با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستاننقل قول:
کسی نبود جواب سوال منو بده.
Printable View
با عرض سلام و تبریک سال نو خدمت دوستاننقل قول:
کسی نبود جواب سوال منو بده.
با سلام.
بهترین و عملیاتی ترین و برترین مبدل (converter ) برای تمامی --- ها و stb ها مبدل SUPER هست .
این هم آدرس سایت تولید کننده اش.
کد:http://www.erightsoft.com/SUPER.html
دوست عزيز لينك مستقيم دانلود رو بزار!نقل قول:
یه نکته ای رو بگم شاید بعضی از دوستان ندونند
همونطور که میدونید برای قابلیت تصویر در تصویر شبکه های تلویزیونی نیاز به دو تیونر مستقل داریم
شما با خرید ----- دیجیتال یک تیونر دیجیتال و یک تیونر آنالوگ دارید
برای داشتن این قابلیت باید پس از اتصال سیم آنتن به ورودی -----, از خروجی rf ----- یک اتصال به ورودی آنتن تلویزیون داشته باشید(سیم یک متری کاملا مشابه سیم آنتن)
البته تلویزیون شما باید قابلیت تصویر در تصویر داشته باشه که اغلب تلویزیونهای امروزی این قابلیت رو دارند
این قابلیت برای دور زدن تبلیغات 10 دقیقه ای صدا سیما مفیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
از دوستان کسی نمی دونه ای ن سیستم دیجیتال کی سراسری میشه یا کی استان فارس و شهر شیراز به این سیستم مجهز میشه؟
4 ماه دیگه راه می افته.نقل قول:
منم همين روش استفاده ميكنم!خيلي خوب جواب ميده!نقل قول:
دوستان من یه دونه ستاپ باکس مادیران گرفتم. حالا که وصل میکنم به تلویزیون و کانالها رو جستجو میکنم هیچی پیدا نمیکنه. کیفیت سیگنال هم بین 46 تا 50 هستش.
ممنون میشم راهنمایی کنید
استاندارد ماهواره----Sهست!نقل قول:
شما ميتونيد به تايپيك زير مراجعه كنيد!
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=348393
سيگنال ضعيف استنقل قول:
دوستان از امروز خبری در سایتها داره دهان به دهان میچرخه با این عنوان که:
پخش HD کانالهای تلویزیون ایران در فرکانس جدید 12639 ماهواره آسیا ست
دلیلشونم اینه که میگن سایت فلای ست مشخصات این کانالها رو اینگونه آورده:----S2/MPEG-4
دوستان بررسی کنن که آیا واقعآ داره اچ دی پخش میشه؟!کد:http://www.flysat.com/asiasat3s.php
باید درست باشه چو من با ----- معمولی رو این فرکانس سیگنال ندارمنقل قول:
اونایی که ----- HD دارن تست کنن
s2 بودن سيستمشون دليل بر HD بودنش نيست...نقل قول:
خيلي شبکه ها هستند که بر روي سيستم S2 در حال پخش هستند ولي وضوحشون HD نيست يعني 1080i يا 720p نيستند بلکه همون SD با وضوح 720x576 يا حتي پايين تر هستند.
شبکه هاي سيماي ايران هم از اين دستهاند... قبلا فرمتشون DVBS1/Mpeg2 بود حالا تبديل به DVBS2/Mpeg4 شده... دقيقا مثل فرکانس ديجيتالي که فرستنده جماران پخش ميکنه.
هنوز دوربينهاي فيلمبرداري پرتابل و غيرپرتابلشون اکثرا DVcam و MiniDV هست و زيرساختهاي اصلي در قسمت حتي توليد هم HD نيست چه برسد به پخش.
خب دوست عزیز راه حل چیه؟نقل قول:
ممکنه از ستاپ باکس باشه؟
از چه آنتني استفاده ميكنيد!ومحل سكونت تون كدوم منطقه هست!!؟؟؟؟؟نقل قول:
آنتن هانی گرفتم.
منطقه هم خانی آباد
آنتن هانی گرفتم.
منطقه هم خانی آباد
چندبار کانال را جستجو کردین؟نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟نقل قول:
پاسخ شما توي صفحه قبل و درپست زيرهست!نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4781037&postcount=889
دوست عزیز خیلی سرچ کردم. حتی چنر جا هم بردم خونه فامیلا تست کردم همه جا همون 40 تا 50 درصده. بیشتر هم نمیشه.نقل قول:
زنگ زدم نمایندگی گفت آنتن رو سمت جماران بچرخون(شمال شرق). ولی فکر نمیکنم از سمت آنتن باشه. کلافم کرده.
امکان داره از ستاپ باکس باشه؟ ببرم نمایندگی عوضش میکنن؟
آقای کریمی با دستگاه پرویژن چطوری subtitle دی وی دی رو اجرا کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورم فایل vob هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فریمور دستگاه بلاخره چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انتن بدون بوستر بگيريد ارتفاع آنتن را زياد كنيد -از آنتنهاي بشقابي 1000 توماني استفده كنيدنقل قول:
سلام
دوستان کسی دستگاه Pro-vision t-7 رو خریده؟
ازش راضی هستید؟
ساخت کجاست؟
خدمات پس از فروش؟
کیفیت؟
من چند جا خونده بودم که بعضی از دوستان از دستگاه فوق راضی نیستند؟
راستی تلویزیون دیجیتال در تمام کرج قابل دریافت هست؟
از دوستاني كه ستاپ باكس ايكس ويژن دارن مي خواستم بپرسم آيا درسته كه ميگن اين دستگاه خيلي داغ مي كنه و صداي بعضي شبكه ها هم بريده بريده هست؟ ممنون
طبق گفته دوستان در كرج قابل دريافت است
سلام دوستان سال نو بر همه ی شما مبارکاگه کسی اطلاعاتی در مورد گیرنده جم داره یه لطفی کنه من رو هم بی نصیب نذاره و اینکه میشه اونو آپدیت کرد یا نه اگه میشه یه لینک ازش برام میل کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متشکرم
از آنتن بشقابی هم استفاده کردم نشد. مگه نمیگن با یه آنتن معمولی هم میشه کانالها رو گرفت؟؟نقل قول:
ببرم نمایندگیش عوض میکنن؟؟
باسلام و تبریک سال نو به همه دوستان
اپدیت جدید دستگاه پرویژن سری T7 تا دو روز آینده در سایت قرار می گیرد که از موارد مهم اضافه شدن تله تکست فارسی می باشد .
برای دریافت آپدیت به سایت زیر مراجعه نمایید .
کد:http://www.provision.ir/fa
آيا پروويژن توي شمال تهران محدوده تجريش و نياوران و فرمانيه فروشگاه يا نمايندگي داره؟ من به هر شماره اي كه توي سايت ايران تكنيكال هست زنگ مي زنم جوابگو نيستن.
ممنون
دیگه چه چیزاریی بهش اضافه شده؟؟؟؟؟؟
subtitle هم درست شده یا باید دوباره صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
اگهر پروویژن تی 7 داری بگو چی جوریاست؟
کیفیت؟
مرسی
نقل قول:
دوست عزیز من جایی که ایکس ویژن داشتند حدود 68 تا 72 درصد سیگنالش پر بود. شما هم بدون که سیگنالت ضعیفه. اگر در تهرانی یه راهنمایی بدم خدمتتون. شما اگر شبکه خبر رو روی تلویزیون های معمولی (آنالوگ) بدون برفک و صاف داشته باشی سیگنال دیجیتال رو می دونی بدون کم و کاستی دریافت کنی.
اگر این مورد هم تست کردین و جواب نداد پس لابد دستگاه ایراد داره که می تونین به مادیران زنگ بزنین و هماهنگ کنین دستگاه رو ببرین پیششون. یک سال گارانتی داره.
نقل قول:
داغ کردنش که طبیعیه. نشون دادن MPEG-4 H.264 AVC خیلی پردازشگر رو به کار می گیره و این خودش عامل گرماست. اما اگر شما نگرانی یه فن معمولی که می تونی به پورت USB پشت اکس ویژن متصل کنی، تهیه کن به قیمت 6 هزار تومان. از این فن های لپ تاپ هم می تونین استفاده کنین.
من زیاد دقت نکردم اما چند باری متوجه شدم صدای شبکه تلویزیونی قرآن (شبکه هشت) بریده بریده هست. البته چون طولانی مدت پای دستگاه نبودم نمی دونم همیشگی هست یا نه.
اما مزایای ایکس ویژن که من دیدم:
- فریز کردن تصویر (مثلا برای یادداشت کردن شماره تلفن زیر نویس برنامه)
- زوم کردن روی تصاویر
- تاریخ هجری خورشیدی ایرانی
- تله تکست فارسی
- نمایش ساعت فعلی روی صفحه خود دستگاه حتی زمانی که دستگاه روشن است
- انتخاب برای غیرفعال کردن نمایش منوی نام کانال در هنگام تعویض کانال و یا تنظیم مدت زمانی که این منو پس از تعویض کانال روی صفحه تلویزیون نمایش داده شود. (مثلا یک، دو، سه، چهار یا پنج ثانیه یا ...)
- پر رنگ یا کم رنگ کردن Transparency منوها یعنی بتوان در پشت منوها، تصویر تلویزیون را دید (کم و زیاد کردن آن)
- ضبط کردن روی حافظه USB
- برنامه ریزی برای ضبط سرساعت مقرر
- منوهای سه بعدی حجم دار زیبا و رنگارنگ
- آپدیت شدن نرم افزار Firmware دستگاه از طریق USB و امواج دیجیتال (اگر در کشور فعال شود)
دوستان آیا کسی مبدل دیجیتال (ستاپ باکس) با مارک ایران نتا دارد؟ NETA من به کمک احتیاج دارم. ممنون می شم خبرم کنید. خیلی اطلاعات راجع به این ستاپ باکس دیجیتال ----T کم هست. خواهش می کنم در صورت امکان کمکم کنید. کار فوری دارم. نتا یکی از مدل های تایید شده صدا و سیماست.
به سایتنقل قول:مراجعه کن .کد:http://www.provision.ir/fa
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:18 AM ----------
در خدمتم اگه بتونم کمک کنمنقل قول:
طبق گفته خود مادیران گرم کردن دستگاه طبعیهنقل قول:
در مورد صدا هم از روز 4 فروردین هیچ مشکلی در صدای این دستگاه وجود نداره و مشکل از صدا وسیما بود که رفع شده
نقل قول:
در کل دستگاه خوبی از نظر کیفیت صدا و تصویر هستش مخصوصآ پلیر خیلی قوی ای داره
تنها مشکلشم همین تله تکست فارسی با زیر نویس فیلم ها هستش
گارانتیش هم واقعآ خوبه
فقط این فایل آپدیتشم اگه بدن که خیلی عالی
از طریق USB هم هارد اکسترنال تا 1TB با فرمت NTFS ساپورت میکنه که این هم خودش خیلی خوبه
دوستان کسی جایی سراغ نداره الان حضوری بشه رفت provision t-7 رو خرید؟
این سایتاشون همه میگن بعد 15 فروردین
دوست عزیز من تاریخ هجری شمسی را ندیدم؟؟نقل قول:
راستی با این دستگاه امواج ----s را می شود گرفت؟؟
---------- Post added at 11:46 AM ---------- Previous post was at 11:45 AM ----------
راستی کسی مودونه در سری کارت های --- که در کام÷یوتر وصل می وشد دستگاهی هست که هم ----s2 را بگیره و هم ----t را ؟؟