نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام دوستان یه یوال داشتم من نورتون داشتم اول مشکلی نداشت مجبور شدم پاک کنم از نو نصب کنم با رمومور هم پاک کردم بعدش که نصب کردم 2 روز بعدش اینگار 2تا نورتون همزمان کار می کنن پی کارش کنم از چی [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چی کارش کنم درست شه ممنون پیشاپیش
تو این پست توضیح داده شدهنقل قول:
دوستان
مدتی بود نورتون شدیدا دیتابیسش قدرتمند شده بود در تست ها که میدم 99 درصد به بالا شناسایی داشت
یهو در ورژن های جدید دیتابیسش افت کرذ و حتی به 95 درصد هم رسیده بود!
الان اوضاع نورتون چطوره؟(شناسایی)
فایروالش در ویندوز 7 64بیت چطوره؟کارایی داره یا نمایشیه؟
میخوام بیام سمت نورتون؟
نفس سیستم رو نمیگیره؟
پشیمون نمیکنه منو؟
میشه بگید در ویندوز 7 چطوری باید این DNS ها رو وارد کنم؟نقل قول:
ببخشید دوباره پست میدم
این دقیقا چیه و کارش چیه؟
و این لینک :
چه فرقی داره با اون DNS هایی که DR.HANIBALL لینکشو دادن؟
گزینه اول رو Wifi های عمومی با رمزنگاری اطلاعاتتون میتونه از اطلاعتتون در مقابل برخی حملات مثل MITM محافظت به عمل بیاره.نقل قول:
گزینه دوم هم فرقی با DNS هایی که Dr.Haniball عزیز معرفی کردند نداره بسته به نیازتون بهتون IP میده.
مصرف منابع نورتون مناسب هست، دیتابیس هم بسیار قوی و آپدیت ها لحظه ای...
فایروال هم که قابلیت شخصی سازی بالایی داره.
راهنما تنظیم کردن ip ها:
کد:http://windows.microsoft.com/is-is/windows/change-tcp-ip-settings#1TC=windows-7
لینک واسه من باز نشد!
میشه ساده تر بگید IP ها رو کجا باید وارد کنم؟
با نصب اینترنت سکوریتی؛نیازی به گزینه ی اول هست؟
راستی؟فالس نورتون زیاده؟
برید به Control Panel سپس Network and sharing center رو انتخاب کنید، از منوی سمت چپ: change adapter settings رو انتخاب کنید، روی Connection مورد نظرتون کلیک راست کنید. Properties رو انتخاب کنید، پنجره ای مشابه تصویر زیر باز میشه، گزینه مشخص شده رو انتخاب کنید سپس رو Properties مجددا کلیک کنید.نقل قول:
حالا پنجره ای مشابه زیر میبینید که در اون گزینه use the following dns server address رو انتخاب کنید و ip ها رو در کادر های زیرش وارد کرده و ok کنید.
بستگی به نوع حملات داره، internet security میتونه جلوی خیلی از اونها رو بگیره ولی شما با رمزنگاری اطلاعاتتون اطمینان پیدا میکنید که در صورتی که بین راه مورد سرقت قرار گرفتند، توسط مهاجم قابل مشاهده و استفاده نخواهند بود.
فالس هم زیاد نداره، من که تا حالا مشکلی نداشتم، البته به پیغام ها توجه کنید! برخی مواقع فایل رو مخرب معرفی نمیکنه ولی با توجه به دلایلی پیشنهاد میکنه ازش استفاده نکنید.
موفق باشید.
خیلی زحمت کشیده دوست عزیزنقل قول:
فقط من این IP رو وارد کردم
ایراد نداره؟گزینه A
فرقی داره با اونی که در اون پست دوستان نوشته اند؟
راستی
کتابچه ی نورتون 2014 رو بچه مثل سال قبل تهیه نمیکنند تا با ماکسیموم قدرت نورتون کار کنیم؟
راستی
نمیدونم چرا اینقدر اینجا کانکشن دارم من:
چون با لپتاپم خیلی جاها کانکت شدم این طوری شده؟اصلا نمیدونم کانشکن اصلی الان کدومه؟!!!
میتونم محض اطمینان تو همه کانکشن ها DNS وارد کنم؟ :n02: (جدی میگم)
میتونم تو کانکشن K*e*r*i*o هم DNS وارد کنم؟؟؟
از کجا بفهمم DNS داره درست کار میکنه؟
این لینک کار نمیکنه:
فرقی ندارند، تنظیمات نسخه جدید به صورت پیشفرض امنیت مناسبی رو ارائه میکنه و به نظرم نیازی به اعمال تغییر خاصی نیست.
تنظیمات رو روی wireless connection network اعمال کنید، تعداد کانکشن هاتون هم نرمال هست.
لینک تست ظاهرا تا 3 روز آینده کار نمیکنه...
میتونم تو کانکشن K*e*r*i*o هم DNS وارد کنم؟؟؟
راستی
در پست اموزشی که برام لطف کردی گذاشتی،چرا فقط گفتی DNS رو وارد پروتکل ورژن 4 کنم؟یعنی ورژن 6 نیاز به DNS نداره؟
شدن که میشه منتهی دقیقا نمیدونم این کانکشن رو چه برنامه ای ایجاد کرده و چه کاربردی داره تا نظر بدم :n02:نقل قول:
چون DNS Server ، IP مورد نظرمون ورژن 4 هست، اگر یک چیز مثل این بود: 2001:4860:4860::8888 اون موقع تو v6 ست میکردیم.
این DNS نورتون بر خلاف DNS کومودو داره اذیت میکنه منو...
مثلا میخوام برم تو سایت محبوب و مشهور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اجازه نمیده...!!!! هر کاری هم میکنم نمیذاره برم توش!!! کومودو باز به مسئولیت خود کاربر اجازه ی دسترسی میده!
میتونید dns رو ست کنید رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 (گوگل یا کومودو یا هر جای دیگه) بعد Norton internet security نصب کنید و در نهایت Norton Toolbar هم جلوی سایت های مخرب رو میگیره + اینکه بهتون اجازه میده اگر خواستید وارد سایت بشید.نقل قول:
دوستان عزیز
چطور میشه یه سایتی که DNS نورتون بسته رو با اختیار خودمون باز کنیم؟(کومودو میذاشت به مسئولیت خودمون رد شیم ازش)
مثلا من معمولا از سایت محبوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تورنت دانلود میکنم.الان هر کاری میکنم نمیذاره واردش شم.
یه سوال دیگه
در فایروال.چه پروتوکول هایی رو ببندم تا امنیت فایروالم بیشتر شه؟
سلامنقل قول:
اگر از این DNS ها استفاده میکنید (199.85.126.10,199.85.127.10) پایین صفحه نوشته I want to visit the site anyway
کافیه روی قسمت قرمز رنگ کلیک کنید.
نیازی به تعریف قانون عمومیِ جدید برای فایروال نیست. تنظیمات پیش فرض امنیت شما رو تامین میکنه.
سلام
اخیرا آنتی ویروسم داره فایلای بزرگی رو دانلود میکنه
توی 20 روز گذشته 660 مگ ترافیک مصرف کرده
یه بار حدود 10 روز پیش یه فایل 180 مگی دانلود کرده الانم دوباره داره دانلود میکنه فکر کنم اینم حجمش تو همون حدودا هست
دوستان ببخشید فکر کنم این سوال حسابی تکراری باشه
ولی یه دوری خوردم تو انجمن هنوز برام کنگه ..
میخاستم الان بعد از مدتها استفاده از Norton Internet Security به قولا یه کوچ کنیم به : Symantec Endpoint Protection یا Norton 360
اول میخاستم ببینم من که همیشه تو اینترنت هستم و مشکلی ندارم با دانلود اپدیت
همون Norton Internet Security رو دوباره استفاده کنم یا کوچ کنم ؟ یا بی زحمت فرق این چند محصول رو توضیح بدید در کل ممنون میشم :n02:
استفاده معمولی هم از سیستم میکنم و کار خاصی انجام نمیدم:n12:
اینا امکانات اضافی دارند که به درد 90% کاربرا نمیخوره از جمله شمانقل قول:
و منابع سیستمی بیشتری استفاده میکنند بدون اینکه برا شما تاثیر مثبتی داشته باشه
همون NIS مناسب ترین هست
دمت گرم ...بعد یه سایت بود ازش سریال میگرفتم دیگه کار نمیکنه
سریال برا 180 روزه کردن ورژن جدید نداری ؟
بله استادنقل قول:
از همین استفاده میکنم
ولی شما نوشته ی قرمزی میبینی در این تصویر ؟ :
نا گفته نماند که جالبی کار اینه که خیلی وقت ها هم سایت باز میشه...
