب بدم و جایی که میخواهم رشته ای که میخواهم قبول شم امروز صبح کنکور دارم
[emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]
یه خورده میترسم گند بزنم
اگر امسال دولتی که میخواهم قبول نشدم سال دیگه دوباره کنکور میدم [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]
قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
همه چیز کنکور نیست برادر. بزرگتر فکر کن چیزی رو که دوست داری دنبال کن حتما موفق میشی. استرس فقط زمان رو ازت می گیره(انجمن حمایت از پشت کنکوری ها):n02:نقل قول:
رفتم امروز صبح و ظهر که اومدم تا عصر جواب ها رو گذاشتن رو سایت ها و .... سوالا رو هم خود سنجش گذاشت رفتم چک کردم دیدم چیزی حدود ۱۷۰۰۰-۱۸۰۰۰ میشم یعنی فکر میکردم فوقش ۵۰۰۰ بشمنقل قول:
امشب هم بابام یه چیزی گفت که به شدت بدم اومد یعنی تیکه به این سنگینی کسی تا حالا بهم ننداخته بود خیلی ناراحت و عصبانی شدم از الان برای سال دیگه دارم برنامه ریزی میکنم و میخونم مثل سگ ۱۸۵ تومان برای ازمون های سنجش میدم و شروع میکنم به خوندن از اول ماه ۴ ام تا اول ماه ۵ درس های سال دوم و سه هفته بعد درس های سوم و سه هفته بعد درس های دوسال رو باهم دوباره دوره میکنم و تو سال هم به جون درس های چهارم میوفتم و تموم میکنم تا قبل عید و دیگه فقط ازمونای امسال و کنکور ها رو میزنم
امسال نه انتخاب رشته میکنم نه دانشگاه میرم میشینم تو خونه
فکر می کنید برای کسی مهمه بخونی یا نخونی. برای بابات هم مهم نیست چون مهم بود پشتت وا می استد نه عقب و جلوت! بنظرم بجای اینکه به این مفت خورا پول بد برو یه رشته ساده یا خدمت و بازار آزاد. فئقش جیبت پر شد می ری پیام نوری چیزی جوون...:n18:نقل قول:
پسرکی به پدرش گفت من حوصله در خواندن ندارم!
پدر در جواب گفت اشکال ندارد تو نخوان دیگران جای تو می خوانند!
آنها دکتر ومهندس می شوندوتو کارگر اون وقت باید بری دور میدان بایستی ومنتظر باشی که تو را سرکار ببرند شاید درطول روز کار هم گیرت نیاد!
از بخت بد پسرک همین هم شد.پسر درس نخواند ونصیحت پدر را گوش نکرد ویک کارگر ساده از آب درآمد،یک روز که دور میدان منتظر کار بود یک ماشین مدل بالا آمد و کارگر می خواست.چهره اش برای آقا پسر خیلی آشنا بود.کمی فکر کرد وفهمید که دوست دوران مدرسه وی می باشد.دوستش مهندس شده بود،پسرک حسرت می خورد وپشیمان بود که چه فرست های از دست داده ودیگر امکان جبران نبود.بله زندگی همش درس عبرت است وبس!:n04:
عاقا ما رسما برگشتیم به آواتار معروفمون :n09:
هر گونه انتقاد ، پیشنهاد و گرفتن ایراد به آواتار بنده به هیچ عنوان قبول نمی شود :n09::n24:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اگه کسی از دوستان تجربه سفر با هواپیما داشته ممنون میشم یه راهنمایی بکنه :
بلیط های هواپیما چه تفاوتی با هم دارند ؟ مثلا من دیدم اهواز به تهران هم بلیط 110 تومنی داره هم 180 تومنی . فرقشون تو چیه ؟ یعنی کیفیت هواپیماش بالاتره یا تو مدت زمان فرق دارن ؟
و برای پرواز های داخلی میشه سه چهار ساعت قبل پرواز بلیط گرفت ؟
جالبه امسال خبری از نسخه RTM ویندوز 10 نیست .
سالهای قبل نسخه RTM دو سه ماه زودتر میومد اما الان کمتر از دو هفته به عرضه رسمی ویندوز 10 مونده هنوز RTM نیومده :n29:
مثلا بیاد جی میشه، هیچ نفعی نداره و فقط خرج و کار اضافه داره برامون:n27:نقل قول:
این شخص پس از افتادن گوشی تلفن همراهش به داخل کاسه توالت قصد داشت آن را بیرون آورد که ناگهان دست راستش در سوراخ توالت گیرکرد و دیگر خارج نشد.
به دنبال تماس یکی ازشهروندان با سامانه 125 آتش نشانی و اعلام گیر کردن دست برادرش در کاسه توالت یک منزل مسکونی، بی درنگ ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران در ساعت 13:16 دقیقه روز گذشته، آتش نشانان ایستگاه 37 را به شهرک مسعودیه رهسپارکرد.
امیر عطایی فرمانده آتش نشانان اعزامی دراین باره ابراز داشت: مردی 28ساله برای بیرون آوردن گوشی تلفن همراه خود، دست راستش را به داخل کاسه توالت منزل خود فروبرد که لحظاتی بعد دست او تا آرنج به علت متورم شدن درکاسه توالت گیر کرد و دیگرخارج نشد.
وی افزود: آتش نشانان با دقت و رعایت نکات ایمنی، دور تا دور کاسه توالت را شکافتند و سپس دست این مرد را خارج کردند.
این فرمانده آتش نشانی درادامه ابراز داشت: این عملیات یک ساعت طول کشید وآتش نشانان پس از آزاد کردن دست این فرد، به عملیات خود پایان دادند.
-----------
حواستونو جمع كنيد :n02:
نمی دونم از آقایون کسی ویندوز 10 رو نصب کرده یا نه . بنده بیلد 10130 ( در حال حاظر آخرین بیلد ) رو نصب کردم . متاسفانه ظاهر و آیکون های ویندوز 10 بسیار زشت طراحی شده به صورتی که در نگاه اول کاملا ازش زده میشین :n29: ویندوز 8.1 طراحی ظاهری بهتری داشت . نمی دونم مایکروسافت یک هفته مونده به عرضه رسمی این نسخه می خواد چه بلایی سر ظاهرش بیاره ...
حتی کار کردن باهاش اصلا جذاب نیست .
توصیه می کنم ویندوز 10 رو فعلا نصب نکنین .
اینم یه عکس از آیکون هاش
دادا ویندوز ۱۰ هنوز ریلیز رسمی نشده و پیشنهاد میکنم اینا رو نصب نکنید هنوز...
درسته عرضه رسمی نشده . بنده نسخه insider preview رو نصب کردم . اما قطعا آخرین بیلدش با نسخه ای که قراره 29 june ( یعنی هفت روز دیگه ) به صورت رسمی عرضه بشه تفاوت خاصی نخواهد کرد مگر در رفع برخی باگ ها . خود مایکروسافت هم قول داده نسخه Insider preview به صورت رایگان به نسخه نهایی ارتقا پیدا کنه .نقل قول:
وقتی آخرین نسخه های قبل از عرضه نهایی این وضعیت رو داره دیگه نمی شه روی نسخه نهاییش حساب چندانی باز کرد .
یه توصیه : اگر از ویندوز 8 راضی نبودین به سراغ ویندوز 10 نیاین چون از نظر بنده از ویندوز متنفر میشین . کار کردن با ویندوز 10 جالب نیست .
------------------------------
در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )
خود چند دسکتاپه بودن ( دسکتاپ ها مثل پنجره باشن و شما بتونی چند تاش رو داشته باشی برای مرتب کردن کارها و با یه دگمه سویچ کنی به اون یکی هم ظاهرا توی ویندوز ۱۰ جدیده ولی من لااقل از ابونتوی ۸.۴ دارم ازش استفاده میکنم!( یادم نیست قبلش بوده یا نه)...نقل قول:
در اولین برخورد احساسی بهم گفت رابط کاربریش کپی برداری نا موفق از محیط دسکتاپ KDE توی لینوکس هستش . رنگ taskbar دقیقا شبیه رنگ taskbar در KDE هستش زمانی که درایور کارت گرافیک نصب نیست . حالت پنجره ها و انیمیشن ها تقریبا شباهت عجیبی به KDE داره . حتی صداهای ویندوز بسیار شبیه به صداهای KDE انتخاب شدند . نمی دونم دلیل این همه شباهت عجیب چیه ( البته شباهت از نظر من )
(چند دسکتاپ منظور KDE,Gnome,Unity نیست طبیعتا!)...
1. يكي از همكارهاي خانم رفته آبدارخونه با سيني چاي برگشته اتاقش ؛ دوربينهاي نظارتي كه همه جا بود حراستي ها متوجه شدن به مديرمون تذكر دادن اين مديرمون هم عصباني آبدارخونه رو هم كلاً تعطيل كرد رفت پيكارش ... :laughing:
2. ورزشگاه محل كارمون كه بعد از ساعت كار همكارامون ميرفتن ورزش ، به جاي ورزش بخور بخور بود ، حراستي ها درشو گِل گرفتن رفت پي كارش ... :laughing: