نقل قول:
اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.:n20:
Printable View
نقل قول:
اقا مدیوم چیه من تونستم رو high بزنم و اون فیلتر ی که x2 اینا داره هم رو سومی چهارمی گذاشتمو رونم بود.:n20:
نقل قول:
اقا خیالت راحت باشه من کرایسیسو رو high و medal of honor warfighter رو رو ultra رفتم :n05:فقط خیلی داغ میشه موقع بازی که ریسک بالایی هست بازی باش اما خداییش کسی دلش میاد با این لپتاپ بازی کنه؟؟؟:n03:
نقل قول:
2 تا
intel hd graphic 4000
Radeon HD 7650M
قیمت روز چنده الان؟نقل قول:
تو دیجی کالا زده ناموجود
اسم دقیق مدلت چیه داداش؟؟؟اگه اینه 4540s-E که دیجیکالا زده بی گارانتی 1949000 با گارانتی 1999000نقل قول:
اگه اینه HP ProBook 4540s-H که قیمتش هست HP ProBook 4540s-H
اگه اینه 4540s-g که قیمتش تا 22 تیر ماه 92 2,200,000 حدودا
اگه 4540s-D که تا اواخر تیر ماه 92 2,045,000 حدودا
اگه اینه 4540S-A تیر ماه 92 قیمتش 2,230,000 >>> 2,300,000 بوده
اگه اینه 4540S-B تیر ماه 92 قیمته 2,030,000 داشته حدودا
اگه اینه 4540s-C و 4540S-f رو دیگه نمیدونم .تقریبی بهت گفتم اما زیادم بهش دست نخورده اون دو مدل اولم که دیجیکالا داره من خودم 4540S-E دارم که 2,000,000 خریدم از دیچی کالا اما الان بعد 2 و3 هفته 50 تومن کشیده پایین. امیدوارم حدودی دستت اومده باشه شرمنده دقیق نمیدونستم
میشود لطف کنید بگید برای نصب ویندوز8 باید چه درایورهایی رو دانلود کنیم.(برای سون دارم)
لطف کنید همینجا لینک بدید.
دوستمون dop 12 درست میگن قیمت ها زیاد با قیمتهایی که گفتن تفاوت ندارهنقل قول:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان .خسته نباشید
دوستان من یه هفته میشه این لپ تاپ رو با رم 6 گرفتم . اگه ممکنه راهنماییم کنید. یه چیز عجیب اینه که فینگل پرینت نداره. برای شما هم همینطوره مدل 6 گیگش ؟ (یعنی جاش موجود هست اما پر شده و مثل مدل های دیگه اون حالت شیشه ای نداره )
سوال بعدیم اینه که چه ویندوزی برای این لپ تاپ بهتره ؟ الان برای من سون نصب هست .من درایورهایی از قبیل : گرافیک ( 2 گیگ ) - usb3 -صدا - وب کم رو نصب کردم . درایوری دیگه ای هم نیاز به نصبش هست ؟
و سوال اصلیم در مورد گرافیکش هست . من گرافیک حرفه ایش رو درایورش نصب کردم . اما وقتی که یه صفحه ای رو مینیمایز میکنم ، به صورت روان مینیمایز نمیشه . یه ذره با گیر اجرا میشه .
من شنیدم خیلی از دوستان با سویچ کردن کارت گرافیک این مدل مشکل دارن . منم همین مشکل رو دارم .اگه میشه در این مورد راهنماییم کنید .
ممنون
........
بعد نوشت :
یکی از دوستان گفتش که باید درایور کارت گرافیک اینتل رو هم نصب کنم . نیاز هست ؟ من روزی که خریدم به قسمت adaptor رفتم و دیدم اونجا اینتل رو شناسایی کرده بود . واسه همین دیگه درایورش رو دانلود نکردم و نصب نکردم .آیا نیاز به نصبش هست ؟
- خدارو شکر من این کلوپ رو پیدا کردم .
نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز درایور گرافیک اینتل نصب هست .
اینجا رو ببینید :
[SPOILER] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/SPOILER]
گرافیک AMD هم نصب هست :n28:
دیگه چی ؟
...........
اینم از cpu-z
با برنامه Gpu هم ارور زیر رو میده .
دوستان خواهشا با حوصله جواب بنده رو بدید . من آماتور هستم . تا حالا هم با لپ تاپ کار نکردم . این یه هفته که با 4540 کار کردم واسه خاطر مشکلاتش حسابی حالم رو گرفته .
مررسی
اگر طبق پست قبلی بنده، حذف کردید همه چی رو، هم amd هم intel منظورمه، و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ریختید و مشکلتون حل نشد، بگید که سویچ و تنظیمات رو چک کنیم.نقل قول:
بستگی به کانفیگی که خریدید داره، اکثر دوستان فینگر داشتن. بنده خودم 6گیگ گرفتم داشتنقل قول:
سلامنقل قول:
چطور درایور هایی رو که نصب کردم پاک کنم ؟ از قسمت programs and features ؟ یا از درایور C ؟
این لینکی که دادید مربوط میشه به ویندوز 8 . ویندوز من 7ultimate هست .
دوست عزیز من روزی که خریدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بازم نیازی هست اون لینکی که شما دادید ( که مربوط میشه به ویندوز 8 ، دانلود کنم )
مگه همچین چیزی امکان داره ؟!؟!؟! من از کامپیوتر مرکزی شیراز خریدم با گارانتی 1 ساله شد 2120000 تومن .نقل قول:
دوست عزیز چطور میتونم بفهمم که طرف ( فروشنده ) قطعات رو خودش عوض نکرده و ارتقا نداده ؟ مثل رم یا هارد
خیلی ممنون
بله امکان داره، حتی cpu هم در این لپ تاپ ها ثابت نیست و کانفیگ های متفاوتی داره.نقل قول:
من رم 6 با پردازنده core i5 دارم، خواهرم هم همین طور، اما مال من فینگرپرینت داره، مال اون نداره.
خوب پس درایورات درسته، یه اسکرین از صفحه که ویندوز به سخت افزارت رتبه داده بذار.نقل قول:
اینکه بفهمی قطعات عوض شده یا نه کار اسونی نیست،
بعدشم شما باید لیست کانفیگی که فروشنده بهت داده داشته باشی، یا خودت بهش گفته باشی با این کانفیگ میخوام که اگه بعدا فهمیدی مطابق اون نیست، بری اعتراض کنی
داداش شرمنده این صفحه ای که گفتید ویندوز به نرم افزارها رتبه میده رو از کجا اجرا کنم ؟ ( گفتم که آماتور هستم ) .:n12:نقل قول:
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درست .نقل قول:
ممنون
.......
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
روی Computer راست کلیک بعدشم windows experince indexنقل قول:
بعضی بازیا اتومات گرافیک سوییچ میشن بعضیا نه.نقل قول:
راستی بازی pes 2013 واسم روان اجرا نمیشه و لگ داره . حتی کیفیت بازی رو روی مدیوم هم گذاشتم بازم لگ داشت .
در حالی که بازی MOST WANTED 2 بدون لگ اجرا شد .
روی دستکتاپ راست کلیک کن بعد روی configure switchable grapics بعد هم بازی مورد نظرو روی high performance تنظیم کن
منظورتون همینه :نقل قول:
چطوره ؟
راستی بازی pes 2013 پیشفرض روی hight performance هست .
اما لگ داره
............
راستی این پیغام چی میگه :
همین که برنامه Gpu رو باز میکنم این پیغام داده میشه .
سلام من مشکل کارت گرافیک و سویچ نشدن دارم چی کار کنم درایور ها رو هم نصب کردم اما نشد بیشتر هم برای بازی pes2013 میخوام
یه چیزی وقتی میام اینو نصب کنماین ارور رو میدهکد:http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareDescription.jsp?lang=en&cc=us&prodTypeId=0&prodSeriesId=5229455&prodNameId=5229457&swEnvOID=4059&swLang=13&mode=2&taskId=135&swItem=ob-107884-1
Thes Computer does not meet the minimum requirements for installing the software
بعدش اومدم رفتم سایت اینتل هم درایور intel 3000 , intel 4000 رو دانلود کردم 3000 همین ارور رو داد ولی 4000 نصب شد بعدش اومدم اخرین ورژن کارت گرافیک ATI رو از سایتش دانلود کردم برای بازی pes2013 که لگ داره برای بازی های دیگه منظورم بالاتره که اجرا نمیکرد منتظر راهنمایی های شما هستم
راستی میشه کاری کرد که فقط با کارت ati کار کنه و اینتل کامل غیر فعال بشه مثل اینکه یع=ه دونه کارت داشته باشه
نقل قول:سلام بر همه .نقل قول:
چرا جوگیر میشی دوست عزیز و اطلاعات غلط میدی به بچه ها من با سیستم خونگیم که از هر نظر از لپتاپم قویتر هست نتونستم روی Ultra اجرا کنم .
