:31: دیدی گفتم از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست :27:نقل قول:
Printable View
:31: دیدی گفتم از قدیم گفتن هیچ ارزونی بی علت نیست :27:نقل قول:
اگه ترنس گوش میدی کریتیو بگیر به نظره مننقل قول:
سیمش که اصلا مساله ای نیست. اگه واسه سیمش مشکلی پیش اومد (که امکان نداره همچین اتفاقی بیافته) میشه سیمش رو عوض کرد. سیمش جدا از هدفون هست. علاوه بر این فکر کنم ابرهای دور گوشش هم قابلیت تعویض داره.نقل قول:
اهان یعنی سیمش از هدفون جدا میشه و بعد دوباره میشه سیم رو به هدفون وصل کرد ؟ ...
اگه باشه که عالی میشه! خودت داشتیش یا داریش ؟ درسته کلی نقد و بررسی و ازمایش براش هست ولی هیچی نظر و تجربه کسی که دارتش یا داشتش و باهاش تجربه داره نمیشه !
a.z.p.z جان ( نام شریف تون رو بلد نیستم :10: ) من خواستم این رو زود تر بگم ، اما یادم رفت
والا من قدیم ندیما که سامسونگ می داشتم ، هدقونش رو هم دوست می داشتم ، ولی خراب شد ...
از یه کم بالاتر ، خیلی نه ، در حد چند میل ، جایی که کشیدگی نباشه و سیم کامل سالم باشه ، بریدمش ، یه فیش هم خریدم ، لحیم کردم ، و از چست دوقولی مرد + قطره ای زدم توی فیش که قطع نشه و ....
حالا غرض این که اگه مشکل فقط همینه ، می تونید راحت این کار رو بکنید ، درسته که مثل روز اول اش نمی شه ، کمی به خاطر نوع لحیم ، فیش و ... از کیفیت اش نسبت به قبل کم می شه ، اما برای اون هدفون جواب داد ، می تونید از عمر باقیمانده هدفون حداکثر استفاده رو ببرید ...
یا حق :46: :10::11:
البته به جملات گهربار آخوند خان اضافه ميكنم:
مواظب باش ظاهر كار خراب نشه و به قولي كثيف كاري نكني(چسب مالي و...)
سعي كن با كمي حوصله و ابتكار كارت رو تميز انجام بدي تا بعدا" با هربار ديدنش دلت رو نزنه و اگه كس ديگه اي براي اولين بار اونو ميبينه اصلا" متوجه نشه.
باریکلا ، ای ول ، به نکته خوبی اشاره کردی :10:نقل قول:
گفتم که ، توی فیش رو چسب می زدم ، دقیقا جایی که لحیم می شه ، روی سیم ، هم از پیچیدن سیم ها ، هم از اتصالی ، جلوگیری می کنه ، عمرش رو هم بیشتر می کنه ، یه لایه پلاستیکی هم می آید روش پیچ می شه ، و از چسب کاری و این ها هیچی معلوم نیست ...
دیگه نا گفته پیداست ، که باید مثل من تجربه داشته باشی ، تا کارت تمیز در بیاد ، می تونی هی فیش اضافه بگیری ، یه تیکه سیم الکی رو لحیم بکنی بهش ، دستت میاد که چی کار کنی ...
یه نکته دیگه این که من وقتی سیم ها رو لخت می کردم ، همیشه با این موضوع مشکل داشتم که کدوم مال لفته ، کدوم رایته ، تست می کردم قبل از لحیم ، یه تیکه آهنگ رو که اولش فقط رایت می خوند ، با یه هدفون سالم گوش می کردم که مطمئن بشم ( یادمه یه ابی قدیمی داشتم این طوری بود ) بعد همون رو قبل از لحیم تست می کردم تا مطمئن بشم ....
قبل از چسب کاری هم حتما یکی دو تا آهنگی که رو زیاد گوش دادی ، گوش کن ، تا از سالم لحیم کردن و این ها مطمئن بشی بعد چسب بزن که اگه چسب بزنی تمومه ....:31:
دیگه همین دیگه ، نکته دیگه ای به ذهنم نمی رسه ....
