سلام.یکی از فوامیل رو کنکور 93 ثبت نام کردیم.حالا ایشون کنکور 93 برای آزاد رو هم میخواد ثبت نام کنه.باید این ثبت نام رو جدا انجام بدیم؟
مرحله ی دوم ثبت نام 93 سوم اسفند هست درسته؟
Printable View
سلام.یکی از فوامیل رو کنکور 93 ثبت نام کردیم.حالا ایشون کنکور 93 برای آزاد رو هم میخواد ثبت نام کنه.باید این ثبت نام رو جدا انجام بدیم؟
مرحله ی دوم ثبت نام 93 سوم اسفند هست درسته؟
ثبت نام دانشگاه ازاد کی شروع میشه؟
دوستان توجه بفرمایند
دانشگاه آزاد اسلامی دیگر کنکور برگزار نمی نماید ، متولی برگزاری آزمون سازمان سنجش است و شما برای پذیرش در دانشگاه آزاد باید در کنکور سراسری 93 ثبت نام نمایید !
دوستان الان تو ویزایش اطلاعات که میرم عکسم لود نمیشه!
برا همه اینجوریه؟مشکلی پیش نیاد:دی
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
اگه اطلاعات غلت باشه مشکلی پیش میاد؟ من معدل کتبی و دیپلم و کدپستی رو غلت زدم!
غلط کلمه ی صحیح است. ( کنکور هم میخوای بدی؟)نقل قول:
Sent from XPERIA P using Tapatalk 2
بله میخوام کنکور بدم ممنون میشم پاسخ بدید!
مگه قرار نشد کنکور ازاد بصورت مستقل برگزار بشه باز؟
یه حرفهای بود اما نشد !نقل قول:
سعی کن الان درستش کنی،اگه نشد هم عیب نداره. درباره کدپستی نه مشکلی پیش نمیاد . معدل کتبی و دیپلم هم اونا خودشون دارن اصن بزن 20 کیه که باور کنه ! :Dنقل قول:
دوستان تو سایت سنجش نمیشه کارت آزمون زبان و هنر رو خریداری کرد کسی میدونه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید سريال ثبت نام ازمون سراسري 93 رو انتخاب کنی بعد تو قسمت علاقمندی ها اضافه اش کنی.نقل قول:
سلام....
دوستان من یه سوال حیاتی دارم! :)...
من الان دانشجوی کارشناسی رشته نرم افزار هستم و با کاردانیم میخوام توی کنکور 93 سراسری شرکت بکنم که ظاهرا میتونم تو گروه ریاضی شرکت بکنم!!...
من مشتق، انتگرال، لگاریتم، رو از ریاضیات بلدم و فیزیک و شیمی هیچی بلد نیستم!!!!
یه سری سر فصل ها میخوام که توی کنکور مهم هستن و همون ها رو مطالعه بکنم و خوب یاد بگیرم!!...
لااقل بتونم دانشگاه ملی شهر خودم ایلام رو قبول بشم...
مثلا درس ریاضی، از مهم ترین به کم اهمیت چیا هستن؟!
(مثلا مشتق ها و انتگرال ها و لگاریتم و ...!!)...
برای فیزیک چی و برای شیمی چی؟؟
كارداني پيوسته داشتي؟ از كدوم دانشگاه ضمنا ديپلمت چي بود؟!نقل قول:
در مورد اين كه انتگرال و كلا رياضي كه(اگر نظري نبودي اونم شاخه رياضي!) خوندي اصلا ربطي نداره و بايد بازم بخوني شك نكن! ضمنا كلا شيمي
2و3و4 به يه نسبت مهم هستن! فيزيك هم همچنين! نميشه دقيق گفت كدوم فصلا.
سلام دوستان
وقتتون بخیر
شاید سوالم بی ربط با این تاپیک باشه ولی جایی بهترو پیدا نکردم.عذر میخوام.
کنکور سال 94 چطور برگزار میشه؟عین 93؟ممکنه کنکور 94 حذف بشه؟ تکلیف کسانی مثل من که دیپلم سال 80 دارند چی میشه؟.به نظرتون برم سازمان سنجش کسی هست جواب دقیق و مطمئن بده؟هدفم داروسازی هست.
ممنونم
کنکور سال 97 حذف میشه خیالت راحتنقل قول:
سلام.ممنونم از شمانقل قول:
خیلی عذر میخوام ولی ملاک و سندیت حرفتون چقدره؟شما از جایی دارید نقل قول میکنید؟
من میخوام 100% مطمئن بشم.خود سازمان سنجش برم جواب میدن؟
توسط وزیر آموزش و پرورش تصویب شدهنقل قول:
تو سایت های خبری میتونی ببینی
تو اخبار هم گفته بود
سلام دوستان و دست اندرکاران گرامی سایت
یک سوال داشتم
من امسال در نوبت دوم ثبت نام کنکور سراسری 93 شرکت کردم،یعنی همین چند روز قبل
در حال حاضر دانشجو هستم،خواستم بدونم تا کی باید انصراف بدم از دانشگاه؟
چون بالاخره قبول میشم و میخوام تغییر رشته بدهم
مشکل خدمت هم ندارم و خدمت رفتم
از دوستان گرامی هرکسی اطلاع دقیقی دارد و تجربیاتی در این زمینه ممنون میشوم بنده را یاری کند
زندگی به کامتان :n16:
اگر دانشجوي روزانه نيستي هر موقع دلت خواست!(البته پايان اين ترم) تا جايي كه ميدونم! ولي اگر روزانه باشي نمي توني!نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رفقا الان واسه دانشگاه آزادم باید علاقه مندی جدا خرید؟چجوریه؟
نه لازم نیست همون که برای سراسری می خرید کافیهنقل قول:
وزير در مقامي نيست كه قانون تصويب كنه اين چيزا به عهده مجلس هست.نقل قول:
اون چيزي كهفعلا قطعي هست اينه كه حداقل تا سال 96 كنكور حذف نخواهد شد . در مورد اينكه بتونن 97 حذف كنن يا نتونن هم اصلا نميشه چيزي گفت.
از اين قوانين هم ( مخصوصا در مورد كنكور ) زياد تصويب شده اولش حذف در سال 90 بعدش 93 الانم كه به جاي حذف در 90 ميگن باقي موندن تا 96 . كنكور به اين زوديا قرار نيست حذف بشه اگه برنامه ريزي براي دانشگاه ميكنين حتما مبتني بر كنكور باشه .
سلام
دوستان کسی اطلاع داره ازمون تجربی زودتر برگزار میشه یا ازمون زبان اختصاصی؟
یعنی واسه انتخاب رشته هم مثه پیام نورو ... باید انجام بشه دیگه؟منظورم اینه سازو کار انتخاب شدنش همون سراسریه یا نه اصلا گزینشش جداست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
همواره طبق سالهای ازمون تجربی صبح و زبان عصر همان روز هست ...
با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست!
ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده!
1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و...
2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟
3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟
4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ...
فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟
و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه!
و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته!
البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!!
ممنون/.
فقط دارندگان مدرك كارداني پيوسته كه اتومات ديپلم كاردانش يا فني دارن ميتونن شركت كنن و شركت دارندگان مدرك كاردانش يا فني و حرفه اي تخلف محسوب و كان لم يكن!:n02: وگرنه يكي بياد يه مدرك كاردانش ارائه بده فقط ميتونه تو كنكور كارداني پيوسته شركت كنه هرچند ديپلمش نظري بوده باشه و پيش دانشگاهي داشته رو گذرونده باشهنقل قول:
خيلي افراد هستن اين كارو ميكنن!! شما خوب اون قسمتها رو متوجه نشدي.
ضمنا در مورد چندتا سوال اولت خود سازمان سنجش هم نمي دونه چطوري محاسبه كنه:n02:چه رسد من و ما بيام بگيم! درسته فرضا يكي با ديپلم
رياضي بياد و كنكور تجربي بده! فقط دروس عموميشون مشترك هست و اصلا منطقي نيست!معلوم نيست اين سنجش چكار داره ميكنه! تاثير معدل
كلا خودش يه شاهكاري هست براي خودش!
سلام
در عید چه دروسی را مطالعه کنم ؟ باتوجه به این که در طول سال خوب درس نخوندم. :n03:
کی ثبت نام فنی حرفه ای شروع میشه ؟
نقل قول:
برنامه روزانه داشته باش برای ساعت مطالعه نه بودجه مطالعه و اگر نمی توانی تصمیم بگیری از چی شروع کنی روی برنامه درسی پیش برو
در مورد تاثير سوابق دروس مشترك به همون 25% هست و مابقي دروس مطابق يه جدول اول تطبيق داده ميشن و سپس تاثير داده ميشن مثلا من كه رياضي بودم و كنكور تجربي شركت كردم نمره حسابان رو به جاي رياضي تجربي تجربي ببه ميزان 17% تاثير دادن و فيزيك رو هم فكر كنم 20 درصد. اگر توي گوگل سرچ كنين ميتونين اين جدول رو پيدا كنين. در مورد نحوه تاثير هم به اين صورت هست كه براي هر درس يه نمره خام وجود داره كه تركيبي از درصد پاسخنامه كنكور و نمره نهايي هست با توجه به اون ميان و تراز رو محاسبه ميكنن ( مثلا كسي كه درصد ادبياتش خيلي بالا و نزديك 100 باشه تراز درس ادبياتش نزديك 9000 ميشه ! ) بعدا با توجه به ضرايب درس ها در هر زيرگروه، از روي ترازها رتبه ها رو حساب ميكنن. اين چيزي هم كه فرمودين اتفاق نميافته چون عرفي و توكلي گفتن تا وقتي كه يه راه جبراني براي كسايي كه نمره پايين گرفتن پيدا نشه تاثير سوابق رو به 40% نبايد رسوند چه برسه به 75% !نقل قول:
سلام دوستان ، من میخوام درس خوندن واقعی رو دیگه از الان شروع کنم ، الان تمام کتاب هارو کم و بیش تاحدود یه چیزایی میدونم اما میدونم که تو ذهنم نمیمونن... میدونم وقتم خیلی کمه اما میخوام طوری درس بخونم که در این اندک مدت بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم ... ذهن من خداروشکر عمومی هارو بهتر و راحت تر میفهمه ، اما اختصاصی ها (رشته خودم ریاضی) مخصوصا درس ریاضی و فیزیک نیازمند تکرار تمرین زیاد هست ، من انتظار زیادی نمیخوام دوستان ، فقط میخوام بگین به نظرتون چه کار کنم در این مدت کم ، بتونم بهترین نتیجه رو بگیرم و از طرفی چه طور برنامه ریزی کنم که دروس نهایی رو هم بخونم یعنی هم کنکور بخونم هم واسه خرداد ماه ،
:n26: با تشکر.:n16:
در ضمن نکته مهم واسه کسایی که مثل من دانش آموزی هستن که سوابق تحصیلیشون اصلا جالب نیست! دوستان عزیزم سوابق رو الان بیخیال بشین!بچسبین به خود کنکور و امتحان نهایی خرداد ماه اینارو خوب بخونین مطمئن باشین پشیمون نمیشین ، باباجان سوابق سوابق نکنین و امید خودتون رو با سوابق سوابق کردن از بین نبرین من خودم 10 هستم یکی هم دیدم 8 بود!
عزیزم الان سوابق رو بیخیال ، با تمام قدرتت بچسب به کنکور و امتحان نهایی! برای تازه شدن دیر نیست ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست!!!
ابحث لنا عن ایام حرب المفروضه اخی الحنون!نقل قول:
برادر (کان لم یکن! ... مگر شهر حرت هست که بیان ما رو کان لم یکن کنن! مدرک پیش دانشگاهی برای همین مواقع هست دیگه علی الظاهر شما خوب دفترچه رو نخوندی و نه من)
ارجو لک توفیق! ( عربی هم از آن ماست!):n16:
سلام. برای لغات زبان انگلیسی ، فقط معنی هایی که تو کتاب مورد نظره بخونیم کافیه ؟ آخه داشتم از رو دیکشنری میخوندم برای هر کلمه گاهی چنتا معنی نوشتن که تو کتابای کمک درسی اصلا اون ها نیستن. از طرفی برام وقتگیره از دیکشنری بخونم .
+قبلا لغت ها رو بلد بودم تست ریدینگ میزدم بعضی لغت های نا آشنا باعث میشد نتونم یکی دو سوالو ج بدم. 504 برا این مشکلم خوبه یا بیخوده و وقت تلف کردن؟
+ برای عربی لغت های آخر کتاب درسی کافیه؟
مرسی
فقط معنی هایی که توی کتاب مد نظره کافیه. من خودم معانی مد نظر کتاب رو به انگلیسی میخونم(اونایی که مهم تر و مشکل ترن)نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
دوستان اگر من مدرسه و منطقه تحصیلی رو الان عوض کنم ایا میشه اطلاعات ثبت شده در سایت سنجش را تغییر داد؟ من دیپلمم منطقه 3 الان دارم پیش منطقه 1 میخونم حالا میخوام برگردم منطقه 3
سلامنقل قول:
بر اساس 2 سال اخر تحصیل هست ...
برای تغییر و یا اصلاح از طریق سیستم پاسخگوییاقدام کنید ....
موفق باشید ...
سلامنقل قول:
بر اساس 2 سال اخر تحصیل هست ...
برای تغییر و یا اصلاح از طریق سیستم پاسخگوییاقدام کنید ....
موفق باشید ...
ما که نفهمیدیم تو شهرستان میگن منطقه 1 تو تهران میگن منطقه 3 تو کتاب مشاوره خیلی سبز نوشته جایی که به دنیا اومدی که میشه منطقه 2 .نقل قول:
شما هم پاسخ مرا ندادید و گفتید دو سال اخر تحصیل. خوب در جاهای متفاوتی هست.
شماره تلفن سیستم رو بدهید.
باتشکر از شما
ماشالا ایرانگرد بودیدنقل قول:
منظور ایشون سایت سازمان سنجش بود
به سایت سنجش مراجعه کنید سمت چپ سیستم پاسخوگویی داره