اخرین بازی که روی 4540 تست کردم tomb raider بود که روی تنظیمات مدیوم اجرا شد و روی تنظیمات High بشدت لگ داشت .
دوستان یه نرم افزار تست کامل قطعات لپتاپ معرفی کنن که قابلیت امتیازدهی بصورت جداگانه به قطعات رو داشته باشه .
سلام .. جدی میگین :O ؟؟/ من هدف اصلیم انجام بازیه ! این لب تاپ هم سفارش دادم قراره فردا برم بگیرمش ؟!؟ چیکار کنم ؟!؟! بگم منصرف شدممم ؟؟نقل قول:
البته کانفیگی که میخوام بگیرم اینه
Core i7 - 6MB Cach
8G Ram
ATI 7650 2G
سواله دوستمون دقیق سواله منم هستنقل قول:
من بازیای معمولی مثل pes و call of duty و medal of honor و بازیای اینجوری میخوام بازی کنم
این بازیا رو با همین کانفیگی که دوستمون گفت لگ داره؟
دوستان لپتاب گیم نیست!! اما تمام بازی های روز روی تنظیمات متوسط تمیز اجرا میکنه و السلام
واسه لپتاپ گیم و گرافیک قوی تر تو این رنج قیمت برید سراغ Acer V3 یا Lenovo Z500
z500 باتریش 4 سلولیهنقل قول:
باتریشم در نمیاد
صفحه نمایششم که به خوبیه این 4540 نیست
و داغم میکنه تازه :n02:
+
v3 چطوره؟ کانفیگ i7 ؟
میدونم لپ تاپ گیم نیست منم نمیخوام بازیایه تخصصی بکنم چون اگه میخواستم اینکارو بکنم با بودجم یه کیس خوب جمع میکردم
بازیام در همون حدی هست که گفتم
اولا که اینجا مشاوره ندید برای خرید .
دوما که cx61 بهترین مورد هست برای بازی
اولا که دوستان اینجا لطف میکنن به سوالات کاربران پاسخ میدن ، شما اسمشو مشاوره میذاری ! من اسمشو پرسش و پاسخ میزارم و .. !نقل قول:
دوما کسی نگفت کدوم لب تاپ بهترین مورد برای بازی هست !!
اینجا کلوب 4540S هست ؛ اگر حتی دوستان در مورد خرید این مدل اینجا مشاوره بگیرن بهتر و قانونی تره تا اینجا بخواین اسم یه مدل دیگه از یه برند دیگه رو اینجا بیارین که اصن مربوط نمیشه به این تاپیک :)
موید باشید
دوست عزیز آنچنان تخصصی هم که نمیخوام بازی کنم ! PES رو کانفیگ High روون اجرا کنه عالیه ...
یکی از دلایلی که من سمت اون دو مدلی که فرمایش کردین نمیرم به خاطره بیزینسی بودن بیشتر HP هستش که با اثر انگشت و فیس دتکت باز میشه و ...
فقط الان اجرای PESش رو کاتفیگ High برام سواله !؟؟
جناب mosi_alfa جواب بنده رو ندادید .نقل قول:
عکس از رتبه سخت افزار گذاشتم .اگه میشه نظرتون رو بدید .
اگه میشه نظرتون در مورد این پیغام هم بدید .
.........
راستی pes 2013 رو نصب کرد .اما لگ داره :n03:
در حالی که روی hight performance هست
ممنون
حرف ایشون کاملا تایید میشه . این لپ تاپ برای گیم نیست ولی همچین بدم نیست برای گیم ! من FIFA ، NFS و Civilization رو دارم رو لپ تاپ و هفته ای 3-4 ساعت بازی میکنم و کاملا راضی هستم .نقل قول:
در رابطه با مدلهای دیگه شاید سخت افزار قویتری داشته باشن ولی من با صفحه نمایش این مدل خیلی حال میکنم صفحه مات و ضد بازتاب که تو فضای باز عالیه و اگه دراز مدت هم باهاش کار کنید به هیچ وجه چشمتون درد نمی گیره .
کلا یه سری بازیها خیلی بد اجرا میشن از جمله همین PES . خیلی خودتو ناراحت نکن روی لپ تاپ من هم روی تنظیمات بالا لگ داره ولی روی مدیوم خوب اجرا میشه .نقل قول:
بعضی بازیها هم روی تنظیمات High براحتی اجرا میشن از جمله NFS . نمیدونم چه داستانیه بعضی بازیها خیلی خوب و روون اجرا میشن بعضی بازیها هم افتضاح .
ممنون .نقل قول:
آره NFS برای منم خوب اجرا شد . اما pes نه .
اما این طبیعی نیست . چون بقیه دوستان میگن pes بدون مشکل با کیفیت hight اجرا میشه .
کسی نیست یه کمکی کنهنقل قول:
برای من اول دوم نکن.نقل قول:
بحث در مورد مدل ها مشکلی نداره اما نقد و بررسی جهت خرید اون هم تو تاپیک یک مدل مشخص (4540) خلاف قوانین هست.
بحث دوستان ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم در رابطه با اجرای بازی تو این رنج قیمت بود که من خواستم بحث رو خاتمه بدم.
موفق باشید و به بحث در این رابطه خاتمه بدید.
نقل قول:
همچنان کسی به سوال صفحه قبلم پاسخگ نبوده .
مشکل دیگه :
دوستان با وجود اینکه دراور کارت amd رو نصب کردم اما یازی pes2013 رو با گرافیک intel اجرا میکنه . در صورتیکه روی hight performance تنظیمش کردم . ( البته پیشفرض تنظیم شده بود )
اینم سند :
مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟
متشکرم
جبهه الکی نگیرین و لحن تهدید آمیز رو هم کنار بزارین :) !
اصول این تاپیک ها بر اساس رفاقت اعضا بنا شده ...
این جواب اول و دوم خودتون بود ...ضمن اینکه بنده به مراتب از شما بیشتر بر قوانین تسلط دارم خواهشا برای بنده قوانین رو دیکته نکنید .
به رسم احترام به دوستان و انجمن دیگه اینجا جوابی نمیدم ...
در پناه حق
دوستان وقتی مسئله ای پیش میاد به تذکر اکتفا کنید خیلی موضوع رو کش ندید صلوات بفرستین:n16:
میخواستم بگم که تنظیمات power plan رو چک کنید که ظاهرا لازم نیست چون گفتید nfs روون اجرا شده. حالا بازم بی ضرر نیست شما ببین توی power option پلان high performance این تنظیمات باشهنقل قول:
در مورد ستینگ pes، حتی اگه گرافیک درست سویچ بشه بازم همینا رو نشون میده، در واقع برای همه دوستان همینه، شما فایل ستینگ روهم از تنظیمات سوییچ روی high performance بذار تست کن.
استفاده از ati بطور دائم اگه شدنی هم باشه عاقلانه نیس، شما که نمیخوای لپتابت حتی موقع فیلم دیدن یا وب گردی دما بره رو 70-80 میخوای؟:n13:نقل قول:
اقا اول میخواستم بدونم راه حلی که رفتم درسته دوم چرا این ارور رو میدهنقل قول:
سوم واقعا راهی هست بگید داغ گردنش پای خودم
3d mark 11 رو نصب کردمو اجرا اما بازم به نظر میرسه داره اینتلو میسنجه چون خیلی کنده من فکر کنم فقط تو بازی هاست که amd بیاد رو کار.دوستان نصب کنید خبر بدید خواهشا
عزیز فکر کردی من مرض دارم که اطلاعات غلط بدم درسته تاریخ عضویتم جدیده ولی خودم تازه کار نیستما شمام هم پرفوسور!!!نقل قول:
میخوای فیلم بگیرم بت نشون بدم تا باور کنی میرم تو بازی تنظیماتو میذارم رو ultra البته گفتم تو medal بعد بازی کنم فیلم بگیرم ببینی اخه میخوام دونم با چه فلسفه ای حرفمو بی ارزش میکنی البته اینا اعتراض بود نه بی احترامی به شما دوست عزیز:n01: