دوستان کیفیت 3G همراه اول چطوریه؟ من الان از رایتل استفاده میکنم تنها مشکلم داغی بیش از حد گوشی هستش!
Printable View
دوستان کیفیت 3G همراه اول چطوریه؟ من الان از رایتل استفاده میکنم تنها مشکلم داغی بیش از حد گوشی هستش!
نميشه دوست عزيزنقل قول:
مد رو ميزنيم اما فعال نميشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
نميشه دوست عزيزنقل قول:
كد رو ميزنم قبول ميكنه ولي اس ام اس فعال شدنش نمياد و وضعيت روًچك ميكنم هم ميزنه فعال نيست بسته
یعنی چه ؟ این چه وضعیه ؟نقل قول:
چرا همراه اول هیچ اطلاعیه ای در این باره نمیده ؟؟
یعنی چه ؟ این چه وضعیه ؟نقل قول:
چرا همراه اول هیچ اطلاعیه ای در این باره نمیده ؟؟
خب بالاخره تونستم بسته ١ ماهه رو فعال كنم
سمت ميدون المپيك
همينطوري يهويي:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تونستم بسته بخرم یک هفته ای اما با اینکه تو پوشش نسل سوم هستم و پیدا میشه اما وصل نمیشه میخوام ببینم کسی با بسته یک هفته تا حالا وصل شده یا همراه اول دروغی نوشته!؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
پيشنهاد ميكنم يه بار تنظيمات شبكه همراه رو روي wcdma قرار بديد و از gsm خارج كنيد، يه lte !نقل قول:
چ گوشي استفاده ميكنيد؟؟؟
پيشنهاد ميكنم يه بار تنظيمات شبكه همراه رو روي wcdma قرار بديد و از gsm خارج كنيد، يه lte !نقل قول:
چ گوشي استفاده ميكنيد؟؟؟
آقا اینجا سرعت خیلی کم شده!
از هر سروری که دانلود کردم سرعت بیشتر از 20 نشد!
آنتن هم مثل همیشه ست :n15:
مشکل و پیدا کردم بعد از چند دقیقه. متاسفانه به قدری پوشش ضعیف بود که سرتاسر خونه چرخیدم تا بالاخره وصل شد. مثل روزهای اول ایرانسل با این تفاوت که ایرانسل تا 13 مگ سرعت میداد اما همراه اول در بهترین تستی که گرفتم 2 مگ !!! واقعا نامید کنندست تو تهران مخصوصا.نقل قول:
تست 3G همراه اول شهر اصفهان
خیابان سروش
واقعا عالی هست و امیدوارم البته همین طور بمونه !!
جاهايي كه 3gهست سرعتش فوق العادست مثل خونه ما كه تستش رو گذاشتم حدود 900 kBميده كه ميشه تو مايه هاي 10mb ولي هنوز تو همين تهران خيلي جاهاش 3gنيست و eمياد
واي سرعتش تو 3g عاليههه
فعلا همراه اول سرعت ها رو روی 8 مگ بسته و بخاطر تعداد یوزر کم و توزیع مناسب دکل ها در شهر کیفیت همه جا خوبه حتی توی خونه.نقل قول:
در 2 ماه اخیر تا حالا هرجا رو که تست کردم سرعت کمتر از 7 مگ نبوده
سرعت شما هم حدودا 7 مگ هست نه 10 مگ:n06:
قم که خیلی جاهاش e هست بنظرم ایرانسل پوشش بهتری داره
اى كوفت بگيرن!!! من شش ماهى هست بسته ميخرم، نهم پايان بسته ام بود كه مسج تمديد نيومد، الان هم هرچى كد خريد رو ميزنم ميگه شما تا پايان نهم آبان بسته داريد و تا اون موقع نمى تونين بسته بخرين! خوب آخه كوفتى نه آبان يك هفته پيش بود!!! بخدا برام قبض بفرستن صد تومن پول اينترنت بخوان بگيرن آتيششون ميزنم!!!
همون ٧ مگ؛)نقل قول:
اميدوارم سرعت رو كم نكنه و كيفيتش خوب بمونه و پوشش هم گسترش بده
منظورم اينه مثل رايتل نكنه كه مثلا سرعت ١٢٨ و ...
رایتلم 128 نیست 1 مگ و 2 مگه، حداقلنقل قول:
اينترنت پايش كه ١٢٨ هست ماهي ١٢٥٠٠ هم گرونه هم سرعتش كمه به جاش پوشش بهتري داره فعلا ولي همراه اول سرعتش عاليه قيمتشم خيلي خوبه ١٠٠٠٠ تومن ولي هنوز پوشش ضعيفه
دوستان هیچ راهی نیست بسته فعلی رو بشه کامل غیر فعال کرد تا بسته جدید خرید؟
بسته فعلی حجمش تموم شده و فقط بسته mms ش مونده و گفته تا فلان تاریخ فعاله و نمیتونی بسته دیگری سفارش بدی...
راحلی هست؟
+
سرعت اوایل خوب بود 2 مگ بر ثانیه الان رو بهترین حالت 300 کیلوبایت بر ثانیه اونم H+ هست اصلا 3G نیست گرگان!