یا حق
ممنون دوستان من که نمیخوام به دلیل مشکل دار بودن هدفون عوض کنم کلا میخوام عوض کنم چون on the ear جوابگوی من نیست و من کیفیت بهتری میخوام فعلا که باهاش مشکلی ندارم داره برام کار میکنه تا بعد اگه دیدم بدتر شد درستش میکنم اره ممنون از تجربتون !
در مورد قیمت EX35 : یکی از دوستان چند روز پیش از پاساژ ایران قیمت 27-28 تومن خریده بود .. اگه ارزونترش در اون پاساژها گیر بیاد چه بهتر .. هرچند همونطور که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من حاضرم یه چند تومن اضافه بدم اما خیالم راحت باشه که اصله .. ارزون شدن یا ارزون بودن یه جنس در ایران متاسفانه خیلی وقتا خبر خوبی نیست..نقل قول:
//
EX35 یا EP635: بله - به نظر من صداش قدری شفاف تره و متعادل تر ... در عوض EP630 متمایل به باس هستش ...
اگه ترنس گوش میدی شاید صدای کریتیو رو بیشتر بپسندی، قبلاً در مورد انتخاب کریتیو یا سونی برحسب سبک یه توضیح داده بودم، الان پیداش نکردم .. اما خلاصه اش این بود که صدای کریتیو گرمتره و بلندتر ... اما صدای سونی جزئیات رو بخصوص در دامنه پایین فرکانس بهتر منعکس می کنه ...
//
EP480 : جزو هدفون های محبوب و پروفروش بوده و هست و اصلاً شاید بشه با اغراق گفت: هدفونی بود که کریتیو رو ترغیب به حضور جدی تر در بازار هدفون ها کرد .. من هم هنوز یه نسخه ازش دارم ...
ولی بهرحال گزینه هایی که بالاتر روش بحث کردیم، بهتر از این محسوب میشن، هم از نظر کیفیت و هم از این نظر که بهرحال ارتباط معناداری بین in ear بودن این گزینه ها/ایزوله کردن صدا / کیفیت صدا / شنیدن بهتر جزئیات صدا وجود داره.
درسته. اصلا سیمش از همین سیم های یک به یکه. زیر گوش چپ یه سوکت 3.5 میلیمتری داره سیمه رفته اون تو. سیم از هدفون جداست.نقل قول:
من خودم 485 دارم. قرار بود ارتقا بدم برم 555 بخرم که فعلا پولی تو دست و بالمون نیست. از یه فروشنده شنیدم تفاوت کیفیت صدای 515 و 555 زیاد محسوس نیست.
یعنی هر کدوم از این 2 تا مدل تفاوت زیادی با EP480 دارن ؟؟؟؟؟ واقعا مطمئنید ؟؟؟؟نقل قول:
چون 480 که واقعا هدفون خوبیه !!
اینا بهترن ؟؟؟؟؟
سلام دوستان. يه راهنمايي از اساتيد محترم ميخواستم.
بهترين Earphone تا حدود 100 تومن واسه آهنگهاي راك و متال چيه؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
نظرتون در مورد JVC HA-FX300 چيه؟
هيچكس نظري نداره؟!نقل قول:
فکر کنم بهتر باشه رو سن هایزر و کریتیو و AKG فکر کنی بیشتر .
اینا کارشون هدفون و صداست !!!
نقل قول:برای کارهای راک و متال هدفون های AKG توصیه میشن ... در صفحات قبلی توضیح داده ام... یه سرچ کوچولو بزن ... پاساژ ایران کارهای AKG گیر میاد.نقل قول:
اولاً - توجه کنیم که بحث کیفیت صدا، ترجیحات ما، برداشت ما و تعریف ما از صدای خوب با همدیگه متفاوته .. مثال عینی اش همین صفحات اخیر بود که دوستی با وجود اینکه هدفون fake نصیبش شده بود، اما (خوشبختانه) از کیفیت اش راضی بود ..نقل قول:
ثانیاً - کیفیت صدای 480 خوب و عالیه ؛ اما مگه قراره هیچ چیزی بهتر از وجود نداشته باشه؟!
ثالثاً - بعنوان یه قاعده کلی هدفون های in ear کیفیت صدای بهتری نسبت به earbud ها (اسم دقیقی نیست البته این .. منظور هدفون هایی هستش که توی گوش فرو نمیرن و صرفاً روی سوراخ گوش قرار می گیرن - مثل همین 480) دارن؛ نه قطعاً بخاطر کیفیت ذاتی بهتر، بلکه بخاطر اینکه ایزوله سازی بهتری انجام میدن و خب حذف صداهای مزاحم = شنیدن بهتر جزئیات موسیقی = احساس کیفیت بهتر.
یه هدفن خیلی خوب می خوام که قیمتش بیشتر از 50 تومان نباشه اگه میشه معرفی کنید.
چه "نوع" هدفونی مدنظرته ؟ ... توی-گوشی؟ .. هدفونی که سایز بزرگ باشه ؟ (از اینا که روی گوش قرار می گیره) .. این باید مشخص بشه.نقل قول:
با 50 تومن اگه هدفونی تو گوشی بخوای میتونی بری سراغ EP83 از کریتیو .. اگه هدفون سایز بزرگ و موسیقی سبک های جدی تر غربی بخوای گوش کنی میتونی کمی بذاری روی بودجه ات و AKG بگیری ... اگه برای مصارف عمومی بخوای (فیلم و بازی و موسیقی و..) لاجیتک و کریتیو در این محدوده گزینه های خوبی دارن .. همه اینا رو میتونی توی پاساژ ایران یا پایتخت چک کنی.
ممنون . البته منظورتون همون EP830 هست دیگه ؟؟؟
این مدل هم مدل FAKE داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده ؟؟؟؟؟
دمت گرم من برا گیم می خوام.نقل قول:
من تو شهرستان هستم اگه میشه یه سایت خوب معرفی کن که این محصولات رو داشته باشه.
سلام پی اکس 100 من امروز کلا تموم کرد !!! واقعا فکر نمیکردم که اینجوری بشه من خیلی عاقلانه باهاش رفتار کرده بودم یعنی اینقدر فرهنگ دارم که درست با هدفون برخورد کنم !!! ...
نمیدونم یعنی سن هایزر ها قدرت اتصال سیم به اون قسمت پلاستیکی جکشون اینقدر ضعیف هست که بعد 4 ماه که خیر سرم 75 تومن پول دادم براش سیمش جدا بشه ؟ ... در صورتی که وقتی تو جیب هست ممکنه تکون بخوره و سیم کج باشه از اون قسمت پلاستیکیش !!! همون هدفون ایپاد اینقدر کش اومد و پیچ خورد و ... 1 سال و خورده ای واسم کار کرد !!! بعد این 4 ماه بیشتر ...
........
نمیدونم حالا برم دوباره 120 تومن پول اچ دی 555 بدم بعد 4 ماه اینجوری بخواد بشه که من پولمو از سر راه نیووردم که 4 ماه 4 ماه هدفون عوض کنم !!!
کسی تجربه ی کار کردن باهاش رو داره و چند وقته داره ؟ ... من روز 5-6 ساعت هدفون تو گوشم هست و باهاش راه میرم و تو جیبم هست و ممکنه سیمش تکون بخوره و بعضی جاها در اثر حرکت پیچ بخوره ولی اصلا دوست ندارم همچین مشکلی داشته باشه در برابر 120 تومن پولی که باید بدم !!!!!!!! اگه اینم اینجوریه میریم یه AKG میخریم خوب !!! ...
ممنون میشم بگید چون حسابی عصبانی شدم امروز بدون هدفون کلا همینجوری میشم !!!!
والا کلاً توصیه نمیشه وسیله ای مثل هدفون رو بصورت آنلاین بخری که نیاز به حمل به شهرستان با پست یا هر چیز دیگه داشته باشه .. اگه بتونی از همون جایی که هستی بخری، یا بیای تهران ، یا بسپاری دوستی-فامیلی بخری و واسه ات بیاره خیلی بهتره ..نقل قول:
بهرحال یه سرچ بزن با واژه های آنلاین و خرید توی پست هایی که من زدم (گزینه جستجو رو انتخاب کن و نام کاربری من رو بزن با این واژه ها) چندین بار در این مورد صحبت کرده ام .. اگه پیدا نکردی لینک بدم ..
برای گیم میتونی هدفون فتالیتی کریتیو رو بگیری که باید حدود 60 تومن باشه (که البته هدست هستش) .. اگه میخوای کیفیت صداش بالاتر باشه سری HQ کریتیو و لاجیتک..
بله - همون 830 رو منظورمه که یک صفرش جا افتادنقل قول:
بله - fake اینها هم در آسیا توزیع شده -- عکسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن (مقایسه اصل و fake)
حدود 50 تومن..
از نمایندگی بخر تا خیالت راحت باشه.
کسی نیست جواب منو بده ؟ ... ایول ...
نقل قول:اولاً که تسلیت میگم ..نقل قول:
ثانیا که خب آخه سوالت سخته ... منظورم اینه که "یه هدفون پیشنهاد کنید که ظرف 4 ماه خراب نشه" ، خب این سوال به تعداد آدمهایی که میخوان هدفون بخرن جواب داره .. من همه مارک های معتبری که توی این تاپیک درباره شون بحث شده رو خوب و مقاوم می دونم (بخصوص که شما تاکید کردی که رفتار جنتلمنی با هدفونت داشتی)، اما همونطور که گفتم میتونم چندین نفر رو نام ببرم که همون هدفون رو در کمتر از یکسال به فنا می فرستن و اتفاقاً اگه ازشون بپرسی میگن "نه بابا! باور کن کار خاصی نکردیم .. " و واقعاً هم به نظر نمیاد رفتار بدی با هدفون داشته باشن ..
تنها چیزی که می تونم بگم اینه که اولاً یه تجربه رو ملاک قرار نده (اگه اولین تجربه خرابی هدفون گرون قیمت واسه ات بوده البته) و ثانیاً اگه همچنان درصدی احتمال میدی که چنین اتفاقی برای هدفون بعدی ات هم بیفته ، تجربه نشون داده که عاقلانه تر اینه که یه هدفون ارزون تر تهیه کنی .. یا حداقل اینکه دو تا هدفون داشته باشی و برای شرایطی که خودت ذکر کردی و احتمال میدی مسبب خرابی هدفون بوده از هدفون ارزون تر و برای شرایطی که وضعیت ایستا داری و خیلی قرار نیست جابجا بشی از هدفون گرونتر استفاده کنی ...
خوب ممنون از راهنماییت ... خیر هدفونی که من پولی به نسبت زیاد براش میدم و مخصوصا که میخوام فول سایز بگیرم از اسمش معلوم هست که فقط برای منزل و تو ماشین میخوام و در این مکان ها ازش استفاده میکنم وگرنه برای ورزش و پیاده روی و دوچرخه سواری که نمیخوام فول سایز !!! :دی ........
البته اون پی اکس 100 هم کلا یه جک 3.5 میلیمتری استریو گرفتم و سیمرو بهش وصل میکنم یعنی درستش میکنم ولی از هیچی بهتره ! ...
یه هدفون کریتیو دیگه هم داشتم که به قول معروف earphone بود همین بلا سرش اومده بود !!!
و اینکه من حدود 110-115 تومن حالا کمترو زیاد تر بودجه دارم و یه فول سایز خیلی خوب تو این قیمت ها میخوام (از اول کلا باید فول سایز میگرفتم با توجه به نیازم) که الان میخوام بگیرم نظرم بیشتر روی HD555 سن هایزر هست !!! ... نظرت چیه ؟ ... چیزه دیگه ای خوب بازهم پیشنهاد داری ؟ ...
دوستان کسی تجربه یی از HD485 داره بین این و 555 موندم تقریبا ! البته اطلاعات هر دورو خوندم گفتم نظر دوستان رو هم بدونم !
گرچه اطلاعات به وضوح برتری 555 رو در nominal impedance و SPL نشون میدن !!! ...
تازه یه روش هم برای عوض کردن سیم تو همون سایت خود سن هایزر گذاشته مخصوص من !!!:27:
و نظر خودم هم رو 555 هست هم به دلیل اطلاعات و ریویو های معتبر و هم نظر یکی دوتا از دوستان ! ...
با این حال ...
سلام سيمور عزيز. ممنون از راهنمايين راستش منم از شهرستان هستم. اگه ميشه يه فروشگاه آنلاين معتبر كه محصولات AKG رو داشته باشه معرفي كنيد ممنون مي شم :)
سلام من یک هدفون خوب بیشتر برای فیلم نگاه کردن میخوام که بیسیم باشه قیمتش هم نزدیک 80 تومن باشه خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
من فروشگاه آنلاینی که AKG بفروشه نمی شناسم .. ضمن اینکه چندین بار این رو گفته ام که دوستان شهرستانی اگه بتونن دوستی-آشنایی-فامیلی پیدا کنن که محصول رو از تهران براشون بخره و بیاره خیلی بهتره .. مطمئن تره .. و حتی ارزون تر هم تموم میشه احتمالاً ...نقل قول:
من اگه بودم با توجه به سبک های مورد علاقه شما HD485 رو انتخاب می کردم .. درسته که قاعده "هرچی مدل بالاتر باشه کیفیت اش احتمالا بهتره" علی القاعده درست به نظر میاد .. اما کمپانی ها هم بیکار نمی مونن و سعی می کنن امضای هر هدفونی رو با دیگری تفاوت بدن تا تنوع ایجاد بشه برای ذائقه های مختلف .. من HD485 رو برای شخصی که به باس اهمیت میده بهتر می دونم .. در مقابل، HD555 صدای متعادل تر (به قول معروف all around تر) داره و مثلاً برای اینکه به همراه موسیقی مصارف دیگری مثل فیلم دیدن و.. هم لحاظ بشه مناسب تره ..نقل قول:
* اگه دوست داشتی تبادلی دوستی که با دوستان در مورد HD555 صورت گرفته رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحات و چند صفحه قبل و بعدش مرور کن.
سونی یه مدل بیسیم داره حدود 80 تومن (اگه اشتباه نکنم IF140) که باید حدود 70 تومن باشه .. در نمایندگی هاش چک اش کن .. فیلیپس هم یه مدل داره حدود 80 تومن میتونی در پاساژ پایتخت ، بازار رضا و پاساژ ایران هر دو رو ببینی ..نقل قول:
توجه کن که کیفیت بیسیم ها نسبت با باسیم های هم رده قدری پایین تره .. و اگه بیسیم بودن خیلی واسه ات اولویت مهمی نیست، توصیه میشه باسیم بگیری..
من هم به نوبه ی خودم تسلیت میگم و امیدوارم هر چیزی که می خری (حالا میخواد هدفون باشه یا هر چی) واست یه عمر کار کنه.نقل قول:
من که خودم 485 دارم و یه چیزی حدود 3-2 ساله که دارم ازش استفاده میکنم.
اول از همه یه مساله رو باید اینجا روشن کنم و اون اینه که اصولا هدفون های ON THE EAR مثل همین PX100 یه مقدار حساس تر هستند نسبت به بقیه و این مساله دو تا دلیل داره. یک این که جنسشون و نحوه ی ساختشون معمولا فرق میکنه و ظریف تر و حساس تر هستند. شاید یه دلیلش این باشه که اصولا باید سبک باشند تا روی سر راحت باشند. دلیل دوم هم اینه که کسی که از این هدفون استفاده میکنه دائم داره با خودش این ور اون ور میبرتش و خب در شرایط نه چندان نامساعد ممکنه قرار بگیره یا این که به سیمش فشار بیاد و غیره. خواستم اینو گفته باشم که بدونی اصولا خراب شدن هدفونت ارتباطی به سنهایزر بودنش نداره. اتفاقا سنهایزر بیشتر به خاطر کیفیت ساخت بالاش معروف هست و اگه ریویوی هدفوناش رو بخونی یا ببینی متوجه میشی که خیلی از کیفیت ساختش تعریف شده. خود من به عنوان کسی که مدت زیادیه داره از 485 استفاده میکنه کیفیت ساختش رو تحسین میکنم. اگه ابر دور گوشش یه ذره کهنه نشده بود الان عین نو بود.
نظر محمد جان برای ما محترم و مقدمه. ولی خب نظر من اینه که اگه میتونی در حد 555 هزینه کنی همونو بگیری. چون به نظر من کیفیت صداش از 485 به طور محسوسی بالاتر بود و بیس بهتری هم داشت. جدای از این ها جنسش باز هم از 485 بهتر بود. جنس ابرش هم فرق میکنه. از نظر طراحی هم به مراتب بهتره. طراحی 485 طوریه که هدفون کاملا دایره هست و اگه گوشتون مثل من بزرگ باشه تو استفاده های درازمدت (یعنی بیشتر از چند ساعت) ممکنه یه مقدار خسته کننده باشه. ولی گوشی های 555 بیضی طراحی شده اند و کاملا گوش رو فرا میگیرند.
یه چیز دیگه م که خب تجربه به من اثبات کرده اینه که زیاد روی مشخصات هدفون حساب باز نکن. از روی کاغذ نمیشه فهمید صدای هدفون چطوریه.
سلام دوستان ممنون محمد و بقیه ی دوستان !!! ...
ببین پویان جان پویان بودی؟:دی ... اگه من میخواستم به اطلاعاتی که در ریویو ها و تو سایت ها بود قانع باشم پس نمیومدم از کسی که تجربه داره سوال کنم !!!چون تو اطلاعات 555 رو بهتر دونستن و چندین تا جایزه هم برده پس باید همون موقع میرفتم 555 بگیرم ! اما اینکارو نکردم ! در جواب قسمت اخر حرفت ...
الان یه چیز هر دوی 485 و 555 اوپن هستند که هیچ :دی ... اما خوب من یه کم گیج شدم کاری به نقد ها ندارم به نظر ها و مطالب تاپیک کار دارم و کسایی که تجربه به صورت عملی دارن ! یکی میاد میگه باس 485 عمیق تر هست و برای موسیقی مناسب تره بعدش گفته شده کیفیت 555 نسبت به 485 از زمین تا اسمون فرق داره و بهتره برای همین من گیج شدم چرا ؟ چون خودم تجربه عملی از این دو هدفون نداشتم !!!
برای خودم باس و کیفیت کلی و قابل قبول صدا خیلی مهمه و از طرفی هم گفتم چون هدفون چندین ساعت روی گوشم میمونه
مسلما جنس ابری که در ear های هدفون به کار میره برام خیلی مهم هست که گوش عرق کمتری بکنه و کمتر خسته بشه ! ...
و ممکنه من با هدفون فیلم هم ببینم اما 70 % از کارم برای گوش کردن به موسیقی هست ! ...
ولی با دیدن عکسش فک کنم ابر 485 نرم تر و راحت تر باشه ! ... با این حال ممنون میشم بگید چه کنم !
ممنون ولی همون بیسیم بودنش برام مهمه فقط یک سوال داشتم اونم اینه که این بیسیم ها صدای پس زمینه خش... خش... یا هیس... هیس... ندارن ؟
البته اعتراف میکنم اون موقع که من گفتم تفاوتشون خیلی زیاده یه مقدار هم اغراق کردم. ولی انصافا صدای 555 زنده تر و شاداب تره و یه حس دیگه ای بهت میده. این هم که بحث راحتی رو مطرح کردم به خاطر این بود که مثلا خود من یه وقتایی میشه 10 ساعت هدفون رو گوشمه (حالا نه به طور مداوم.و مسلما نه همیشه در حال پخش آهنگ). ولی برای همچین استفاده ای کوچکترین تفاوت ها هم بزرگ جلوه میکنند. وگرنه 485 از نظر راحتی خیلی عالی هست. اینجا بحث بین خوب و بهتره. این که گفتی عرق کردن اینا اصلا جنسشون طوری نیست که گوش عرق کنه. چه HD555, چه HD485 و چه HD435. جنس ابر 555 نسبت به 485 مرغوب تره (چون خودم در عمل دیدم دارم میگم). در کل به نظر من ارزشش رو داره آدم هزینه ی بیشتری بکنه 555 بخره. به نظر من یکی از بهترین هدفوناییه که میشه بدون آمپ ازش صدای خوب گرفت.نقل قول:
ممنون فقط قیمت دقیقش رو میدونی حدودا ؟ممنون ...
قیمت دقیق رو که نمیدونم. ولی حدود 150 الی 160 باید باشه.نقل قول:
بهرحال باید آمادگی این رو داشته باشی که با افزایش فاصله از base، اگه حتی بصورتی که چندان محسوس نباشه نویز شنیدی، خیلی ناراحت نشی ... هدفون بیسیم، بخصوص در محدوده زیر 100 تومن کیفیتش همینه .. خوبه، اما عالی نیست .. در واقع هدفون بیسیم قراره براساس کارکردش (=بیسیم بودن) بر هدفون باسیم هم رده اش ترجیح داده بشه ..نقل قول:
اگه دوست داشتی در این مورد (=کیفیت هدفون بیسیم) چند خط بیشتر بخونی، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو ببین.
نقل قول:آره - منم آخرین قیمتی که یادداشت کرده بودم 155 تومنه ...نقل قول:
اوه قیمت رفت بالا خیلی :دی ........ وللی فکر میکنم ارزشش رو داره !
راستی برای پی اکس 100 یه فیش استریو 3.5 گلد داشتیم اومدیم لحیم کنیم سیمش بهش لحیم نمیگرت حالا فردا میخوام رو یه قلع دیگه هم تست کنم البته پیشه یه مغازه که کارش تعمیر هدفون و لوازم صوتی هست و اشنا هم هست بردیم که اینجوری شد !
دوستان يه هدست بزرگ بلوتوس كه بالاي سر قرار بگيره براي استفاده موبايل و همچنين فيلم و موزيك ميخوام، همچنين ميخوام در ويندوز ۷ هم بشه به راحتي باهاش كار كرد و سازگاري كامل رو با برنامه هاي معروف مثل اسكايپ و مسنجرهاي معروف براي Voip داشته باشه. از نظر ظاهر يه همچنين شكلي مد نظرم هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شكل مدل DR-BT101/W سوني هست كه البته اصلا نميدونم چه كيفيتي داره و چه فاكتوري از خواسته هاي من رو داره. قيمت هم هر چه كمتر بهتر! زير ۱۰۰ تومان حتما. با توجه به اينكه هيچ تجربه اي در امر هدست بلوتوس ندارم ممنون ميشم دوستان كمك كنند كه چه مدلي و از چه برندي مناسب من هست.﴿از مدلهاي تو گوشي و پشت سر و ... خوشم نمياد﴾
گزینه های هدفون بلوتوث موجود که خیلی محدوده البته .. باید بلند شی بری یکی از پاساژهای کامپیوتری ببینی چی گیر میاری ... جنس های خوب اغلب نزدیک به همین عدد 100 تومن میشن و تازه باز هم کیفیت شون در حد "عالی" نیست و بیسیم ها محدودیت های خودشون رو دارن (این پست من رو نگاهی بنداز در این باره)نقل قول:
جدا از بلوتوث، اگه بحث ات کلاً روی بیسیم باشه ... سونی، فیلیپس، کریتیو، لاجیتک هرکدوم یه مدل در این بازه قیمت داره .. اینها بلوتوث نیستن، اما بهرحال از پروتکل های بیسیم مشابه پیروی می کنن ... کیفیت صداشون هم خوب و خیلی خوبه ... باز همون بحث بالا هم دوباره مطرحه و اگه یه نفر بتونه کارش رو با گزینه های باسیم هم راه بندازه، بد نیست اگه تغییر نظر بده ..
ممنون، اگر موارد مصرف من رو دقت كرده باشيد بايد بلوتوس باشه كه من بتونم با موبايل و كامپيوتر هر دو كار كنم چون موبايل غير بلوتوس قبول نميكنه، ضمن اينكه خودم به شدت در تكنولوژي بيسيم دوست دارم با بلوتوس كار كنم چون از هر لحاظ امكانات بيشتري رو در اختيار قرار ميده، خواستم از يكي از دوستان آگاه مدل هاي بلوتوس موجود در ايران به همراه قيمتشون و امكاناتش رو داشته باشم كه ببينم كدوم رو بخرم، اگر لينكي هم براي چنين مقايسه اي از سايت يا فروشگاهي باشه ممنون ميشم. اصلا هم تو مايه قيمت ها نيستم و همينطور كه گفتم تجربه اي در خريد هدست ندارمنقل قول: