نقل قول:
نوشته شده توسط soheil_asi
سلام سهیل جان
خیلی خوش آمدی عزیزم. خواهش میکنم. قابل شما رو نداره دوست من
دوستان ببخشید که چند روزیه نمیتونم اینجا رو آپدیت کنم. 3 شنبه یه امتحان مشکل دارم. تنشا الله بعدش در خدمتتون هستم
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط soheil_asi
سلام سهیل جان
خیلی خوش آمدی عزیزم. خواهش میکنم. قابل شما رو نداره دوست من
دوستان ببخشید که چند روزیه نمیتونم اینجا رو آپدیت کنم. 3 شنبه یه امتحان مشکل دارم. تنشا الله بعدش در خدمتتون هستم
كمال جان سلام.چشممون روشن چه عجب اومدي؟خسته شدم بس كه اينجا سر زدم به اميد اينكه ببينم چيز جديدي گزاشتي يا نه ولي نا اميد شدم.تورو خدا ناراحت نشو و فكر نكن كه توقع زيادي داريم.فقط بدون كه دوست داريم و بخش بازيهارو بدون اينكه بخاي قبظه كردي و اگه نباشي اين بخش تعطيله.خسته نباشي و ممنون.
داداش کمال گل...اگه اين کارو بکنی من و تمامی سامسونگ داران عزيز ! همه روزه شما رو دعا خواهيم کرد!نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
كمال جان مثل هميشه عالي و توپ ... 1 مدت بود اصلا دپرس شده بودم بازي نمي زاشتي .
نقل قول:
نوشته شده توسط vafa1353
سلام وفا جان
خوبی؟
چه عجب از این ورا؟ ببخشید دیگه. آخه نمیشد خوب. اما 4 شنبه حتما با بازیهای جدید و توپ در خدمت همگی هستم. 2 روزه دیگه مهلت بده بم ;)
عزیزم تنها کاری که میتونم بکنم اینه که تاپیک ایشون رو به شما معرفی کنم. شما تا 4 شنبه صبر کن تا خودمم یه سرچی بزنم ببینم چی دستگیرم میشهنقل قول:
نوشته شده توسط هشتپلکو
ایول از این بهتر نمیشه. فیلمش رو هم حتما ببینین ،البته هنوز نیومده :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
سلام بر همگی
بچه ها امشب با بازیهای توپی میام
برای نمونه بهترینش رو الان میزارم. به نظرم این بازی باید یکی از او شاهکارا باشه. call of duty 3
بقیه بازیها رو هم امشب یا فردا میزارم
دست درست اقا كمال مرسي
اوه پسر
دست درد نکنه کمال جان
اینکه اینقد با حال بود ببین COF3 که واسه PC Xbox 360 PS3 میاد چی بشه :blink:
مرسي آقا كمال ..................
ولي اين Call Of Duty خيلي شبيه نسخه قبليشه............... مگه نه ؟؟؟؟
COD2 براي موبايل خيلي باحال تر بود چون Mforma سازندش بود!نقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
سلام
من تازه وارد این تاپیک شدم.می خواستم بگم آقا این تاپیک روواقعا ترکوندی!!!!!بابا ای ول!!!!!تابحال این همه بازی رویکجا ندیده بودم!!!امیدوارم توکارت موفق باشی.اگه میشه بازی های سیمبیان بیشتربذارمنونم :biggrin:
ممنون از همگی به خاطر لطفی که به من دارید
امروز اومدم بترکونم اینجا رو
با بازیه Medal Of Honor و 10 تا بازیه دیگه. امیدوارم که خوشتون بیاد
در ضمن
این بازیه medal of honor یکی از بهترین بازیهای موبایله. از بازیهای توی سبک خودش بهترینه (مثلا خیلی بهتر از معوریت غیر ممکنه 3 هستش)
كمال جون تركوندي اقاااااا ... خيلي كارت درسته ... خسته نباشي واميدوارم هميشه اينطوري اين تاپيك رو گرو نگه داري .
كمال جون حيف كه با اين بازي هايي كه گذاشتي باعث شدي من سكته كنم و فلج بشم، وگرنه نظر ميدادم،تو با من چي كار كردي كمال!!! :tongue: :tongue: :happy:
آقا كمال گل كاشتي
بازم بزار
آقا کمال بازم مثل همیشه کارت 20 بود :rolleye:
اي ول آقا كمال ...... واقعا دستت درد نكنه............ بيشتر بازيهاش جالب بود......... بازي civialition خيلي جالب بود ............... بازم Mer30
افا خدا عمرت بده
من بعد 1سال اومدم اینجا و بازی برای گوشیم پیدا کردم
هیچ جا هم نبود.اگر ممکنه چند تا برای نوکیا 6230 معرفی کن هم نرم افزار و هم بازی هر چند تا مهم نیست بیشتر بهتر ممنون
سلام كمال جاننقل قول:
نوشته شده توسط Kolang
دانلود نمي شه
چرا این بازیها access to orange یا سرور میکنن؟
ایجوری باید پاک کرد
بازي چطوري به گوشي موتورولا نصب ميشه لطفا يكي كمك كنه
نقل قول:
نوشته شده توسط sajey
عزیزم هیچ مشکلی نداره که!
تا حالا 9 نفر هم دانلود کردن!
یه نگاهی به پست اول این تاپیک بندازیدنقل قول:
نوشته شده توسط kazemi3dmax
فکر کنم جواب بگیرید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که گوشیهای سری 60 دارن و به بازیهای میکرو و سگا و کامپیوتر (مثل علا الدین) علاقه دارن امروز منتظر یه تاپیک جدید باشن
ما هم تشكر ميكنيم
java game for
N73 N75 N93 N95 E50
3250 N80 N90