فکر نکنم بخواد رادیو رو روی حالت روتر بزارینقل قول:
lan نانواستیشن رو به روتر وصل کن حله
من قبلا این کارو کردم فقط تنها مشکل تنظیمات روتره که اونم زیاد سخت نیست
Printable View
فکر نکنم بخواد رادیو رو روی حالت روتر بزارینقل قول:
lan نانواستیشن رو به روتر وصل کن حله
من قبلا این کارو کردم فقط تنها مشکل تنظیمات روتره که اونم زیاد سخت نیست
نانوm5
زاویه دید ( BeamWidth ) :
41 درجه عمودی و زاویه دید 43 درجه افقی
نانو ۵
زاویه دید ( BeamWidth ) :
18 درجه عمودی و زاویه دید 55 درجه افقی
25- nanobridge M5
زاویه دید ( BeamWidth ) :زاویه دید 9 درجه عمودی و زاویه دید 9 درجه افقی
Sent from my iPhone using Tapatalk
من فکر کنم زاویه دید عمودی خیلی مهم نباشه .کدوم یکی از این زوایا بیشتر به کار میاد ؟ زاویه دید افقی یا زاویه دید عمودی ؟
حتی با یه مودم ای دی اس ال ارزون وای فای دار هم میتونید کار روتر رو انجام بدید.به شرط اینکه تنظیمات روتر رو توی رادیو انجام بدید و DHCP واسه رادیو تعریف کنید و رنج. آی پی بدید.بعد با متصل کردن رادیو به مودم وای فای امواج به صورت اتوماتیک پخش میشن توی هوا.
البته DHCP مودم هم باید غیر فعال باشه.چون رادیو مدیریت آی پی دادن به دستگاه هایی از جمله مودم و کاربرا رو برعهده گرفته.
۶۵ تومان هزینه کنید و یه مودم وای فای دار بگیرید که حتی واسه ADSL هم در آینده بکارتون بیاد.
مارکشم یا دی لینک باشه یا زاکسل یا تی پی لینک.
با تمام مودم های adsl میشه اینکارو کرد ؟ فک نکنم بشه چون ورودی نداره .ورودیش که خط تلفن هست و خروجی هم که lan پس کابل رادیو به کجاش باید وصل بشه که این بیچاره امواج رو wifi پخش کنه ؟ من زیاد تو این چیزا وارد نیستم اما به نظرم روتر مودم فقط مخصوص خود مودمه و نمیشه به تنهایی ازش به عنوان فقط روتر استفاده کرد .مثل این میمونه که بخای از lcd لپ تاپ به عنوان مانیتور برای pc استفاده کنی.نقل قول:
هر مودم adslای که عبارت روتر هم رو جعبه نوشته باشه قابلیت استفاده بصورت روتر رو دارهنقل قول:
ولی باز هم قبل از خرید در مورد روتر شدن مودم خوب تحقیق کنید مخصوصا در مورد مودم های زیر ۱۱۰ تومن تی پی لینک. چون بعضا چیپ های ارزون و چینی دارن وبرای استفاده بصورت روتر اذیت می کنند
چندماه پیش یه۸۹۶۰ تی پی برای یکی از اقوام گرفتم چیز خوبی از اب دراومد
این مودمه منه .جعبشو ندارم که نگاه کنم .میشه به عنوان روتر ازش استفاده کرد؟ TD-W8901Gنقل قول:
تو مشخصاتش که نوشته هستنقل قول:
البته من با مودم های خیلی معمولی هم تست کردم و میشه این کارو کرد.رادیو رو وصل میکنی به خروجی lan مودم و اونم بدون تنظیمات خاصی اینترنت رو پخش میکنی.
فقط به شرط اینکه اون تنظیماتی که بالا گفتم توی رادیو انجام بدین. و واسه رادیو DHCP و رنج آی پی تعریف کنید
عبارت روتر یعنی مسیر یاب.وقتی اون تنظیمات مسیر یابی توی رادیو انجام میشه مودم دیگه هیچ کارست و خودشم یه کلاینت میشه.حتی اگر مورم روتر نداشته باشه.
خروجی رادیو رو هم وصل میکنید به خروجی کابلlan مودم
بلاخره یک نانو ام فایو آک خریدم 250 تومن .الان میخام تست کنم ببینم چه شرکتایی رو میگیره.
برای وارد شدن به کانفیگ رادیو باید توی کانکشن lan ای پی و دی ان اس ست کنیم ؟ چون توی راهنماش یه همچین چیزی نوشته
2-در قسمت network باید روی DHCP باشه یا ppoe یا static ?
مبارکت باشه اما دست دوم میخریدی بهتر بود .نقل قول:
خب باید با آی پی 192.168.1.20 وارد کنسول رادیو بشید. یوزر : ubnt پسورد : ubnt بعدا پسوردش رو تغییر بده.
عکس تنظیماتش رو هم الان واست میزارم دقیقا مثل من انجام بده : فقط بعد انجام این تنظیمات باید با آی پی : 192.168.1.10 وارد کنسول رادیو بشید. همچنین بعد انجام این تنظیمات با وصل رادیو به مودم ADSL راحت عملیات پخش امواج توسط مودم انجام میگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمان جان خیلی سخته .بزار مرحله به مرحله بریم جلو .اول از همه اینو بگم من نه اکانت دارم نه روتر فعلا فقط میخام سرچ کنم ببینم چیزی میبینه یا نه .اول مجبور شدم ای پی تو کانکشن لن ست کنم تا بتونم با 192.168.1.20 وارد شم .میخام یه کاری کنم که ای پی رو که ست کردم پاک کنم و مثل مودم adsl با وارد کردن ای پی رادیو وارد کنسول شم .الان که میرم ای پی ست شده تو کانکشن میخام بدون این برم.کجاشو باید تغییر بدم ؟
مثل عکس بالا انجام بده تا همون چیزی بشه که میخواینقل قول:
1-وقتی از تو جعبه درش اوردم دیگه نیازی نیست ریست سخت افزاریش کنم ؟ یا قبل از کانفیگ باید ریست بشه ؟
2-اگه بخوام ای پی ورود به رادیو به جای 192.168.1.20 بشه 192.168.1.1 توی کدوم گزینه باید بنویسمش ؟
3-اون یوزر پسوردی که خط کشیدی همون یوزر اکانت اینترنت هست ؟ یعنی من تنظیمات رو مثل بالا انجام بدم و بعد اسکن کنم هر چی پیدا کرد از شرکتش پسوردم رو بگیرم و همون جایی که خط کشیدی بزارم بعد تو اینترنتم .درسته ؟
4-اگه نخام به مودم یا روتر وصل کنم و فقط بخام کابل poe مستقیم به کارت شبکه بخوره بازم تنظیمات باید مثل بالا باشه یا فرق میکنه ؟
192.168.1.1 نزارر نهایتن 192.168.1.10بزارش چون .1 مال مودم ها و روتر ها هستش و در آینده اگر وصلش کنی به مودم مشکل ساز میشه.
بله اون یوزر پسور من هستش که از شرکت میگیرم
تنظیمات رو مثل من انجام بده و به راحتی بدونه ست کردن تنظیماتی توی کانکشنت وصل شو به رادیو از طریق مرورگر
شما فعلا برو تو قسمت وایرلس و سلکت رو بزن ببینیم کجاها رو پیدا میکنی.
من میگم از فرانت بگیر
سلام نصبش کردم لوله 7 متری .یعنی 7 متر از سطح زمین .چند تا پیدا کرد ولی بهترین سیگنال رو راصد و فارا و رفاتک داشتن . اما یه چند تا مشکل وجود داره :
1-مشکل اول :طبق عکس زیر به دکل کانکت شد اما نمیدونم چرا CCQ نداره .
مشکل دوم به راصد و رفاتک که وصل میشم نه سیگنال میاد نه چیز دیگه کلا همه گزینه هاش خالیه .روی راصد هم همینه .مشکل از کجاست ؟
نقل قول:
CCQ رو تا وقتی اکانت نگیری از شرکت و وصل نشی نشون نمیده
اگه سیگنال نمیاد مشکلی نیست بعضی وقتا اینجوری میشه . چند بار امتحان کن سیگنال هم میاد.
رفاتک بهترینه با توجه به مرکز شهر که هستی.
زنگ هم بزنی شرکت ها اکانت تست بهت میدن اکثرا.
این تنظیمات رادیو هست لطفا بگید کدوما رو باید تغییر بدم ؟
:n10::n09::n10::n10::n10::n10::n10::n10::n10::n10: :n10::n10::n10::n10::n10:
تنظیماتتون درسته.
دیدی رادیو بهتر ADSL هستش.
من به عنوان کسی که یه عمر ADSL و وایمکس داشتم بشدت از کیفیت رادیو راضی هستم
تنظیماتتون درسته.
دیدی رادیو بهتر ADSL هستش.
من به عنوان کسی که یه عمر ADSL و وایمکس داشتم بشدت از کیفیت رادیو راضی هستم
ایمان جان راصد پینگ خارجش تماما تایم اوت داره و حتی با اسپید تست هم که میخام بگیرم روی پینگ گیر میکنه مشکل از منه یا خود راصد اینطوریه ؟نقل قول:
واسه من تایم اوت نداره. CCQ چنده ؟
تست لندن
ccq 96 و خورده ای هست ولی گاهی روی 100 هم میره .noise floor هم -90 هست سیگنال هم که -71 . .به یه رادیو دیگه از راصد که -85 بود وصل شدم بازم تایم اوت داشت .فقط پینگ 8888 رو میگیره ولی 4224 و 8844 و بقیه همه تایم اوت و پکت لاست 100 درصد .اما خوب پیچ باز میکنه .
