سلام
انیمه Garo ارزش دیدن داره؟
Printable View
سلام
انیمه Garo ارزش دیدن داره؟
One Piece خیلی باحال شده... الان اینجاشم :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک کنم یه ۲ - ۲ ماهی طول کشید تا 25 قسمت ببینم الان جذاب شد یه ده قسمتی پشت سر هم زدم به بدن :D
الان ابتدای قسمت 38 مترجمین دارن توضیح میدن که از این پس یه سری لغات رو به ژاپنی میارن تو ترجمه و براش توضیح ارائه میکنند، چون جهان وان پیس متفاوت هست و به نظرشون اینطوری بیننده بهتر میتونه ارتباط برقرار کنه و وارد داستان بشه.
حالا که درباره نارنجی و نامی و tangerines توضیح ارائه کرده به اینکه همه چیز چقدر حساب شده هست، از شخصیت ها و دیالوگها و همه و همه میشه پی برد.
متاسفانه من که ندیدم اینونقل قول:
به بهنقل قول:
بسیار عالی
پس حالا حالا ها باید ببینی
خدا قوت
++++++++++++
من هم فکر کنم طرفای قسمت 140 گین تاما هستم
قسمت چرت و پرت زیاد پیدا میشه توش ولی باز خوبه دمه دستی
قسمت 724 رد کردم منتظر هفته بعدم 725 بیاد :n20:نقل قول:
Gintama رو هم میخوام ببینم ولی چون انیمه کم دیدم فعلا فایده نداره. سرعتم تو One Piece رو هم باید بیارم پایین میخوام خاطره سازی کنم باهاش نه اینکه یهو بپکونم انیمه رو تموم شه بره.
از انیمه هایی که نصفه فعلا ول کردم ولی میخوام ببینم میتونم به Monster و Darker Than Black اشاره کنم. اگر جو بگیره شاید Bleech رو هم ببینم (بدون فیلر البته). Detective Conan رو هم خیلی وقته ۲۰ - ۳۰ قسمتی ازش گرفتم ولی نه وقت و نه حالش رو دارم که ببینم. از دیگر انیمه هایی که قصد دارم (یه روزی) ببینم: Shingeki no Kyojin - Elfan lied
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم چند تا فیلم مثل Jin Roh The Wolf Brigade پیشنهاد داد... هنوز وقت نشده ببینم :D
خلاصه لیست پر وقت هم پر :|
انیمه One Punch Man اگه ندیدی بشین ببین آخر انیمسنقل قول:
داستانش خیلی جذاب به نظر نمیاد ولی در عین حال جالبه! بیشتر تم دارک، رازآلود، ضدقهرمان :D اینا دوست دارم... وقت بشه یه نگاهی میدازم بهش شاید خوشم اومد. مرسی.نقل قول:
تیره و سنگین تا تا اونجا که یادمه berserk بهترین انیمه ای بود که تو این ژانر دیدم.نقل قول:
مانگاش رو هم که طرافای 20 گیگ میشه دانلود کردم فرصت نشده هنوز پیگیری کنمش
سری های جدید attack on titan و tokyo ghoul هم که جدیدن بد نیستن
منم همیشه همین مشکل رو داشتم وقتایی که چیزی برای دیدن نداشتم کسی هم معرفی نمیکرد وقتی که چند تا رو دارم میبینم 7-8 تا دیگه هم معرفی میشه:n02:
درود بر دوستان انیمه دوست ! :n01:
بنده فقط یه انیمه دیدم، اونم دث نوت هست که واقعا هیچجوره نمیتونم لذتش رو توصیف کنم . .
از 3 سال پیش که دیدمش تا الان پیگیر نسخه بلوری اش بودم ! امروز خوندم که گویا بالاخره قراره 1 مارس 2016 نسخه بلوری بیاد . .
میخواستم ببینم خبر موثقه؟ چون یادمه یه دوره ای میگفتند که اصلا نمیشه نسخه بلوری داد و نسخه مادر رزولوشنش در حد DVD بوده و ...
ممنون، شاد باشیدکد:http://www.capsulecomputers.com.au/2015/09/viz-media-delays-death-note-anime-blu-ray-releases-until-next-year/
دست گلت درد نکنه مرتصی جاننقل قول:
پاراسایت رو دو روزه شروع کردم به شدت اعتیاد آور و داستان جلبناک هست
از این ور شرکت صبحا دیرتر میام که شبا اونو ببینم تا 2 اینا:n02: اخراج شدم تخصیره خودته
داستانش هم خیلی سریع میره حلو تو هر قسمت و بین قسمت ها
ایشالله امشب بشه طی عملیات انتحاری تمومش کنم
با همین دث نوت خیلیها انیمهبین شدن و البته خیلی هم هستن که فقط همین انیمه رو دیدن، یعنی از ساحل جلوتر نرفتن :دینقل قول:
منم جای دیگه این خبر رو دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون صحبت که کیفیت نسخه مادر در حد DVD بوده هم از جانب Rip کنندهها بوده، که با هر حجمی هم پیدا میشد باز در حد همون کیفیت سابق بود!
هیچ وقت هم کیفیت BR نیومد، که حالا با این خبر میشه امیدوار بود که کمی هم روی رندر دیجیتال کار کنند.
به عنوان مثال این دو پست رو مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینطور بشه.
خواهش... همچنین تشکر از @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابت مطرح کردنش. گفتم که برای اثرات جانبی احتمالی هم شریک باشیم :دینقل قول:
منم از هر جهت از Parasyte راضی بودم و از دیدنش لذت بردم. و با تشکر از استودیو مدهاوس (ع) که این مانگا رو به یک انیمهی عالی تبدیل کرد و از همه مهمتر اینکه داستان رو در یک کورس 24 قسمتی به بهترین شکل به پایان رسوند.
پینوشت:
یه دیالوگ جالب هم در زیرنویس فارسی در اون بخش سخنرانی حماسی شهردار بود:
"جنایت افزایش جمعیت، فراتر و سنگینتر از جنایت آدمکشیـه"
که خیلی خوب بود اما کمی در ساختار دیالوگها ناهمگن به نظر میرسید که آخرم معلوم شد حاصل اشتباه در ترجمه بوده:
با توجه به زیرنویس انگلیسی: "That the crime of pollution is far greater than the crime of manslaughter" آلودگی رو ازدحام جمعیت ترجمه کرده بود.
منظورش هم اینه که در بحران به وجود آمده، برای بشر جرم آلوده شدن به این جهش حتی از نسلکشی بخشی از حیات بالاتره... که فقط برای وجود خودش اهمیت قائله.
ممنون
البته وسط هاش ی مقدار جذابیتش کم شد برام نمیدونم چرا
ولی دیشب تا قسمت 19 رفتم جلو
البته نشد تموم کنم
این دو تا فیلمی که براش اومده را فکر کنم عطا هم دیده اون چه طوریه؟ شما دیدی خودتون؟
بازم اگه انیمه چیز ی هست تو این مایه و از این کمپانی mad house لطفا معرفی کنید تا داغیم بریم تو کارش
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++
هانتر اکس هانتر قسمت اول رو طی چند دقیقه دیدم ی نمه بچه بازی نیست زیاد؟ کاراکترهاش زیادی چشم گنده و قلمبه هستن:n02:
دقیقا منم با parasyte همین اتفاق برام افتاد: شروع هیجان انگیز و داستان خوب اما اواسط انیمه همه چیز از دست میره و اگرچه چند قسمت پایانی بهتر میشن ولی دیگه افت ایجاد شده در اواسط داستان رو نمیتونه جبران کنه. به هرحال روی هم رفته انیمه جالبی بود. من تو این سبک psycho pass رو پیشنهاد میکنم از نظر من عالی بود واقعا. با وجود یک داستان تقریبا تکراری و قابل پیش بینی، psycho pass یک انیمه خوش ساخت و هیجان انگیزه که جذابیت خودشو تا اخرین قسمتش حفظ میکنه.
اخیراً دو فیلم سینمایی Live-Action هم بر اساس این سری Attack on Titan ساخته شده. بر اساس تجربههای مشابه، بازسازیهای زنده هیچ وقت حتی به گرد پای انیمهها هم نمیرسند و خب این بار هم اتفاق جدیدی نیوفتاده. در این دو فیلم تغییراتی میبینیم که به هیچ وجه به اصل داستان وفادار نیستند. شخصیتپردازیها به بدترین شکل قلع و قمع شده، میکاسای انیمه کجا و این دختر وارفتهی فیلمها کجا! به همین ترتیب باقی شخصیتها هم به شکل بدی متفاوت از آب درآمدن. از همه بدتر روابط و اکت ضعیف بازیگرهاست که خواب رو به چشمای شما دعوت میکنن. دستکاری در فرم تجهیزات و بناها هم در نابود کردن کل عنوان کم نذاشته، ماشینهای زرهی جنگی که معلوم نیست سوختش از کجا تامین شده حس تعلیق تعقیب و گریز بیرون دیوار رو به غافلگیری شبانه ناشی از سر و صدا کاهش داده. باز خوبه که از هلیکوپتر یک جنازه بیشتر نمیبینیم تا تجهیزات مانور سهبعدی همچنان حضور موثر خودشون رو حفظ کنند! با این وضع عجیب نیست که بافت شهری و ساختمانها هم بیشتر سر و شکل امروزی دارند... غولهای اصلی طراحی خوبی دارند، اما از مسخره بودن باقی غولهای سیاهیلشکر که بگذریم وجودشون از هر سایز و سن و سال در فیلمه که معلوم نیست به چه حسابی کنار هم جمع شدن. با دیدن فیلم دوم افتضاح کامل میشه و فیلمنامهی ضعیف و پر از گاف و حفرهی اون به حد اعلا میرسه و از همه بدتر با وجود غلبه به غول راه برای ساخت فیلم بعدی باز میمونه. این فیلم به نوعی گودزیلای مدرن ژاپن و متاسفانه اقتباسی ضعیف از انیمه و مانگای حمله به غول به حساب میاد تا حرفی برای گفتن نداشته باشه.
سه سال از پخش انیمهی Attack on Titan گذشته، این برای کسانی که قصد دارن داستان رو از انیمه دنبال کنند فاصلهی زیادی به حساب میآد. البته چکیدهی فصل اول سریال در دو فیلم انیمهای منتشر شد که دیدنش به عنوان یادآوری خالی از لطف نبود. از پنج قسمت OVA ساخته شده هم فقط یکی (Ilse's Notebook) ارزش دیدن بالایی داشت. یک سری کمدی چیبی (Junior High) و دو تا فیلم زنده رو هم نبینید چیزی از دست ندادید.
هر دو تا فیلمش Live Action ساخته شده و با شرایطی که در بالا گفتم ترجیح اینه که طرفش نرفت!نقل قول:
با این حال میخوام سراغ سریال لایو اکشن دث نوت هم برم که اونم امیدوار نیستم به خیر بگذره:دی
Hunter × Hunter در نگاه اول اونطوری به نظر میرسه و شروعش هم کمی ساده است اما خیلی زود ذات خشن خودش رو نشون میده :دی بعداً سر حوصله ببینش.
(تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
همین هانتر هانتر رو اگه سری 2011 رو گرفته باشی Madhouse زحمتشو کشیده از آخرین انیمههایی که ازش دیدم و خوشم اومد !Btooom بوده حیف که 12 قسمت بیشتر نیست و هنوز ادامهاش ساخته نشده. از جدیداش چند تا توی لیست دارم هنوز ندیدم که بگم.
قبول دارم پاراسایت افت داشت ولی خب پایان قابل قبولی داشت و موضوعش ذهن رو خوب مشغول میکرد.نقل قول:
سایکوپس هم پیشنهاد خوبیه. به خصوص سری اولش که حرف نداشت و جزو بهتریناست.
