hossein
راستی من خط رو مستقیم از کافو تا خود مودم اوردم .
Downstream:2024 و :1050Upstream
Printable View
hossein
راستی من خط رو مستقیم از کافو تا خود مودم اوردم .
Downstream:2024 و :1050Upstream
من توی آپارتمانم و طبقه 7 هستیم .. توی قسمت سیم تلفن تعداد خیلی زیادی سیم هست که همه گره خوردن :دی .. الان چیکار کنم ؟ با چی تست بگیرم ؟ نزنم ماله بقیه رو قطع کنم :دینقل قول:
[QUOTE=hossein019940;7909732]نویزت بالا هست ولی نه زیاد البته با توجه به کیفیت خطت گفتم چون کیفیتت خوبه این نویز هم زیاد مشکلی ایجاد نمیکنه ممکنه به خاطر پهنای باندت باشه یا فاصلت با مرکز مخابراتیت اگه میخای پایین بیاری نویزت رو اول برو دم در تست بگیر ببین اوضاع چجوریه.بعد بگو پهنای باند خطت چنده اگه زیاد بود زنگ بزن که کمش کنن احتمالا خوب میشه
حسین جان من خط رو مستقیم از خود کافو تا مودم اوردم و
2024:Downstream و 1050:Upstream هستش
اگه واقعا مشکل داره خطتت زنگ بزن پشتیبانی isp این کار رو انجام بدن واست بگو که مشکل پینگ داری :n01:
من 1MB مخابرات داشتم پینگم بالای 100 بود .. زنگ زدم مخابرات یکی اومد چک کرد گفت هیچ مشکلی نداره :n04::n04: گفت بخاطره خود شرکته ! به همین خاطر سبانت گرفتم با سرعت 2MB ولی بازم همونجوریه !! کسایی که این سرعت هارو از همین شرکت دارن پینگشون زیر 20 هست ! به همین خاطر فکر میکنم مشکل از خطه !نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خط رو مستقیم اوردین و پهنای باندتم همینه.نقل قول:
پس مشکل از شما نیست برای نت یه خط جدا داری؟
رو تلفن اسپلیتر بزار.
فاصلت زیاده از مخابرات تا خونتون؟
اون کارهای بالا رو انجام بده.اگه خوب نشد مشکل از شما نیست از کدوم شرکت سرویس داری؟
مشکل نت من چیه ؟ :|
نت شما مشکلی نداره اون عدد 39 هستنقل قول:
پس پینگ چرا اینقدر خرابه ؟نقل قول:
( اخه ساله قبل که خواستم نت بگیرم گفتن خطتت ضعیفه .. امسال رفتم حرفی از مشکل خط نزدم و نت گرفتم .. میگم نکنه راسن میگفتن :| )
ببین بستگی به تجهیزات سرویس دهنده داره الان من آسیاتک داشتم خطم رو 4 مگ بود نویزم 48 کیفیتم 25 ولی از مخابرات گرفتم نویزم شد 60 کیفیتم شد 12.هر شرکتی مقادیر خودشو داره.نقل قول:
اگه رو یهشرکتی سرویست خوب بود دلیل نمیشه که تو شرکت بعدیتم همین اوضاع باشه
درمورد پینگ هم.ممکنه مرکز مخابراتی اون دوستتون خلوت باشه و پهنای باند تو اون مرکز آزاد باشه ولی در کل پینگ مشکل از شرکته
اینو میدونم .. ولی میگم چرا مخابرات داشتم اینطور بود سبانت هم که گرفتم همینطوره ! بخدا من میرم سرور آنلاین هرکی سبانت داره پینگش زیر 10 ــه
فعلا شرکت پارس آنلاین خوبه که تو بعضی شهر ها 9 مگ هم میبنده برای سرویس 1 مگ میتونی تحقیق کن برو پارسنقل قول:
خطت که 4 مگ بسته بود الان چرا 2 مگ شد؟نقل قول:
برا نت خط جدا ندارم.بهتر بگم خط رو تا نزدیکی مودم اوردم از اونجا با اسپلیتر یکی رو دادم مودم ویکی دیگه رو به تلفن،
از مخابرات سرویس میگیرم
اگه پریز تو خونتون داری اسپلیتر وصل کن و بزن رو تلفن برای مودم یه سیم جدا از دم در بدون اسپلیتر بکش ببین چی میشه.نقل قول:
همون سیمی که داری رو بدون اسپلیتر بزن به مودم برای تلفن هم که تو خونتون پریز هست بهش با اسپلیتر وصل کن
سلام دوستان
من روز یکشنبه از صبح تا شب اینترنتم قطع و وصل میشد. با پشتیبانی صبانت که تماس گرفتم گفتن مرکز مخابراتی تعمیرات داره و تا آخر شب این مشکل هست.
از روز بعد یعنی دوشنبه مشکل قطع و وصل شدن حل شد ولی سرعت دانلودم تقریبا 1/5 شد!!!
مثلا قبلا از سایت آپلودباز سرعت دانلودم بین 450 تا 600 متغیر بود ولی الان این سرعت به 60 تا 150 کیلوبایت در ثانیه رسیده!!!
دیشب به پشتیبانی زنگ زدم و گفتن که از سایت مایکروسافت دانلود کنم و مجددا بهشون زنگ بزنم و سرعت دانلود بگم.
من از سایت مایکروسافت .net framework دانلود کردم و سرعت 450 KB/s بود که من گفتم حتما سرورهای آپلودباز مشکل داشتن و دیگه با پشتیبانی تماس نگرفتم.
الان که دوباره دارم همون لینک از مایکروسافت می گیرم میبینم که اول دانلود سرعت 400 تا 450 هست ولی یکم که میگذره سرعت میشه 150 تا 200
در ضمن سایت های دیگه مثل رپیدباز، speedtest یا حتی rapidshare و ... هم این مشکل کاهش سرعت رو دارن.
به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ (سرویسم 2 مگ محدود صبانت هست)
اینم عکس از قسمت تنظیمات مودم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تمام شرکتا این اتفاقات میوفته این فکر نکنم به مودم ربط داشته باشه کیفیت خطم هم خوبه نویزتم بد نیست .نقل قول:
فکر نکنم مشکلی داشته باشی.
ببی ندوست عزیز وقتی دارن دستگاهای مخابرات رو تعویض میکنن این مطمئن شو که مشترک زیاد دارن و پورتا دارن افزایش میدن که مشترکا جدید رو توش جا بده وقتی هم مشترک اضافه بشه پهنای باند اون مرکز کم میشه و موقعی که مشترکا آنلاین هستن سرعت نوسان و کم میشه و وقتی که مشترکا آفلاین هستن سرعتا میره بالا
منطقه ما هم همینطوری بود دیگه عادت کردیم وقتی شرکتی مشترک زیاد جمع کنه همینه دیگه
بازم میگم تا اونجایی که من میدونم به خاطر خطت نیست مشکل از اوناست
بدون اسپلیتر هم تغییری نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فاصلت با مرکز چطوره؟نقل قول:
دقیقا نمیدونم فردا از اپراتور می پرسم
مرکز مخابراتیتون زیاد باهاتون فاصله داره؟نقل قول:
این مقدار نویز مشکلی ایجاد نمیکنه از نظر من چون کیفیت خطت هم خوبه
با مشورت یکی از دوستان به این نتیجه رسیدم که مخابرات کرمانشاه دزدی بیش نیست
ممنون از راهنمایی دوستان گل
من قبلا وضعیت خطم رو اینجا گذاشتم، اون موقع snr روی 8 و نویز روی 66 بود.خیلی اذیت شدم چون بیشتر از 120 کیلوبیت سرعت اتصالم نبود - یعنی مودم بیش از این سینک نمیشد.
متوجه شدم از چند شب پیش این سرعت به 1900 کیلوبیت رسیده و دلیلشم افزایش interleaver از طرف مودم شرکت هست، از 8 به 16.
این تکنیک جلوگیری از خطا در خطهای پر نویز میتونه خیلی به دستیابی سرعت بالا روی همچین خطی کمک کنه و همینطور به دراپ نشدن سینک مودم. منتها قبلا که درخواست کردم برای افزایشش خودشونم نمیدونستن چی هست! در حالی که در خارج از کشور بعضی اوقات تا سطح 64 هم این روش اعمال میشه. با انجامش کمی ping بیشتر میشه اما برای من اهمیت نداره. در صفحه وضعیت adsl مودمتون میتونید با عنوان interleaver depth یا D ببینیدش. بعضی خطها هم اصلا فعال نیست و یصورت مستقیم ( fast) متصل هستن. این تکنیک فقط برای خطی مثل مال من خیلی داغونه میتونه مفید باشه، اگر سرعت شما در این صفحه مودموتون بالا هست نیازی به فعال بودنش نیست.
اطلاعات بیشتر:
سلام دوستان
من با پیشنهاد آرمین جان اومدم مشکلمو با شما در میان بزارم
من دوماهی میشه که اینترنتم بعد چهار سال مشکل پیدا کرده
مشکلش ام اینه که هر وقت که مودمو روشن میکنم یکبار تقریبا 3 دقیقه بعد روشن کردن و یکبار هم 6 دقیقه بعد روشن کردن لینکم میپره و دوباره وصل میشه
این مشکل همیشه گی نیست ولی اکثر اوقات هست و هر وقت هم این مشکل به وجود بیاد همون موقع هایی که گفتم قطع میشه
به نظرتون مشکل از کجاست؟
اینم یه عکس از وضعیت خطم
IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ممنوننقل قول:
وقتی که در تاپیک مربوطه پست بدید
اگر کسی تاپیک رو بخونه می تونه اطلاعاتی به دست بیاره
برای همین گفتم
بریم سر اصل مطلب
حالا که اینجا اومدی
کم کم و مرحله به مرحله با هم خط رو بررسی می کنیم تا مشکل شما حل شه
شما اول از همه به من بگو
پست اول رو کامل خوندی؟