فکر میکردم دکلی که نزدیکمه بتونم باهاش -40 هم بگیرم چون فاصله اش نزدیکه اما نمیدونم چرا بهترین سیگنال -68 هست .رفاتک هم که بالای -89 هست .وایمکس رو پشت پنجره هم میزاشتی میگرفت اما این خیلی حساسه و تا نره رو یه میله بلند نمیگیره .اپارتمان نعمتی است که نصیب هر کسی نمیشوووووووووود
من که تام اوت ندارمنقل قول:
من میگم شما چرا از فرانت نمیگیرید؟
سرعتاش عالیه
اینم از ساعت رایگان راصد:
هیچ فرقی با غیر رایگان نداره
یه دشمنی قدیمی دارم باهاشون .خوشم نمیاد ازشنقل قول:
کدوم یکی از سرویس های حجمی راصد بیشتر از مقدار اسمیشون هست ؟نقل قول:
سرویس های طلایی رو معمولا روی سرعت های بالاتر میبندن اما ساعت رایگان نداره.نقل قول:
فقط سرویس های الماس 12 ساعت رایگان دارن که پیشنهاد منم انتخاب سرویس 1 مگ الماسه با هزینه 40 تومان و 1گیگ در ماه که دارای 12 ساعت رایگان هستش
سرویس های الماس سرعتاشووون واقعی است
سرویس های طلایی رو معمولا روی سرعت های بالاتر میبندن اما ساعت رایگان نداره.نقل قول:
فقط سرویس های الماس 12 ساعت رایگان دارن که پیشنهاد منم انتخاب سرویس 1 مگ الماسه با هزینه 40 تومان و 1گیگ در ماه که دارای 12 ساعت رایگان هستش
به نظرت اگه از پاور استیشن استفاده میکردم سیگنال -70 رو به چند میرسوند ؟ من از هرکه پرسیدم بهم گفت پاور تاثیری نداره و قدرت گیرندگی رو بالا نمیبره مهم ساختمون های دور و بر هستند و زمانی که 50 کیلومتر فاصله باشه بدرد میخوره اون هم روی دکل نه روی لوله .به نظرت تاثیری داره ؟
ولله من با پاور استیشن کار نکردم.شما از فرانت سرویس بگیرید.خوبه که.
البته من قبل اینکه نانو بیم بخرم سیگنالم -۸۲ بود الان شده -۶۶ با همون دکل و همون مَک. یعنی خیلی تاثیر داشته. CCQ هم دیگه بازی نمیکنه.
قبلا نانو ۵ داشتم
نانو بیم فرق میکنه چون امواج رو بیشتر متمرکز میکنه و هیچ وقت پاور نمیتونه به اندازه بیم و بریج باشه . اما فکر کنم این نانو بیم با بارون کلا سیگنالش قطع بشه چون مثل دیش م ه هست اونم همینطوزیه .نقل قول:
شما از فرانت اکانت تست بگیرید ببینید چطوره سرعت
مغز آدم رو میترکونه فارانت هی قطع میشه وسط بازی آنلاین :sq_10:
رفاتک و راصد سرور های ایرانی گیم انلاین(کانتر) رو باز نمیکنن چند روزه اصلاً ! با فارانت باز میشن ولی.
شما میای اینجا مشورت میگیری اخرش میری بدترین انتخاب رو انجام میدی و یه رادیو میخری که امتحانش رو خوب پس ندادهنقل قول:
همین الان اگه با نانو ۵ تست کنی می بینی کیفیت سیگنالت بهتر میشه میکروتیک که جای خودش رو داره
من با ۳ تا m5 مختلف که ۲تاش ماله خودم و یکیش ماله رفاتک بود تحت شرایط یکسان تست گرفتم همیشه هم نتایجش افتضاح بود اخریش رو قبل از عید خریدم که بعد از ۲۴ ساعت رفتم پسش دادم
اگه پاور میگرفتی که الان سیگنالت دوروبر ۴۰ بود
کلا تو اهواز به دلایل مختلفی که قبلا گفتم تا از جواب دادن رادیو تو منطقه تون مطمئن نشدین نخرین
Sent from my iPad using Tapatalk
دقیقا حرف آرش جان درسته.
برو پسش بده و یه SXT میکروتک بگیر مدل مال آرش که دقیقا همون قیمته که پول دادی اما از اینی که داری قویتره.
ستارعلی جان شما از فارانت چه سرویسی میگیری؟ سرعت دانلود توی روز و شب چنده؟
اخه پاور دست 2 پیدا نکردم حتی تو سایت دیوار .نانو 5 هم نبود اکثرا ام 5 بودن منم دیگه ناشی هستم قاط زدم رفتم اینو خریدم .دست دوم هم نگرفتم چون یکی از فامیلامون گرفته بود گفت بعد 1 هفته خراب شده .نانو بیم هم اگه بزارم میدزدنش :n10:نقل قول:
الان تنها شرکتهایی که میتونم استفاده کنم فارا و راصد هستن بقیه ظاهرا انعکاسشون بهم میرسه چون به دکل سیگنال نمیدن فقط تو تست میان .الان مثل سگ پشیمونم که چرا نانو 5 نخریدم هر چند ممکن بود اون سیگنال بدتری بده.