پلیر جاوا رو
من روی ان73 نصب کردم جواب داد
Printable View
پلیر جاوا رو
من روی ان73 نصب کردم جواب داد
حالا تو خودشو ناراحت نکن
بیا اینم یه برنامه واسه قفل کردن عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این ربط داشته باشه!!!
آره من هم موندم خيلي باحال بود
سلام گوشي من k750 هستش ولي ريجسترش اصلي نيست تقلبي هستش حالا بايد چي كار كنمنقل قول:
عالييييييييييييييييه
عاليييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي يييييييييييييه
نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ميتوني تغييراتي مثل تغيير درايو دوربين و فضاي اس ام اس رو به 33 هزار و خورده اي تبديل كني و منو رو هم تغيير بدي منو هاي زيادي هستش براي k750, w800 و ميتوني گوشيت رو به w800 تبديل كني. k750 چون فايل rest داره شما سريال اصل هم نباشي ميتوني تغييرات انجام بدي چون فلش كامل نميشه ولي اگه فلش كامل بشه سريال چنجي ميپره دوباره بايد بري بيرون با باكس سريال دستي بدن به گوشي براي آموزشها به امضاء من مراجعه كن
اگر میدونستم اینجوری همتونو تو راه میزاره خوب نمیگفتمنقل قول:
ولی خوب تقصیره منم نیست قبل از حرکت اب روغنارو چک کنین تا اینجوری نمونین !!!
انشالله دیگه نمونین.
سلام برنامه ی جاوا
مرسي اميد وارم بتونم كاري كنم:40:نقل قول:
دوست عزیز من این کار رو می کنم ولی باز هم برای اون فرد از من سوال می کنهنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مشکل همین پست بالایی رو دارم .
سلام دوستان
اگر کسی یک MP3 Player خوب و سالم سراغ داره به من هم بده که خیلی لازم دارم.
LyricShow_Player.jar را دانلود کردم ولی مشکل داره و نمیتونه فایل ها را پلی کنه و هی Read و write میده. تو تاپیک را هم گشتم همه با این نرم افزار این مشکل را دارند. یک پلیر ساده و روان میخوام که بتونه پلی لیست مرا پلی کنه. یا علی ... منتظر هستم ...
سلام
اگه ميتونين نحوه برداشت رو هم بگين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمي تونم دانلود كنم
سلام خسته نباشيد
ميخواستم بپرسم كسي تونسته با كا750 و برنامه mobyexplorer پوشه ها رو مخفي كنه؟
من رو نوكيا 6270 تست كردم مخفي كرد ولي روي كا750 نتونستم.
موفق باشيد
نمیشه .... پیغام میده میگه گوشی این قابلیت رو نداره ...نقل قول:
سلام خسته نباشيد
ميخواستم بپرسم كسي تونسته با كا750 و برنامه mobyexplorer پوشه ها رو مخفي كنه؟
من رو نوكيا 6270 تست كردم مخفي كرد ولي روي كا750 نتونستم.
موفق باشيد
بابا این جاوا با اینهمه اهن و تولوپ یک مدیاپلیر درست ندلره یا هیچکس جواب ما را نمیده ؟
یک MP3 Player درست حسابی میخوام برا سونی اریکسون ... یا علی بگین و بیائید جلو ...
اگه شما پیدا کردی ما هم پیدا کردیم! :دی!
تا الان که چیز درست حسابی ای به عنوان پلیر برای جاوا نوشته نشده! :دی!
بهترین راه حل اینه که نوکیا بخرید! :دی!
من تونستم قفل کنم (خیلی راحت و ساده ) ولی مخفی نه !! مگه مخفی هم میکنه ؟نقل قول:
salam
omidvaram ke hamaton khob bashin
agha man baranamee ke behesh bahash phone locke goshimo ba usb betonam baz konam o mikhasatam
mer30 hm
نقل قول:
يك چيزهايي ساختن . جاوا هم هست ولي كاركردن باهاش حوصلي مي خواد ولي خوبيش اينه كه حداقل كار ميكنه...
لينك دانلود غرمستقيم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانت...:20:
[QUOTE]من تونستم قفل کنم (خیلی راحت و ساده ) ولی مخفی نه !! مگه مخفی هم میکنه ؟[/QUOTE]
توی properties هر فایل یا پوشه مثل ویندوز یه گزینه برای Hide کردن داره ... ( البته روی K750 که جواب نمیده )
.... موفق باشی....
دوست عزیز فازسی بنویس تا جواب بگیرینقل قول:
سلام دوستان خوبم یه برنامه لازم دارم که بشه فایل های notepad رو تو w810i باز کرد
آقا لينك كار نميكرد:8:نقل قول:
كسي هست برنامه پسورد گذاري روي گوشيهاي سوني اريكسون k750i رو داشته باشه ؟
اگه كسي هست بگه , چند روزه دنبالشم اما پيدا نكردم
اگه كسي اين برنامه رو داره ممنون ميشم به من هم بده:10:
سلام دوستان من , من چند وقتی هست که P990 خریدم , ببخشین اینجا سوالم رو میگم , ولی احساس میکنم بچه های تاپیک نرم افزار حرفه ای تر از بقیه هستن , لطف میکنید روشی که توی گوشی های شما مثل K750 که قبلا خودم داشتم و بهترین گوشیه !!! و W800 و W810 و ... چه جوری با دستکاری توی تنظیمات ایمیل میشه بدون افتادن شماره اس ام اس زد , لطفا این روش رو زود تر بیان کنید , ممنون میشم ...
به تاپیک ما هم سر بزنین , مرسی !!!
نقل قول:
اون شعار مزخرفه ایران رو ننویس
چون ایران با تمام دوره هاش مزخرف بوده
یه نگاهی هم به این بنداز
میشه اینو دوباره بذاریدنقل قول:
من خواستم برم تو لینکتون که پیغام زیر رو گرفتم :نقل قول:
, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
چکار باید کرد؟
دوست عزيز با سلام و تشكرنقل قول:
مثل اينكه اين لينك قديمي و خراب شده لطفا اگه ميشه يك جاي ديگه بگذاريد .
ممنون
موفق باشيد .
برای من هم همین طور شد ! مدیریت رسیدگی کنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من به این بنامه خیلی احتیاج دارم اگه میشه دوباره آپلودش کنیننقل قول:
ممنونم
(تا حالا 70000 تومن فقط خرج مسیجم شده!)
معلوم هست اینجا چه خبره
سلام
اگه برنامهfexplorerبرا جاوا رو داره بي زحمت بزاره
به احتمال زیاد تاپیک پاک شده ...نقل قول:
من خواستم برم تو لینکتون که پیغام زیر رو گرفتم :
, بنا به دلايل زير شما نمي توانيد اين عمل را انجام بدهيد
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
شما اگر اين عمل را تكرار كرديد مدير كل عضویت شما لغو يا به حالت معلق در مي آورد.
چکار باید کرد؟
...موفق باشی...
دوستان من يه كا510 دارم ميخواستم ببينم برنامه اي براي قفل يه فلدر نداره؟؟؟
سلام.ضمن عرض خسته نباشید.من چون وقت ندارم سرچ کنم.سوالم را اینجا می پرسم .ممنون می شوم جواب بدبد.من کا 750 دارم موقع ضبط صدای مکالمه بوق می زنه.می خواهم که یک 810 بخرم.آیا این امکان را دارد که بدون صدای بوق صدای مکالمه را ضبط کرد؟یا برنامه ای با فرمت جاوا برای این کار هست؟
سوال دیگرم این بود که آیا خواندن فایل های pdf با گوشی های سری دبلیو امکان دارد؟
لینک ها اکثرا خرابه لینک جدید لطفا. مرسی
بابا لينكها همه خرابه
بابا خوب اینا رو سرور ای مجانی آپ شدن خوب معلومه بعد یه مدتی خراب می شن دیگه