ممنون از دوستان
سایکو پس رو ی سرچ زدم ظاهرا فیلمش جدید اومده:
انیمیشن کارتونی PsychoPass The Movie 2015 مشخصات دیگر :
– ژانر : انیمیشن – ماجراجویی – اکشن
– کارگردان : Katsuyuki Motohiro
– شرکت سازنده : Toho
– محصول کشور : ژاپن
– تاریخ انتشار : 2015
– مدت زمان : 113 دقیقه
– زبان پخش : ژاپنی
– کیفیت نمایش : 1080Bluray
– فرمت فایل : MKV
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
دوستان لینک دانلودی از این سایکو پس میتونید بهم معرفی کنید؟
انیم ورلد ظاهرا نداره ازش چیزی
من این فیلم رو ندیدم ولی با توجه به توضیحاتش داستان این فیلم بعد از اتفاقات سری اول این انیمه است بهتره قبل از تماشای این فیلم سری اول رو تماشا کرده باشیننقل قول:
توی همین سایت download.ir لینکش هست سرچ بکنیننقل قول:
مرسی
انیم ورلد هم داشت تو p پیداش کردم
2-3 قسمت دیدمش بد نیست ظاهرا دو تا سیزن هم هست سایکو پس
قراره برای 2016 یه انیمهی جدید بر اساس مانگای Berserk ساخته بشه و داستانش حول کتاب اول مانگا (Black Swordsman) باشه. در سری 1997 داستان انیمه در قسمت اول و تا حدودی قسمت 25 از این کتاب گرفته شده بود (باقی هم از کتاب 4 تا 10 و بعد کتاب 12 و 13 بوده با تغییرات زیاد و حذف بسیاری از صحنههای خشن و چند شخصیت). اطلاعات بیشتری در مورد این اقتباس جدید پیدا نکردم ولی امیدوارم سریال باشه چیزی کم نذاره و حتی ادامه پیدا کنه.
اين رو من چند وقت پيش ديدم 11 قسمت ( لايو اكشن 2015 منظورمه ) .نقل قول:
از خيلي از جهات به داستان انيمه اش نزديك بود. اما تغييرات جزئي ولي خوبي داشت. و بعضي از موقعيت ها بهتر و باور پذير تر شده بود به نظر من.
اما اصلا به پايه انيمه اش نمي رسه. موزيك متن هاي فوق العاده انيمه به مراتب روي هيجان داستان اثر گذار بود. همينطور نبرد هاي هوشي تو انيمه بيشتر به چشم مياد.
كاراكتر ها هم به نظر من خوب انتخاب شده بودند و مناسب نقش هاشون بودند.
به طور خلاصه مي تونم بگم كه ديدنش خالي از لطف نيست و به مراتب بهتر از لايو اكشن حمله به غول هاست. :n01:
ممنون، بیاد و ادامه پیدا کنه خیلی خوبهنقل قول:
مانگای قوی ای داره واقعا
--------------------------------
برای دانلود این لایو اکشن ها با حجم مناسب و کم شده جایی رو سراغ دارن دوستان؟
من خودم تا به حال لایو اکشن چیزی رو ندیدم
سلام دوستان
کسی از ادامه انیمه Attack on Titan خبری نداره؟بالاخره ادامش ساخته میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
فصل دوم تایید شده و برای 2016 ساخته میشه اما چه فصلی پخش بشه دقیقاً معلوم نیست شاید تابستان...
ممنون دادانقل قول:
واقعا بهترین انیمه ای که تا حالا دیدم.انشالله هر چه زودتر ادامش بیاد.
