کسی جواب مارو نمیده !!نقل قول:
Printable View
کسی جواب مارو نمیده !!نقل قول:
به احتمال 90% تاریخ گوشیتون درست نیست .... بهتره درستش کنید....نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
با اجازه دوستان من هم حدوده یک هفته است که این گوشی زیبا رو خریدم. الان هم دارم تمام پست های این تاپیک رو می خونم تا یک وقتی سوال تکراری نپرسم. ولی چیزی که هست و مهم برای پرسیدن اینه که چند روزه وقتی برام sms میاد توی inbox به ترتیب ذخیره نمی شه و یک جایی اون وسط ها جا خوش می کنه. برای رفع این مشکل چی کار باید بکنم.
رو حالت سایلنت میشه گفت هیچ فرقی با معمولی نداره ....نقل قول:
یک سوال دیگه هم داشتم اون هم اینکه باتری این گوشی در حالت silent و حالت دیگه چه مدت کار می کنه. آخه من فکر می کنم که گوشیم زود به زود شارژش تموم می شه.
ممنون.
در اصل اگه درست شارژ شده باشه باید 9 ساعت کار کنه (به گفته سازندش ) ولی برای خودم فکر نکنم بالای 6 ساعت کار کرده باشه... تاحالا...
....موفق باشی....
اگه یه نگاهی به چند صفحه قبل مینداختی جوابتو داده بودم.نقل قول:
حالا اگه به PhoneXS دسترسی داری گوشی رو وصل کن(امیدوارم بلد باشی).بعد از شناختن گوشی توسط نرم افزار در سمت راست پایین صفحه دکمه GDFS رو بزن و در صفحه جدید دکمه PhoneLock رو بزن تا نرم افزار این کد رو بهت بده.
کد پیش فرض گوشی 0000 (4 تا صفر)اگه کد قفل گوشی رو عوض نکرده باشی جواب میده.اگر کد رو عوض کردی در پست قبلی جواب دادم.در مورد صدای مکالمه هم اینو بگم اگه بلدی درایور صدای The LOUDEST Acoustic By ToShaRa v2 رو روی گوشیت بریز تا هم صدای مکالمه بیشتر بشه هم صداهای دیگه گوشی(مخصوصا موقع مکالمه با هندزفری مجبوری صدا رو کم کنی وگرنه به پرده گوشت سیب میرسه).البته صدای زنگ کمتر میشه.برای پیدا کردن این درایور همین اسمی که برات گذاشتم رو تو گوگل سرچ کن.چون چند ورژن داره که اینی که من گذاشتم به نظرم بهترینه.نقل قول:
مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟:18:نقل قول:
آرههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههههنقل قول:
بابا نامردها اخرش يكي نگفت قيمته k750 تو تهران وشهراي ديگه چنده
با سلام خدمت دوستان.نقل قول:
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون
توي كرمانشاه الان 165000 تومنه تهران رو نميدونمنقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه سوال دارم
من وقتی کوشی رو خریدم یارو گفت: سریال اصلی هست
و تست هم کردم که هر سه تا سریال داخل /پشت و روی کارتن می خواند
ولی حقیقت امر اینست که یه جایی خوندم که بعضی ها این برچسب ها رو هم عوض می کنند و با سریال داخل گوشی که چنج شده عوض می کنند !
حالا من میخوام گوشیمو آپدیت کنم و از اونجایی که می دونم اگه سریال چنج باشه گوشی از کار می افته وباید 10-15 تومن خرج کنیم تا به حالت اولش برگرده
حالا کسی نمی دونه که از کجا 100درصد مطمئن بشم که برچسب ها قانونیه و سریال اصلیه؟
ممنون
گوشی من w700i هست
من تو مشهد 169.000 تومان خریدم.البته 170 و 178 هم بود که از بورس موبایل فروشی خریدم که ارزون تر شد.نقل قول:
نوشته شده توسط navid_ice_heart_128 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سریال ها هم دردسری شده هاااا !!!نقل قول:
مرسي كه به من جواب داديد :42:
سلام
من وقتی با گوشیم که چند روزه خریدم و سریال اصلی هست وقتی توی اتاق با نور کافی عکس میگیرم عکسش کیفیت نداره و توی عکس دونه های رنگی وجود داره . من با تمام گزینه های که برای دوربین موجود بود عکس گرفتم ولی باز عکسی که توی اتاق میگیرم کیفیت نداره. وقتی هم که بیرون توی روز روشن عکس میگیرم کیفیت عکس خوبه ولی من وقتی عکس هایی که بقیه با کا 750 گرفتن و رو اینترنت گذاشتن رو دیدم فهمیدم که باز کیفیت دوربینم به خوبی اون عکسها نیست. کسی میدونه چرا این جوری هست. لطفا کمک کنید.
در ضمن فقط وقتی کیفیت عکسی که میگیرم عالی هست که از فاصله 10 سانتیمتری گرفته میشه.
ممنون
اگه میخوای با گوشی عکس بگیری بورو K800 یا... بگیر.نقل قول:
اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
تو صدا رقیب نداره(کدوم گوشی باس و صدای خاننده رو به خوبی و وضوح بالا و بدون نویز نشون میده).
آنتن دهی که یکی . دوتا از K750i بالا تره .
ظاهر خشکل تره (K750i هم خشکله).
دوستان منم K750i دارم.
K750i ها درایور W810i رو روی گوشیشون آپ نکنن چون بازر گوشی رو میسوزونه .
K750i صداش همینجوری بلند هست و اگه به زور بلند ترش کنن بازر گوشی نمیکشه و میسوزه من واسه هر کی این درایور رو آپ کردم آورد پیشم و نفری 25/ 30 هزار تومن ضرر کردم.
این درایور روی W800 و W810i هیچ مشکلی به وجود نمیاره .
بازر W810i قدرت پخش صدای خاننده به صورت واقعی و بدون نویز و اجرای باس را دارد و باس را به راحتی نشان میدهد و این درایور فقط روی W810i مشکل به وجود نمی آورد اسم درایور هم W810i هست.
این مطلب گفته ی سازنده ی درایو هست.
گوشی من کا 750نقل قول:
گوشی دوستم w810
همین چند شب پیش توی همین اتاقی که حالا نشستم با هم عکس گرفتیم
کیفیت عکس گوشی من (کا 750) بهتر بود . (توی کامپیوتر) :5: حتی این رو خود دوستم هم قبول داشت. با یه w800 هم انداختم باز هم کیفیت عکس گوشی خودم بهتر بود (توی کامپیوتر) .:5: در این مورد هم صاحب گوشی قبول داشت.
البته گوشیمو فلش کردم به این ورژن : r1ca021
اصلا هم این که گفتی آنتن دهی w810 بهتره درست نیست !! :2: روی چه حسابی این حرف رو میزنی ؟؟:41: واقعا خنده داره !!! :8:
ظاهر هم که سلیقه ای هست.به نظر من کا 750 از w800 و w700 و w810 خوشگلتره.از روی تعصب نمیگم.طرفداره کا 750 هم نیستم.(همین امشب میخوام برم n71 بگیرم:11: )
این عکس رو هم با گوشی خودم توی باغ خونمون گرفتم : ببین :::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس شما از عکسی که من میگیرم بیشتره. من توی نور روز اگه هوا افتابی باشه وقتی عکس میگیرم کیفیتش خوبه ولی توی اتاق با اینکه تمام چراغ ها روشنه کیفیت خوب نیست.نقل قول:
من چه جوری میتونم مثل شما درایور گوشیمو ارتقا بدم.
راستی چرا خود کارخونه وقتی داشت گوشی رو میزد این درایوری که کیفیت دوربین شما رو بالا برده رو نزده.
به نظر من گوشی فوق العاده خوبیه با قیمت کمی که نسبت به بعضی از گوشی ها داره ولی کارایی خیلی بالایی داره و از خیلی از مدلهای سری نوکیا که قیمت بیشتری دارند بهتره !
night mode را فعال كن يا همو حالت شب ولي در اين حالت دستت اصلا نبايد تكون بخوره چون در اين حالت لنز نور اضافي جمع ميكنه مطمين باش جواب مي ده چون من هم مشكل تو را داشتم :21:نقل قول:
شركت سوني بيش از چند ساله كه داره دوربين عكاسي ميسازه ولي شايد نوكيا اصلا دوربين نساخته باشه حالا تو دوربييناين دوتا گوشي را با هم مقايسه مي كني راستي بگم كه دوربين و وساييل جانبي گوشي هاي سوني اريكسون طراحيش با شركت سوني هستش به خاطر همين كيفيت دوربين اين گوشيا بهتره:5:نقل قول:
در كل بعد از k800 گوشي k750 بهترين دوربين رو داره
من هم موافقمنقل قول:
من 750 و همکارم 810 داره ولی کیفیت عکس های من بهتره
دوست عزیز با این فلش کردنت چه خصوصیاتی گیرت اومد؟نقل قول:
بروبچز حرفه ای ارتقاء درایو کمی توضیح بدهید.......نقل قول:
مشکل از مموری کارت بود.نقل قول:
اگر درست شد لطفا یه خبری هم به ما بده ....
ممنون ...
وقتی خود مموری 64 اصل گوشی رو گذاشتم درست شد!
چرا کیفیت دوربین من پایینه
کمممممممممک
به نظر من کیفیت دوربین درایور 1.81 (همونی که میگن 17 فریم فیلمبرداری میکنه) از همه بهتره.مخصوصا تو شب.
من خودم از این درایور استفاده می کنم و از کیفیتش راضیم فقط یه مقدار حجم عکسها زیاد میشه(هر عکس بین 400 تا 500 کیلو بایت)
این درایور رو گوشیت بوده یا نصب کردی؟نقل قول:
اگه نصب کردی ، توضیح بده
متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس:13:نقل قول:
نقل قول:اولا این مقایسه می تونه درست نبوده باشه...احتمالا گوشیه 810 دوستتون اصلا تنظیم نبوده دوربینش..من خودم همه ی 2 تا گوشی رو تنظیم کردم عکس گرفتم و مقایسه کردم...این بحثم خیلی قدیمیه...810 بهتره...اما کلا خیلی فرق محسوسی ندارن..منم دنبال درد سر نمی گردم...اگه قبول نمی کنید باید بگم..اره...750 بهتره:19:نقل قول:
دوما شما اگه اطلاعات کافی ندارید...به جای خندیدن کمی غصه بخورید بهتره فکر کنم...خندیدن به حرف مردم وقتی اطلاعات کافی ندارید اصلا جالب نیست و از ادب به دوره
منم نمی گم چیز زیادی می دونم اما محض اطلاعتون انتن دهی با sar سنجیده می شه یا میزان تشعشع...که مال 810 بالا تره و بیشتر از 750 هست به روایت از معتبر ترین سایت ها و ریریو ها..
ان 710 هم مبارکت باشه
شاد باشید
اها عکسهاتون تاره؟خوب وقتی می گی عکسهای با فاصله کم خوب می شن دلیللش معلوم می شه...دوربین شما رو حالت macro تنظیم هست حتما...وقتی رو این حالت باشه...عکسهای نزدیک کمتر از 30 اسنتی متر و خوب می گیره...اما عکس ها و حتی فیلم های با فاصله ی بیشتر رو بد جوری کم کیفیت می کنه...واسه خودم تجربه شد که یه بار یادم نیود از حالت ماکرو درش بیارم یه فیلم 10 دقیقه ایم قشنگ تار و خراب شد:41:نقل قول:
دوست عزیز تا÷یک مرجع نکات اولیه اگه خاطرم باشه حداقل 2 تا مقاله درباره ی دوربین و تنظیماتش داره...به فهرست تا÷یک مراجعه کنید و مطالعه کنید تا بهتر بتونید با دوربین کار کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم بعد تنظیمات سوالی موند در خدمتیم من و سایر دوستان:20:
ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشهنقل قول:
متاسفانه دوست عزیز راه حل قاطعی نداره...تنها تبحر تجربتون می تونه تا حدی کمک کنه ایا این لیبل اصل هست یا شبیه لیبل های اسکن شده هست..کلا راه حلی نداره...و تنها راه حل فهمیدن اصل و چنج دیگه الان فقط ا÷دیت یا فلش کردن هست و بس
واقعا تاسف باره !
میخواستم بدونم چرا کیفیت فیلمبرداری کا 750 انقدر بده نسبت به n 70 مگه هردوشون 2 مگا نیستند
خیلی کوچیک فیلم میگیره آیا با ریختن درایور جدید دوربین این مشکل درست میشه؟
لطفاً جواب بدین
نقل قول:
مطمئنی 9 ساعت. نکنه 9 ساعت مکالمه یا استفاده از مدیاپلیر رو میگی.؟؟؟
آره دیگه همون مدت مکالمه...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان.
برای مورد اول من تاریخ رو ترکیبی از شمسی و قمری گذاشته بودم. حالا برگرداندم به حالت اول.
برای مورد دوم هم 9 یا 6 ساعت در چه حالتی؟ اگه این جوری باشه که دمه گوشیم گرم.
آقا متین دست گلت درد نکنه.
ممنون
اگه توضیحات موبایل ها رو خونده باشی پایینش نوشته که چقدر در حال صحبت کردن کار میکنه ...
ولی اگه یه سره باهاش کار کنی این زمان تقریبا 1/3 میشه...(شایدم کمتر)
دوربین K750 و W810 یکی هست و هیچ فرقی هم نداره...نقل قول:
اگه با 2MP میخوای عکس بگیری بهترین گوشی W810i هست که بهترین دوربین تو گوشی های 2MP شده که کیفیت LCD حرف نداره .
درسته...نقل قول:
ممنون از شما پس با این حساب فکر می کنم بیشتر کسانی که گوشی سونی اریکسون می خرند باید گوشی هاشون چنج باشه
واقعا تاسف باره !
...موفق باشید....
سلام بچه ها
یک سوال دارم:46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:
فریمور گوشی من r1ca021 بود و بعد مشکل پیدا کرد دادن درستش کنند گوشی فلش شد وحالا فریم ور من r1bc002 به این تبدیل شده حالا به نظر شما بهتر شده یا بدتر:18: :18:
اگه کسی میدونه ورژن درایور و طرز آپ کردن و ریسک احتمالی رو هم بگهنقل قول:
........................ 101 %:21:نقل قول: