دوستان اطلاعی از تغییرات آپدیت جدید بازی دارید؟
Printable View
دوستان اطلاعی از تغییرات آپدیت جدید بازی دارید؟
EA Sports بهینه ساز جدیدی برای بازی FIFA 15 منتشر کرده است که در حال حاضر برای نسخه های PC، PS4 و Xbox One این بازی قابل دریافت می باشد. طبق اعلام EA Sports این بهینه ساز به تعدیل و ارتقای عملکرد دروازه بان ها، سیستم شوت زنی و تکنولوژی خط دروازه کمک می کند.
علاوه بر موارد ذکر شده، این پچ باعث ارتقای جستجوی بازیکنان در Career Mode شده و میزان دشواری سطح Legendary را نیز تعدیل می کند. این آپدیت به صورت خودکار از Origin دانلود می شود. لیست کامل تغییرات اعمال شده به صورت زیر است:• تعدیل و ارتقای سیستم شوت زنی و دروازه بان ها
• رفع مشکل طرفداران در بخش آنلاین و آفلاین نسخه PS4
• اضافه شدن قابلیت فراخواندن دروازه بان در Pro Clubs
• رفع مشکل موجود در بخش مدیریت تیم حالت بازی Season Mode
• ارتقای جستجوی بازیکنان در Career Mode
• تعدیل میزان دشواری سطح Legendary
• رفع مشکل طول زمان بازی در مسابقات تک نفره FIFA Ultimate Team
• به روز رسانی مصدومیت ها و محرومیت های دنیای واقعی فوتبال در Match Day Live
• رفع مشکل انتخاب بازیکن در مدیریت تیم بخش بازی چند نفره
• رفع مشکلات افکت های Motion Blur در نسخه Xbox One
• رفع مشکل نمایش بازیکنان FIFA Ultimate Team Legend در ویجت EA SPORTS Football Club در نسخه Xbox One
منبع : گیمفا
بعد از 82 ساعت بازی که غالبش آنلاین و با بازیکنای واقعی بوده، اگر بخوام فیفا 15 رو در یک کلمه توصیف کنم، میگم: مزخرف! :n21:
داستان این فیفا یک مقدار پیچیده تر از چیزی هست که تو این مدت به نظر میرسید
من با افراد با سابقه تو این زمینه نسبتا زیاد بازی کردم و مشکلی در گل خوردن های بیهوده و دفاع کردن نبود
واقعا مشکل اصلی این نسخه Physic کاملا ناقص و AI ضعیف این نسخه هست که واقعا لذت این بازی رو به نزدیکای صفر رسونده
تو نسخه 14 مشکلات بود اما خوده من به شخصه برای بازی کردن اون نسخه وقت زیادی میگذاشتم و هیجان زیادی رو برای برد و باخت صرف میکردم اما تو این نسخه اصلا از اون داستانا خبری نیست !
نه برد لذت چندانی داره و نه باخت ناراحتی خاصی به دنبال داره . چون کلا اشتباهات سیستم بیش از چیزی هست که بخواد بازی شما مطرح بشه اصلا !
من هفته پیش با دوستان دورهمی داشتیم و نسخه 14 رو چند ساعتی زدیم هنوز که هنوزه برای من واقعا لذت بخش بود و احتمال خیلی زیاد باید دوباره نسخه قبل رو دانلود کنم .
حذف شود لطفا.
دقیقا من هم هفته پیش با اقوام فیفا 14 زدیم (به دلیل در دسترس نبودن 15) و انصافا حسرتم دو چندان شد که در این ارتقای گرافیکی خوب، اون گیم پلی عالی از بین رفت!
درست یه اتفاقی مشابه سال 2008 PES!
الان فیفا 15 بازی که شروع میشه 90 درصد بازیکنا، مستقیم راه می اندازن مهاجم رو سیخ میان از لای بازیکنای حریف به سمت دروازه و خیلی اوقات هم حتی با حمایت چند تا بازیکن نمیشه توپ رو گرفت! واقعا مسخره شده...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر هفته تیم منتخبی به عنوان تیم هفته ی FIFA Ultimate Team انتخاب می کند و این تیم از زمان انتخاب به مدت یک هفته در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای بازیکنان در دسترس خواهد بود. مبنای انتخاب بازیکنان برای تیم هفته FIFA Ultimate Team عملکرد بازیکنان در دنیای واقعی در هفت روز گذشته ی هر هفته می باشد و افرادی که نمایش خوب و عملکرد برتری نسبت به دیگر بازیکنان در دنیای واقعی به نمایش گذاشته باشند در این تیم قرار می گیرند. اسامی بازیکنان منتخب تیم هفته که از روز ۲۲ اکتبر به مدت یک هفته در دسترس و قابل بازی می باشند.
