آقا کسایی که این لپ تاپ رو با کانفیگ تاچ و گرافیک 4 دارن سریع مدل کانفیگ رو بهم بگن ( فوری نیاز دارم ) !!! :n12:
Printable View
آقا کسایی که این لپ تاپ رو با کانفیگ تاچ و گرافیک 4 دارن سریع مدل کانفیگ رو بهم بگن ( فوری نیاز دارم ) !!! :n12:
سلام
بچه ها من هم اين لپ تاپ رو خريدم (دقيقا مثل همونه كه تازه وارد شده بود)
گرافيك 4
رم 8
تاچ و فول اچ دي
براق
و گارانتي اواژنگ
بچه ها وقتي كه اين لپ تاپ رو مي خريد به گارانتي هاش توجه كنيد خيلي از گرافيك 12 يا 2 هاش گرانتي يكپارچه ايسوس نيست و خيلي قيمت هاي كاذبي دارن و نمي توني روش حساب باز كني
مبارکه ... چند خریدی ؟ از کجا ؟؟؟ لطقا مدل کاملش رو بگو شدیدا لازم دارم ;)نقل قول:
دوستان دیجی کالا هم آورد..
قیمت منطقی تر شده ...
رم 8 .. گرافیک 4 ... FHD ... لمسی ..
بدون سیستم عامل و بلو ری ..
قیمت : 3899
گرافیک 4 و لمسی تو این دو سه ماه زیر 4 تومن ندیده بودم ...
دیجی کالا با گارانتی : گارانتی یکپارچه 2 ساله ایسوس (سازگار، ویستا، امرتات، مادیران و آواژنگ)
قیمت هم منطقی هست
دوستان اگه از قیمت صرف نظر بشه کدوم بهتره jr یا n550 ؟؟؟
یعنی گرافیک 4 گیگ n550 از گرافیک 2 گیگ n56 قوی تره ؟؟؟
از نظر کولینگ و سرو صدا کدوم بهتره ؟؟؟
از نظر طراحی ساخت یکی هستن؟؟
ssd میخوره n56jr؟؟؟
تو ایران اومده یا نه؟؟
لطفا به همه سوالا تم دونه دونه جواب بدین پیشا پیش ممنون
n56jr چون گرافیک قویتر GTX760 داره قویتره
اما ایران نیومده
اگه میشه به بقیه سوالاتم پاسخ دهید
خبری خوش برای دوست داران n550jv این لپتاپ با گارانتی 2 ساله یکپارچه ایسوس با قیمت 3899 موجود شده است:n16:
بلهنقل قول:
قیمت هم هنوز بالاست!
IPS هست ?! و لمسی؟
اقا یکی درباره این گارانتی بکپارچه توضیح بده.چه جوریه سه چهار تا شرکت واسه یه لپ تاپ گارانتی زده سازگار ویستا مادیران اوژنگ .موفعی که مشکل پیش بیاد به کدوم شرکت میفرستیم
منظورت از دقیقا تازه وارد شده بازار چیه ؟ کانفیگش یا یه چیز دیگش ؟نقل قول:
آقا یه نفر محض رضای خدا مدل کانفیگ کامل اینی که دیجی کالا گذاشته رو بده ! ( تاچ و گرافیک 4 ) !!!! :n28:
دوستانی که اینو تازه خریدن میشه شماره مدل لپتاپ روی کارتن رو بگن.مثلا asus n550jv-db71. خواهشا زود بگید.ما هم خواستیم بخرین مثل مال شما باشه
:n01:
ویندوز ارجینالم داره؟از کجا گرفتی؟نقل قول:
دیجی کالا تموم کرد :n27:
lمن ندارم ولی یه نگاه به عکسایی که اینجا گذاشتن بندازید فکر کنم کانفیگش همونی که شما می خواید :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کانفیگش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی گرافیک 4 گیگ n550 از گرافیک 2 گیگ n56 ضعیفتره؟؟؟
از نظر کولینگ و سرو صدا کدوم بهتره ؟؟؟
از نظر طراحی ساخت یکی هستن؟؟
ssd میخوره n56jr؟؟؟
لطفا به همه سوالا تم دونه دونه جواب بدین پیشا پیش ممنون
1. موقع مقایسه ی کارتهای گرافیک، همیشه باید قدرت پردازشگر گرافیک (GPU) رو مد نظر بگیرید نه حجم رم گرافیکی رو . در GPU های برابر، برتری با اونی هست که رم اختصاصی بیشتری داره ...نقل قول:
2. با کانفیگ یکسان فرق خاصی با هم ندارند اما طبیعیه در صورت تفاوت GPU و CPU اونی که db صدای بیشتری هم تولید میکنه که در این مورد n56 با کانفیگ موجود در دیجیکالا باید فن گرافیک اون در لود قدری پرصداتر کار کنه.
3. طراحی یک بحث سلیقه ای هست. ولی n550 طراحی آوانتگارد و پیشرفته تری داره و n56 طراحی کلاسیک و قدیمی تر.
4.نخیر . شیار خالی mSATA SSD نداره . مثل n550 . و این جزو نقاط ضعیف ایندو در مقابل رقباشون هست.
سلام.یه سوال از آقای وکیلی دارم.آقا وقتی dvd driver رو داخل دستگاه میذارم همه ی درایور هارو میریزه جز گرافیک انویدیا.حتی برای اینتلم میریزه.من چیکار کنم.الان لپتاپم گرافیک نداره.
مگه N56jr تو بازار و سایتای ایرانی اومده ؟!
[QUOTE=chemist10;8036188]ویندوز ارجینالم داره؟از کجا گرفتی؟[/QU
از تبريز گرفتم 3950 و ويندوز اورجينال نداره
خيلي ممنون از تبريز خريدم مدلش هم n550j هست و3950 خريدمنقل قول:
دوستان این مدل دو تا رنگ داره ؟ کامل مشکی و نوک مدادی ؟ به نظرتون کامل مشکیش به جز کیبور و تاچ بدش که نقره ای هست نسبت به رنگ نوک مدادیدش خشگل نیس ؟ کامل مشکیش گیر میاد ؟ متاسفانه با اون یکی رنگش که شبیه نوک مدادیه حال نمیکنم.
دوستان من میخوام این لب تاپ رو همراه با یه گوشی apple 5s 64g بخرم به نظرتون از دیجیکالا بگیرم بهتره یا از تهران خودم برم بخرم ؟؟؟ اخه میگن نمی دونم اپل بلاک هست فقط دیجیکالا انبلاک داره نمیدونم اصلا چی هست ولی کلا از دیجیکالا بگیرم بهتره یا از بیرون ؟؟کدوم مورد اطمینان تره ؟؟ کدوم ارزونتره؟؟
از همون دیجیکالا بگیر و خودت رو بی جهت معطل نکننقل قول:
مخصوصا با بعضی فروشنده های کم انصاف و حرفه ای، ریسک خرید حضوری برای شما بیشتر از خرید آنلاین از دیجیکالاست.
ضمن اینکه اگر بازار تهیه کنید و در صورتیکه مشکلی با دستگاه داشتید لازمه بیایید دوباره تهران ولی با خرید از اون فروشگاه آنلاین بازم نیاز به حضور فیزیکی در تهران ندارید ...
دیجی کالا n550رو تموم کرد که
مجبوریم وایسیم تا بیاره دیگه چون اقای 3274 راست میگه هم چین می کنن تو پاچمون که نفمیدیم از کجا رفته:n19:
کسی اطلاعی نداره ؟!نقل قول:
دیجی کالا مشکیش رو داره.
دوستان دیجی کالا دوباره اورده تو مشخصات پاینش مشکی نوشته اما بالاش تصاویر نوک مدادیه حالا کدوم درسته ؟ اینم از وضعیت سایتای فروس..در ضمن چرا مدل بدون لمسی مات رو نمیاره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مشکیش دو رنگه
بعبارتی فریم و قاب پشتی نمایشگر برنگ سیاهه و قاب صفحه کلید نقره ای. ترکیب جالبیه
مشخصات و قیمتش هم بنظرم عالیه و همونه که خیلیها از قیمت بالاش می نالیدند : 3.899.000 (FHD IPS - Glossy - Tochscreen - 4GB Dedicated VRAM - 8GB Ram) ولذا فکر کنم زود تموم کنه
کاش پشتش کامل مشکی بود در ضمن این مدلش که دیجی کالا زده بدون ویندوز اورجینال و براق هست موقع کار کردن تو خونه نور لامپ یا نور خورشید از پنجره بهش میخوره انعکاس میده کلا رو اعصابه براقش. کار کردن تو بیرون هم باس بیخیالش شد.لمسیش هم با یه اشاره کوچولوی دست صفحه 20بار عقب جلو میره بازی میکنه اینم رو اعصابه میتونید کلیپ دومی که اقای جواد وکیلی موقع کار با لمسیش تو صفحه 6 گزاشته رو خودتون دانلود کنید ببینید ..کاش مدل 2 گیگ بدون لمسی مات ipsویندوز اورجینال و مشکی با گارانتی یکپارچه ایسوس داشت.من دنبال این کانفگیشم.
خب همون ویندوز اصلی که روی لپتاپها میریزند خودش حدود 80 تا 100 دلار میکشه روی قیمتش!
ضمن اینکه شما بعد از مدتی کار با ویندزو اصل بدلایل متعدد از جمله کند بودنش (چون برنامه های زاید زیادی از طرف کارخونه روی اون نصب شده) و همچنین چون نسخه ی
دلخواه و کاستومایز شده ی خودتون نیست و دلایل دیگه ... احتمالش زیاده پاکش کنید و خودتون یک ویندوز سرحال و بهتر نصب کنید. بهمین دلایل شخصا از قدیم تابحال هیچکدوم
از ویندوزهای اصلی روی لپتاپهایی که دستم بوده رو نگه نداشتم فقط به حفظ یک نسخه ی پشتیبان روی DVD اکتفا کردم. بابت اون ویندوز اصل ِ بیخود یک پول الکی فقط از جیبم رفته.
از این جهت فکر کنم خیلی بهتره که ویندوز نداشته باشه
البته کاربرهایی که نصب درست ویندوز و پیکربندی های نرم افزاریش رو بلد نیستند (95 درصد مردم جامعه!) بهتره سراغ ویندوز اصل برن
جالا اصلا ویندوز اورجینال به کنار براق و تکون خوردن صفحش موقع کار با لمسی رو کجای دلمون بزاریم
داداش اين همه تفسير نميخوادنقل قول:
وقتي من تو كشوري زندگي ميكنم كه كپي رايت جوكه مغز ... خوردم بابت ويندوز پول بدم؟
ويندوز نداشته باشه مزيته
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
شما با اين مدل كار كردين؟نقل قول:
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
درود:نقل قول:
دوست عزیز لطف میکنید آدرس دقیق را برام پ.خ کنید. متشکرم
نه دوست عزیز اما تو این کلوپ تو صفحه شش جناب چواد وکیلی دوتا ویدیو گذاشتن دومی رو دانلود کن ببین با لمسیش کار میکنه ..قشنگ بطور واضح موقع کار با لمسیش صفحه بازی میکنه مثل فنر میمونه عقب جلو میره در ضمن مال اقای وکیلی براق و لمسی هست به گفته خودشون قشنگ حودتو مثل آینه تو صفحه نمایش میبینی..حالا بماند کار کردن زیر نور لامپ و بیرون زیر نور افتاب چه دردسرهایی بوجود میارهنقل قول:
دوستان ایا این مدل کانفیگ لمسی با صفحه نمایش مات هم داره ؟