سلام
یکی از دوستان پیشنهاد داده بود بچه های اصفهان دور هم جمع بشیم. راستش جمعه تا یکشنبه من هم از تهران به اصفهان میام اگه قرا ر گذاشتین به ما هم خبر بدین.
Printable View
سلام
یکی از دوستان پیشنهاد داده بود بچه های اصفهان دور هم جمع بشیم. راستش جمعه تا یکشنبه من هم از تهران به اصفهان میام اگه قرا ر گذاشتین به ما هم خبر بدین.
هیییییییییییییییییییییییی عزیز جون .نقل قول:
ما یه چیزی گفتیم ولی انگار همه نشنیده گرفتن :46:
متاسفانه کسی استقبال نکرد .
نقل قول:
اونی که دمه پل فلزیه هم بدکی نیستا :31:
براندازى نرم؟! اقدام عليه امنيت ملى؟!نقل قول:
مواظب خودش باش!!! :31:
نقل قول:
و تشویش علیه اذهان عمومی.....
اوه اوه 110 اومد فرار....
اه اه . اینجا چقدر طرفدار دولت پیدا میشه !!!:13:
من به گور عمهم خنديدم كه بخوام طرفدار دولت باشم! :2: من طرفدار ملتم! :7: من تو دهن اين دولت مىزنم! :4: اين فقط يه هشدار دوستانه به The End بود! خواستم كه زندگيش تو زندان به The End نرسه!! :3:
the end درست میگه . اگه بخوایم ساکت باشیم فردا میان اکسیژنم سهمیه بندی میکنن .
این دولت که دلش برا من و تو نمیسوزه . فقط ........ .
ولش بابا . :13:
سلام
بچه ها چقدر تنبلید
حالا که موقعیت مناسبیه یک قرار ملاقات بگذارید.
منم اصفهان زندگی میکنم
البته اصفهانی نیستم یعنی خصیص نیستم.مهاجرم ولی تو این تاپیک میام.
شنیدم میخواید حمله تروریستی بکنید و تو دهن این دولت بزنید.
چه خوب به کارتون ادامه بدید.
«معمولا کسانی که فکر می کنند دارند اعتراض می کنند، کار خاصی نمی کنند، فقط در مورد اعتراض حرف می زنند یا فکر می کنند، اما کسانی که اعتراض می کنند در مورد اعتراضی که می کنند فکر نمی کنند، یک دفعه به خودشان می آیند و می بینند اعتراض کرده اند.»نقل قول:
اين ابراهيم نبوى حرفهاى قشنگى مىزنه انصافا!
سلام
بچه ها بالاخره از دست این سد لعنتی راحت شدم و بیشتر بهتون سر میزنم
حالا که من اومدم بگید چه خبر بوده
منم Meeting میام
اولا خصیص نه خسیس هم نه ، بلکه اقتصادی!نقل قول:
دوما : همه بچه ها از فکر این بنزین و سهمیه و اکسیژن سهمیه بندی بیاین بیرون! توی انجمن بغلی شام میدن تا اونم سهمیه بندی نشده بیاین یه نظری بدین!
محل خوردنی شام:(پست شماره 1463 توی تاپیک زیر البته بچه ها تو شوخی زیاد افراط نکنین کار دست طرف بدین دعوا بشه شاید اونم همشهریه!!)
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?p=1252483#post1252483
نقل قول:
سلام عزیز .
متاسفانه اصلاً شز meeting استقبال نشد .
نمیدونم چرا !!!!!!!!!!!!
بعضیا دلشون نمیخواد بیان ، بعضیا وقتش رو ندارن و بعضیا هم ............ !!!
چرا کسی چیزی نمیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:19:
من اصفهانی نیستم واصفهان هم نیومدم اما امسال ممکنه تو کنکور رتبه خوبی بیارم میخواستم بیام اصفهان درس بخونم
ولی یه مشکلی هست من شنیدم اصفهانییا خیلی خیلی خسیسن واز این گذشته خیلی بد جنسن همش میخوام زیر آبی غیر اصفهانییارو بزنن زاتن بد جنسن توهین نباشه میگن همجنسگرایی مرد تواصفهان به اوجش رسیده
و میگن همشون چادرین وبه زنها اجازه شرکت در اجتماع نمیدن زنها آزادی ندارن وغیره من فقط شنیدم این حرفهای خودم نیست
اگه اصفهانی هستید بیاید این حرفهارو توجیه کنید واگه نیاید من مجبورم این حرفهارو قبول کنم
اينايي كه گفتي در مورد اصفهان بود ديگه؟نه؟
خوب عزيز بهتره با اين چيزايي که شنيدي اصلا به فکر اصفهان امدن نباشي !
نقل قول:
دقیقا همش درسته عزیزم شما نیای خیلی بهتره
اصلا فکرشو نکن چون ممکنه بهت شدید تجاوز بشه
در ضمن واسه کسی مهم نیست قبول کنی یا نکنی:46:
نقل قول:
بچه ها میبینید پشت سر ما چه شایعاتی در میارند؟
راستی سلام
ببین دوست عزیز پشت هر شهری یه سری شایعات هست ولی این دلیل نمیشه که شما همشون رو باور کنید
در مورد خسیس بودن اصفهانی ها خوب در مورد بعضی هاشون واقعا صدق میکنه من هم قبول دارم البته این که میگند خسیس این اشتباهه اصفهانی جماعت آینده نگر هستند یعنی میبینند اگه این پولی رو که قراره خرج بکنه به ضررش باشه و یا سودی براش نداشته باشه خرج نمیکنه (البته یه عده خیلی کمی این مدلی هستند)
یه سری هم مثل من و خیلی دیگه از بچه های اصفهانی اتفاقا خیلی هم لارج هستیم باورت نمیشه بیشتر از تهرونی ها خرج میکنم.
در مورد زیر آب زدن کاملا حرف مزخرفی هست حالا شاید یه اصفهانی زیر اب یکی رو زده دلیل نمیشه که همه اصفهانی ها بدند
تو همه جای دنیا ما زیر آب زن داریم همه که پیغمبر نیستند
در مورد هم جنس باز هم همش زیر سر این شهر رضایی هاست که اینها هم فقط یه شایعست.
من خودم دو تا دوست شهر رضایی دارم اتفاقا آخر مرام و معرفت هستند کاملا هم بی آزار هستند.
و در مورد آزادی زنها این دروی وریا چیه که میگی؟
اصلا من تا حالا این شایعه رو نشنیده بودم .
برو تو خیابون اصلا زن چادوری دیگه گیر نمیاد . مانتویی هم دیگه داره نسلشون منقرض میشه خدا آقبت اصفهان رو به خیر بگذرونه :31:
من تا یه زن چادوری تو خیابون میبینم یه صلوات میفرستم یه ابم روش (چه ربطی داشت)
خلاصه اینکه همین دیگه
بازم سوالی بود در خدمتم
بای
:20:
*hamedkhatar* ((((((((((:
بابا تو دیگه چقدر ساده ای
جدی ساده ایها بین خودمون بمونه:31:
جواب اینو میده :27: ( اینو تو ذهنم به خودم گفتم )
سلام به همگى.
مىخواستم بپرسم اگه كسى بخواد كليهى خودش رو بفروشه بايد كجا بره اين كار رو بكنه؟
من ساكن اصفهان هستم.
خواهشا سريع جواب بدين.
Thx.
سلامنقل قول:
چرا می خواهی بفروشی ؟؟؟ :18: :18: :18: :18:
یکمی توضیح بده ، برات نگران شدم همشهری ؟! :18: :19:
بای
ببخشید جسارت کردم اینها حرفهای خودم نبود و برای همین گفتم توجیه کنید تا سو.ء تفاهمات رفع بشه و بی نهایت از آقای*hamedkhatar*
ممنونم که برادرانه وبا حوصله مرا قانع کرد واز دیگر دوستان میخوام اگه ناراحتشون کردم مرا به بزرگی خودشون ببخشن
همین...
:41: به پولش شديدا و خيلى فورى نيازمندم...نقل قول:
خبرگزاري فارس: فيلم «كينه» ساخته تاكاشي شيموز و پس از اكران موفقيتآميز در تهران از روز چهارشنبه بيستم تيرماه سالجاري به صورت تك سكانس در سينما سپاهان شهر اصفهان به روي پرده ميرود.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي بيناد سينمايي فارابي، اين فيلم در تهران بيش از 90 ميليون تومان فروش داشته و بعد از نمايش در سينما سپاهان در سينما بهمن شهر كاشان نيز به نماش درميآيد.
برپايه اين گزارش، سينماهاي سپاهان اصفهان و بهمن كاشان از جمله سالنهاي نمايش فيلم بازسازي شده توسط مؤسسه سينماشهر هستند كه به سيستم صداي دالبي و تجهيزات روز صوتي و تصويري مجهز شدهاند و واحد تأمين و توزيع فيلم خارجي بنياد سينمايي فارابي با توجه به فضاي نمايشي مناسب اين سالنها زمينه نمايش فيلمهاي خارجي (با صداي اصلي دالبي و زيرنويس فارسي) كه در اين سينماها را فراهم كرده است.
فيلم «كينه» ساخته تاكاشي شيموزو محصول مشترك كشورهاي ژاپن و آمريكا اثري در ژانر وحشت است.
اين فيلم داستان روح شريري را به تصوير ميكشد كه آرامش ساكنين يك خانه قديمي را به هم زده و مبادرت به انتقامجويي و قتل ساكنين خانه ميكند.
در اين فيلم بازيگراني چون سارا ميشله گلار، جيسنبر، ويليام ماپوتر و كلي دووال نقشآفريني ميكنند.
با سلام به برو بچ اصفهانی
اصفهنی ها دعا کنید
دو تا از بچه های انجمن رو به خاطر فروش فیلم دوشنبه صبح گرفتن
شرمنده نمی تونم اسم ببرم اما اگه کسی تو اماکن یا سازمان اطلاعات آشنا داره بداد این دوتا برسه
امروز دادگاشون بود فردا هم حکمشون می یاد :41:
از همه بچه های اصفهان و غیر اصفهان می خوام براشون دعا کنید تا زود تر آزاد بشن
ممنون از همتون
نقل قول:
این دو نفر اصفهانی بودن؟؟؟؟
چرا گرفتن .. مگه چه فیلمی می فروختن؟ کوجا می فروختن.. امیدوارم مشکلشون حل بشه
سلام ، ببشخيد اينجا پست ميدم ...
The End بن شد ، کارش داشتم ، اگه کسي ايدشو داره لطفا برام پيام خصوصي کنه ...
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، از بچه های این انجمن بودند یا انجمن پی تی ؟نقل قول:
مگه چه فیلمی فروخته بودند؟
آیدیشون چیه؟
The End برای چی بن شد ؟ :41:نقل قول:
همیشگیه یا چند روزه ؟
سلام بچه ها منهم اصفهانی هستم
2 هفته بن شده از دیروزنقل قول:
سلامی دوباره
شرمنده نمی تونم اسم ببرم اما ماله انجمن فیلم بودن
دوتاشون هم اصفهانی بودن
تمام سی دی هایی که داشته همین فیلم هایی دانلودی بوده ( خوب همه هم با صحنه )
فقط براشون دعا کنید ممنون
این شتری که دم در خونه همه میخوابهنقل قول:
حالا امسالخوب دادی دادا؟
من که ازاد را خراب کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
چه خبر از اون 2 نفر؟!
همکار شدن مژگان خانوم رو تبریک می گم بهشون البته ببخشید که یکمی دیر تبریک گفتما!
خوبیش اینه که پارتیمون جور شد مژگان خانوم سفارش مارم بکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
مرسی..خوشحالم کردی.....
ای بابا کمال که ید طولانی در همکار شدن داره...(توپ انداختم تو زمین کمال)
مبارک باشه مژگان خانوم ایشالا مدیر شی
به ید طولا نیست که این حرفا...
به محبوبیته ;)(توپو پس دادم تو زمینت مژگان جون)
رفقای اصفهانی یه قرار بذاریم برای میتینگ . مثلا کنار پل خواجو ...