من که تهرانمنقل قول:
دوستان فرستادن
Printable View
من که تهرانمنقل قول:
دوستان فرستادن
اسمش هس براشون کافیه میرن پوزشو رو میدننقل قول:
کلا خیلی چیزا هس که اسمش فقط هس ولی در عمل یه چیزه دیگس
«مقایسۀ متوسّط سرعت دانلود و آپلود 3G و 4G بین شرکتهای مختلف در آمریکا» + «تغییرات سرعت در طی دو سال 2011 و 2012»:
محتوای مخفی: تصاویر
همانطور که تو عکسها میبینید، برای 3G از بین این 4 شرکت، 2 شرکت سرعت دانلودشون حدود 1 مگابیت هست و 2 تای دیگه بالای 1 مگابیت.
لینک منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این خبر برای 2 سال پیشه دوست عزیز
خودشم گفتکه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دکل رو از کجا میفهمین دوستان
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
دوستان برای ما دم در خانه انتن میده اما داخل خانه که میشم نمیده در حالی که در منزل رایتل و ایرانسل و همراه اول بد انتن نمیدن از همه بهتر ایرانسل آنتن میده علت چیه؟هنوز کامل راه اندازی نشده؟
به نظرم اونایی که خوشبین نیستن حق دارن.
اینا اگه اینترنت بده بودن رو adsl wimax edge میدادن بیخودی امیدوار میکنیم خودمونو موقع لانچ محدودیتو قطعی بیداد میکنه.همیشه همین بوده.
شرط میبندم 1 شهریور هممون نشستیم اینجا داریم فحش میدیم.فقط من نمیدونم اینا که بده نیستن چرا انقدر امیدوارمون میکنن؟
خود من یه 24 گیگ شبانه گرفتم یه 2 گیگ روزانه با یه 5 گیگ روزانه.از بس که کارم لنگه اینترنته.
یکی دو شب اول سرعت 1.5 تا 2 مگ بود.الان یه هفتس محدود کردن رو 30.هم خونه هم سر کار.
میدونم این پایلوت هست وهنوز کامل راه اندازی نشده اما همین ایرانسل تو وایمکس و نسل دو مگه چه آشه دهن سوزی بوده؟
به نظرتون چه دلیلی داره ایرانسل یا هر شرکت دیگه ای بیاد به کاربر خدمات خوب ارائه بده؟ عاشق چشم و ابرومونه؟
سازمانهای نظارتی باید مجبورش کنن که خدمات خوب بده وگرنه تا نسل 10 هم که بیاد وضع همینه.
حق گرفتنیه دوستان دادنی نیست.اینترنت پرسرعت حق ماهاس که یه عمر مثل بقیه حقوقمون ازمون گرفته شده.
بنظر میاد نسل سه رایتل هستنقل قول:
اگه داخل خونه سیگنال بد میشه یعنی دکلی که روش نسل سوم نصب هست همون دکلی نیست که نزدیک شماستنقل قول:
بچه ها الان 4g كجا ها راه اندازي شده؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
دوستانی که به رایتل گیر میدید صبر کنید ایرانسل نهایی بشه بعد اوایل رایتل هم همینجوری بود راستی ایرانسل هم تماس تصویری نخواهد داشت؟
Sent from my ST15i using Tapatalk
تماس تصويريو نميدونم اما به نظرم ايرانس اگ سرعت رو محدود نكنه مشكلي نخواهد داشت چون الان اكثرا دارن از نسل سه استفاده مي كنننقل قول:
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اگه سرعت ایرانسل هم مثل رایتل محدود باشه باز از نظر تعرفه هاش و در دسترس بودن انتنش در همه جای کشور نسبت بهش شرف دارهنقل قول:
اگه سرعت خوب باشه تماس تصویری هم اهمیت نداره میشه با نرم افزار و اپلیکیشن انجامش داد
Sent from my iPad using Tapatalk
با همین سرعت فعلی که ایرانسل رو بستر 3g تو بعضی مناطق داره میده تلویزیون رو میشه با کیفیت قابل قبول بدون قطعی دید
اما امیدوارم کیفیت نهایی همین نباشه و سرعت بالا بده
بعضی از دوستان ماشالله انتظاراتی دارند بسیار بسیار فضایی ... از طرفی برخی دوستان هم اطلاعاتی اینجا Share می کنند که متاسفانه صحت نداره. چند تا سوال دارم از این دوستان ...