+H همون
3G میشه
Sent from my LG-D802
اوایل 3g میومد سرعتش 2 مگ بود!نقل قول:
الان H+ شده سرعتش بالاتر از 300 نمیره ولی بعضی مواقع 3g میزنه که حالت قطع و وصل داره
برا همین گفتم...
پوشش انتنش چطوره؟ همه جا انتن داری؟ منم میخوام بسته بزنم نمیدونم پوشش کامله یا نه!؟نقل قول:
پوشش که چند جا بودم خوب بود.نقل قول:
ولی قطعی زیاد داره! بعد وقتی رو wcma تنظیم میکنی کلا انتن 0 میشه کسی هم زنگ بزنه میگه در دسترس نیستی!
فكر كنم شما رو اتوماتيك بذاريد جاهايي كه 3g نيست خودش ميره رو 2g و ديگه آنتنتون نميره
روي آيفون كه رو 3g ميذارم اگر آنتن بره ميره رو 2g و مشكلي از بابت نداشتن آنتم ندارم
راستي با 3g به راحتي وايبر و فيس تايم صوتي و حتي تصويري انجام ميدم
h+ از h بالاتره
و h از 3g .
تری جی سرعتش حدود 600 700 کیلو بیت و کسی به فکر تری جی نیست هدف ایرانسل توی نسل سوم رسیدن به h+ که تا حدود 20 30 مگ میرسه من خودم تاحالا تجربه حدود 10 مگش رو توی خلوتی شبکه داشتم 3 نصف شب
ضمنا گوشیهای هم توی سرعت دانلود و آپلود تاثیر دارن مثلا ان 82 من نهایتا تا 3 مگابیت میکشه 603 نوکیا 14 مگ و مدیاپدم 42 مگ
تو گوشي من 3g سرعتي حدود ٧-٨ مگابيت ميده حدود ٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه تستشم صفحه قبل گذاشتم پس اينكه گفتيد 3g حدود 600-700 كيلوبيت ميده درست نيست الان براي همراه اول حدود ٧-٨ مگابيت ميده و دقيقا عبارت 3g هم رو گوشيم نشون داده ميشه و نه h و h+نقل قول:
و اتفاقا h تو ايرانسل رو يه گوشي ديگم دارم تو محدوده ما كه اصلت سرعت خوبي نداره و در حد همراه اول نيست
مدل گوشیها با هم فرق می کنه و الا تکنولوژی تری جی بالای یک مگ نمید. اینا استاندارداش فرق می کنه.
مطمئن باش کم کم 3.5 هست نه 3 و البته رایتل روی سیم کارتش نوشته 3.75
ضمنا اونیم که شما گفتید دلیل نمیشه باید پهنای باند هم تامین باشه معنای h+ اینه که شما تا 20 مگ هم مثلا می تونی بگیری البته اگر دهنده ای باشه مثل خط ای دی اس ال نویز پایینه که مثلا تا 20 مگ میکشه اما دلیل نمیشه شما با 20 مگ دانلود کنی کلی اما و اگر داره
داداش سیستم ایفون کلا فرق داره اصن نباید مقایسه بشه منم خودم با همون 3g خالی اوایل ایرانسال ۱۲ مگ میداد الانم همراه اول ۸ مگ رو راحت میدهنقل قول:
3G
H=3.5G
H+=3.75G
4G
میزان پهنای باند دریافتی بشدت به کیفیت سیگنال وابسته ست بعد به device
خلوت بودن شبکه، تعداد بالای کانکشنها موقع دانلود بعد از اینا قرار میگیرن
من با رایتل h+بالای گوشی میاد. سرعتش 60 تا 80 نوسان داره... ولی همراه اول هنوز تست نکردم. ایرانسلم هم 3g هم h و h+ امتحان کردم سرعت تا 400 کیلوبیت دانلود کردم.
قبلا H+ نمی یومد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
رایتل؟ نه فقط H بود. البته قبلا با گوشی ایکسپریا مینی میرفتم H میومد اما امروز با نوت 3 رفتم +h اومدنقل قول:
بعضی گوشی ها ظاهرا H+ رو ساپورت نمی کنننقل قول:
فکر کنم اکسپریا مینی هم ساپورت نکنه
اره فکر کنم همینطوره.ولی از نطر سرعت من که تفاوتی توشون ندیدم.نقل قول:
3G و 4G در گوشی های مختلف نام متوافتی رو نشون میده
مثلا بعضی گوشی ها میزنه 3g اما بعضی ها میزنه H یا H+
برای 4G . یا میزنه 4G یا LTE
البته 4G رو H+ هم میزنه اما تو ایران فکر نمیکنم اینطور باشه چون من به H+ وصل شدم سرعتم به 100 هم نرسید.
بلاخره 2 ساعت پیش آنتن 3G تو خونه ما فعال شد
انصافا کیفیت و آنتن دهی خیلی بهتر از ایرانسله !!!
رشت - فلکه گاز
اینم سرعت دانلودم :
چندین تست انجام شده توسط خودم در فاصله ابتدای تقاطع عباس آباد با ولیعصر تا بخارست تهران ساعت هم طرفای ظهر شنبه تحت پوشش H , H+