آرش بازیکن با تجربه ای هست ولی اصلا رو فرم نیست.....نظری با دوندگی و تکنیکش بیشتر میتونه دفاع رو خسته کنه برای نیمه دوم و 7 مقدس.نقل قول:
Printable View
آرش بازیکن با تجربه ای هست ولی اصلا رو فرم نیست.....نظری با دوندگی و تکنیکش بیشتر میتونه دفاع رو خسته کنه برای نیمه دوم و 7 مقدس.نقل قول:
خب بازی مساوی شد
واقعا فرق بین فوتبال ایران و اروپا رو میشه تو همین بازی دید!
استقلال حقش باخت بود
ارش توپ که دستش رسید یا خطا کرد یا هند کرد.
دلم برای کسایی میسوزه که اخر هفته از راههای دور به عشق دیدن گل می یان
حتی اگه گل به تیم خودشون باشه.
من فقط دربی فصل قبل رو رفتم که مساوی شد
اصلا دربی ارزش دیدن تو استادیوم رو نداره!
واقعا آدم دلش واسه این تماشاگر ها میسوزه
یه نفر از مشهد اومده بود دربی رو ببینه!
دلم برا اونایی میسوزه که رفتن استادیوم
بازیکن خوب ما فقط نظری بود که دوندگی داشت بقیه به قدری استرس داشتن که نیازی به گفتنش نیست
سامول موقعیت گل حتمی رو چجوری خراب کرد
اونم از فرهاد که انگار دو روزه اومده استقلال
حیف حیف
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
به نظر من دربی اصلا برگزار نشه بهتره اینهمه هزینه و وقت و اعصاب تلف میشه برای چی
برای 22 بازیکن پولدار بی غم که به فکر نیستن
حالا فوتبال زیبا هم بازی کنن حرفی نیست فوتبال بزن زیرش که نشد فوتبال تا فوتبال ما بر این تفکره همینجور میمونه واقعا کی روش حق داره بخوابه من سرمربی تیم ملی میبودم ول میکردم میرفتم
بازم ی صفر صفر چندش آور,بازم مساوی,بازم حسرت واسه وقتی که گذاشتیم واسه تمشای بازی.
آخه تا کی بازی محتاطانه آقای دربی نباز!
منی که تا حالا دربی هارو همرو از خونه دیدم اعصابم داغونه ,بیچاره اونایی که رفتن و میرن ورزشگاه,خصوصا از راه دور.
آخه فرهاد,تو که این توپا رو, رو هوا گل میکردی,آخه ساموئل چرا با پای مخالفت ی بغل پا نزدی...
:(:(:(
ťàpàţãłķ
بدون شک یکی از بدترین دربی ها و بدترین بازی های این فصل لیگ بودش!
دو تیم فقط می خواستن نبازن و دیگه هیچی مهم نبود
کلا توی دنیا دربی دیگه ای هم هست که مساوی های متوالی یه چیز عادی شده باش؟!
جالبه اون ضعفی که گفتم استقلال توی گوشه ها داره رو امروز نداشت و اتفاقا نوری هم خیلی خوب بود
ولی توی فاز هجومی اصلا خوب نبودیم و به خصوص نبود یه بازیساز مثل حیدری به چشم میومد که در ادامه حتما باید برای این استقلال فکری کنه
به نظر می رسید قاضی هم چون بیشتر مایل به گوشه بود نتونست کاری کنه
بهترین بازیکن هم نمیشه کسی خاصی رو گفت چون بازی کلا بد بود
فقط توی پرسپولیس صادقیان خیلی خوب بود...
3تا موقعیت گل 100% داشتیم از اون ور تیم حریف فقط 1 موقعت نصفه و نیمه با یه شوت اروم داشت
باید بازی رو میبردیم چون حقمون برد بود.
در مورد داوری هم میتونست به پیام صادقیان کارت قرمز نشون بده و حتی اون بازیکنشون حقی بود اگه اشتباه نکنم حقشون واقعاا اخراج بود.
دقیقا سه موقعیت 100 درصد رو نزدیم . یکی فرهاد که واقعآ عجیب بود و خیلی راحت میتونست گلش کنه و یکی هم ساموئل که اونم عجیب بود و یکی هم نکونام که با سر زد . البته این آخری زیاد خطرناک نبود .
اون طرف هم پرسپولیس فقط یک شوت صادقیان خطر ناک بود .
حقمون مساوی نبود و قطعآ باید حداقل با یک اختلاف می بردیم . حیف اگر موقعیت نداشتیم دلم نمی سوخت
به هر حال فرهاد یه اشتباه کرد و چند دقیقه بعدش اومد اشتباهشو جبران کنه که ساموئل نزد .
من موندم چجوری نظری رو زدن که سرش شکافت ور داشت !
سرمربی استقلال: به دنبال حفظ رکوردم نبودم/ کمکارترین بازیکن زمین رحمتی بود
سرمربی تیم استقلال میگوید در داربی به دنبال حفظ رکورد شکستناپذیریاش برابر پرسپولیس نبوده است.
به گزارش آبیته و به نقل از ایسنا،امیر قلعهنویی در نشست خبری پس از تساوی تیمش برابر پرسپولیس درباره این دیدار گفت: ابتدا از همه کسانی که زحمت کشیدند و در برگزاری بازی موثر بودند تشکر میکنم. خیلی از نیروها هستند که ارزش کارشان نشان داده نمیشود. همچنین یک تبریک به هواداران خودمان و حریف میگویم. فغانی هم قضاوت خوبی داشت، هرچند میشد یکی از بازیکنان پرسپولیس را اخراج کند.
وی درباره جریان بازی هم گفت: هر دو تیم میخواستند ارتباط خط دفاع و هافبک حریف را از بین ببرند. در نیمه اول جواد یک موقعیت خوب داشت اما در نیمه دوم دو، سه فرصت مناسب مثل توپ مجیدی و ساموئل داشتیم. به هر حال از بازی انتظار بیشتری میرفت و من این را قبول دارم. دو نفر از بهترین بازیکنان ما یعنی حیدری و بیکزاده در میدان حاضر نبودند. با باختی که در هفته قبل داشتیم سعی کردیم در نظم دفاع و ساختار آن موفق باشیم.
قلعهنویی ادامه داد: کم کارترین بازیکن ما سید مهدی رحمتی بود. دو، سه توپ آمد که آن هم از کاشتههای وسط زمین آمد که آن هم به صورت ارسالی روی دروازه آمد. در مجموع از اینکه گل نخوردیم خوشحالم. ما ۵ کرنر داشتیم ولی آنها سه کرنر داشتند. به نظرم بازی خوبی ارائه دادیم. ای کاش این دیدار برد و باخت یا گل داشت تا مردم راضیتر باشند. بازی در مجموع فیزیکی بود و کمتر تاکتیکی بود.
او در پاسخ به این سوال که دایی گفته داور این بازی را درآورده اظهار کرد: امسال خداوکیلی داوری به ضرر ما بود. در بازیهای قبلی مقابل استقلال خوزستان دیدید که چه اتفاقاتی افتاد. فغانی امروز مدیریت کرد و در تمام صحنهها نزدیک بود. جز یک صحنه مشکل خاصی وجود نداشت. در آن صحنه هم باید بازیکن پرسپولیس اخراج میشد. داور وقتی نزدیک به صحنه باشد عملکردش خوب است.
سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره حفظ رکوردش گفت: به دنبال چنین چیزهایی نبودم و دو تعویض رو به جلو انجام دادم.
منبع : آبیته
خوب شد همون اولش خوابیدم چقدم چسبید! :n02::n09:
خوب طبق پیش بینی قبلی این دربی هم مساوی شد و اصلا بازی خوبی را ندیدیم
از نظر تیم بودن و کار تیمی و موقعیت ، استقلال نسبت به حریف برتر بود و 2 - 3 موقعیت خوب را به راحتی از دست داد
تو فاز دفاعی امروز نسبت به بازی های قبل خیلی بهتر بودیم حنیف و صادقی تقریبا بدون اشتباه بازی کردند و نوری هم خیلی خوب جای هاشم بازی کرد
تو فاز حمله و بازیسازی مثل بازی های قبل مشکل داشتیم و نبود خسرو و نا آماده بودن آندو از دلایل ضعف بود
تو اینجور بازی ها بدست آوردن 2 3 تا موقعیت گل میتونه کار را تموم کنه که متاسفانه 2 موقعیت عالی را فرهاد و ساموئل از دست دادند که جای تعجب داشت
تیم حریف بیشتر دنبال تساوی بود و سعی داشت با خطاهای زیاد و تخریب بازی به هدفش برسه که رسید یکی دو بازیکن اونها هم میتونستند اخراج بشن که نمیدونم چطور فغانی اخراجشون نکرد!!
دیر جمع شدن و بدنسازی ناقص تیم هم داره بدجور اذیتمون میکنه و تک تک بازیکنان در حال مصدومیت هستند جالب اینه که دوباره ما باید 5شنبه بریم اصفهان بازی کنیم و حریفان جمعه با خیال راحت بازی خودشونو برگزار کنند!!
الان هرچی فکر میکنم نمیفهمم فرهاد چی شد اون توپو نزد ... واقعا چی شد؟
در کل یه پیشنهاد واسه دو تیم دارم اصن دربی رو برگزار میکنید که چی بشه بیاد قرعه کشی کنید هر نتیجه ای اومد همون لحاظ کنید هیجانشم از بازی کردنشون بیشتره والاااااااااااا:n02:
کمی بهتر بودیم و به نظرم بهترین بازیکنمون هم پژمان نوری بود !
این عکس خیلی حرفا داره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرهاد مجیدی قبول نکرد که بازیکن اخلاق شود
به گزارش آبیته و به نقل از خبرآنلاین،مسئولان برگزاری دربی ابتدا فرهاد مجیدی را به عنوان بازیکن اخلاق این مسابقه انتخاب کردند اما مجیدی که عصبانی بود، حاضر نشد تا این عنوان را قبول کند. او پس از پایان دربی توسط مسئولان کمیته مبارزه با دوپینگ به اتاق نمونه گیری دعوت شد تا تست بدهد. مجیدی وقتی فهمید باید تست دوپینگ بدهد عصبانی شد و گفت: «چرا همیشه من باید تست دوپینگ بدهم؟» همین باعث شد او عنوان بازیکن اخلاق را قبول نکند و مسئولان برگزاری مسابقه هم مجبور شوند این عنوان را به جواد نکونام بدهند.
پ ن : حقشم بود بازیکن اخلاق بشه . ولی من نمی دونم چرا اینقدر از مجیدی تست دوپینگ می گیرن ! یادش بخیر بازی استقلال و راه آهن پارسال به دایی قبل ورود خوش و بش کرد و 7 ثانیه بعدش گل زد . این بازی هم اگر یکم دقت می کرد دوباره کارشو تکرار می کرد .
اون توپ اصلا به مجیدی نرسید که بخوایم بگیم مجیدی خوب زد یا بد زدنقل قول:
پاشو کشید ولی به توپ نرسید اگر میتونست استپ کنه قطعا گلش میکرد اما توپ ازش دور بود
این جور صحنه ها موقعیت گل حساب نمیشه چون اگر قرار باشه به اما و اگر برسیم
باید بگیم اگر پاس عمقی صادقیان کمی اینور تر بود الان سید صالحی هم گل میزد
استقلال نیمه دوم یه موقعیت گل خوب روی حرکت خوب مجیدی داشت که ساموئل خرابش کرد
بچه ها قضیه ی این امید با صفا چیه چه بی سرو صدا ...کسی ازش اشنایی داره ؟
این یه تیکه از مصاحبه امیرخان در مورد این بازیکنه
من یک بازیکن به نام ایمان با صفا را آوردم که از امیدهای فوتبال ماست. اگر 3 روز زودتر رضایتنامه اش را به ما داده بودند میتوانست در دربی بازی کند. احتمالا او در سفر آسیایی با ما باشد. او یک امید ابراهیمی دیگر می شود.»
--------------------------------------------------
ماجدي: 2موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: در نيمه دوم دو موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميرشاد ماجدي پس از تساوي در دربي 77 عنوان کرد: بازي خوبي بود. نيمه دوم دو تا موقعيت بالاي 80 درصد داشتيم که نتوانستيم استفاده کنيم. با بضاعت و مصدوماني که داشتيم خوب بوديم.
به گزارش فارس، وي در مورد اينکه آيا به بازيکنان استقلال گفته بودند مصاحبه نکنند، خاطرنشان کرد: خود بازيکنان اگر بخواهند مصاحبه ميکنند و اگر هم نخواهند صحبتي را انجام نميدهند.
منبع ورزش 3
من دوباره فیلم بازی رو دیدم و داور باید دو تا بازیکن از پرسپولیس رو اخراج می کرد . سید صالحی همون دقیقه اول بازی با پا زد تو صورت تیموریان و حداقل کارتش باید زرد بود .
صادقیان هم با تکل دوپاش به نکونام باید اخراج میشد .
چند جا هم باید کارت زرد میداد . یکی اونجا که خانزاده عمدی با دست توپ آرش برهانی رو گرفت . در حالی که به منتظری کارت زرد داد ولی با خانزاده نداد . دهنوی هم اوایل بازی باید کارت می گرفت به علت خطا های پشت سر هم . اونجا هم نظری سرش شکافت بر داشت رو باید برم دوباره ببینم چی شد که اینجوری شد . اگر یه ذره بازی بیشتر ادامه پیدا می کرد یه کشته می دادیم !
یه صحنه هم نکونام بصورت کاملآ غیر عمد در حالی که خلعتبری داشت غلط می خورد پاش رفت رو صورت خلعتبری . دیگه همه ما با خلعتبری و جو گیری هاش و دعوا هاش تو بازی با استقلال آشنا هستیم ...
در کل عملکرد فغانی نسبت به بازی سپاهان بهتر شده بود ولی بازم اشتباه تآثیر گذار داشت . جالبه به جای اینکه سرمربی ما به داوری اعتراض کنه , سرمربی تیم حریف اعتراض می کنه . حالا به چی اعتراض می کنه خدا می دونه ! کلآ عملکرد ضعیف تیمشون رو می ذارن پای داوری
ایشالا بازی برگشت خسرو , بیک زاده , جمشیدیان , جباری رو داشته باشیم با تمام قوا بریم برای برد :n12:
مساوی شد بازم . مساوی شد مثل آب خوردن ! آخر این پست از وضعیت استادیوم و مکافاتاش میگم تا بعضیا الکی شعار ندن !
همش داور داور ... بسه دیگه یه حرفو که زیاد بزنید خیلی لوث میشه ! ما که استادیوم بودیم زیاد نمیتونم راجع به داوری نظر بدم اما خدااااا رو شکررررررر خدا رو صدددددددد هزار مرتبه شکر که توی محوطه جریمه هیچ موقعیتی پیش نیومد !! یعنی باید نظر امام رضا کنیم که توی بازیهای دربی توی موحطه جریمه صحنه ی مشکوکی پیش نیاد و الا واویلاس ! یعنی الان بچه های تیم رقیب فکر میکنن اگه 2 3 تا کارت زرد اینور اونور میشد بازی رو میبردن با 10 تا گل ؟ بسه آقا بسه ... جفت تیما افتضاح بازی کردن تمومش کنید بره دیگه تا کی میخوایم تو دربی افتضاح بازی کنید و کنیم و بگیم حقمون برد بود ؟!! جفت تیما توی این 3 تا دربی 0 0 اخیر افتضاح به تمام معنا بودن حالا شماها برید دنبال مساوی بودن کارت زردای تیم بگردید شاید فوتبالمون پیشرفت کرد ! اه !
راجع به بازی نظر فنی نمیدم اصلا نمیدم . این چه بازیی بود ؟ نه این چی بود آخه ؟ عمران زاده و صادقی از اینور بکش زیرش . سید جلال و بنگر از اونور بکش زیرش ! باز پرسپولیسیا بعضی وقتا روی وسطشون کار میکردن توپ به پیام میرسید قشنگ کار میکرد خدایی یا خلعتبری اومد تو دفاع مارو یکم آزار داد اما تیم استقلال اصلا چیزی به اسم هافبک نداشت !
درصد مالیکت توپ رو نمیدونم فکر کنم پرسپولیسیا بیشتر توپ رو اینور اونور میکردن اما چیزی که مسلمه و همه دیدن اینه که موقعیت خطرناک ما بیشتر بود ! یکی ضربه سر نکونام که میلیمتری رد شد . یکی تک به تک فرهاد که پاش به توپ نرسید . یکیم تک به تک ساموئل که زد نقطه کرنر . اما خوب هیچ کدومش گل نشد . جفت تیما برای مساوی اومده بودن . خود پرسپولیسیا هم اصلا به مساوی راضی بودن آخرای بازی ...
رحمتی هم که اصلا من نمیدونم این بشر چرا اینجوریه رحمتی کلا توی این 3 ساله که ما دیدیم تمامممم ضربه هاشو دیر شروع میکنه و همیشه اعصاب منو این حرکت خورد کرده . ربطی به این نداره که دربی بود !! کلا استقلال 2 تا گل هم عقبه من نمیدونم این چرا اینقدر با توپ لاو میترکونه خوب بزن بره دیگه بابا !! دقیقا قبل دربی هم گفتم یکی از ایرادای رحمتی دیر شروع کردنشه که هیچ ربطی به عقب جلو بودن تیم و دربی و غیر دربی نداره کلا دیر شروع میکنه و همه هوادارا از این مسئله شاکین !
جفت تیما برای مساوی اومده بودن و جفت تیما به مساوی راضی بودن و در آخر بازی جفت تیمها مساوی شد . تازه ما داشتیم با 3 تا مهاجم بازی میکردیم و از ترکیب تیم ها مشخص بود که ما میخواستیم هجومی تر بازی کنیم .
درسته خسرو نبود و خیلی مصدوم دیگه داریم اما کلا این سبک بازی درست نیست !!
استادیوم
همش فرهاد فرهاد فرهاد . تشویق کردنشو نمیگما اون که حقشه نوش جونش خودمم همیشه فقط فرهادو بیشتر تشویق میکنم ... توی دل خوش کردن به یه بازیکنو میگم . تماشاگر دلشو خوش کرده بود به فرهاد فقط ! آقا سوپر ستارس دیگه سوپرمن که نیست . تک به تکی باشه زاویه بسته ای باشه کورسی باشه حداقل 3 تا دفاع باشن فرهاد میتونه یه کاری کنه مثل بقیه بازیها که رو دوش فرهاد بود اما دیگه دقیقه 70 اینطورا بود توپو از دفاع انداختن برای فرهاد دقیقا 4 تا مدافع جلوش بود !!! یهو کل جایگاه بلند شدن فرهاد برو فرهاد برو ... کجا بره مرد حسابی ؟ مگه کشکه آخه ؟ نظری تا محوطه جریمه میره جلو سکوها بلند نمیشن فرهاد توپ وسط زمین تک و تنها بین 10 تا دفاع حریف گیرش میاد کل جایگاه ها بلند میشن میگن فرهاد بروووووووو !!! یعنی اینقدر افتضاح تیما بازی کردن هوادار اصلا امیدی به کسی نداره توپ فقط میفته زیر پای فرهاد یه نقطه امیدی داره میگه فرهاد برو و اینجاس که باید باید برای این دربیها تاسف خورد !
شب قبل دربی ساعت 2:45 من خوابیدم ساعت 3:15 بیدار شدیم 3:30 آژانس اومد و 4 صبح آزادی بودیم . در که بسته بود تا ساعت 5:50 دقیقه در رو باز کردن له شدیم زیر جمعیت تا بدو بدو بریم جایگاه 21 رو بگیریم . از ساعت 7:10 زیر آفتاببببببببببب بودیم تا 7 شب !! یعنی من الان دست میکشم روی پوست دستمو صورتم میسوزه !! شما حساب کن از ساعت 3:30 صبح تا 10:30 شب چند ساعت میشه ؟ پوست ما کنده شد 12 ساعت روی صندلی نشسته بودیم اینقدر شعار دادیم و داد زدیم هنجرمون الان پاره شده نمیتونم حرف بزنم اصلا ...
آخرش چی شد ؟ نه آخرش چی شد الان ؟ هیچی ساعت 10:30 رسیدیم خونه ولو شدیم . یعنی با خودم عهد بستم تا عمر دارم دربی رو نرم استادیوم . 3 بازیه همین آش و همین کاسس 4 صبح اونجاییم تا شب و دریغ از یه بازیه خوب از جفت تیما ! جفت تیما گند زدن به هر چی دربیه . بابا من 2 سال پیش دربیها استادیوم بودم . اون زمان که 2- 0 بردیم که باید 7- 0 میبردیم . دربیی که 3-0 بردیم حتی اونی که 3 - 2 باختیم والا آخرش به خودم لعنت نفرستادم کلی هیجان داشت کلی به وجد میومدیم اما آخه این 1 سال و نیمه چی داشته این دربیها ؟
به خدا قبل از اینا تیم قد کوتاه های استقلال پرسپولیس بازی میکردن چه بازیی بود یعنی واقعا چه بازی بود . با اون معلولیت جسمی 10 دقیقه بازی کردن بازی 5 تا گل داشت !! اصلا همه وایساده بازی رو میدیدن وقتی گل میزدن چه شوری توی ورزشگاه بود از بس که عقده ای شدیم . یعنی یه 10 دقیقه بازیه اون بنده های خدا می ارزید به کل این 3 تا دربی اخیر .
چقدر آفتاب خوردیم چقدر بی آبی کشیدیم آبم که میدادن در آب جوش بود !!! چقدر بچه ها سنگ خوردن . این بازی بعد از 3 4 سال باز هم شاهد وحشی بازیه هوادارا بودیم ( از جمله خودم ) . ساعت 8 صبح یه احمقی یه سنگ انداخت جایگاه 22 اونا هم انداختن . بعد از اینور 3 تا انداختن از اونور 6 تا اومد ! از اینور 12 تا سنگ اومد از اونور 24 تا !! یهو دیدیم یا حضرت عباس آسمون مثل جنگ جهانی شده !! یعنی کله ی 30 40 نفر شکست . صورت 30 40 نفر جر خورد . اولش نمیخواستیم دور شیم چون از صبح با بدبختی اومده بودیم جایگاه 21 بشینیم اگه جامونو ول میکردیم دیگه گیر نمیومد . سر جام مونده بودم فقط هوا رو نگاه میکردم جا خالی میدادم نخوره تو سرم . یه جا خالی دادم سنگه خورد تو صورت بغل دستیم گوشت صروتش زد بیرون ! سنگ مینداختن اندازه کله خر ! تیر آهن های ریز ریزم مینداختن . بعد هی گفتم الان تموم میشه دیدم نه بابا آسمون مشکی شده !! یعنی یه لحظه همه مرگ خودشونو جلو چششون دیدن دیگه ... آسمون مشکی بود ! فکر کنم در یک ثانیه 100 تا سنگ از اینور میرفت اونور 100 تا از اونور میومد اینور . دیگه اینقدر زیاد بود نمیشد جا خالی داد یه دونه خورد تو کتفم فکر کنم 2 کیلویی بود سنگه !! کتفم داشت از جاش کنده میشد . دیگه یهو همه فرار کردن یعنی من که اصلا دیگه آسمونو ندیدم که اگه سنگ اومد جا خالی بدم چون آسمون مشکی بود ! سرمو انداختم پایین گفتم یا میخوره یا نمیخوره و فقط به عقب دوییدم !
بعد ساعت 12 اینطورا جایگاه بالا شروع کردن سنگ انداختن . بالا رو نگاه میکردیم و جا خالی میدادیم که اشتباهی نندازن پایین ! یعنی یه وضعی بود افتضاح ! کتفمون ترکید . پوست صورتمون سوخت . 12 ساعت روی یه صندلی نشستیم استخونام آخرش خشک شد پا درد کمر درد ... آخرم مساوی ! به همین سادگی ...
اون 2 نفری که میگفتن من چرا هیچ وقت غر نمیزنم بفرمایید اینم غر غر ... بازی با بوریرام توی آسیا تیم نتیجه گرفته ما تعریف میکنیم میگن چرا تعریف میکنی !! بیا الان تعریف نکردم خوبه ؟ بازم من حق دارم غر بزنم شماها حق نق زدن ندارید برای اینکه هیچ کدومتون نیومدید با هم بریم استادیوم ... فقط حق انتفاد دارید همین .بازی با بوریرام طرف زیر کولر میشینه لم میده تخمه زیر دستشه بازی رو میبینه بعد تیم هم میبره میاد واسه مایی که 8 ساعتی استادیوم بودیم نظر میده !
اینم آخرین دربیی بود که من رفتم استادیوم تموم شد و رفت . 18 سالمه 6 تا بازی دربی رو استادیوم رفتم و دیگه پامو برای دربی توی استادیوم نمیذارم ( نمیدونم شاید الان عصبانیم اینو میگم یهو دیدی نیم فصل دوم بازم خر شدیم 4 ئه صبح اونجا بودیم ! ) کلیم براتون فیلم گرفته بودم هم از بیرون استادیوم هم خود استادیوم هم لحظه ی ورود فرهاد و منفجر شدن سکوها هم تمام شعارها اما بعد از دربی اونقدر عصبانی شدم همشو پاک کردم !!
یکی دیگه از رکوردهامون هم خراب شد . مساوی تا حالا نداشتیم که اینم گرفتیم این فصل . من از لحاظ امتیاز و اینا ناراحت نیستما اونا که جبران میشه اما به خاطر این چیزایی که گفتم ناراحتم ! و الا توی جدول اصلا وضعیت بدی نداریم و مطمئنم ژنرال تیم رو قهرمان میکنه ... به امید بازیه بعد با ذوب آهن ...
در ضمن تمام انتقاداتی که من از این بازی کردم با تماممممم بازیکنا بودم به غیر از فرهاد که همیشه سروره و همیشه تنهاست اون جلو و روی حرکات فردیش به گل میرسیم و به جز منتظری که توی این بازی حتی یه مو نذاشت از کنارش رد شه و عالی بازی کرد .
در آخر یه چیزی رو اضافه کنم : چند تا از دوستان پرسپولیسی گفتن که وقتی فرهاد اومد استقلال بازیش بدتر شد که منم قبول دارم . بازیکنای استقلال هم مثل هوادارا هستن وقتی میبینن خودشون هیچ کاری نمیتونن بکنن امیدشون تنها به هفت مقدسه ! توی 2 تا بازی دیگه هم اینجوری بوده خودشون نمیتونستن موقعیت سازی کنن و تنها امیدشون به فرهاد بود و از دفاع فقط میکشیدن برا فرهاد که معجزه کنه !!!! حرکت فرهاد هم واقعا قابل تحسین بود که به سمت علی دایی رفت ... کاپیتان به این میگن :
اول از همه از تصوير برداري مزخرف بازي تشكر ميكنم ...
و بعد در مورد اين بازي كم رنگ چيزي ندارم بگم جز اين كه موقعيت هاي ما زهرش خيلي بيشتر بود ...پرسپوليس حتي نتونست تو محوطه استقلال بياد ..دو شوت راه دور داشتن ولي موقعيت ساموئل .اخ اخ كاش يه راست پا اين موقعيت نصيبش ميشد ..
خداييش چه ابهتي داره فرهاد مجيدي ..وقتي ديدن يه مرد 40 ساله از 20 تا جوون بهتر ميدوئه رفتن ازش تست دوپينگ بگيرن ...:n08:100 تا از اين تست ها بگيرن ..بازم اين بازيكن خالصه و فقط خون آبي تو رگاشه ..:n12:
راز 3ستاره و 4خط روی پیراهن استقلال
استقلالیها در دیدار برابر پرسپولیس از طریق پیراهنهایی که بر تن داشتند برای سرخپوشان کری خواندند. نکته جالب لباسهای بازیکنان استقلال این بود که روی یقه آنها سه ستاره طراحی شده بود درحالی که در لوگوی باشگاه دو ستاره به نشانه دو قهرمانی در آسیا تعبیه شده است.
مجید ساعدیفر، مالک پوشاک مجید و اسپانسر جدید استقلال درباره این طرح به قانون گفت: «آن سه ستاره روی یقه بازیکنان استقلال نشان دهنده سه قهرمانی این تیم در لیگ برتر است و آن چهار خط روی شانه بازیکنان هم نشانه پیروزی در چهار داربی پشت سر هم است.»
البته این چهار همان عدد مورد اختلاف پرسپولیسیها با استقلالیهاست. قرمزها میگویند بین آن چهار باخت، یک تساوی در جام ولایت هم وجود داشت و چهار باخت پشت سر هم نبوده است.
قانون آنلاین
نظر بارسی در مورد دربی قبل جالب بود من ندیده بودم تا حالا .
بارهسی: مجیدی مرا یاد توتی انداخت!
یکی از سایت های ورزشی از گفت و گوی فرانکو بارهسی با یکی از نشریات ایتالیا در خصوص دربی تهران خبر داد.
نامه: یکی از سایت های ورزشی از گفت و گوی فرانکو بارهسی با یکی از نشریات ایتالیا در خصوص دربی تهران خبر داد.
فرانکو باره سی اسطوره فوتبال ایتالیا با حضور در تهران و به دعوت باشگاه پرسپولیس دربی شماره 76 را از نزدیک نظاره کرد.
باره سی پس از تساوی بدون گل دربی تاکید کرد که بازی جذابی نبوده و تماشاگران از این تساوی خوشحال نشدند، اگر یک گل زده میشد دربی قشنگتری میشد. در ایتالیا مطمئنا تماشاگران برای دیدن یک بازی باکیفیت و مملو از تکنیک به استادیوم میروند.
سایت آفسایدنیوز خبری در خصوص مصاحبه یکی از روزنامه های ایتالیایی با باره سی در خصوص سفرش به تهران منتشر و اعلام کرد این روزنامه به نقل از فرانکو بارسی نوشت: در دربی معروف ایران بازی خوبی از دو تیم ندیدم فقط تنها نکته قابل ذکر بازی ورود بازیکن شماره 7 تیم آبی (فرهاد مجیدی) بود که با ورودش به زمین تمام ورزشگاه به احترامش برخواستند و تشویقش کردند که مرا یاد ورود توتی به ورزشگاه رم انداخت!
اینکه بیان کل بین هوادارن رو به پیراهن رسمی تیم میکشونن کار بسیار ناشیانه و البته احمقانه ایه!! بشخصه طراحی آل اشپورت رو بیشتر دوست داشتم تا مجید.نقل قول:
من یه پرسپولیسی دو آتیشه هستم از خوزستان.اما این پست رو بسیار پسندیدم چون واقع بینانه ترین مطلبی بود که توی این 24 ساعت خوندم(+ مصاحبه ی بنگر).چرا خودمونو گول بزنیم وقتی هیچکدوم از تیما در حد تیمای دسته 3 هم نبودن؟چقدر ترسو بازی کردن.اه اه اه.نقل قول:
جدای از احترامی که به فرهاد مجیدی دارم به عنوان یه پرسپولیسی دارم و تنها نکته مثبت و هیجان انگیز دربی دیروز فرهاد مجیدی بودنقل قول:
نظر بارسی در مورد دربی قبل جالب بود من ندیده بودم تا حالا .
بارهسی: مجیدی مرا یاد توتی انداخت!
یکی از سایت های ورزشی از گفت و گوی فرانکو بارهسی با یکی از نشریات ایتالیا در خصوص دربی تهران خبر داد.
نامه: یکی از سایت های ورزشی از گفت و گوی فرانکو بارهسی با یکی از نشریات ایتالیا در خصوص دربی تهران خبر داد.
فرانکو باره سی اسطوره فوتبال ایتالیا با حضور در تهران و به دعوت باشگاه پرسپولیس دربی شماره 76 را از نزدیک نظاره کرد.
باره سی پس از تساوی بدون گل دربی تاکید کرد که بازی جذابی نبوده و تماشاگران از این تساوی خوشحال نشدند، اگر یک گل زده میشد دربی قشنگتری میشد. در ایتالیا مطمئنا تماشاگران برای دیدن یک بازی باکیفیت و مملو از تکنیک به استادیوم میروند.
سایت آفسایدنیوز خبری در خصوص مصاحبه یکی از روزنامه های ایتالیایی با باره سی در خصوص سفرش به تهران منتشر و اعلام کرد این روزنامه به نقل از فرانکو بارسی نوشت: در دربی معروف ایران بازی خوبی از دو تیم ندیدم فقط تنها نکته قابل ذکر بازی ورود بازیکن شماره 7 تیم آبی (فرهاد مجیدی) بود که با ورودش به زمین تمام ورزشگاه به احترامش برخواستند و تشویقش کردند که مرا یاد ورود توتی به ورزشگاه رم انداخت!
و امیدوارم که سالها سال تو استقلال و داربی ( کریمی هم باشه :دی ) باشه چون فوتبال ما به این بازیکنا نیاز داره . ولی باره سی یه همچی مصاجبه ای اصلا نکرده و این مصاحبه دروغی بیش نبود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته منم تو پست قبلی گفتم تازه دیدم . شاید هم همونطور که شما می گی باشه
اصل خبر از منابعی که اینا از اون منبع خبر نقل کردن حقیقت نداشت پارسال هم همه خبرگزاری ها این خبر کار کردن ولی بعد معلوم شد که ...نقل قول:
کشش نمیدم دیگه
آقای منچستر فن درست میگه با وجودی که معتقدم مجیدی بهترین مهاجم فعلی ایرانه اما این مصاحبه همان سال گذشته تکذیب شد.:n06:نقل قول:
مربي تيمم ترسو هستش چون ...
1 - ترسو هست چون خسرو رو به زور آمپول بازي نداد تا تو دربي باشه ،اگه شجاع بود اينكه بعدش خسرو رو تا آخر فصل از دست ميداد براش مهم نميشد ، مهم اين بود كه از اين بازي جون سالم به در ميبرد
2 - ترسو هست چون وقتي بازيكني كه تخصصي دفاع چپ باشه نداره ،دفاع راست و هافبك راست هم به همچنين ، هافبك بازيساز هم نداره غر نميزنه و بهونه نمياره ، حتي وقتي تو بازي قبل داور سر تيمش رو ميبره به راحتي ميگه اگه ما خوب بوديم اشتباه داوري به چشم نميومد
3- ترسو هست چون حتي وقتي مهاجمش مصدوم ميشه ، بالافاصله يه مهاجم مياره تو تيمش ، اين فكر كنم ويژگي كسي هست كه ترسو بازي ميكنه
4- اوج ترسو بودنش اونجايي هست كه كلاً 5 تا مهاجم داره ، فرهاد قاضي سياوش آرش و نظري و هر 5 تا رو هم بازي ميده ،فكر كنم اين اوج ترسو بودنش بود
5- ترسو هست چون وقتي بازيكن حرفه ايش (ساموئل ) براي پول نمياد سر تمرين ، جاي اينكه وقتش رو واسه تمرين و تاكتيك و ... تيم بزاره ميوفته دنبال جور كردن پول بازيكنش كه لطف كنه بياد بازي كنه (از طريق شركت هواپيمايي زاگرس )
6- ترسو هست چون مهاجم تيمش تو 6 قدم شوت نميزنه (البته فدا سرش )
7- ترسو هست چون ساموئل از تو 6 قدم دروازه رو كج ميبينه (اونم فدا سرش )
8- ترسو هست چون بازيكن لاليگاييش تو 6 قدم هفت متر دروازه رو ول ميكنه و ميزنه تو اوت
9- ترسو هست ، چون وقتي همه عزا گرفته بودن كه خسرو نيست و اونور خلعتبري هست ، دفاعمون كند شده و و ... ، تيمش رو با 3 مهاجم ميفرسته تو زمين آره مربي تيم من خيلي ترسو هستش كه تو دربي از دقيقه 1 تا 90 با 3 مهاجم بازي ميكنه
برگرفته از قلم زیبای Farzad Shirin Sokhan عزیز
دوستان شرمنده ها
ولی خیلی از عکسایی که روزنامه محترم استقلال جوان گذاشته لگد نیستن لگد یه چیز دیگه هستش
مرسی:n16:
نقل قول:
علاوه بر اینا لگد سید صالحی و صادقیان رو هم نذاشته !
دستیار مورینیو سرمربی حریف استقلال شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم، سایت رسمی باشگاه بوریرام تایلند از انتخاب پدرو خیمنز آندرس گارسیا به عنوان سرمربی جدید بوریرام تایلند خبر داد. این مربی در فصل 2010- 2011 دستیار ژوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید بوده و سابقه سرمربیگری تیم دوم رئال را هم دارد.
گارسیا از روز سه شنبه به صورت رسمی هدایت بوریرام را بر عهده خواهد گرفت و در دیدار برگشت مقابل استقلال در روز 27 شهریور روی نیمکت این تیم خواهد نشست.
استقلال در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا با یک گل از سد بوریرام گذشته بود.
دربي واقعا حرفي واسه گفتن نداشت، بهتره كلا ازش بگذريم.
دنبال مقصر گشتن و اينكه كدوم پرسسوليسي در چه صحنه اي بازيكن مارو زده واقعا وقت تلف كردنه و بي فايده است .
بايد تمركزمون روي وضعيت مصدومانمون و بازي با بوريرام باشه .
اميدوارم جمشيديان و خسرو تو اين 10 روز آماده بشن.
فكر نكنم اكبرپور برسه . خودش گفته بود مطمئنم مينيسكم پاره شده!!!
مربي بدنساز بايد يه فكر اساسي براي مصدوم نشدن بازيكنا بكنه
دکتر هاشميان: مجيدي پاک است
رييس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال با اعلام اين خبر که تمام نمونهگيريهاي انجام شده از فرهاد مجيدي در يک سال و نيم گذشته تصادفي بوده است، گفت: منفي شدن اين نمونهگيريها مهر تاييدي بر پاک بودن مجيدي است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دکتر احمد هاشميان در واکنش به انتقاد علي فتحاللهزاده از کميته پزشکي فدراسيون فوتبال درباره تعداد نمونهگيريهاي دوپينگ از فرهاد مجيدي گفت: تمام اين نمونهگيريها به صورت تصادفي و با حضور نماينده باشگاه استقلال انجام شده است. امروز (يکشنبه) آقاي فتحاللهزاده با من تماس گرفت تا در همين مورد صحبت کنيم. من به ايشان گفتم که اگر به عنوان مثال خودشان قرعه را بيرون بکشند و نام مجيدي دربيايد، آيا ميشود در حضور نماينده تيم حريف قرعه را برگردانيم؟ طبق گزارشهاي ما همه 10 نمونهگيري انجام شده مجيدي در يک سال و نيم گذشته غير هدفمند و تصادفي بوده است.
به نقل از ايسنا، وي ادامه داد: در فرآيند کنترل دوپينگ، بازيکنان به قيد قرعه و با حضور نمايندگان دو تيم انتخاب ميشوند. کسي قادر نيست که با قصد و نيت قبلي شماره بازيکني را از کيسه خارج کند. البته افسران کنترل دوپينگ گاهي بازيکنان را به صورت هدفمند انتخاب ميکنند اما تمام نمونههاي گرفته شده از مجيدي تاکنون تصادفي بوده است.
*مجيدي پاک بازي ميکند
هاشميان در ادامه گفت: کليه نمونههاي اخذ شده از فرهاد مجيدي تاکنون منفي بوده و اين يعني اين که مجيدي با تکيه بر توانمندي خودش بازي ميکند و کاملا پاک است. او ثابت کرده که بازيکن با اخلاق و از نظر فيزيکي توانمندي است که نيازي به استفاده از مواد نيروزا ندارد. همين نمونههاي منفي تاييدي بر صداقت و تلاش مجيدي است. هر بازيکني که نمونهاش منفي ميشود، مهر تاييدي بر پاکدستياش ميخورد.
وي ادامه داد: از سوي ديگر وقتي بازيکني در ليگ برتر بازي ميکند و هر بار نمونهاش منفي ميشود، کميته پزشکي از روي عمد کاري نميکند که امنيت رواني آن بازيکن خدشهدار شود. از رسانهها هم خواهش ميکنم که با انتشار شايعهها کاري نکنند که هم ذهن هواداران مشوش شود و هم از توانايي جسمي بازيکن کاسته شود.
* حجم نمونهگيري در ليگ بيشتر ميشود
رييس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال همچنين درباره انتقادهاي مکرر مربيان ليگ يک درباره وجود دوپينگ گسترده در اين ليگ اظهار کرد: سال گذشته طبق آمار 92 نمونهگيري در ليگ انجام داديم که معادل 22 درجه کل نمونهگيريهاي فصل قبل است. اين تعداد با توجه به محدوديتهاي مالي و شرايط کميته پزشکي صورت گرفته است. با توجه به اين که از اين پس ليگ يک هم زيرمجموعه سازمان حرفهاي فوتبال است و بايد استانداردهاي حرفهاي کاملا در آن لحاظ شود، حجم نمونهگيريها در فصل آينده ليگ يک قطعا افزايش مييابد.
هاشميان در ادامه از برگزاري دوره آموزشي در باشگاه پيکان خبر داد و گفت: پنجشنبه گذشته به مدت يک روز بازيکنان و مديران باشگاه پيکان را در مورد کنترل دوپينگ آموزش داديم. به همه مديران ليگ يکي هم گفتهايم که آماده هستيم آموزشهاي چهره به چهره را براي بازيکنان تيمهايشان انجام دهيم.
* وجود سرنگ به معناي دوپينگ نيست!
در پايان فصل گذشته ليگ يک، برخي از مربيان از وجود سرنگ در رختکن تيمهاي سخن گفته بودند و از دوپينگ گسترده و آشکار در ليگ يک گلايه داشتند. هاشميان در اين باره به ايسنا گفت: لزوما وجود سرنگ به معناي دوپينگ نيست! عدهاي سوء استفادهگر و سوداگر هستند که به دنبال منافع شخصي خود هستند و به کادر فني تيمها و مديران اجرايي آنها پيشنهاد ميدهند که با تزريق يک دارو عملکرد بازيکنان را بالا ببرند. مسئولان تيمها بايد بدانند اگر مادهاي به بازيکنان تزريق شود که عملکرد آنها را افزايش دهد، قطعا دوپينگ است.
* هشدار به کادر فني و بازيکنان ليگ يک
رييس کميته پزشکي فدراسيون فوتبال در ادامه گفت: اگر مادهاي نيروي بازيکنان را افزايش دهد قطعا دوپينگ است و در تستها بازيکنان را دچار مشکل ميکند. اگر هم تاثيري روي عملکرد نداشته باشد، ارزش ندارد که استفاده شود. کادر فني و مسئولان تيمها بدانند که اگر با مثبت شدن تست تعدادي از بازيکنان تيم مشخص شود که دوپينگ سازمان يافته صورت گرفته است، محروميت بسيار بيشتري نصيب بازيکنانشان ميشود. اگر محروميت بازيکنان از اخطار کتبي تا محروميت دو ساله است، محروميت کادر فني و افرادي غير از بازيکنان، از محروميت چهار ساله تا محروميت مادامالعمر است. بنابراين همه بايد دقت کنند که خود را بازيچه دست سودجويان قرار ندهند.
منبع : ورزش 3
پ . ن : عاشقتیم کاپیتان:n16:
چرا عشق رو قرمز نوشته ؟ مثل اینکه اول پرسپولیسی بوده و امیر خان یه کار کرده استقلالی شده .نقل قول:
البته یه سری داستان ها هم تو فیس بوک در رابطه با همین نوشتش بیرون اومده که امیدوارم واقعی نباشه و واقعآ خجالت آوره ...
15 تست دوپینگ در 3 سال از فرهاد مجیدی!!!!
فرهادمجیدی : من 100 جا حساب بانکی دارم،یه بار اسم من در نیومد
که بگن 5 هزار تومن برنده شدی،عیب نداره، هزار بار تست دوپینگ
میدم،ولی انقدر خوب بازی میکنم تا چشماشون در بیاد ♥♥♥♥