DNS نورتون رو برای روتر ست کنید.نقل قول:
من سایت شما رو بدون مشکل باز کردم. البته در حالت عادی فـــیــلـــ + تــره
برای من هم کار نمیکنه.نقل قول:
این آدرس رو امتحان کنید:نقل قول:
از کجا بفهمم DNS داره درست کار میکنه؟
محتوای مخفی: Test
فاصله های رو حذف کنید و پیغام مرورگر رو Ignore .
باید بتونید پیغامی رو که من در پست قبلی گذاشتم مشاهده کنید.
تنظیمات بهینه رو تو پست دوم گذاشتم.نقل قول:
کتابچه ی نورتون 2014 رو بچه مثل سال قبل تهیه نمیکنند تا با ماکسیموم قدرت نورتون کار کنیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بعد از ignor کردن توسط مرورگر این صفحه اومد!یعنی داره درست کار میکنه؟
دوستان ویندوز من به مشکل خورد و مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم.بعد نورتون ریختم ولی الان با فعال کردنش دوباره مجبور به ساخت اکانت شدم (برای قسمت Vault از Identify safe) و تمام اطلاعات قبلیم حذف شد و با اینکه انلاین بود ولی برنگردوند.دلیلش چیه؟ کار دیگه ای باید میکردم؟
من هم تو سایت نورتون عضو شده بودم هم اکانت و تنظیمات برای Identify safe انجام داده بودم.چیکار کنم که دیگه اینطوری نشه و اطلاعاتم باقی بمونه راهی هست؟
بعد اینکه الان که پروداکت کی گرفتم و 173 روز فعال شد قسمت بکاپ نورتون از کار افتاده و ارور میده و موقع فیکس کردنشم میخواد وارد اکانتم بشه ولی ایمیل دیگه ای اونجاست و گزینه ی تغییر ایمیل هم فعال نیست. چیکار باید بکنم که این به حالت اکتیو دربیاد و اینطوری ضربدر نباشه؟
عکس:
تنظیمات روتر منطورت چیه؟؟فرقش با این چیه؟نقل قول:
الان مشکل داره DNS من؟
سلامنقل قول:
اصلا امکان نداره اطلاعات Cloud Vault شما پاک شده باشه. شما همون ابتدای کار اگر با اکانت اصلی خودتون وارد Identity Safe بشید خودش دیتابیس مربوط به شما رو باز میکنه.
وقتی با اکانت جدید Login کنید مسلمه داخلش چیزی نیست و باید از نو اکانت ها رو وارد کنید.
مشکل بکاپ رو من نداشتم . شما تو صفحه اصلی اون بالا گزینه Sign in رو بزنید و از این طریق وارد اکانت خودتون بشید.
شما با یک اکانت هر کاری میتونید بکنید. حتی میتونید تو Norton Zone فایل share کنید.
این خیلی شبیه به SafeWeb شده. روی مرورگر SafeWeb فعاله؟نقل قول:
مشکل که نداره. چون از V|P|N استفاده میکنید بهتره DNS روی روتر تنظیم بشه تا برای همه کانکشن ها اعمال بشه.نقل قول:
برای تنظیمش از انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمک بگیرید.
نه من با همون اکانت خودم وارد شدم ولی هیچی توش نبود و از اول شروع به سیو کردن کردم
اون قسمت بکاپ هم وقتی حتی وارد اکانتم میشم بازم این ارورو داره و وقتی فیکس میزنم بازم بجای ایمیل خودم (که sign in هست) همون ایمیلی که تو عکسه رو نشون میده
من گفتم شاید چون لایسنس هارو غیرقانونی میگیریم اینطوری شده ولی خب قبلا مشکلی نبود
سلام من قبلا اواست داشتم و چند روزه NIS 2014 را نصبش کردم و الان بعضی از کرک و کیجن ها را از توی سیستمم طوری پاک میکنه که دیگه توی قرنطینه هم نمیره و کلا پاک میشه . مثلا به کیجن Winrar گیر داد کلا حذفش کرد و قابل برگشت هم نبود .
چه کار کنم اینطور مواقع حداقل بپرسه و خودش پاک نکنه ؟ یا اینکه اگر چیزی را ویروس تشخیص داد ببره قرنطینه .
توی تنظیماتش Remove Risk Automatically را روی Ask Me و Remove Risk If Im Away را روی Ignore گذاشتم ولی بازم پاک میکنه .
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
متاسفانه من با شرایط مشابه روبرو نشدم تا بتونم بهتر راهنمایی کنم.نقل قول:
اگر فرصت کردید یکبار آنتی ویروس را کامل حذف کنید و دوباره نصب کنید . اینطوری اطلاعات لیسانس ریست میشه.
سلامنقل قول:
گزینه ای برای سوال پرسیدن هنگام حذف فایلها وجود نداره. تنها راهکار موجود اینه که فایلها و فولدرهای حاوی کرک و کیجن رو در لیست استثنائات قرار بدید.
بارها این مساله رو به توسعه دهندگان گوشزد کردیم ولی فعلا ترتیب اثر ندادن و معتقدن آنتی ویروس باید حتما اون فایلها رو حذف کنه.
با سلام
من یک روش عالی واسه کرک و کیجنها دارم اونم اینه که برنامه7zip رو نصب کنید و فایلهای کرک و کیجن و ویروستون رو با
برنامه فوق بصورت ارشیو پسورد دار در بیارید میتونید یک پسورد راحت مثل123 هم روش بذارید و پسورد رو بعد اسم فایل
در نامش قرار بدهید تافراموش نشه دیگه مهم نیست انتیویروس هر چی میخواد باشه نه با اسکن کامل حتی اگر بگید
ارشیوها رو هم اسکن کنه نه بصورت اتوماتیک نمیتونه فایلهاتون رو حذف کنه هروقت هم نیاز داشتید انتیویروس رو dsable
و ازفایل استفاده میکنید من هم همین مشکل دوستمون رو داشتم با نصب انتی ویروس جدید کلی کرک پاک میکرد و هی
باید به انتی ویروس و اثتثنائات کار میکردیم جالب اینجاست که بعد از جابه جایی فولدر هم دوباره اون رو به عنوان ویروس
شناسایی میکرد و پاک میکرد ولی با این روش خیلی وقته مشکلی با کرکها ندارم
مثلا: crack pass=123.7zip
موفق باشید
نورتون اینترنت سیکیورتی ربطی به غیر فعال شدن فایر وال ویندوز داره؟
بلهنقل قول:
اینترنت سکیوریتی یعنی دیوارآتش + آنتی ویروس
پس وقتی برنامه امنیتی اینترنت سکیوریتی نصب میکنید، فابروال ویندوز غیرفعال میشه.
به نظرت درست کار میکرد یا نه؟نقل قول:
این خیلی شبیه به SafeWeb شده. روی مرورگر SafeWeb فعاله؟
این آدرس رو تست کنید :نقل قول:
محتوای مخفی: Test
نتیجه باید مثل شکل زیر باشه:
محتوای مخفی: عکس
چرا امکان داره ...من پارسال این بلا سرم اومد و تمام پسوردهام از ایمیل و سایتهای متفاوت نابود شد...هیچکدام هم قابل یاداوری نبودند ! البته من اولش مشکل لاگین داشتم و هر بار خطا میداد عاقبت تونستم وارد بشم ولی یهویی دیدم که هیچی تو حسابم نیست نزدیک بود سکته کنم !:n04:نقل قول:
سلام
دوستان امکان انتقال "فایل های آپدیت" به یه سیستم دیگه مثلا لپتاپ وجود داره ؟
سلام. الان بهترین کرک برای نورتون آنتی ویروس 2013 وجود داره یا فقط همون تریال ریست هست که نسخه ی آزمایشی روی همون 15 روز ریست میکنه؟؟؟
دوستان اگر تریال ریست برای این نسخه دارند ارائه بدهند ممنون می شم.