کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟
کسی جواب ما رو نمی ده؟؟؟
اقا بی زحمت یه سافتکم هم برای باز کردنtrt در starsar sr-x98 usb بدید ممنون می شم
من احساس ميكنم شبكه سه ، كيفيتش نسبت به روز اول كه برزيل بازي داشت ، كمتر شده ، آره ؟
من احساس ميكنم شبكه سه ، كيفيتش نسبت به روز اول كه برزيل بازي داشت ، كمتر شده ، آره ؟
شبکه 3 و ورزش رو روی کدوم جهت میشه گرفت ؟
روي بدر ، شبكه ورش گيرنده s2 ميخواد
S2 چیه آیا ؟
من استارمکس A100 دارم
میشه باهاش گرفت ورزش رو ؟
منمa100 دارم الان دو-سه روزی هست که نمیتونم شبکه 3 و ورزش رو در فرکانس11881 بگیرم...نقل قول:
دقیقا skystar 2 2.8 هستنقل قول:
این مدل s2 رو ساپورت میکنه؟
متاسفانه رسیورم هم starsat x95 و نمیتونم فرکانسهای hd رو تست کنم.
میخوام ببینم باید کارتم رو عوض کنم یا مشکل از تنظیم هست.
ممنون
بین اسپورت 1 hd رو من الان رو هاتبرد با سیسیکم دارم میبینم بازی ایتالیا انگلیس داره پخش میکنه
............
ویرایش : همین که پستو زدم قطع شد :دی
2.8 s2 نیست و شبکه های hd رو نمیتونه بگیره باید کارت s2 بگیریدنقل قول:
اینکه روی فرکانسهای hd سیگنال ندارم به این علته؟نقل قول:
پس چرا شبکه های rai 1 hd , mtv live hd , sri la 1 ,2 hd رو میتونم ببینم؟اینها چه تفاوتی دارند؟
بله به همبن علته ..نقل قول:
شبکه های مثل ام تی وی لایو هنوز از سیستم dvbs استفاده میکنند . باید کارتتون رو عوض کنید ...
در اصل سیستم dvbs2 ربطی به اچ دی بودن نداره شبکه غیر اچ وی هم زیاد داریم رو این سیستم مثل فرکانس 11881 بدر که شبکه های ایران روشه
اما اکثر شبکه های اچ دی به دلیل پهنای باند بالای این مدولاسیون از این سیستم استفاده می کنند
tapatalk
...
REAPER CREW
دوستان با کیفیت ترین کانال ----S کدوم کانال هست که با کد بیس باز بشه؟
دوستان با کیفیت ترین کانال ----S کدوم کانال هست که با کد بیس باز بشه؟
rsi la 2 hd هاتبردنقل قول:
دوستان مگه بین اسپورت باز میشه با سیسیکم؟مگه بسته نشده بود؟
ورژن فرانسوی کانال ها که زیر مجموعه بین اسپورت های اصلی هست باز میشننقل قول:
11096 H29900 2/3
BeIN Sport 1 HD - BeIN Sport 2 HD
من با جیشیر بین اسپورت 1 اچ دی رو رو هاتبرد دارم البته با اینترنت موبایل و سیم کارت رایتل
StarSat 2000 Hyper
الان من برای باز کردن شبکه 3 روی Starsat x60 چیکار باید بکنم؟
آقا جي شير قابل اعتماد هست ؟نقل قول:
روي بدر هم بدرد ميخوره من بگيرم ؟
Sky star 2 دارم
و با پراگ دي وي بي شبكه ها رو دريافت ميكنم
دوست عزیز من ..بارها در تاپیک گفته شده جی شیر خریدنی نیست :n27:نقل قول:
جی شیر اکانت اختصاصی برای ----- های گلوبال استار است
و قابل خرید و استفاده برای سایر دستگاه ها نیست
هر کس هم چنین ادعای داره دروغگو و کلاهبردار میباشد
برو رو شبکه 3 دکمه منو رو بزن بعد دکمه قرمز کنترل بعد کد 1111113311111133 رو وارد کم اگر SID هم خواست:012f اگر باز نشد دیگه راهی ندارهنقل قول:
من رفتم منو بعد تو قسمت CAS .بعد Key Edit رو زدم.یه صفحه باز میشه که 4 تا گزینه داره.System 1,System 2,System 3,System 4.کدومشو انتخاب کنم؟جلوی سیستم 1 نوشته:IRDETO,سیستم 2: NAGRA, سیستم 3:SECA,سیستم 4:VIACCESS.کدومشو ادیت کنم؟نقل قول:
BISS نداره؟تا حالا دستگاه رو آپگرید نکردید؟نقل قول:
اگر مدل دقیق دستگاهت اینه sr-x60 cu usb آخرین نرم افزارش رو بزن قسمت Biss اضافه میشه...فقط احتیاط کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا آپگرید نکردم.نقل قول:
متاسفانه هیچ کانالی از پکیج SRF باز نشد...
اخرین سافتکم رو که گذاشتین ریختم اما چیزی باز نشد
مدل دستگاهم استارست X95 usb
soft:1.68
:n29:
جسارتا لیگ جهانی والیبال غیر از شبکه 3 رو هاتبرد چه شبکه ای میزاره ؟
ریگان یا باز شونده از طریق سیسیکم
آقا من كاملاً گيج شدم
الان ٥ ساله كه اسكاي استار ٢ دارم
اولا خوب بود همه ي شبكه هاي اچ دي رو هم مياورد ولي از وقتي سيستم پخش شبكه ها عوض شده انگار ديگه جواب نميده
الان هم بايد شبكه سه رو با تبليغات زيادش تحمل كنم ، كيفيتش هم خيلي پايينه
تصميم گرفتم ديگه يه رسيور بخرم ، اگه ممكنه شما كه تجربتون بالا تره كاملترين دستگاه موجود رو بهم معرفي كنيد كه قائليت پخش شبكه هاي جديد از جمله سه بعدي ها رو هم داشته باشه
واقعاً ممنون ميشم اگر حدود قيمت رو هم بگين
چون ميخوام واسه بازي اول ايران ، كيفيت تصويري مطلوبي داشته باشم
آقا بعد از اینکه اون آپگریدی که گفتید رو نصب کردم ریــده شد به ماهواره.همه کانال ها پاک شد.الانم هر چی فرکانس شبکه های ایران رو روی بدر سرچ میکنم(مثلا 11900 , 27500 ,V)هیچکدوم رو پیدا نمیکنه.چیکار کنم؟:n28::n30:
گفتم که احتیاط کن..حالا مشکلی نیست ماهواره هایی که داری رو انتخاب کن سوییچ رو تعریف کن(مثلا هاتبرد خروجی شماره 1 یا عرب خروجی شماره 2.....) و سرچ کننقل قول:
سرچ کلی هم که میکنی همه کنال های روی بدر رو پیدا میکنه ولی کانال هایی مثل 1 و 2 و 3 و استانی ها رو پیدا نمیکنه:n03:
برو تو جستجوی دستی فرکانس بده میارهنقل قول:
فرکانس دادم دیگه.همه فرکانس های توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت رو هم دستی وارد کردم.پیدا نمیکنه.نقل قول:
فرکانس دستی وارد کن...نقل قول:
اگه شبکه های دیگه رو پیدا کرده پس مشکلی نیست یه خورده منو ها رو زیر و رو کن درست میشه مگه فارسی نیست منو هاش؟نقل قول:
رفتم تو قسمت Antena position.از اونجا LNB رو تغییر دادم به LNB 3 یعنی همونی که مال بدره(مال من LNB 1 مال هاتبرد و LNB 3 مال بدره.).بعد که سرچ کردم پیدا کرد.ولی حالا یه جوری شده که مثلا وقتی بخوام یک کانال از رو هاتبرد رو نگاه کنم باید برم رو LNB 1 تنظیم کنم و اگه بخوام برم یک کانال مثل شبکه 3 رو نگاه کنم باید برم دوباره تو تنظیمات و رو LNB 3 تنظیم کنم.ولی قبلا رو هر کانالی چه هاتبرد چه بدر درست نشون میداد.چیکار کنم که خودش سویچ کنه رو LNB ها؟نقل قول:
یعنی چی؟مگه سیو نکردی؟تو همون منو بگرد مشکل رو پیدا می کنی من هم منوهای این ریسیور رو یادم نیست دقیق..نقل قول:
الان با دکمه SAT روی کنترل میتونی شبکه های دو ماهواره رو از هم جدا کنی