یعنی ایران جز 6تیم شد قطعی صعودکردنقل قول:
Printable View
یعنی ایران جز 6تیم شد قطعی صعودکردنقل قول:
[emoji88][emoji44]نقل قول:
منظور دوستمون رنکینگ جهانیه
Sent from my iPhone using Tapatalk
آقا من کامل توضیح بدم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این نحوه ی چرخشه.
هر بازیکن باید توی یک ناحیه قرار بگیره و قانون کلی اینه که بازیکنای خط جلو، جلوتر از بازیکنای خط عقب باشن و بازیکن ناحیه 6 بین 1 و5 و بازیکن ناحیه 3 بین ناحیه 2 و 4 باشه
هر وقت مالکیت توپ تغییر کنه و حریف مالیکیت سرویس رو از دست بده و سرویس واسه شما بشه، یه چرخش انجام میشه.
این آرایش هم فقط واسه لحظه ای هست که میخوایم سرویس بزنیم، بعد از اون در حین بازی حرکت آزادانه مجازه.
بازیکنای نواحی 1 و 6 و 5 باید از پشت خط اسپک بزنن و نمیتونن برن واسه دفاع روی تور
مثلا دیشب معروف توی یه چرخش، جزء بازیکنای عقب بود، ولی اسپک زد و داورم خطاش رو گرفت
بازیکنای سرعتی قطر هم هستن، و اون سرعتی زنی که در خط عقب قرار میگیره (بعد از زدن سرویس) هنگام دریافت جاشو میده به لیبرو
خب موقع سرویس حریف؛ فرض کنین ما ایران هستیم و حریف میخواد سرویس بزنه:
میرزاجانپور و قائمی میرن عقب واسه دریافت، لیبرو هم نیز، پشت خط زن میره یه گوشه از زمین اون پشت مشتا ( :) ) و دخالتی در دریافت نمیکنه و معروف و اون سرعتی زنی که توی خط جلو هست (یا موسوی یا غلامی) توی خط جلو زمین هستند. البته هیچ الزامی نیست و همه میتونن بیان عقب وایستن. ولی جهت انجام کار سرعتی، پاسور و سرعتی زن پشت تور آماده هستن.
حالا سرویس زده میشه و توپ دریافت میشه و در اختیار پاسور قرار میگیره، و پاسور هم پاسش رو به یه بازیکن میده؛ حالا اون بازیکن بسته به اینکه توی چه ناحیه ای هست، از توی یک سوم بزنه اسپک رو، یام از پشت خط باید بزنه، بنابراین ربطی نداره طرف قدرتی زنه، سرعتی زنه، پاسوره و...
لذا شاید دیده باشین امیر غفور، بعضی وقتا از پشت خط میزنه، بعضی وقتا از یک سوم میزنه، بعضی وقتا میاد واسه دفاع روی تور (ینی مجاز هست)
یام همین شرایط واسه مثلا قائمی رخ میده
کسی که دریافت کننده قدرتی زنه، باید دریافت در درجه اول بلد باشه و قدرتی هم باشه
کسی که پشت خط زنه، باید بتونه سخت ترین توپ ها که براش میاد رو خصوصا از پشت خط اگه ناحیه ش باشه رد کنه
فقط امیدوارم اسپم نباشه
سوالی هست در خدمتم
منم بیشتر منظورم این بود با روسیه نیفتیم :دینقل قول:
چون حال و حوصلهی استرس رو ندارم :دی
و الا برزیل رو میشه برد
لهستان هم انتقامی باید ببریم
حالا باز فرانسه هم یه کم خطرناکه نامرد :دی
بیشتر واسه این میگم که بتونیم بریم نیمه نهایی و حتی فینال ... حیفه با یه بدشانسی و در عین شایستگی بریم واسه پنجم ششمی ...
بلهنقل قول:
منظورتونمی فهمم الان ایران به مرحله بعد صعودکرد؟چون اصلا پیگیرنبودمنقل قول:
:n12:
محتوای مخفی: تصاویری از شادی ملی پوشان والیبال پس از صعود / تماشای بازی آرژانتین از تلویزیون
+
ممانعت از حضور ملیپوشان والیبال ایران در استادیوم فوتبال/ پلیس لهستان: محیط استادیوم خطرناک است
ورزش > والیبال - ملیپوشان والیبال ایران قصد داشتند پس از صعود به مرحله نهایی رقابتهای قهرمانی جهان، یک مسابقه فوتبال را از نزدیک ببینند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از آنكه تیم ملی والیبال آرژانتین موفق به شكست دادن آمریكا شد، اعضای تیم ملی والیبال ایران قصد داشتند به یك استادیوم فوتبال در لهستان بروند و یك مسابقه فوتبال را از نزدیك تماشا كنند. اما پلیس این كشور به ملیپوشان ایران اجازه خروج از هتل را به آنها نداد. پلیس لهستان به مسئولان تیم ملی والیبال ایران اعلام كرد كه عدهای از تماشاگران فوتبال در این كشور اوباش هستند و در شبهایی كه مسابقات حساس فوتبال در این كشور برگزار میشود، محیط استادیومهای فوتبال خطرناك است و امنیت زیادی ندارد. به همین دلیل ملیپوشان والیبال ایران نتوانستند از هتل خارج شده و به استادیوم فوتبال بروند.
پ.ن: برین بگیرین بخوابین استراحت کنین بابا خسه نمیشن اینا حالا رفتن فوتبال ببینن اوباشای لهستان بزنن مصدومشون کنن :n02: لیگ برتر لهستانو :n08:
این تیکه یعنی چی؟نقل قول:
بازیکنای سرعتی قطر هم هستن، و اون سرعتی زنی که در خط عقب قرار میگیره (بعد از زدن سرویس) هنگام دریافت جاشو میده به لیبرو
بقیش میشه همون وقتهایی که موسوی میره بیرون وظریف میاد تو؟
بعد کلا هر وقت لیبرو میخواد بیاد تو یا بره بیرون تعویض حساب نمیشه؟
اصلا تعداد تعویضهای مجاز چندتاس؟
من همیشه با خودم میگم این تشکری که که سرویسهای خاص میزنه و اواخر ست جای سرویس زننده میاد تو و سرویس میزنه خوب اواسط و اوایل بازی هم بیاد تو زمین سرویسهاشو بزنه بره بیرون:n02:
البته میدونم محدودیت تعویض هست ولی چندتا؟
فرانسه یه کاری کرد هم خودش اول بشه هم ما سوم:n23:
دوستان مطمئنین الان اگه ما سوم بشیم بازم میتونیم جزء سه تیم باشیم؟
من شنیدم تیم های اول دوم دو گروه با هم ضربدری بازی میکنن و تیم های سوم با هم برا پنجم و ششمی.
اصلا میشه قوانینشو منبع معتبر بدید؟
سوم شدم ما حداقل این فایده رو داره که تیم یک روز بیشتر از رقبا استراحت میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو همه زمینه های معتبر از P30WORLD منبع پیدا نمیکنی
خیالت تخت
به طور کلی ناحیه 4 قطر ناحیه یکهنقل قول:
ناحیه 6 و 3 هم قطر هم هستن
ناحیه 2 و 5 هم قطر هم هست
ینی هر ناحیه ای غلامی هست، موسوی 3 ناحیه اونطرف ترشه
ولی؛ از اونجا که سرعتی زن ها تخصص توی دریافت به خصوص دریافت اول ندارن، وقتی که یکی از سرعتی زنا سرویس میزنه و میره ناحیه یک، حالا اگه مالکیت عوض بشه و سرویس در اختیار حریف قرار بگیره، اون بازیکن سرعتی زنی که سرویس زد، میره با لیبرو تعویض میشه تا زمانی که بچرخه و بیاد خط جلو.
به طور کلی اگه دقت کرده باشی، هیچ وقت 2 تا سرعتی زن همزمان توی بازی نیستن مگر اینکه یکیشون همون لحظه سرویس زده باشه
محدودیت تعویض هم 6 تاس توی هر ست. البته هر بازیکن فقط یک بار میتونه داخل و خارج یا بالعکس بشه
لیبرو هم تعویض حساب نمیشه
:n02:نقل قول:
به طور کلی ناحیه 4 قطر ناحیه یکهناحیه 6 و 3 هم قطر هم هستنناحیه 2 و 5 هم قطر هم هست
3و6 رو حساب نکردم بودم میگفتم خدایا مثلا 4و1 که قطر هم هستن که اصلا پست سرعتی زن ها نیست
ممنون در کل:n01:
ولاسکو: براي هر توپ جنگيديم
سرمربي تيم واليبال آرژانتين گفت: ما در بسياري از فاکتورها از آمريکا بهتر بوديم و خوشحالم که اين تيم را شکست داديم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خولیو ولاسکو اظهار کرد: خیلی خوشحالم که توانستیم آمریکا را شکست دهیم. آمریکا تیمی است که همیشه برای شاگردانم مثال می زنم و از آن ها به عنوان یک الگو یاد می کنم. از بازیکنانم خواسته بودم که در این مسابقه برای تک تک توپ ها بجنگند. ما در بسیاری از فاکتورها از آمریکا بهتر بودیم. اما هنوز نتوانستیم در سطحی که من انتظار دارم ظاهر شویم. ما در این شهر دو پیروزی بدست آوردیم که نتایج خوبی برای ما محسوب می شود. مطمئن هستم سال آینده بهتر ظاهر خواهیم شد و می توانیم عملکرد بهتری داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، خاویر فیلاردی کاپیتان آرژانتین نیز گفت: خوشحالم که در این مسابقات فرصت بازی کردن با تیم های بزرگ دنیا را پیدا کردیم. خوشحال تر هستم زیرا چندتای آن ها را شکست دادیم. بازی با آمریکا سخت بود. این سختی شیرینی برد را بیشتر کرد.
دوستان مطمئنین الان اگه ما سوم بشیم بازم میتونیم جزء سه تیم باشیم؟
من شنیدم تیم های اول دوم دو گروه با هم ضربدری بازی میکنن و تیم های سوم با هم برا پنجم و ششمی.
اصلا میشه قوانینشو منبع معتبر بدید؟
آره مطمئنمنقل قول:
الان همه چی صفر شده، دو گروه سه تیمی میشیم، فقط چون سوم شدیم، توی گروه سخت تری قرار میگیریم.
حالا اگه توی اون گروه سه تیمه، اول یا دوم بشیم، میریم برا نیمه نهایی، اگرم سوم بشیم که میریم برای مسابقه تعیین تیم 5ام
خدایی الان که فکر میکنم چقدر برامون طبیعی شده...
صربستان رو سه امتیازی بردیم...
ایتالیا رو با همه ی ستاره هاش 3 امتیازی بردیم...
آمریکا رو هم بردیم و در جهنم لهستان، امتیاز گرفتیم...
درنهایت بالاتر از تیمهایی مثل آمریکا، آرژانتین، ایتالیا، صربستان و... رفتیم به جمع 6 تیم برتر جهان
ما همون تیمی هستیم که تا 4 سال پیش بهترین افتخارمون سومی آسیا بود... عجب سرعت پیشرفتی
قرعه کشی فرداست؟
بعید می دونم توی مرحله سوم، دوباره سه بازی تکراری داشته باشیم، بنابراین فکر کنم به خاطر جذابیت بازیها هم که شده،اون حالتی رو که سه تیم همگروه دوباره توی یک گروه بیفتن رو حذف کنن.نقل قول:
دیگر حالتهای ممکن :
فرانسه، لهستان،المان+ برزیل روسیه ایران
فرانسه، روسیه،آلمان+ برزیل، لهستان، ایران
فرانسه، روسیه، ایران+ برزیل لهستان، آلمان
با توجه به شانس مون احساس می کنم بدترین حالت ممکن، برامون اتفاق بیافته، یعنی همون اولی
دوستان یه نگاهی به برنامه مسابقات بندازید . اگه اشتباه میگم لطفا اصلاح کنید
طبق سایت مسابقات ، بازی اول ایران با روسیه/لهستان هست
بازی دوم هم با برزیل/فرانسه
:n16:
ولی دیشب کاش لهستان رو میبردیم........یعنی راحت میتونستیم ببریم اون دو ستی هم که دادیم فقط بخاطر فشار تماشاچی ها بود......
فرانسه با تیم دومش لهستان رو دق مرگ کرد. لهستان اصلا تیم خوبی نیست. حداقل نه به اندازه ی ما و روسیه و فرانسه و برزیل.
اینم ویدئو خوشحالی بچه های تیم ملی ایران بعد از برد آرژانتین :n12:
بعضی بازیکن های تیم فرانسه و لهستان هم در اونجا هستند :n10::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n20:
قرعه کشی مرحله سوم چه وقت صورت میگره؟
ایران .المان.فرانسه
هوراااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا.
البته هنوز کاملا تایید نشده.مثل اینکه قرعه کشی کاملا باز بوده
مثل اینکه خبر درسته.
هوراااااااااااااااا
ما نمیتونیم با آلمان همگروه بشیم
برادر اصلا ایران و آلمان به هم نمیخورن :دی (هر دو تیم سوم شدن تو گروه)نقل قول:
بعید میدونم ایران و آلمان هردو سوم گروه شونن نمیتونند تو یه گروه قرار بگیرن.نقل قول:
ما هم همین فکر را میکردیم.ولی مثل اینکه قرعه کشی کاملا اپن بود .کسی تاییدش کرده که من بهش شک ندارمنقل قول:
من فکر کردم تو سایتی چیزی دیدین
کی تایید کرده؟ از اعضای فدراسیون والیبال یا نزدیک به تیم هستند؟
اگه بشه که قطعا" المان تیم سوم گروه میشه و ما رفتیم تو نیمه نهایی. من که از خدامه .ولی اون گروه دیگه میشه گروه مرگ واقعینقل قول:
فقط برزیل و فرانسه از هم جدا شده بودند.کلا سایتهای بین المللی والیبال هم در شوک هستند !!!!!
ویکی پدیا همینطوری زده !نقل قول:
البته ازینجور موارد زیاد پیش میاد تو ویکی پدیا
fivb هنوز چیزی نزده که.تا اون سایت نزنه نمیشه به هیچ خبری اعتماد کرد
شبکه polsat خبرنگار داشت تو سالن قرعه کشی داشت پخش میکردنقل قول:
منبع رسمی خبر ها این سایته
خدا را شکر که به پست روسیه نخوردیم.
سه شنبه فرانسه آلمان
چهارشنبه ايران آلمان
پنجشنبه ايران فرانسه
اینا رو از کجا دارید در میارید ؟؟نقل قول:
طبق سایت رسمی برنامه ها به این شکل هست که 2 تیم سوم با هم بازی نمیکنن !!
من که کاملا گیج شدم
polsat volleuball ها که چیزی نشون ندادند
سایت ها هم چیزی ننوشتند
شما میگی با المان و فرانسه همگروه شدیم و دوستمون میگه با برزیل و لهستان!
ولی پولست والیبال یک داره تخصصی تیم ایران رو تجزیه و تحلیل میکنه الان.حیف که لهستانی چیزی نمیفهمم