با سلام
من جديدا يه گوشي كا 750 آي خريدم .ميخواستم ببينم سيستم عامل اين گوشي چيه و با استفاده از چه برنامهاي ميتوان
يه برنامه مثل برنامه ويروس كش را روي آن بريزيم. خيلي ممنون.
با سلام
من جديدا يه گوشي كا 750 آي خريدم .ميخواستم ببينم سيستم عامل اين گوشي چيه و با استفاده از چه برنامهاي ميتوان
يه برنامه مثل برنامه ويروس كش را روي آن بريزيم. خيلي ممنون.
آقا يه سوال دارم
آيا k750i اين قابليت رو نداره كه موقع عكس گرفتن فلاش بزنه ؟ نه اينكه چراغ فلاش دائم روشن بشه . منظورم اينكه درست موقع فشار دادن دگمه عكس , فلاش روشن بشه ؟
با تشكر
سلام
نميشه كاري كرد تو 810 وقي عكس مي گيري فلش روشن بشه و بعد سريع خاموش بشه؟
اگه نشه كه...
دوست عزيز عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط mazda
سيستم عاملش جاوا هست و برنامه هايي رو ميشه روش ريخت كه جاوا باشه با پسوند jar
در ضمن گوشيهاي سوني اريكسون هيچوقت ويروسي نميشن با خاطر همون سيستم عاملش و بنابراين هيچ آنتي ويروسي هم براش نيست (البته تا بحال) ;)
خير نداره :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط babakpilot
نميشه البته يه سري فلاش سرخود براي سوني اريكسون اومده كه همونجايي كه هدفون و شارژر وصل ميشه ميخوره ولي نميدونم يه سره روشن ميشه يا موقع عكس گرفتن مثل فلاش عمل ميكنهنقل قول:
نوشته شده توسط 3dmax
من يه k750 دارم كه تو جعبش يه فلاش نميدوم باهاش چه جوري كار كنم
با تشكر
مطمئنــــی؟؟؟!!!نقل قول:
نوشته شده توسط hossein_dig
راست ميگه مطمئني؟
كاش ما از اين شانس ها داشتيم
اينكه گفتي نميشه فلاشو با عكس گرفتن تنظيم كرد حالمو گرفت
يه نرم افزاري چيزي براي رفع اين مشكل وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
توي ك750 هاي جديد(جعبشون)بجاي هندزفري بيسيم (بلوتوث) فلاش ميذارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اين فلاش مثل فلاش عمل ميكنه يا يه سره روشنه ؟؟
تو فيلمبرداري چجوريه ؟؟؟
اقا تو جعبه ک750 این چیه (memory stick duo adaptor) و کارش چیه
ممنون
سعيد جان عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط saeed137
اون يه تبديل هست براي مموري شما چون بعضي از رم ريدرها كه مموريهاي سوني رو ساپورت نميكنه , مموري رو كه توي memory stick duo adaptor بزاري ديگه مشكلي نداره و ميشه توي رم ريدر گذاشت
اگه فهميدين با اين فلاشي كه تو جعبه كا 750 چه جوري كار ميكنن به ما هم بگين
با نشكر
آيا صداي 800 از 550 بيشتره؟
نه عزیز کمتره !نقل قول:
نوشته شده توسط 3dmax
سالام دوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط saghi_tanha_1
از شما سپاس گذارم
سلام دوستان
من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:
1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟
2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
وقتي فلاش رو وصل كنين بعد از اينكه گوشي اون رو ميشناسه
يه قسمت به گزينه هاي دوربين اضافه ميشه
كه ميشه فلاش و در حالت خاموش يا خودكار قرار داد
فلاش در نور كم كار ميكنه
فقط موقع عكس گرفتن هم كار ميكنه
سلام به همهگي
1- ميخواستم ببينم با كا 800 بخواهيم شب عكس بندازيم چطوري ميشه چراغش رو هم روشن كرد روشن تر باشه مثل كا750 و w810 كه خودشون دارن تو منو دوربين. اين سوني اريكسون مسخره كرده تو يكي ميذاره تو يكي بر ميداره
2- ميخواستم ببينم چطوري ميشه براي مموري پسورد گذاشت اصلان نداره نوكيا از اين نظر ها خوبه
بعضي بازيها در گوشي سوني اريكسون 510 بزگتر از صفحه نمايش ميباشند و در صفحه جا نميشوند لطفا ارائه طريق نمائيد
گوشي سوني اريكسون 510 بعضي بازيها را بزرگتر از صفحه پخش ميكنه لطفا ارائه طريق نمائيد
1- مگه شما كد پيش فرضشو عوض كردي ؟ ( 1-2-3-4 ) رو هم امتحان كننقل قول:
نوشته شده توسط bahramsarchami
2- خير نميشه :)
من با كا 800 كار نكردم ولي اينو امتحان كننقل قول:
نوشته شده توسط mrmostafa
وقتي روي عكس هستي اگه جوي استيك رو به سمت راست بگيري نور رو بيشتر ميكنه
توي Setting (تنظيمات) هم روي Ture on night mode كليك كن كه براي عكس گرفتن توي شب هست و يه گزينه ديگه هم براي روشن كردن فلاش هست كه بعيد ميدونم اينو نداشته باشه كه اسمش هم Turn on light هست كه با زدن اين گزينه فلاش دوربين روشن ميشه البته شايد اين مورد اسمش عوض شده كه شما پيداش نميكني يه كمي بهش ور بري پيدا ميشه :) ;)
روي مموري هم نميشه پسورد گذاشت فعلا :)
دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط saeidiqa
شما اگه بازيهاي مخصوص كا 510 رو دانلود كني به اين مشكل برنميخوري شما بازي يه مدل گوشي ديگه رو دانلود كردي كه اگه اون گوي ال سي ديش بزرگ باشه تو گوشي شما اندازش بيشتر ميشه ;)
سلام ... من كمك فوري مي خام ... خواهش مي كنم از اونايي كه در مورد موبايل اطلاعاته بالاييي دارن يا كاشون تعمير موبايله يا از خرابي موبايل سر در ميارن به من كمك كنن .. من يك گوشي سوني اريكسون كا 750 خريدم بعد از 1 هفته كه دستم بود يك روز ديدم كه خط هاي آبي رنگه كنار صفحه كه مربوط به خط دادن گوشي هست رفت و اصلا ديگه خط نميداد .. اول فكر كردم سيم كارتم سوخته ... اما عوض كدم و يك سيم كارته ديگه كه سالم بود گذاشتم بازم خط نميداد . فهميدم مشكل از گوشي هست .. اونو به محلي كه خريده بودم بر دم چون گارانتي بود .. گفن گوشي زمين خورده اما من بهشون گفتم كه زمين نخورده اما باز مي گفتن زمين خورده . مي خواستم اگه كسي مي تونه راهنماييم كنه خواهشن كمكم كنه و بگه ايا ذاخل تنظيماته گوشي دست خورده يا اشكال از يكي از قطعاته گوشيه .. چون به طرز واقعا عجيبي گوشيه من اينطوري شد و ديگه اصلا خط نداد ...خواهش ميكنم كمكم كنيد چون گوشي من يك ماهه كه حرابه و گارانتي هم هنوز نتونسته كاري بكنه ... ممنونم ....
Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگم :)نقل قول:
نوشته شده توسط arsalan_paradox
والا نميشه بگي مشكل از گوشي باشه شايد مشكل از شبكه باشه
با اينحال گوشيت رو يه مستر ستينگ و مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه :)
نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_MaX
سيم كارت كه سالم ولي هر سيم كارتي رو مي زارم رو گوشي جواب نميده.در ضمن به مخابرات هم اطاع داده دوستم
سلام
من گوشی w800 دارم بعضی وقتها یکدفگی انتن صفر میشه و گاخی وقتها که بفیه گوشیها آنتن نمیده مال من آنتنش پر
مشکلش چیه ؟؟؟؟
اين ميتونه مشكل شبكه باشه نه گوشي مال من هم بعضي مواقع همينجوري ميشه كه بايد با همين مخابرات فعلي باهاش ساخت ;)نقل قول:
نوشته شده توسط majjidd
ما كه اخر نفهميديم چطور مي شه با اين گوشي ها وصل شد به اينترنت و يا MMs کرد منظورم گوشی W810i است
محمد جان شما بايد اول به امور مشتركين و بگي كه ميخواي به اينترنت وصل بشي اونوقت درخواست ميكني و يه هزينه اوليه داره (كه فكر ميكنم 10000 تومان باشه) كه روي فيش موبايلت مياد بعدش ميتوني به اينترنت وصل بشي كه براي هر دقيقه هم براي پول زيادي ميندازه :blink:نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadmother
در كل اصلا به صرفه نيست و كار خاصي هم نميشه با گوشي تو اينترنت كرد + اينكه خيلي هزينه بره من كه پيشنهاد نميكنم اين كار رو :)
موفق باشي ;)
مهدي جان نميدوني چقدر هست (هزينه رو ميگم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان!
چند تا سوال داشتم
گوشی من k750 هست
1- چجوری میشه روی پوشه فیلم و عکس رمز گذاشت؟
2- رمز پیشفرض گوشی چی هست؟(می خوام تمام contact ها رو پاک کنم رمز می خواد)
3- این مجیک ورد قضیه ش چی هست؟
4- این play caller name چجوری کار میکنه؟
فعلا همین ها یادم میاد :rolleye:
ممنون میشم اگه یکی ما رو راهنمایی کنه :biggrin:
1 . روي فايل ها با برنامه ي فايل پروتكت ميشه گذاشت
2 . فك كنم 0000 يا 00000 باشه
3 و 4 رو نميدونم
والا دقيق نميدونم بهراد جان اگه برم طرفاي امور مشتركين و يادم باشه حتما ميپرسم :)نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
بالایی ها رو که بهشما گغتند دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mehdidj
3-چند کلمه که معمولا گفته نمیشود و به ندرت استفاده میشود را برای گوشی مشخص میکنی(صوتی) وقتی آن را فعال کنی وهندزفری هم وصل باشد گوشی فعال میشود و با گفتن نام تعیین شده برای افراد شماره گیری میکند یا آنکه با گفتن یک کلمه مشخص برای قطع یا رد تماس و یک کلمه مشخص برای پاسخ به تماس بدون هیچ نیازی به دست و تنها بصورت صوتی آن کار ها را انجام میدهد.
4وقتی فعالش کنی نامی را که برای هر شماره بصورت صوتی مشخص کرده بودی را هنگام تماس آن شخص میگوید که البته خیلی آرام و ضعیف است.
امیدوارم توانسته باشم کمکت کنم.
:) ر
بالایی ها رو که بهشما گغتند دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mehdidj
3-چند کلمه که معمولا گفته نمیشود و به ندرت استفاده میشود را برای گوشی مشخص میکنی(صوتی) وقتی آن را فعال کنی وهندزفری هم وصل باشد گوشی فعال میشود و با گفتن نام تعیین شده برای افراد شماره گیری میکند یا آنکه با گفتن یک کلمه مشخص برای قطع یا رد تماس و یک کلمه مشخص برای پاسخ به تماس بدون هیچ نیازی به دست و تنها بصورت صوتی آن کار ها را انجام میدهد.
4وقتی فعالش کنی نامی را که برای هر شماره بصورت صوتی مشخص کرده بودی را هنگام تماس آن شخص میگوید که البته خیلی آرام و ضعیف است.
:) ر
==نقل قول:
. روي فايل ها با برنامه ي فايل پروتكت ميشه گذاشت
2 . فك كنم 0000 يا 00000 باشه
3 و 4 رو نميدونم
ممنون از دوستاننقل قول:
بالایی ها رو که بهشما گغتند دوست عزیز
این برنامه رو چجوری میشه گیر آورد؟