درود :n18:
بزرگان، چندي پيش، بعد از ايام متمادي و گذشت چند ماه و اندي بالاخره انيمه Monster را پيدا نموده و شروع به ديدن نمودم.هم اكنون چند اپيزود ابتدايي را نظاره نموده ام و در پي اپيزودهاي بعدي هستم. و بسي انيمه جالب ناكي است، تا به انتهايش كه ببينيم چه مي شود. و در پي اين موضوع اينجا آمدندي تا پيشنهاد تماشاي اين انيمه را به شما بدهم. باشد كه شادي و خرسندي دوستان را فراهم آورد. :n26:
سپاسگذارم و تا درودي ديگر بدرود :n16:
یه 17 - 18 قسمت ازش دیدم یهو متوجه شدم دیگه نمیبینمش :Dنقل قول:
سلام دوستان
کسی انیمه ی Cowboy Bebop رو دیده؟
داستانش چیه؟
ارزش دانلود و نگاه کردن داره آیا؟
ممنون از اساتید
نقل قول:سلام مجدد !نقل قول:
امیدوارم تعطیلات به همه خوش گذشته باشه و سیزده به در خاطره انگیزی داشته باشید ! :n16:
پیرو پست قبلیم خواستم اطلاع رسانی کنم که نسخه بلوری منتشر شد و کیفیتش به نظرم واقعا عالی شده !
فقط یه سوال زیرنویس رنگی برای این انیمه کسی کار کرده؟ آخه نسخه ای که من گرفته بودم اگه اشتباه نکنم برای فروم انیمه پارادایس بود با زیرنویس هارد ساب رو فایل MP4 . . و رنگ زیرنویس برای L و Light با بقیه کارکتر ها فرق میکرد . . ایده جالب و به جایی بود !
ممنون، شاد باشید:40:
سلام. کابوی بیباپ جزو انیمههای محبوب خیلیهاست و ارزش دیدن داره...نقل قول:
محتوای مخفی: معرفی انیمه
سلام ایام به کامنقل قول:
ممنون بابت اطلاعرسانی. خیلی وقته منتظرم به این بهانه بازم انیمه Death Note رو بینم
تا جایی که من دیدم اون زیرنویس فقط در همون هاردساب قرار گرفت و جداگانه منتشر نشد!
نقل قول:
پس حتما باید ببینمش
ممنون و متشکر
سلام دوستان
چند تا انیمه میخواستم بهم معرفی کنید که تلخیش در حد berserk باشه
ممنون
سلام. برسرک که خیلی عالیه...نقل قول:
اما در سبک نزدیک اینا هست:
Claymore
Shigurui
Basilisk
Ninja scroll (نسخه سینمایی)
ممنون عزیزنقل قول:
فقط منظورم تلخ بودنش نبود کلا یه انیمه سطح بالا باشه و تم بچگونه نداشته باشه
راستی چند وقت پیش یه خبر خوندم که قرار berserk تو 2016 بیرون بدن درسته؟؟
+ اينا رو ببين:نقل قول:
Psycho Pass
Hellsing Ultimate
Ergo Proxy
Attack on Titan
Tokyo ghol
بله، اتفاقا خبر ساخت برسرک 2016 همین صفحه قبل هست.
از دوستان کسی لینک زیرنویس فارسی فصل اول Attack on titan داره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تمام زيرنويسها رو داره شامل ova ها و دو نسخه زيرنويس از فصل اول سريال؛ هر دو رو بگير چند دقيقهشون رو مقايسه كني دستت مياد كدوم بهتره.
سلام دوستان
من تقریبا تمامی کارای هالیوودی و فرانسوی رو دیدم و زیاد دوروبر انیمه نمیرم.
