ممنون از جوابت
Printable View
ممنون از جوابت
بچه ها من یه تجربه ی جدید رو شروع کردم تو فوتبال منیجر، خیلی جالبه برام، سرمربی اف سی سئول کره جنوبی شدم، همیشه فکر میکردم لیگ انگلیس سخت ترین و فشرده ترین لیگ فوتبال هست، ولی الان می بینم که لیگ کره جنوبی خیلی سخت و سنگین تره!
لیگشون 16 تیمیه، بعد از 30 هفته که لیگ تموم میشه لیگ به دو گروه تقسیم میشه، هشت تا تیم اول تو یه گروه و هست تا تیم دوم تو یه گروه دیگه قرار می گیرن و دوباره بین تیم های هر گروه یه لیگ 14 هفته ای برگزار میشه و در نهایت دو تیم آخر سقوط میکنن و سه تیم اول به لیگ قهرمانان آسیا راه پیدا می کنند!
لیگشون از فوریه شروع میشه، من وقتی با این تیم شروع کردم جولای بود و اواسط لیگشون بود، وقتی تیم رو تحویل گرفتم پنجم لیگ بودن و در پایان لیگ موفق شدم تیم رو نایب قهرمان کنم، قرارداد اولم 5 ماهه بود و قراردادم رو تمدید کردم، تو جام حذفی هم تو نیمه نهایی به جئونبوک هیوندای موتورز باختم و حذف شدم، الان فصل دومم هست با این تیم و تا هفته چهاردهم فعلا صدر نشینم، تو لیگ قهرمانان آسیا هم صعود کردم و تو یک هشتم نهایی باز با جئونبوک موتورز بازی دارم، جالب اینجاست که هر سه نماینده ی ایران به این مرحله صعود کردن؛ تراکتورسازی با سپاهان و صبای قم!
یه سری قوانین خیلی سخت داره لیگ کره جنوبی که به نظر من بعضیاشون واقعا مسخره ان، مثلا
-تو لیست بازیکنان نباید بیشتر از 4 تا بازیکن خارجی وجود داشته باشه!
-تیم ها حق استخدام دروازه بان خارجی ندارند!
-تیم ها حق استفاده از بازیکنان زیر 18 سال تو ترکیب تیم رو ندارند!
تجربه ی جالبی بوده تا الان برام، آخر فصل هر نتیجه ای که بگیرم از این تیم جدا میشم، لیگش واقعا آدم رو خسته میکنه!
برو به عنوان بيكار شروع كن فقط سابقه تو بزن international player كه تيماي نسبتا بهتري بهت پيشنهاد بدن
من همیشه sunday league player میزنم!نقل قول:
اینکه از صفر شروع کنی و ساندی لیگ پلیر باشی حالشی خیلی بیشتره...
نه اونجوری واسه من ضایع شد :n02:
من دقیقا همین کارو کردم، الان reputation من تو کره national شده! :Dنقل قول:
من هم بخاطر شما از ساندی شروع کردم با بارسا ب و ایران
بچه ها چجوری شبکه میشه بازی کرد ؟
ارجینال باید باشه:دینقل قول:
اقا یه سوال چجوری میتونی خودتو بیکار بیاری که یه باشگاه بگیردت؟
همون اول که میخوای تیمتو انتخاب کنی گزینه اخری از سمت راست رو بزن و توی بازی هم استافا باید بدی :n02:
يوونتوس از دست ما دست بردار نيستتتت:((
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بايد تو اولسن قسمت انتخاب بازي و مشخصات گزينه ي رندوم رو بزنينقل قول:
رندوم نیست سهیل جان، اتوماتیک منظورته، ولی من همون ساندی لیگ پلیر رو انتخاب کردم!نقل قول:
خوب بالاخره داستان من تو کره تموم شد!
تونستیم توی لیگ قهرمان بشیم، توی لیگ قهرمانان تو یک چارم نهایی مقابل یه تیم ژاپنی حذف شدم با گل زده تو خونه ی حریف، بازی رفت تو زمین من 1-1 شدیم برگشت هم 0-0، بدجوری ضد فوتبال بازی میکردن، تو جام حدفی هم توی فینال تو ضربات پنالتی باختم و حذف شدم، لیگ که تموم شد چند روز بعد استعفا دادم!
یه هفته بعد یه تیم کره ای دیگه بهم پیشنهاد داد قبول نکردم چون واقعا خسته شده بودم از فوتبال کره، چند هفته بعد تیتو از بارسلونا استعفا داد و سرمربی تیم ملی اسپانیا شد، من هم سریع اپلای کردم برای بارسلونا کثافتا قبول نکردن :دی و آندرس ویاش بوآش رو انتخاب کردن، اونم از تاتنهام استعفا داده بود، اونجا اپلای کردم ولی اونا هم منو استخدام نکردن و رافا بنیتز رو انتخاب کردن! باز یه چند هفته ای بیکار موندم تا این که دیدم لاتزیو سرمربیش رو اخراج کرده، اپلای کردم و چند روز بعد بهم پیشنهاد سرمربیگری تیمشون رو دادن، همون روز منچسترسیتی هم بدون مربی شد؛ پیشنهاد لاتزیو رو یه هفته عقب انداختم و اونجا اپلای کردم، یه هفته گذشت و خبری نشد و باز یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب انداختم، باز یه هفته بعد خبری از من سیتی نشد و این بار که باز میخواستم یه هفته دیگه پیشنهاد لاتزیو رو عقب بندارم قبول نکردن و من هم به امید من سیتی پیشنهادشون رو ریجکت کردم، دو روز بعد خلدون مبارک عوضی Ferrara مربی پالرمو رو سرمربی تیمش کرد و من هم بدون تیم موندم! :(
الان واقعا پشیمونم که چرا پیشنهاد لاتزیو رو قبول نکردم! :(
راستی reputation من الان continental شده! :n20:
ممنون از توضيحات جامعت ولي فك نكردي از كره نميتوني مستقيما پرتاب بشي به بارسا؟يا حتي تاتنهام و سيتي؟اره لاتسيو رو باثد قبول ميكردي ولي كار سختيه اونجا مربيگري كردن...من تو سال ٢٠١٨ تو هر بازي ٧ تا بازيكن زير ٢١ سال دارم...ولي بازم امسال دوموميشمنقل قول:
یکم رویایی فکر کردم خوب، ولی واقعا تفاوت زیادی بین من و سرمربی پالرمو نبود به نظر من، من سیتی واقعا ناراحتم کرد، حالا تو مصاحبه هم گفته بود که من رو هم تو گزینه هاشون دارن، بیشتر به خاطر همون منتظرشون موندم! من همیشه دنبال challenge هستم پس سخت بودن برام مهم نیست، به من که پیشنهاد دادن تیمشون سیزدهم جدول بود! الان موندم تو کدوم تیم ها اپلای کنم!نقل قول:
ولی صد در صد غیر از اروپا نمیرم، یه تیم آمریکایی هم منو خواست نرفتم، تیم های غیر اروپایی واقعا سیستم لیگشون و قاونونای مسخرشون آدم رو خسته میکنه!
خیلی قانونا مسخره است من همه ی لیگ های بازی رو برداشتم و بیشتر از نصف شو پلی مود گذاشنم کره ای ها زیاد بهم پیشنهاد چون ساندی گذاشتم ولی قبولش نکردم الان هم مربی تربیت یزد هست !!!!!!:n19:تو لیگ ازادگان گروه b
قاونو کجا مسخرس؟ خوب کره که بهتر از دسته دو ایران بود میرفتی اونجا دیگه!نقل قول:
تو هم انگار یه career رو ادامه نمیدیا هی سیو جدید درست میکنی! :D
نه بخاطر ساندي كه گفتي خواستم ببينم چجوريه ولي تربيت يزد خوبه به نظرم پيشنهاد هاي بهتر مثل فجر داشتم ولي چون تو ليگ كارم سخت بود اينو برداشتم
بچه چرا نمیشه سرمربی تیم های زیر 19 سال باشگاه ها شد ؟؟
بچه کیه؟ :دی
نمیشه دیگه نکنه بازم یه سیو جدید شروع کردی؟ :دی
خوب بالاخره بعد از 8 ماه بیکار بودن من هم استخدام شدم، چند وقتی بود پیشنهادی برام نمیومد تا این که چند وقت پیش بوکا جونیورز آرژانتین بهم پیشنهاد داد و من بدون معطلی قبول کردم، الان فقط یه هفته به شروع فصل مونده و هیچ زمانی برای آماده سازی تیم به صورت دلخواه خودم ندارم، احتمالا چند هفته ی اول نتایج مورد نظر رو نتونم بگیرم، امیدوارم مدیرشون صبور باشه، با توجه به این که بوکا یکی از بهترین های آرژانتین هست امیدوارم این تیم سکوی پرتابم به فوتبال اروپا باشه!
تیم از نظر بازیکن تو شرایط خوبی هست فقط تو پست هافبک وسط و هافبک دفاعی نیاز به تقویت داره، دو تا دروازه بان تیم خیلی پیرن، یکی 35 ساله و اون یکی 33 سالشه احتمالا یه دروازه بان جوون و آینده دار بگیرم برای تیم، 5.5 میلیون دلار بود جه ی ترانسفر تیم هست که فکر میکنم کافیه و میتونم خریدهامو باهاش انجام بدم!
تیم از نظر امکانات سخت افزاری خیلی غنیه که صد در صد باعث میشه بازیکنای ریجن خوبی گیرم بیاد!
برام آرزوی موفقیت کنید! :دی
نه منظورم اینه چرا نمیشه وگرنه تازه داره فصلم با تربیت بدنی یزد شروع میشه.
بازیکن زجن خودش به طور اتوماتیک میاد یا کاری باید کرد ؟
چقدر تاپیک خلوته بعد این بازیکنای جوونم تو دفاع همه زیر 20 سال بودن دو تا شون مصدوم شدن بعد از شانس بد دفاع ذخیره نداشتیم بازی 2 صفر برده رو 4 بر 2 باختیم !!!!
راستی کسی توضیح دقیقی راجب بازیکن رجن نداره ؟؟؟؟؟؟
یه سوال دیگه ببینین باشگاه مربی جدید نمیخره من چجوری میتونم راضی بکنمشون ؟؟؟؟
خوب تقصیر خودته دیگه باید رو نیمکت حداقل یه مدافع وسط میزاشتی!
ببین بازیکن ریجن به بازیکنایی میگن که بازی خودش اونارو میسازه تا جای کسایی رو که بازنشسته میشن پر کنه، هر کشور تو یه روز خاص بازیکنای ریجن رو وارد تیم هاش میکنه، اون تاریخ ها رو چند تا صفحه قبل گذاشته بود بگرد پیدا میکنی، حالا چیکار کنیم که بازیکنای ریجن خوبی بیان تو تیم، اولا این موضوع بستگی به کشوری داره که توش مربیگری میکنی، مثلا بازیکنای ریجن ایرانی با اسپانیایی ها زمین تا آسمون فرق دارن، حالا تو باشگاهه که هستی برو تو facilities ببین اینا تو چه وضعیتی هستند:
- Youth recruitment network
- Junior Coaching
- Youth Facilities
اینا هر چقدر سطحشون بالاتر باشه بازیکنای ریجن بهتری میان تو تیم، در ضمن یادت نره Head of youth development خیلی مهمه برا این موضوع پس حتما یه خوبشو تو تیمت داشته باش!
کافیه این توضیحات؟
زبانت خوب نیست نه؟ برا راضی کردن مدیریت برو تو Boardroom اونجا talk to board رو بزن، بعد یه قسمت هست فکر کنم Staff اونجا allow coaches رو بزن، اگه بتونی دلیل خوبی بیاری و قانعشو بکنی اجازه میدن که تعداد بیشتری استخدام کنی!
تشکر یادت نره!
دمت گرم . میدونی اصلا حواسم به نیمکت نبود :n02:
قابل نداشتنقل قول:
عجب، مربی حواس پرت ندیده بودم که الان دیدم! :دی
نقل قول:
تا حالا تو کدوم تیما مربیگری کردی همکار؟
تو این career اگه منظورته فقط تو اف سی سئول و الانم بوکا جونیورز، اولین سیوم تو 2013 با لیورپول شروع کردم؛ دومیش هم با آینتراخت براینشوایگ بود! این سومی و آخریه!نقل قول:
راستی یادم رفته بود یه چیزی راجع به فوتبال کره بگم، یه چیزشون که به نظر من خیلی مسخرس فصل که تموم میشه و فصل جدید داره شروع میشه یه تیم دارن به اسم پلیس اف سی هر فصل دو تا از بازیکنام رو میگرفت برا خودشون که اونجا خدمت سربازیشون رو انجام بدن، اونم 22 ماه اصلا هم براشون فرق نمیکنه که اون بازیکن بهترین بازیکن اون تیم هست یا ممکنه تو این 22 ماه ممکنه بازیکن افت کنه چون از لیگ برتر میره تو دسته 1 بازی میکنه!
راستی استقلال اگه بتونه بوریرام تایلند رو حذف کنه احتمال داره تو مرحله ی بعد به اف سی سئول بخوره، اگه بشه اون موقع میام براتون یه تحلیل جامع راجع به بازیکنای اون تیم و شرایط کلیشون میزارم، شاید حتی به درد امیر قلعه نویی بخوره! :دی
لامصب بازی به طرز هیولا واری اعتیاد اوره....
خب سهیل چه خبرا از تیمت ؟
منو که بدبخت کرده! روزی حداقل 10 نا بازی انجام میدم! :دی
راستی سهیل تا کی میخوای تو لاتزیو بمونی؟ نکنه میخوای رکورد فرگی رو بزنی؟ :دی
من میخوام خارج از سیو هام نقل وانتقالات رو انجام بدم میشه راهنمایی کنید ؟
سلام
دوستان فیسپک و لوگوپک مناسبی برای تیمها و بازیکنان ایرانی سراغ ندارید؟ من یه لوگوپک و فیسپک مناسب برای کلیت بازی دارم ؛ ولی ایران رو پوشش نمیده و چون میخوام فوتبال ایران رو تو save جدیدم بازی کنم نیاز دارم به یه همچین چیزی که حداقل بازی یه خرده برام باحالتر بشه :n02: . اگر جایی یا لینکی سراغ دارید بهم بگید...ممنون :n16:
من تیمم خیلی جوونه همین که واسه 5 سال اینده بتونم قهرمان لیگ قهرمانان و سری آ بشم واسم کافیه...ولی جالبه من دو فصل قبل با یه لاتسیو((که تیمم زیاد هم سر حال نبود))قهرمان لیگ قهرمانان اروبا شدم که در جریان بودین....یعنی یه لحظه یاد یونان 2004 افتادم که با تلاش میشه به هر راهی رسید..ولی دو فصل قبل حدود 3 ماه قبل بود که بازی های قبلی تیم هام رو قشنگ میدیم که نقاط ضعفشون رو شناسنایی کنم...الان بیشتر به دستیارم((پاکو آیستران))سپردم...یه تیم مربیگری جوانان خفن دارم..بعد میذارم رزومه و توانایی هاشونو...
و این است اقتدار تیم ما ( جام باشگاههای اروپا مرحله گروهی )
وقتی 3 بر 0 جلو بودیم
من :n19:
ویلانوا:n04:
مسی :n27:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بچه یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
در کل فکر کنم در این بازی قهرمان لیگ شدن کار سختی باشه چون من هم فکر کنم امسال نتونم قهرمان بشم تازه اول فصله و من سیتی با 6 امتیاز ازم جلوئه و فعلا اوله بازیکن خیلی خوب هم به تیمش اضافه کرده مثل ایسکو ، توماس مولر ، البته این هفته با اونها داریم اگر ببرم خوب میشه