- آیا از ظرفیت های زیرساخت و کل پهنای باند اینترنت و دیتا این مملکت خبر دارید ؟
- به نظر شما با این ظرفیت ها میشه به هر یوزر موبایل پهنای باند 42.2Mbit/s با 3G و یا بیش از 100Mbps با LTE داد ؟
- آیا اصلا تو کشورهای اروپایی و و آمریکایی هر یوزر موبایل به صورت عملی و واقعی به این پهنای باند دسترسی داره ؟
- اصلا چند درصد یوزرها این مملکت گوشی با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم LTE رو دارند ؟
- فراموش نکنید نسل سومی که الان دو اپراتور ایرانسل و رایتل دارن ارائه می دن +HSPA یا 3.75G هستش و به صورت عملی دست کمی از نسل چهارم نداره.
- بعضی از دوستان گفته بودن که مصرف باتری گوشی در نسل چهارم نسبت به نسل سوم کمتره که کاملا اشتباهه !! حتی برخی تجارب ثابت کرده که دلیل نوپا بودن 4G در بسیار از مناطق و مشکلات بهینه سازی و نفوذ اون اختلالاتی داره که باعث افزایش مصرف باتری هم همیشه.
- نحوه دریافت و ارسال Pocket ها در نسل سوم و چهارم کاملا بهینه ، سریع و با خطای به مراتب کمتری نسبت به 2G و حتی 2.75G صورت می گیره. به طوری که حتی سرعت محدود شده 64Kb/s مبتنی بر 3.75G هم در عمل به مراتب سریعتر از 236Kb/s EDGE یا همون 2.75G عمل می کنه.
- هیچ جای دنیا اینترنت مبتنی بر 3G یا 4G به صورت نامحدود ارائه نمیشه !! اگرم ارائه بشه قیمت های بسیار بالایی داره ! دوستان عزیز 3G و 4G برای دانلود کردن فیلم 1080p بهینه سازی نشده !! برای این کار باید دنبال اینترنت ADSL2+ یا اتصالات پهن باند باشید !
- با همون سرعت 1Mb/s که اگر به همه یوزر ها بدن هم میشه Youtube فیلم دید ، هم با Skype خیلی راحت تماس تصویری برقرار کرد هم حتی شبکه های تلویزیونی رو با کیفیت عالی Stream کرد. دیگه پیج باز کردن که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! دوستان بیاید واقع گرا باشیم ! خواهش می کنم !
- دوستانی که این قدر از انتظارات فراحد زیرساخت های این مملکت دارن آیا تو منزل اینترنت 100Mb/s دارند ؟!!؟؟!!!! که حالا این قدر از اینترنت موبایل انتظار دارند ؟
منم مثل شما یه یوزر عادی هستم ! اونایی که منو می شناسند هم می دونن تو هیچ ارگان دولتی و یا این اپراتورهای موبایل نه کار می کنم نه وابستگی دارم ! فقط فعلا دارم واقعی فکر می کنم ! به من حمله نکنید لطفاً !
تو این چند ماهه داره زیرساخت های دیتا و اینترنت مملکت به سرعت رشد پیدا می کنه .... امیدوارم هر چه زود تر همه ما بتونیم خیلی سریعتر از گذشته کارهای وابسته به دنیای مجازی رو انجام بدیم .
برای تایید حرفهای این دوستمون چند تا لینک میزارم ببینید...تو این صفحات سمت راست Mobile میتونید میانگین سرعت دسترسی به اینترنت همراه در این کشور هارو ببینید..
انگلیس :
آمریکا :
آلمان :
ترکیه :
رومانی :
تو جست و جوهایی که کردم بیشترین سرعت پهن باند موبایل مربوط به کره جنوبی هست با 26.6 مگابیت بر ثانیه دانلود :
سلام دوستان" یچه های کرج کسی 3G ایرانسل واسش فعال شده یا حتی آنتن شو پیدا کرده تو گوشی یا تبلتش ؟؟؟؟ من تو چند تا منطقه تست کردم حتی آنتن 3G ایرانسل رو پیدا نمیکنه!!!!!
بله دوست عزیز منطقه ما اومده وصل میشه ولی دیتایی رد و بدل نمیشه البته 2 3 روز پیش تست کردم الان شارژ ندارم تست کنم بینم دیتاش فعال شده یا نه!نقل قول:
ببخشید دوست عزیز شما کدوم منطقه هستید و کدوم منطقه ها تست کردین آنتن 3G پیدا شد؟؟؟؟ من شاهین ویلا. میانجاده. بنیاد. باغستان. تست کردم پیدا نشدنقل قول:
مشکل ما این نیست که 3G واسه چه کاری باید استفاده بشه یا گرونه یا ....
ما که همینطوری داریم 20 برابر کشورهای دیگه واسه ADSL هزینه پرداخت میکنیم ، حالا 3G هم همینطور . اما چیزی که خیلی مسخرست اینه که بیان سرعت رو محدود کنن .
من اصلا شاید دوست داشته باشم از آخرین سرعت 3G استفاده کنم . پولشم دارم می دم . دیگه به کسی چه مربوطه که بیان 1000 تا سقف و لیمیت بذارن . کارت دانشجویی بگیرن . کارت ملی عمه رو بگیرن ، آخه این کارا یعنی چی ؟:angry:
در جهت تایید حرف این دوستمون، اطلاعات آماری نسبتا دقیق:
تنها نقدی که به صحبت های ایشون وارده در مورد مصرف باتری که به صرف اینکه شما روی شبکه 3G یا 4G باشید مصرف باتری شما بیشتر خواهد بود. ولی اگر فقط دیتا مدنظر باشد برای دانلود حجم مشخصی داده با توجه به اختلاف سرعت زیاد شبکه های 2G با 3G , 4G بله میشه گفته HSPA , LTE بسیار بهینه تر عمل می کنند.
در یک جمله میشه گفت گول تبلیغات هر شرکتی رو نخورید، یک اپراتور با یک دکل 5G میتونه ادعا کنه من شبکه نسل پنجم آوردم ولی از دید من و شما که مصرف کننده هستیم این یه شوخیه.
شما زمانی از یه اپراتور موبایل سرویس خوبی میگیرید که نسبت به تراکم جمعیت دکل های زیادی داشته باشه، پر واضحه که این کار به شدت هزینه بر خواهد بود.
این جا بررید یکم بگرید،
ماشا... تو همه چی از آخر اولیم !
یه مورد جالب، سرانه متوسط اینترنت ملت توی یک سال گذشته تقریبا 1 مگ رشد کرده اونم چی اینترنت محدود نه نامحدود !
من سمت شهرک بنفشه نزدیک ایستگاه مترو هستم بله سرچ کردم پیدا شد سمت سرحد آباد هم تست کردم اونجا هم پیدا شد ولی دیشب تو پارکت نبوت و مهستان سرچ کردم پیدا نکردنقل قول:
اینقدر این وزیر و اون مسئول توی گوش ملت گفتن که همین اینترنت 512-1 مگ برای ملت کافیه از سرشون هم زیاده , خود ملت هم دیگه به همین حد راضی شدن و باورشون شده که اینترنت 1 مگ براشون کافیه برای بقیه هم نسخه میپیچن و نوع مصرف دیگران از اینترنت رو هم با نوع مصرف خودشون مقایسه میکنن و میگن چون این واسه من کافیه واسه بقیه هم باید همین کافی باشه .نقل قول:
حالا که از 1 شهریور مجوز سراسری میدن خب ایرانسل از الان بیاد همه دکلاشو نصب کنه 3 جی دیگه ای بابا میزاره تازه بعدش شرو کنه اههه:n21::n02:
همین کارو کرده و داره انجام میدهنقل قول:
ایرانسل و همراه اول این کار رو از دو سه سال پیش انجام دادن و اماده بودن ولی مجوز انحصاری رایتل نزاشت
من با سیمکارت دایمی #555* را میزنم,تعرفه های حجم بالای ایرانسل نمیاد
*نقل قول:
555
*
2
*
5
#
بسته های جدیدی هم اضافه میشه در شهریور
در خیلی از مناطق مشهد دنبال 3G گشتم ولی پیدا نکردم
اون گوشیم 3g ساپورت نمی کنه اما با گرفتن ussd که شما نوشتید می نویسه invalid requestنقل قول:
شما اگر 1مگ واقعی بگیرید که سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشنش 128کیلوبایت باشه متوجه میشید که همه کار میشه باهاش کرد جای اینکه سرعتو ببرن بالا بیان سر کیفیت کار کنن و همین 1مگو نامحدود و با قیمت پایین و با کیفیت بالاتر بدن بیشتر طرفدار داره تا اینکه بیان سرعت 10مگابیتی محدود بدن که سه سوته شارژتون تموم بشه اینجور سرعتا فقط بدرد تاپیک speedtest میخوره
1مگ کیلو بیتی چنده! :n02: همین الانش هم ایرانسل داره 10مگ رو راحت میده!نقل قول:
البته باید منتظر افتتاح رسمی هم بود
عمده کابل کشی داخل شهرها بصورت کابل مسی است و حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
در اینترنت موبایل هم عموم مردم هزینه بالای اینترنت پرسرعت بی سیم را نمیدن که دولت بخواد سرمایه گذاری کند و اینترنت پایدار با سرعت بالا به عموم مردم بده.
در بخش محتوا و دولت الکترونیک(آموزش,بهداشت و....)هنوز راه زیادی داریم تا حتی از سرعتهای موجود(1 مگ) استفاده مفید بشه.
مطمئن باش یا چنین سرعتی رو نمیده یا با قیمت فضایی میده که اصلا کسی طرفش نمیره فعلا تو اکانتینگشون محدودیت برا سرعت اعمال نکردن که اینجوریه الان 512وایمکس ماهی 25تومنه دیگه خودت حسابشو بکشنقل قول:
خط مسی تا 24مگ هم میکشه اگر سیم کشی درست باشه اگر خط تلفن 24مگ بکشه دان استریمو بزارن رو 24 مگ تو اکانتینگ باز بزارن و محدود نکنن 24مگو کامل میگیریدنقل قول:
حتی بعضیا که خط تلفنشون کنار مرکز مخابراتیه تا 28مگ هم میکشه خطشون
این همه پول داره از ما میگیره. خالا میخواد سرویس های خودشو ارتقا بده باید سر ما هم منت بذاره ؟!:n21:نقل قول:
حتی اگر مخابرات بخواهد سرعتهای بالاتر از ده مگ را ارایه دهد امکانپذیر نیست و باید هزینه هنگفتی برای تبدیل کابل ها انجام دهد.
نمیتونه سرویس دهی کنه بکشه کنار که یه لایق کار بیاد انجامش بده !
مشکل همین لایق هست، که نیست.نقل قول:
البته باز این وزیر خیلی بهتر از قبلی ها در این مدت کار کرده.