به این ترتیب ۱۱ نفر اصلی این تیم شامل این بازیکنان می شوند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه زیادی طولش دادن امسال این وقتی که اینا برا کرک بازی گذاشتن م یه سایت حسابی رو باهاش تا حالا -- کرده بودن!!!! جایی کسی چیزی نگفته از زمان کرک شدن؟؟؟؟
لطفا منو راهنمایی کنید:
الان آیا نسخه ی کرک شده و کاملی از فیفا 15 منتشر شده یا هنوز نه!؟
اگه نه، کی میاد!؟
بعد فیفا 15 فقط روی سیستم 64 بیتی اجرا میشه!؟ یعنی سیستم من که 32 بیتی هستش، نمی تونم این بازی رو نصب و اجرا کنم!؟
هیچ کاریش نمیشه کرد!؟
کاری نداره یه اگه سیستمت خیلی قدیمی نیس کافیه رمتو عوض کنی !!! اگه رم 64بیتو ساپورت کنه!!
جانم ؟! :دینقل قول:
WOW ...
باگ های بازی بی نظیره ! فکر میکنم اگه از قصد هم میخواستن این باگ هارو در بازی قرار بدن باز از دستشون در میرفت !
خب مثل پارسال یکسری ایرادات رو میخوام فقط نام ببرم و یه توضیح کوچیک بدم ( البته بیشتر از این حرفا هست اما من الان خاطرم نیست ) :
Forward ها :
- فرار بی دغدغه بازی کن Forward از بین مدافعین
- برخورد و نا هماهنگی مدافعین به هم و با هم
- برخورد بازی کن حمله کننده !!! به بازیکن مدافع !!!! و گرفتن خطای حمله کننده !!!! این دیگه نوبره :دی
- گم کردن توپ و چرخیدن دوره توپ حتی برای بازی کنی مثل Lionel Messi :n08:
- پاس دادن به بازی کن و رد شدن پاس از جلوی پای بازی کن
Defender ها :
- برخورد مدافع با بازیکن مهاجم و بی تاثیر بودن دفاع (برای بازی کنان خاص )
- نبود جایگیری صحیح برای بازی کنان مدافعی که تحت کنترل نیستند
Goal Keeper ها :
- پاس دادن به GoalKeeper و رد شدن توپ از لای پا و گل به خودی
- رد شدن توپ با فاصله ی 1 آرنج به صورت چیپ از بالای سری GK !!!! :n29:
- ضربه بقل پا از پشت محوطه جریمه و عبور با آرامش توپ از جلوی چشمان GK ای مثل Neuer !!!
- ضربه بقل پا داخل محوطه جریمه و عبور توپ با آرامش از کنار GK بدون واکنش !! ( حکم همون هویج دقیقا )
- حرکت رو به جلوی GK برای گرفتن توپ و تنه به تنه شدن GK با بازیکن حریف !!!! :n04:
- Save کردن ناقص توپ توسط GK و بلند شدن GK از روی توپ و بردن تو به دروازه :n27:
موارد کلی :
- راه رفتن بازی کنان همگی مثل هم و کاملا غیر طبیعی
- دست دادن بازیکنان قبل از مسابقه کاملا غیر طبیعی و مکانیکی
- پرتاپ چمن به آسمان ! انگار زیر کفشها کلنگ باغچه کار گذاشته باشن
- نزاع کاملا مصنوعی و پیش ساخته با بازیکن حریف و بدون هیچ هیجان
دیگه امیدی به کرک شدن فیفا 15 فکر کنم نباید داشته باشیم!
پارسال یادمه فیفا 14 3 هفته طول کشید کرک بشه الان 1 ماه هم گذشت!
دوستان الان مظنه CD-Key فیفا 15 چنده؟
1.500.000 ریالنقل قول:
من خیلی وقته دیگه بازی فونبال انجام ندادم الان می خواهم دوباره بازی کنم یک دسته رفتم خریدم ولی نمیدونم کدام ورژن بازی را باید دانلود کنم ایا pes یا fifa و بعد کدام ورژن 2015 یا 2014 از کجا ؟
ممنونم راهنمایی کنید
چرت گفتم؟؟؟ چی گفتم اصا !!!نقل قول:
اه دیگه اعصابم داره خورد میشه . شیطونه میگه خودم بشینم کرکش کنما !!!!!! اه :angry:
نقل قول:
اگه نسخه 14 رو دارین برید لذتشو ببرید
وقت فیفا 14 همه میگفتن فیفا 13 خیلی بهتر بود و فیفا 14 به درد نمیخوره ( 13 رو من بازی نکردم همین طور 15 )
حالا هم دوستانی که فیفا 15 رو بازی میکنن میگن یاد فیفا 14 بخیر :دی
یعنی فیفا 13 از فیفا 15 هم بهتره؟
دوست عزیز گیم پلی بازی در حد بازیهای 96 . 95 میکرو سگا هم نیستنقل قول:
فکر کنم دادن یک معلول ذهنی بازی رو ساخته
البته گرافیک و افکتا و صداگذاری عالیه ولی چه فایده نهایتش یکی دو روز آدم رو مشغول میکنه ولی گیم پلی اش خیلی ضایعست در حد فاجعه
از همه بدتر این دویدن و راه رفتن بازیکنا رو مخه خیلی مسخرست
فیفا 15 برگشت به عقب 20 ساله شرکت بود:n21:
نسخه 14 رو انقد دیگه کریرشو رفته بودم دیگه خون داش بالا میاوورد طوری که دیگه وقتی بعدش کلیک میکردم روو آیکنش یه پیغام میومد "جونه مادرت دیگه روم کلیک نکن ، پ.ره شدم" :n09: 15 رو توو ایکس باکس وان بازی کردم . آپدیته دومیو اگه روش بزاری خیلی فرق میکنه. درکل هرچی باشه جدیدترهو وقتی تو میبینی یه نسخه جدید یه بازی هست رقبت نداری بری نسخه ی قدیمیشو بازی کنی . قبول داری ؟؟؟؟؟نقل قول:
درسته روزی که دموی فیفا 15 اومد من 14 رو پاک کردم یک و نیم خرج سیستم کردم و با چه ذوقی 15 رو نصب کردم ولی افسوس که فیفا 15 اون بازی نیست که انتظارش می رفت مخصوصا برای ماآفلاینی ها که کابوسه چون خیلی خیلی راحت شده و احساس می کنی داری با یه بچه 5 ساله بازی می کنی گیم پلی هم که در حد فوتبال سگا ( یه بازیکن ایتالیا داشت تو فوتبال سگا یه چیز سفید به سرش بسته بود اسمش Carboni بود یادش بخیر ) هم نیست انصافا .نقل قول:
یکو نیم خرج سیستم کردی !!!!!!!!!!!!!!!! :n04:خو عزیز یدفعی میرفتی یه وان میخریدی خودتو راحت می کردی دیگه !!!!!!! بهتر نبود؟؟؟؟؟نقل قول:
آخ یادش بخیرنقل قول:
یه بازیکن ایتالیا داشت تو فوتبال سگا یه چیز سفید به سرش بسته بود اسمش Carboni بود یادش بخیر
فقط همین carboni و یه بازیکن با موهای بلند تو تیم هلند بود که میتونستن از پشت محوطه گل بزنن
من به دوستام میگفتم این مو بلنده رد گلیت هستش اسمشو اشتباه نوشتن :n02:
چه دورانی بود
آقا این چی میگه؟
سلام
دوستان نسخه PC این بازی اومده ؟؟؟
دو سه صفحه اخیر رو خوندم چیزی در موردش ندیدم.
ممنون
خیلی وقته اومده ولی کرک نشدهنقل قول:
نقل قول:
داداش این همون فوتبالی نیست که به حساب گزارشگر داشت ؟ و بدون داور میکردیش و میزدیم زیر لنگ های دروازه بان و گل میزدیم ؟
همونه :n09:نقل قول:
داداش این همون فوتبالی نیست که به حساب گزارشگر داشت ؟ و بدون داور میکردیش و میزدیم زیر لنگ های دروازه بان و گل میزدیم ؟
دوست عزیز نوشته این گروه مفتخر است با کادر مجربش تونسته بازی رو کرک کنهنقل قول:
تو کامنتا هم همه گفتن که کار کرده
حالا مطمئن نیستم این کاربرا واقعی هستن یا فیک ...