یه انیمه سینمایی (به جز کارای جیبلی) در حدی که حداقل پوشش درست حسابی مثه کارای جیبلی داشته باشن و زیادی رمانتیک و حال بهم زن نباشن معرفی میکنید؟
من سریال دفترچه مرگ خیلی حال کردم چون زیادی صحنه نداشت (البته یه جاهاییش داشت ولی زیاد نبود)٬ البته مشکلی که با صحنه ها دارم مربوط به دین و اعتقادام نمیشه و فقط مربوط به مشکل روانی خودمه که دوست ندارم این جور فیلمارو ببین به خاطر اینکه زیاد عادت ندارم به صحنه های لختی انیمیشنی و اعصابم بهم میریزه و انیمیشن زهر مارم میشه
بیشتر انیمه هایی معرفی کنید که در سطح نت خیلی کم به معرفیشون پرداختن
یه سری استودیو انیمه سازی مثه جیبلی معرفی کنید که بیشتر از اینکه به گرافیک و موضوعات عاشقانه و حاشیه ای بپردازن٬ به محتوا و داستان بپردازن
بیشتر کارایی رو دوست دارم که در سطح "گورستان کرمهای شبتاب" یا "سرهنگ پا برهنه" که بیشتر به حوادثی که تحت تاثیر جنگ جهانی روی این کشور بوده پرداخته میشه
اصلا با موضعات عاشقانه ارتباط خوبی برقرار نمیکنم و دوست ندارم.
سریال زیاد دوست ندارم٬ بیشتر دوست دارم سینمایی ببینم و چون سریال ها رو معمولا وقت نمیکنم چندین قسمت رو پشت سر هم ببینم و دنبالشون کنم .
ممنون.
قبل از هر چيز توصیه میکنم ذهنیت قبلیت رو پاک کنی بعد با انتخابهای درست که به دیدن انیمهها بشینی میبینی سهم شما هم وجود داشتهنقل قول:
انیمه سریالی مثل Attack on titan (25 قسمت) که کارگردانش با دث نوت یکی هست و اینم فضای دارک و داستان پرهیجان و ماورایی داره، یا همین The Town Where Only I am Missing که معرفیش کردم (12 قسمت) و... بازم سریال زیاد هست اما فعلاً بریم سراغ انیمههای سینمایی که بیشتر مدنظرت هست.
جیبلی که برای خودش یک کلاس جدایی حساب میشه اما شاید بهتر باشه روی کارگردان تمرکز کنی،
دو نفر با شرایط شما میتونم پیشنهاد بدم:
Mamoru Hosoda که تقریباً هر سالی که اثری از جیبلی در بخش بهترین انیمهی سینمایی سال ژاپن نبوده با یک اثر درخور این جایزه رو برده با این انیمهها؛
The Girl Who Leapt Through Time
Summer Wars
Wolf Children Ame and Yuki /ویرایش: این مورد در 20 دقیقهی ابتدایی عاشقانه و تا حدودی خلاف معیار شماست هرچند فاقد زواید، اما در ادامه حس مادر مبارز و عاطفی داره!
The Boy and the Beast
...
کارگردان بعدی هم Makoto Shinkai هست که فضای کارهاش بیشتر عاشقانه و دراماتیک هست اما بسیار هنری و متفاوت؛
Voices of a Distant Star
The Place Promised in Our Early Days
5Centimeters Per Second
Children Who Chase Lost Voices
The Garden of Words
...
انیمههای سینمایی دیگهای که به نظرم میرسه ایناست:
Patema Inverted
Sword of the Stranger
Metropolis (2001)
Steamboy
Piano No Mori
Tekkon Kinkreet
Jin Roh - The Wolf Brigade
...
البته وولف چیلدرن به نظرم با معیارهای ایشون سازگار نباشه ها!
بنده هم ضمن تایید فرمایشات برادر مرتضی
Miss Hokusai
memories -1995
princess and the pilot (کاملا عاشقانه ولی با تم جنگ)
Akira ( یه لختی خیلی گذرا و بی اهمیت داره)
A Letter to Momo
و millennium actress
رو معرفی میکنم.
اگه اصراری به ژاپنی بودن ندارید ، دو تا کار اروپایی از تام مور هست به اسمهای
Secret of Kells
Song of The sea
که فکر کنم خوشتون بیاد.
این انیمه ها هم بسیار خوب هستن که من دیدم که چنتاشو دوستان هم معرفی کردن سعی میکنم بقیه انیمه های معرفی شده دوستان روهم بگیرم و ببینم
princess kaguya
و Song of The sea
Patema Inverted
The Garden of Words
Wolf Children Ame and Yuki