من خط ده مگ از مخابرات شهرمون خریدم که نتونست ارایه بده و بیشتر از شش,هفت مگ نمیشه.از مسیولش هم پرسیدم گفت ما بین چند یوزر تست کردیم فقط یک یوزر تونست این سرعت را بگیره.نقل قول:
24 مگ در شرایط کابل کشی مناسبه و عمده کابل کشی های شهرها غیراستاندارده.
بشر هزار ساله داره خونه می سازه و ما هنوز نتونستیم خونه استاندارد در سطح عمومی در کشور داشته باشیم.
می خواستم بدونم برای استفاده از اینترنت ایرانسلی که سیم کارت
رو داخل مودم یو اس بی میذاریم و به کامپیوتر وصل میکنیم
برای تنظیمات چه شماره ای رو باید وارد کنیم بنظرم دو تا گزینه هست
یکی شماره و یکی دیگه هم هست ممنون میشم این دو تا رو بگین
دوست عزیز ... مگه من از سرعت بالا بدم میاد ؟ کی بدش میاد ؟ ولی وقتی به دلایل عدیده هزینه اینترنت تو این مملکت بالاست ، مسائل سیاسی محدودیت ایجاد می کنند و از همه مهم تر پهنای باند شاه راه های ورودی دیتا و اینترنت کشور در حال حاضر به شدت محدوده چه کار میشه کرد ؟نقل قول:
حالا اگر مسائل سیاسی و هزینه ها رو هم کنار بگذاریم .... اگه با پهنای باند کم کنونی هیچ گونه محدودیت سرعتی روی اینترنت موبایل اعمال نشه که نمیشه همون پهنای باند محدود رو هم بین چند صد کاربر که در آن واحد از یک BTS سرویس می گیرن تقسیم کرد !!
برای مثال شما تصور کن با در نظر گرفتن تمامی شرایط به صورت ایده آل تو این مملکت به BTS نزدیک مکانی که شما بهش متصل هستید 10Mbit پهنای باند اختصاص داده بشه و هیچ محدودیتی از نظر حجم و پهنای باند هم براش در نظر گرفته نشه ! اینطوری شاید به تعداد کمتر از انگشتان دست یوزر خیلی راحت این پهنای باند رو اشغال می کنند و بعد از چند ساعت به صورت کامل دیتا شبکه غیر قابل استفاده میشه !!
یعنی در عمل این وسط هم شما یوزر ضرر می کنی هم اپراتور که کیفیت ارائه خدماتش به شدت پایین میاد !
ولی اگر محدودیت سرعت و حجم برای همین مقدار محدود پهنای باند هم در نظر گرفته بشه هم کار من یوزر راه می افته هم اپراتور می تونه بهتر شبکه رو مدیریت کنه .
ولی تو یه کشور اروپایی و آمریکایی هم پهنای باند اینرتنت کشور به مراتب بالاست و هم قیمت ها به شدت پایین تر . اینجا اپراتور دستش بازه و از همه مهمتر براش صرفه اقتصادی داره تا برای مثال برای هر BTS نسل چهارمش مثلاً 100Mb/s پهنای باند ایده آل در نظر بگیره ... یا حتی با تعبیه چندین سامانه این مقدار پهنای باند رو در مکان های شلوغ حتی 3 الی 4 برابر کنه !
این ها به کنار من یه سوال از شما دارم ... حقیقتاً شما با این وضعیت مملکت و در مقایسه با وضعیت اینترنت ADSL کنونی چه نوع کاربردهایی داری که اینترنت موبایل با سرعت 1Mb/s نمیتونه نیازهای شما رو رفع کنه ؟ توجه کن من فقط در مورد اینترنت موبایل سوال کردم نه سرعت اینترنت به صورت کلی !!
به والله منم بدم نمیاد اینترنت رو با سرعت 10Mb/s تجربه کنم !!
در کشور مشکل پهنای باند وجود ندارد.
فردا پهنای باند اینترنت در ایران هزار برابر می شود، اگر