بهتره تا شرکتای پخش بازی وطنی ، فیفا رو ندادن بازار صبر کنی
این کرکا رو نمیشه صد در صد مطمئن شد
تو یوتیوب ویدیو های مختلفی هست که گذاشتن کرک کار کرده
کرک فیفا که میگن اومده حالا معلوم نیس درست هست یا نهنقل قول:
من نمی دونم راست هست یا نه , فیفا رو هم ندارم تست کنم براتون فقط بعضی ها کامنت داده بودن که کار می کنه تست بکنید ایشالله براتون کار بکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه رو حتما توی تاپیک اعلام بکنید یستردی لذت ببرید از بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم لینک سایت سوم از همه کاملتر باشه ولی لینک دانلود کرک رو راحت بهتون نمی ده باید توی یک سری سایت ها ثبت نام بکنید تا لینک دانلود باز بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی کار نکرد به من ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعدا نگید چرا لینکش اینطوری هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت سوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا سر کاریه کرک نشده که نشده من کلی جو زده شدم هیچ جایه معتبری کرک نیومده هنوزنقل قول:
سلام دوستان
اپدیتی چیزی واسه بازی نیومده یا باید امسال رو بیخیال شیم
اوایل خیلی ذوق زده رفتم خریدم همون اولش رفتم حدود20 دست انلاین زدم اعصابم خورد شد و دیگه بازی نکردم
شما متونید راحت با تونی کروس یه زره از میانه زمین فاصله بگیرید شوت رو پر کنید قوسی از بالای سر دروازه بان میره تو گل حتی چند بار هم پشت سرهم تو خود میانه زمین گل کردم تو حالت پروفشنال
امسال رو باید بیخیال بشیم
حقیقا خاطرم نیست حتی یکبار همچین حرفی خودم به شخصه زده باشم !نقل قول:
14 واقعا بهتر از 13 بود برای من .
البته یک موردی رو من بگم راجب نسخه 15 تو بخش آنلاین بازی , بازیکنان کاملا به دو دسته تقسیم شدن :
- فیفا بازان کلاسیک و با اصلات
- فیفا بازان جدید و مدرنیته ( فیفا بازان دوزاری ! )
ددسته اول , این بازیکنان همواره سعی در رعایت سبک و سیاق پیشین و قدیمی خود در نحوه به پیروزی رسیدن و ادامه روند بازی هستند و از استفاده از باگ های بازی برای پیشبرد اهداف خودشون استفاده نمیکنن
البته تا جایی که اعصاب شریفشون جواب بده .
دسته دوم , اینها تنها چیزی که از بازی فوتبال متوجه شدن 3 چیز بیشتر نیست , بازیکن , دروازه و توپ و در نهایت هدف تنها گل زدن و بردن هست .برای همین معروف به فیفا بازان دوزاری هستند
در صورتی که ما رعایت هزاران تکنیک رو برای پیروزی از قبیل مدل های مختلف گل , مدل های مختلف دفاع , تهاجم , پاسکاری و ... رو داریم
در نسخه 14 بار ها و بار ها شده بود که باختم اما انقدر بازی لذت بخش و پر هیجان بود که هنوزم دلم میخواد ببازم اما بازی برام لذت بخش باشه .
بهترین فیفا ها برای من از وقتی بازی میکنم به ترتیب ( پی سی ) :
11
13
15
12
14
خیلی مشتاق بودم 14 رو اصن وارد لیست نکنم! کلاس رده بندیو کلی آورده پایین
این ترتیبی که گذاشتین فقط در مورد گیم پلی صدق می کنه؟نقل قول:
چون منطقی نیست از نظر گرافیک فیفا 15 رو با نسل قبل مقایسه کرد.
تا کرک نیومده به این کرکرهای محترم بگین یه پچ هم برای اجرای فیفا15 روی ویندوز 32 بدن بیرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا حسش نیست وین 64 نصب کنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% گیم پلینقل قول:
برای من گرافیک و چمن و تماشاگر و نیمکت ذخیره ها و انیمیشن وسط بازی و از این دست خزعبلات یعنی پشم.
سلام رفقای
من قدیما قبل از زندان رفتن خیلی گیمر بودم
وینینگ الون بازی میکردیم آخرت بود با سونی سی دی خور
نمیدونم الانم هست یا نه
فیفا چطوره؟
بهتره؟ جدید اومده؟
قربونتون
سیا
نقل قول:
سلیقه ای هستش و جدید هم نیومده :n02:
من از 98 وینینگ الون بازی کردم و از سال 2008 اومدم سمت فیفا و اصلا وقتی 1 دست بازی کردم جذب بازی شدم و به نظرم گیم پلی فیفا خیلی متنوع تر هست :n16: