نقل قول:
منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
Printable View
نقل قول:
منظورشون این بود که این سه ردیف رو توی مختصات کانکشن تون وارد کنید و .... متصل بشید
مرسي ازجواب ايشون وشما ولي اصلا تو ترمينال kdeوهمچنين gnome با ريشه شناساي نشد وپيغام دستور ناشناخته همراه بودنقل قول:
كل دستور روپشت سرهم نوشتم من با سي دي زنده بالانيومدم لينوكس روكامل نصب كردم كنا ر ويندوزم
راه حل ديگه لطفا
-------------
من براساس راهنمايي يه بنده خدايي تونستم درايور صداي امبوردم روپيداكنم ولي نمي دونم چه فرمي تولينوكس نصب كنم.
درايورمخصوص لينوكس منظورمه
توروخداكمك كنيد
من اول بايد به وي پي ان وصل شم V P Nنقل قول:
من با وايرلس از طريق v p n بايد به شركت متصل شم حالا طريقه ي ساخت كاننكشن v p n را بلد نيستم
تشکر دوست خوبم.نقل قول:
باید pptp رو نصب کنی و تنظیماتشو انجام بدی
قبلا هم همین معرفی شده بودکد:http://www.persianadmins.com/site/articles/linux/pptp_client_on_linux.html
كسي نيست راهنماييم كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟نقل قول:
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
الان فدورا نسخه چند روی سیستمتون نصبه؟نقل قول:
خروجی دستور lspci رو بزارید اینجا
اون اروری رو هم که گفتید بهتون می ده بزارید اینجا (همراه با دستوری که اجرا کردید)
خروجی دستور lsmod هم بزارید
سلام دوستان
من فدورا رو بنا بر توصیه ی خودش آپدیت کردم و حدود 430 پکیج آپدیت شد .
حالا تعداد گزینه های من برای ورود به فدورا دو تا شده ( که طبعا یکی مربوط به همان وضعیت قبلی و یکی اش جدید است ) اما مشکلی که الان دارم ، این است که فونت هایی که قبلا نصب کرده بودم عمل نمی کند .
وقتی می خواهم دوباره نصب کنم ، متوجه می شوم که همه ی آن فونت ها وجود دارد اما با این وجود مثلا پی سی ورلد یا فاروم های دیگر فارسی را به ریخته می بینم .
راه حلی سراغ دارید ؟
fc-cach -f رو اجرا کردی؟نقل قول:
نقل قول:
نه ، الان اجرا می کنم .
ضمنا ، دو گزینه ی ورود من یکی 6.21 هست و دیگری 6.23 . آیا ممکنه که دو تا کرنل داشته باشم ؟ راهی برای یکی کردنشون هست ؟
بله ، بله الان ۲ تا کرنل داری هر کدوم رو که نمی خوای می تونی پاک کنی
باس لام
من26.32 گیگا فضای ازاد توی ram دارم که پارتیشن نشده است می خوام هم پارتیشن بندیش کنم و هم fedora core که فک کنم ورژن 10 باشه رو نصب کنمولی مشکل این جاست که نمیدونم چه طوری باید پارتیشن بندی کنم؟چند تا پارتیشن کافیه؟نوعشون چی باشه ؟ و از این چیزا که برای نصب لینوکس لازمه لطفا اگه کسی میدونه که حتما این جور هست یه جوری توضیح بده که منی که مبتدیم بفهمم.
با تشکر
خب اگه منظور از ram همون Hard Disk هستش باید عرض کنم که برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount pointنقل قول:ایجاد کنید. البته برای شرو همین ها کافیه.کد:/
آخرین نسخهی فدورا ۹ هستش!
بله همون hard disk اشتباه لفظی بودنقل قول:
این mount point یعنی چی ؟ چه جوری با mount point پارتیشن ایجاد کنم?
واین کد یعنی چی کجا باید نوشته بشه؟
با تشکر
نه عزیزم! لازم نیست مونت پوینت پارتیشن ایجاد کنی (این جمله اشتباه هستش)نقل قول:
بزار یکم باز تر بگم. هارد دیسک به پارتیشن های مختلف تقسیم میشه. توی ویندوز برای هر کدوم یه آدرس در نظر میگیریم و به اون ها سر شاخه میگیم. مثل:
اما سیستم های شبیه یونیکس اینطور نیستن. یک پوشهی ریشه (root) دارن که آدرس مطلق اون یه اسلشه (/) و توی این پوشه، پوشه های دیگهای وجود داره. حالا ما میایم برای یه پارتشن یه مونت پوینت در نظر میگیریم که در حقیقت آدرسیه که برای اون پارتیشن در نظر گرفتیم. مثلا برای پوشهی خانگی، معمولا یا پارتیشن در نظر میگیرن با مونت پوینت:کد:D:
از این به بعد این آدرس به این پارتیشن رجوع میکنه. شما توی مراحل نصب به mount point بر میخوری که اونجا میتونی این رو تست کنی.کد:/home
راستی اول سعی کن با یه ماشین مجازی آزمایش کنی:
و اگر هم خواستی نصب کنی، حتما از اطلاعاتت یه پشتیبان تهیه کن.کد:http://www.-----------.com/archives/utility/file_disk/download_vmware_workstation_full/
این ---------- هم p30 download هستش که آتوماتیک اینجور میشه!
آقا قرض از مزاحمت : من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!:18::18::18: فقط 1 DVD !!! بابا چه خبره مگه !!! نا سلامتی OpenSource هست !!! نه؟ حالا شرکتش بماند...توی بازار که همه می گفتن که فقط ورژن 8 هست(البته توی بازار) بعد از یکم گشتن این گیرم اومد!!!
نقل قول:
خوب اگه میخواستین سی دی ویندوز XP اوریجینال ( غیر دزدی ) را بخرین که مربوط به پنج شش سال پیش هست چقدر باید پول می دادین .
نگفتین کجا خریدین ؟
بهت انداختن داداش!نقل قول:
من DVD ۹ رو رایگان دانلود کردم!
تازهنسخهی ۹ و البته DVD رو ۱۰۰۰ تومن میفروشه! همین طور فروشگاه sito.ir ببین:کد:www.linuxshop.ir
کد:http://www.sito.ir/index.php?manufacturers_id=38
سلام
پس بوت چی ؟ میشه ایجادش نکنی؟نقل قول:
برای شروع یه پارتیشن با فایل سیستم swap دو برابر رم باید ایجاد کنید و یه پارتیشن با فایل سیستم ex3 با mount point
من بدبخت از همه چی بیخبر فدورا 6 رو بهم انداختن 5 تومن! (البته هولوگرام دار و... بود)نقل قول:
من امروز یه Fedora 9 از بازار گرفتم 6000 تومان !!!
بله... می تونی برای بوت پارتیشنی ایجاد نکنی... فکر کنم اولین پارتیشن اولین هارد فلگ بوت میخوره.نقل قول:
راستی یه سوال؟!! اون هولوگرام به چه دردت می خوره مگه؟
مگه قراره به دردی بخوره؟!نقل قول:
راستی یه سوال؟!! اون هولوگرام به چه دردت می خوره مگه؟
مگه شما 6 تومن پول اون رو ندادی؟!! هی چی... بی خیال... اینجا جای این بحث ها نیست.نقل قول:
این یه تجربه شد که دیگه نرم از بازار خرید کنم... نتیجه اخلاقی اینکه : همیشه سعی کنم Online خرید کنم...
بعد اینکه همه که امکان دانلود 4 GB ایمیج DVD رو ندارن که !!! اینیم که من گفتم : ناسلامتی OpenSource هست ...منظورم این بود که شرکت توزیع کننده که هیچ کاری انجام نمی ده!!! فقط مثله دوستمون میره دانلود میکنه و بعدش روی یه DVD کیفیت خوب(البته شاید!!!) رایتش میکنه !!! همین... حالا اینو باید بیاد تو بازار بده 6000 تومن!!!اسم شرکت توزیع کننده هم کیمیا گستر نصر!!! هستش...فکر نمی کنم که ذکر اسمش تبلیغ باشه!!! (فعلا که تبلیغ منفیه:) ) من DVD شیراز گرفتم... تازه آقا مغازه های دیگه ورژن 8 تشو می دادن 5000 تومن..ببینید چه مملکت بنداز بندازیه!!!
البته جای این بحث اینجا نیست ! ولی برای خرید توزیع های لینوکس بهتره از دو تا فروشگاه اینترنتی که در ایران فعالیت می کنند خرید کنید.نقل قول:
سلام
چند جا خوندم كه براي اينكه بتونم پارتيشن هاي ويندوز رو توي لينوكس ببينيم بايد فلان كار رو بكنيم اما نشده.
كسي ميتونه در اين زمينه كمك كنه؟
تشكر
نقل قول:
برای این که پاسخ درست و حسابی ای دریافت کنید ، ابتدا نام توزیع و ورژنی را که از آن استفاده می کنید بنویسید ( مثلا فدورا 7 یا اوپن سوزه 10.3 و یا اوبونتو 8.04 )
موفق باشید
فدوراي 9نقل قول:
2.6.25
14fc9.i686
بسته ی ntfs-3g نصب شده یا نه ؟
اگر نصب نشده آن را نصب کنید .
من درايورهاي ويندوزم fat32 هست.نقل قول:
در ثاني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس عرض كردم. مثلا ميگن مونت پوينت رو روي mnt/win/ بگذاريد اما براي من اصلا همچين پيشفرضي نداره !!!
با تشكر
سوال بعديم اينه كه من مودمم رو با كنسول نصب كردم. فقط وقتي دوباره ميخوام كانكشن بسازم ميگه مودمي وجود نداره.
دوستان گفتند از kppp و يا pconfig استفاده كن اما اينها اصلا توي كنسول من run نميشن.
از فدوراي 9 هم استفاده مي كنم. ممنون مي شم اگر آموزش كانكشن ساختن فدورا رو بگيد.
تشكر
سلام.
در فدورا 9، اگر قبلا بسته ای رو از روی سورس نصب کرده باشم چطور میتونم با چه دستوری اگر نسخه ای جدید از همان برنامه رو داشته باشم به روز کنم یا upgrade کنم؟
دیگه الان توزیعی پیدا نمیشه که پارتیشن های ntfs رو نشناسه ! تنها دلیلی که سیستم شما پارتیشن های ویندوزی رو نشنون نمیده اینه که در هنگام نصب فدورا و در مرحله پارتیشن بندی , برای پارتیشن هاتون mount point تعیین نکرده باشید !! مثلا برای پارتیشن هاتون باید به صورت زیر mount point تعیین می کردید:نقل قول:
کد:/media/sda5
يعني در هنگام پارتيشن بندي لينوكس اين مونت پوينت رو بزنم كار تموم ميشه؟ و فرمتش رو همون vfat بذارم؟نقل قول:
مثلا من دو تا پارتيشن تو ويندوز دارم كه هر دوتاشون fat32 هستند براي اولي و دومي ميفرماييد چي بايد بزنم؟
در ضمن من يك مشكل تو فدورا دارم و اون اينكه در صفحه add/remove program اصلا اجازه تغييرات نميده. مشكل چيه چون مثل اينكه براي ساخت كانكشن بايد kppp رو نصب كنم...
با تشكر
بله , در هنگام نصب و پارتیسن بندی نوع فرمت پارتیشن را vfat قرار بدید و مانت پوینت اون رو در مسیر media قرار بدید .نقل قول:
الان هم اگر محتوای فایل etc/fstab را برای ما بذاری , میشه درستش کرد ...
در مورد add/remove هم باید کسی راهنماییتون کنه که الان فدورا داشته باشه با کار کرده باشه. ولی چیزی که مسلم هست اینه که برای استفاده از این برنامه باید به اینترنت وصل باشید !!
باشه ممنون محتوياتش رو اگر پيدا كردم ميذارم.نقل قول:
پس از اونجايي كه من هنوز نتونستم كانكشن براي فدورا بسازم 100 درصد مشكل همون اما من قبلا به راحتي مي تونستم در فدوراي قبلي پاكتهاي مورد علاقه رو اضافه يا حذف كنم. الآن مثلا نياز به پاكت g++ دارم طبق گفته دوستان كه نميتونم اينكار رو بكنم. از سي دي هم كه اجرا نميشه وقتي ميزنم تو سرش. دستور configure هم كه اجرا نميشه
دارم كلافه ميشم.
بازم ممنون
دوستان کسی جواب سوال من رو نمیدونست؟
نقل قول:
با کاربر روت لاگین کنید . ( البته این کار بهتر است همیشگی نباشد )
دقيقا با root وارد مي شم. من كم كم دارم به اين نتيجه ميرسم كه فدورا رو به خدا بسپارم !!نقل قول: