حرف من اینه: زندگی کوتاهست پس تا میتونی ازش لذت ببر. دلیلی نداره برای ازدواج کردن خودت رو به هر دری بزنی. قدر خودت رو بدون و خودت رو به قیمتش بفروش
:n20:
Printable View
حرف من اینه: زندگی کوتاهست پس تا میتونی ازش لذت ببر. دلیلی نداره برای ازدواج کردن خودت رو به هر دری بزنی. قدر خودت رو بدون و خودت رو به قیمتش بفروش
:n20:
سلام
به نظر من مسائل مالی مهمه اما مهمترین عامل،کم شدن اعتقادات مذهبی مردمه.کسی که دوست دختر داره دیگه فکر ازدواج نمیکنه! دختری که مهریه بالا میخواد اعتقاداتش مشکل داره که چنین سدی رو قرار میده!(البته معتقدم که مهریه حق زن هست و هر چقدر بخواد میتونه بذاره اما خوب اونطوری شاید مجبور شه ترشی هم بذاره :n02: خانمهای عزیز جمله آخر شوخی ای بیش نبود :sq_17:)
اگر همه اعتقاداتشون رو درست کنن نه تنها ازدواج زیاد میشه بلکه وضع اقتصادی مملکت هم درست میشه چون کسی که معتقد و مقید به اصولی دینی هست دزدی نمیکنه!!
(باید مسائل مالی) و (آینده ی مبهم ) رو جدا از هم میزاشتید،یعنی دو گزینه متفاوت
آخه آینده مبهم که فقط در مورد مسائل مالی نیست که :n27:
مشکل ما اینه!نقل قول:
پول
کار
خونه
تامین زندگی!
مهریه!
بعدشم، کسی که همهی اینا رو داشته باشه، مگه مرض داره برا خودش دردسر درست کنه و زن بگیره؟!!!
چرا کسی که اینا رو داره نباید ازدواج کنه؟
جامعه مون به کند کشیده شده
ما واقعا مسلمونیم؟
یا داریم با ادعای مسلمونی اسم دینمون رو (که خداییش یک درصدش رو به زور هم اجرا نمیکنیم) بده میکنیم؟
واقعا به کجا میریم
چرا؟ مهم ترین دلیلش عدم ااعتماده! وقتی با کسی هستی اما بعد از مدت ها وقتی همه کار واسش کردی برمیگرده بهت میگه من دلم پیش عشق قبلیمه که الان میخواد باز باهام باشه، میتونین به کسی اعتماد کنین؟
شکستهای اینجوری هم از کم بودن اعتقاد شروع میشه!نقل قول:
کسی که معتقده دیگه با کسی دوستی نمیکنه که بعد طرف بهش نارو بزنه
یا دختری ک پاکه فقط با نامزد خودش هست و با کس دیگه ای نبوده که یادش کنه!
دوستان عزيزي كه داريد در مورد ازدواج مي زنيد تو سر و كله هم، هم آقايون و هم خانم ها، اصلاً قصد جسارت به هيچ كدوم از شما دوستان و عقايدتون رو ندارم و صرفاً مي خوام نظر خودم رو بگم و اتفاقي كه داره برام پيش مياد و تا اينجاش هم به خير پيش رفته رو توضيح بدم.
من پسري هستم كه 28 سالش تموم شده و خوشبختانه قيافه و ظاهر نرمالي هم دارم (اينو ميگم تا نگيد حتماً هيچ كسي رو نتونستي پيدا كني) و تا بحال با هيچ دختر خانمي بدنبال دوستي و رفيق بازي نبودم. براي اين كارم هم دليل دارم و اون هم اين هست كه هميشه مي خواستم با دختري آشنا بشم و ازدواج كنم كه اون هم دنبال دوست پسر و اين حرفا نبوده باشه! شايد بگيد خوب چه ربطي داره به هم؟ ربطش اينه كه وقتي من خودم با شونصد نفر دوست بودم نبايد انتظار داشته باشم طرف مقابلم اين كار رو نكرده باشه. شايد بگيد كه مگه ميشه دختري دنبال رفيق بازي نره!؟؟ بله ميشه، همونطوري كه من 28 ساله سراغ هيچ دختري نرفتم (خدا گواهه اونقدر هم موقعيتش بوده كه نمي تونم بشمرم، البته خود آقايون حتماً مي دونن كه منظورم چيه). حالا هم خدا رو شكر (و كاملاً دور از انتظارم) با دختر خانمي آشنا شدم كه از لحاظ اخلاق و خواسته ها بطرز بسيار عجيبي به من نزديك هست.
كل حرف من اينه كه اگر آدم خودش براي شخصيت خود و ديگران ارزش قائل باشه و دختر رو به عنوان يك وسيله براي تفريح نبينه خدا هم يكي رو سر راهش قرار ميده كه آدم زندگي باشه. من اونقدرها هم آدم معتقدي نيستم كه شايد فكرش رو بكنيد ولي به يك چيز كاملاً اعتقاد دارم و اون هم اينه كه هر طور رفتار كني دنيا هم همونطور برات پيش ميره. اگر خودت با n تا دختر در طول زندگيت دوست شده باشي و بعد انتظار داشته باشي دختري گيرت بياد كه با هيچ پسري نبوده باشه واقعاً به دور از عدالته! (البته در اينجا مي تونيد كلمه عدالت رو اونطور كه خودتون هم مي دونيد تلفظ كنيد:n02:)
حالا لطفاً من رو به خاطر اين نظرات كتك نزنيد، چون اولش هم گفتم كه قصد توهين به هيچ عقيده و نظري رو ندارم و صرفاً دارم نظر خودم رو ميگم. اميدوارم كه براي همه دوستاني كه n تا رفيق داشتن هم شريك مناسب زندگي پيدا بشه، ايشالا.
از اين حرفا گذشته جهت اطلاع دوستاني كه لطف كردن و در طول هفته گذشته بنده رو راهنمايي كردن بايد عرض كنم كه امروز هم ما با خانم مورد نظرمون رفتيم بيرون، براشون چند تا شاخه گل هم گرفته بودم كه بسيار مورد پسندشون قرار گرفت و بعدش هم رفتيم رستوران و ناهار خورديم و بعدش هم رفتيم سعدآباد و در كل روز بسيار خوبي بود.
باز هم از راهنمايي هاي دوستان عزيز متشكرم و اميدوارم كه در مراحل بعدي هم ما رو تنها نذارن :n16:
سلام دوست من . حسابی امشب حرف های دلمو زدی . با تک تک جمله هایی که گفتی موافقم ... اصلا دقیقا حرفای دلم بود . چیزی که خودم عاجز بودم از بیان کردنش ... چیزهایی که تو فکر و ذهن و عقایدم بود اما به دلیل فن بیان ضعیف نتونستم تا حالا بگم ..... واقعا هم همینطوره .... وقتی خودت میری با 5 تا دختر دوست میشی تو طول دوران مجردی و انتظار داری که بعدا با کسی ازدواج کنی که اینکارو نکرده باشه دور از عدالته .... ( چیزی را که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند ) .... مگه دختر بنده خدا دل نداره و فقط تو دل داری ؟ فقط تو احساس داری ؟ اون احساس نداره ؟نقل قول:
آدم هایی رو میشناسم دور و برم که روزی اگه دختر بازی نکنه شب خوابش نمیبره بعد چنان روی خواهرش تعصب داره که اگه به خواهرش بگی تو زمین و زمان رو بهم میریزه .... نمیدونم اسم این افراد رو چی باید گذاشت . وقتی خودت میری با دختر و ن ا م و س مردم اینکارارو میکنی از اون طرف هم مطمئن باش کس دیگه ای با خانواده و ن ا م و س ت همین کارارو میکنه ...... از هر دستی بدی از همون دست میگیری .
خیلی خوشحال شدم که امروز بهتون خوش گذشت و اینکه خانم آیندت از گلی که براش خریدی خوشحال شد . :n16:
ببخشید من منظورم با فرد خاصی نیستش
اما چرا بعضی ها به اشتباه فکر میکنند که پسری که با هیچ دختری نبوده یا دختری که با هیچ پسری نبوده در آینده قرار یکی مثل خودشون گیرشون بیاد و اگر این اتفاق نیوفته از زمین و زمان سیر میشن و به عالم و آدم بد و بیراه میگن مگه این نیست که خیلی از آقایونی که با خیلی از دختر ها بودند و آخر سر هم دنبال یه دختر آفتاب و مهتاب ندیده هستند و در آخر هم موفق میشن که همچین دختری پیدا کنند و یا انقدر خانوم هایی رو دیدم که هر کاری بگی کردند و آخر سر هم گشتن یه پسر صاف و ساده رو گیر آوردن و با دو تا عشوه و دلبری با اون پسر ازدواج کردند و البته اینم بگن خودشون رو دختر پیغمبر نشون دادن و در مورد آقایون هم همینطور و اون خانوم بی تجربه و بی خبر از همه جا فکر میکنه بهترین مرد روی زمین نصیبش شده در حالی که ... و در ادامه همون دختری که با این روش وارد زندگی اون مرد شده رفته مهرش رو اجرا گذاشته و اون مرد بدبخت شده یا برعکس اون مرد رفته با زن های دیگه و از ساده بودن زنش سوء استفاده کرده
ببخشید ولی بهتره دست از این رویا پرداز ها بردارید نقش بازی کردن و فریب دیگران امروز شده آسون ترین کار آدما اگر به هر دلیلی حتی دلیل قانع کننده از این بازی بکشید کنار ممکنه هر لحظه گرفتار یکی از همین بازی گرهای نامرد روگار بشید چرا که شما هم دارید با هاشون زندگی میکنید (باور کنید همه مثل شما صاف و صادق نیستند)
بهتره یه کم چشمامون رو باز کنیم و بهتر به دور و بر خودمون و جامعمون نگاه کنیم بلانسبت خیلی ها آدما اونی نیستن که ما در ظاهر میبینیم توقع نداشته باشیم همه مثل خودمون باشن که اگرخوب بودیم اونا هم باشن و ...
اینم یادمون باشه تجربه های قبل از ازدواج میتونه به آدم خیلی تو اداره کردن روابط و برخورد بعد از ازدواج کمک کنه (که شاید بعضی ها مخالفش باشن) و حتی قرار نیست طرف مقابل شما همیشه همونی بمونه که شما میشناختی همین جامعه ممکنه باعث بشه که هر لحظه از هر نظر تغییر کنه و این شما هستید که با تجربهای قبلی میدونید هر لحظه باید چطوری عمل کنید وگرنه ممکنه تولحظه ای که انتظارش رو ندارید اونم از طرف کسی که باور نمکنید بد غافلگیر بشید و ...
ایشالاه که شما گیر همچین آدمایی نیوفتید :n06:
حرف هاي شما هم كاملاً صحيح هست، من هم نگفتم كه هميشه اتفاق رويايي ميافته، من عرض كردم كه اگر قرار باشه عدالتي در كار باشه (كه لزوماً اينطور نيست) نبايد چنين انتظاراتي داشت وگرنه صحبت هاي شما به احتمال زياد در جامعه ما به وفور اتفاق ميافته كه جاي تاسف داره كه از صداقت يك نفر سواستفاده بشه، اون هم توي مساله مهمي مثل ازدواج.نقل قول:
یه ساعت داشتم می نوشتم براتون که سیستم هنگ کرد و کلی ضد حال خوردم!:n28:
همون جمله پایانی رو بنویسم:برزگی بهم حرف قشنگی رو گفت،
مردا مثل سنگ هستن و زنا عین شیشه.این هنر مرد هستش که با اینکه سنگ هستش بتونه از این شیشه به بهترین نحو مراقبت کنه.
کل حرف یعنی اینکه تا نتونستی یه خانوم رو تو حد خیلی خوب بشناسی ازدواج نکن.خیلی خانوم ها با ما مردا خصوصیات اخلاقیشون فرق داره. بهترین وسیله واسه زندگی خوب مهربانی شوهر نسبت به خانومه.واقعا معجزه می کنه.خیلی در موردش بیشتر فک کنیم.
خانوما تشنه مهربانی و محبتن.این خصوصیاتو داشته باش مطمعن باش غیر ممکنه ازت جدا شه همسرت.
چرا همیشه باید مردها به همه چی فکر کنن و مواظب همه چی باشن ؟ برام سواله . مگه مرد دل نداره . همیشه مردها باید ناز بخرن . همیشه اونا باید عذرخواهی کنن . همیشه اونا باید بگن چشم . همیشه اونا باید مواظب رفتار و کارهاشون باشن که خدای نکرده به خانم برنخوره . و ..... خیلی وقتها اینجوریه . یعنی مرد هیچ حقی نداره ؟نقل قول:
بعضی ها رو میشناسم که به ظاهر و جسمی مرد هستند اما از یه خانم هم احساساتشون بیشتره . زود رنج هستند و پراحساس . اینجور که میشه برداشت کرد اینه که فقط مرد باید مراقب رفتار و کردار و حرفهاش باشه ..
زن و مرد در زندگی به یک اندازه مسئول هستند.زنها احساساتی تر هستند و مردها قویتر.هر کدوم باید از چیزی که دیگری از اون کمتر داره طرفش رو کامل کنه.زنهای واقعی و اهل زندگی ناز رو به موقع دارن و قدرت فکری و شیر زنی رو هم به موقع دارن و برای همسرشون یک تکیه گاه فکری و مایه آرامش هستند.آقایون هم در مقابل باید سعی کنند که خانم رو (که به شدت نیازمند احساسات واقعی همسر هست )از لحاظ روحی تنها نذارن و از نظر مالی هم خانواده رو حمایت کنند.یادتون نره خانمها با شنیدن یک دوستت دارم که از قلب همسرشون بیرون بیاد دنیا رو برای همسرشون فتح میکنند.و وظیفه مهم هر دو که امروزه گم شده تربیت صحیح فرزند هست.که متاسفانه ما تو همون وظایف اولیه مون موندیم
اینها همش برمیگرده به اون حرف من که پسرهای امروزی 90 تای دنیا رو هم بهشون بدی میگن 10 تای دیگش چی میشه.الان شاید 10 درصد مردم ایران خیلی مایه دار باشند(شاید هم کمتر) ولی نمیدونم چرا اون 90 درصد دیگه خودشونو با اون 10 درصد مقایسه میکنندنقل قول:
من پسری رو میشناسم که از بچگی مدرسه که میرفته بعد مدرسه میرفته توی یه مغازه شاگردی.تا این پسر درسش تموم بشه این وضع ادامه داشته.توی این مدت هم یه پولی جمع کرده و یه مغازه زده و با تجربه خوبی هم که داشته واقعا موفق بوده.الان بعد از 1 سال از مغازه زدنش زن گرفته.پس این می امد میگفت من که بابام پولدار نیست ....؟؟؟!!!
اینجوری که شما میگید هم نیست.اونی که نخواد ازدواج کنه چه پولدار چه بی پول ازدواج نمیکنه.الان من n تا ادم میشناسم که وضع مالی باباشون یا حتی خودشون خیلی خوبه.ولی یکی بخاطر همین پولداری حاضر نمیشن هر زنی رو بگیرند و الان نزدیک 40 سالشونه هنوز مجردند.یکی هم بخاطر عدم حس مسئولیت پذیری حاضر به ازدواج نمیشننقل قول:
در مورد تنوع طلبی هم یکی از هنرهای زن اینه که همیشه سعی کنه برای شوهرش متفاوت باشه.جزء خصوصیات خیلی از زن ها این گرایش به تنوع هست.بعید میدونم شما کسی رو ندیده باشید که هی تند تند لباس میخره یا هی موهاشو رنگ میکنه.یا عاشق هیجان و امتحان چیزهای تازه باشه...البته این به خصوصیات خود مرد هم بستگی داره.باید ببینی مرد از همسرش چی میخواد.و اونو توی چه چیزهایی محدود میکنه
100 درصد تایید میشهنقل قول:
منظور ایشون عذرخواهی کردن و چشم گفتن نبود..نقل قول:
زن ها انسان های احساساتی و اسیب پذیر تری هستند.همیشه نیاز دارند به یک مرد تکیه کنند.نیاز دارند که یک مرد مثل کوه پشتشون باشه.در مقابل زن ها هم به اون کوه(مرد) همه عشق و محبتشون رو میدن.
کدوم مردی دلش نمیخواد از زنش حمایت کنه؟من فکر میکنم که استقامت و حامی بودن هم جزء خصوصیات مردهاست
سلام ، البته سوی کلام بنده رو به افرادی بود که میخوان ازدواج کنن و با این مشکلات روبــرو میشـــن ، اونــی که نمیخواد که بحثش جداس :)نقل قول:
انصافن هر زنی این هنر رو نداره قبول دارین ؟ البته من اشخاصی که تنوع ایجاد میکنن رو دوست دارم ولی نه اینکه فقط ظاهری باشه ، مثلننقل قول:
در مورد تنوع طلبی هم یکی از هنرهای زن اینه که همیشه سعی کنه برای شوهرش متفاوت باشه.جزء خصوصیات خیلی از زن ها این گرایش به تنوع هست.بعید میدونم شما کسی رو ندیده باشید که هی تند تند لباس میخره یا هی موهاشو رنگ میکنه.یا عاشق هیجان و امتحان چیزهای تازه باشه...البته این به خصوصیات خود مرد هم بستگی داره.باید ببینی مرد از همسرش چی میخواد.و اونو توی چه چیزهایی محدود میکنه
خانمی که هراز چندگاهی همسر خودش رو با رفتارهای عجیب سورپرایز کنه هم خیلی حس قشنگی داره :n16:
درسته که تنوع مهمه اما اصل نیست.یعنی اگر زنی اهل تنوع نبود دلیل نمیشه که همسرش اونو زن بدی بدونه یا خدای نکرده بهش خیانت کنه.مرد میتونه خودش با ترفندهای خودش زن رو به سمت تنوع بکشه.مثلا براش لباسی رو که دوست داره زنش بپوشه بخره،ازش بخواد موهاش رو کوتاه یا رنگ کنه و ..
همه زنها این قابلیت تنوع طلبی رو ندارن اما دلیل بر بد بودنشون نیست!
راستی فراموش نکنیم همونقدر که این موارد برای خانمها هست برای آقایون هم هست!
فکر نکنید من زن ذلیل هستم ها من فقط به ازدواج واقع بینانه نگاه میکنم
اون کسی که در ایده آلهای ما هست اصلا وجود نداره.باید سفارش بدیم خدا برامون بسازه :n02:
توجه کنیم که خودمونم همچین تحفه ای نیستیما!:n19:
دوستان یه مشاوره فنی می خوام! اگه خانومی ج بده ممنون م شم.
راستش به نظرتون چطور باید نیازهای مادی همسرمونو تامین کنیم؟هر ماه یه لباس و یه چیز جدیدو... با این گرونی ها! ما مردا یه لباسو یه سالم بگی می پوشیم ولی اونا...
نمی دونم فک می کنم یکم خسیسم تشریف دارم!!! :n13:ولی باور کنید پول برام مهم نیست ولی خوب چه کنیم باید مردا پول جمع کنند دیگه واسه زندگی و آینده...:n15:
درسته انصافا هر زنی این هنر رو نداره ولی خیلی زن ها این هنر رو دارند.اگر خواستی پ خ بده ادرس فروم بدم .این به این بستگی داره که اولا روحیات زن چقدر ماجرا جویانه باشه و مرد از همسرش چی بخواد.مثلا همسر من برعکس من اصلا اهل کادو نیست.میگه پول بدم برای من کادو بخری انگار پولمو از این جیبم گذاشتم اون جیبم.در عوض عاشق غذاهای جدید هست.خب این باعث میشه من عوض اینکه فکر کنم براش چه کادویی بخرم بشینم سرچ کنم چه غذایی بپزمنقل قول:
از طرفی ما جفتمون عاشق تجربیات جدیدیم.از نصف شب توی بی راهه جنگل رفتن تا توی خانه باغ وحش درست کردن و...
این بستگی داره که اولا زنی که میگیرید از چه طبقه اجتماعی باشه.نقل قول:
دوما وضع خودتون رو چجوری براش شرح داده باشید.مثلا اگر به دروغ بگید من خیلی مایه دارم و کلی پول تو دست و بالمه خب عواقبشم میبینید
سوما به اخلاق خودتون بستگی داره.کسی که اخلاق نداره.همش عصبانی هست اگر پول هم خرج نکنه دختره باید دیوانه باشه با چنین ادمی زندگی کنه
هر چیزی تعادلش خوبه.نه اینکه اصلا چیزی براش نگیرید نه اینکه هر روز انقدر کادو بگیرید که لطفش از بین بره و بشه توقع
مثلا وقتی خانم واقعا مانتو نداره.یا لباسش خراب شده خب طبیعیه که باید خرید.
یه وقت هایی هم که مثلا در دوران عقد اعیاد باید یه هدیه خرید
بعد عروسی هم مثلا وقتی یه عروسی پیش میاد خانم ها ترجیح میدن لباس نو داشته باشند.
میدونید برای داشتن یک زندگی خوب باید یک زن متعادل --نه ولخرج نه خسیس-- داشته باشید و روحیات اونو بشناسید اون موقع وقت خرید رو بر حسب علایق اون خودتون میفهمید.به هر حال پول فقط برای جمع کردن نیست.گاهی هم باید خرج کرد
به نظر من اینکه کسی هر ماه هم بخواد لباس جدید بگیره واقعا ولخرجیه!!!!و من اصلا خسیس نیستم و معتقدم دیگه نهایت نیازی که میشه به لباس داشت اینه که هر فصل بخوایم یک سری لباس فصل مربوطه رو بگیریم.نقل قول:
که البته زن خوب کسی هست که تا میتونه خرجها رو کاهش بده.مثلا خانمهای خانواده ی ما سر هر فصل فقط لباسهایی رو که نیاز دارن میگیرن،مثلا برای زمستون فقط پالتو یا پوتین میگیرن و از چیزهایی که از سال قبل سالم مونده استفاده میکنن. اگر قراره آدم چیزای با کیفیت بگیره باید چند سال از اونا استفاده کنه.آدمی که رعایت همسرش و خانوادش رو میکنه و خرید اضافی و خرج از لزوم نمیکنه با فرهنگتر از کسیه که بدون توجه به وضع خانوادش فقط هزینه ی تنوع طلبی و فخر فروشیش میکنه.دلم میسوزه وقتی میشنوم بعضیا اینقدر الکی خرید میکنند و میبینم که بعضی خانواده ها برای خودشون که هیچی برای بچه هاشون هم لباس گرم ندارن تا تو زمستون.....:n30::n28::n28::n28::n28::n28::n2 8::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28::n28:
سلام
مدتی بود ک به برخی از مسائل مرتبط با ازدواج بدجور فکر میکردم....یکی اینکه تا دلتون بخواد دیدم ک یک طرف رابطه پاک بوده و اصلا دنبال دوستی و یا چیزی شبیه به این نبوده و طرف دیگه از اون هفت خطا بود...با هم ازدواج کردن و زندگی خوبی هم دارن....یه کم سخته درک این موضوع و برام سئوال شده ک چرا اینطوریه؟کسی جوابی برای این سئوال بده خوشحال میشم
سئوال دومم اینکه چرا خانمها براشون نمیتونن خواستگاری کنند؟ دیدم خانمهایی رو که به آقایی علاقه مند شدن اما به خاطر برخی از مسائل نمیتونند این دوست داشتن رو ابراز کنند...راه هایی برای جذب غیر مستقیم جنس مخالف هست...؟
در ضمن به چند نکته هم اشاره کنم.البته حس نقل قول گرفتن نبود...
تا دلتون بخواد دیدم و شنیدم که 2 طرف قبل از ازدواج عنوان کردن که من با همه چیزت میسازم.این حرف رو مخصوصا خانمها بیشتر میزنن.اما بعد از ازدواج و شروع زندگی تمام اون قول و قرارها فراموش شده و برخی از همین خانمهای مدعی شروع میکنند به چشم و هم چشمی
به نظرم ماها باید قبل از ازدواج خودمون رو تو شرایط شبیه به ازدواج بزاریم تا بتونیم تا حدودی شرایط بعد زا ازدواج رو درک کنیم...بطور مثال من باید از همین الان تمرین کنم که دیگه دلیل خاصی نداره جمعه ها و یا هر روز تعطیل با دوستام برای تفریح برم پارک و کوه و.. یا مثلا باید این موضوع رو درک کنم که هفته ای 1 بار برای دیدن اقوام خودم و اوقام همسرم باید مهمونی برم یا مهمونی بگیرم....تمرین کردن این کارها و چیزهایی شبیه ب این تو دوران مجردی میتونه کمک بزرگی باشه برای شروع یه زندگی خوب متاهلی./..:n12:
اینو من جواب میدم :نقل قول:
سئوال دومم اینکه چرا خانمها براشون نمیتونن خواستگاری کنند؟ دیدم خانمهایی رو که به آقایی علاقه مند شدن اما به خاطر برخی از مسائل نمیتونند این دوست داشتن رو ابراز کنند...راه هایی برای جذب غیر مستقیم جنس مخالف هست...؟
خانم ها دوست دارند مردها را در یک چالش قرار دهند و ببینند مردها برای رسیدن به آنها چگونه تلاش می کنند، به همین دلیله که هیچ گاه خودشان پیش قدم نمی شوند و این کار را به عهده آقایون می گذارند.
در جامعه ما، اگر دختر به پسر موردعلاقه اش ابراز علاقه کند، چه می شود؟ به نظرم زن اگر به مرد ابراز علاقه کند بازخورد خوبی نمی بیند. مردهایی که این موضوع را درک کنند خیلی کم هستند. البته اگر مرد فهمیده باشد، این ازدواج ها خیلی موفق هم می شوند. این مردها، مردهایی هستند که در خانواده فرق اطاعت کورکورانه از خانواده و احترام به خانواده را تشخیص می دهند.
اغلب در مورد دختر اشتباه فکر می کند و جوگیر می شود به جای حس «من خوب هستم »، ناگهان حس « من خیلی خوب هستم » را تجربه می کند و اگر زمینه خودشیفتگی هم داشته باشد، خیلی وحشتناک می شود.
مردهای ما عادت به انتخابگر بودن دارند و اینکه فرد انتخاب شده با پای خودش به سراغشان بیاید خیلی برایشان خوشایند نیست.
نکته مهم بعدی اینه که این بحث در مورد سنین مختلف متفاوته
مسلما اگر یک دختر 25ساله، پسر مطلوب زندگی اش را ببیند و بخواهد شروع کننده رابطه آشنایی باشد، بیشتر امکان موفقیت دارد چون انتخاب او با منطق بیشتری همراه است و آمادگی بیشتری برای ازدواج دارد و در واقع رابطه می تواند وارد فاز جدی شود. منطق در دختر و پسر بالاتر است و احتمال موفقیت این رفتار خانم بیشتر خواهد بود. اما این نسخه در مورد دختر 20 ساله درست نیست. پیشقدم شدن دختر در سنین پایین مخرب است و هم می تواند تاثیرات بدی روی عواطف دختر داشته باشد و آینده او را تحت تاثیر قرار دهد و هم به دلیل پایین تر بودن سن پسر مقابل، عکس العمل غیر منطقی از او دیده شود.
اینو هم اضافه کنم که مادر رو ببین دختر رو ببر . :n15: یه اصطلاح جالبی که اینجا مرسومه . :n20: یعنی واسه انتخاب نهایی مادر دختر روببین ....
برای سوال اولتون باید بگم که اینکه این دو نفر که احتمالا یکیشون 7خط بودن میتونند خوب با هم زندگی کنند اینه که گذشته ادم ها توی زندگی مشترک چال میشه.یعنی اولا یا اصلا به هم نمیگن که قبلا مثلا با چند نفر دوست بودند.دوما اگر بگویند هم چه بخواهند چه نخواهند باید سعی کنند فراموش کنند.انهایی که توی زندگی مجردیشون شکاک نبودند فراموش میکنند.چون وقتی دو نفر عاشق همدیگر هستند به این فکر میکنند که طرف مقابلشون از بین اون همه ادم که توی زندگی قبلیش بودن اونو انتخاب کرده پس دیگه برای چی ناراحت باشهنقل قول:
تازه گاهی خانم ها ترجیح میدهند که همسرشون قبل از ازدواج با یک دختر دوست بوده باشه چون اینجوری 0 کیلومتر نیستند و از احساس خانم ها بیشتر سر در می اورند
ولی اگر یکی از طرفین شکاک باشد یا اون عادت هر روز با یک نفر جدید بودن رو بعد از ازدواج هم داشته باشه قطعا اون زندگی نابود میشه
اینکه خانم ها نمیتوانند بروند خواستگاری شاید به علت عرف جامعه باشه.الان توی خیلی از جاها اگر یک زن بخواهد برود خواستگاری همه میگن طرف میخواد خودشو به پسره بندازه
بر فرض اینکه پسر هم قبول کنه و ازدواج کنند احتمالش خیلی زیاده که مادرشوهر یا خانواده شوهر سر هر بحثی به عروس تیکه بندازند و...
فراموش نکنیم خیلی از طلاق ها بخاطر دخالت و حرف و حدیث خانواده ها صورت میگیره
متوجه شدم منظورتون چیه...اما ادمهای 7 خط به 7 خط بودنشون عادت کردند و شاید تو زندگی زناشویی خطایی ازشون سر بزنه واحتمال اینکار هم زیاده..فقط تو رو به خدا مثال نزنید آدمهای سربزیر و پاک رو دیدید که چشم و گوشش میجونبیده...بله همچین امکانی هست اما کمنقل قول:
قسمت بویلد شده هم برام جالب بود....
به نظر من سه مشکل اساسی در این باره وجود داره :
1- پول
2- پول
و
3- پول
:n02:
دوستان عزيز، الان وضعيت اين قانون مهريه به کجا رسيده؟ چي شد بالاخره؟ 110 تا سکه بيشتر نميشه؟ ميشه؟
مي نويسند؟ ميگيرن؟ زندان ميره طرف؟ نميره؟
ممنون
شدنش که میشه ...نقل قول:
ولی من شنیدم اگه طرف بره زندان ... دیگه لازم نیس کل مهریه رو بده ... تا 110 تا هم بده قبوله :n02:
خب فرقی نمیکنه به هر حال طرف بدبخت شده دیگه چه جوری 110 تا سکه جور کنه :n08:
میدونید چرا با ازدواج دین آدم کامل میشه؟؟
.
.
.
چون تا قبل ازدواج فکر میکنه دنیا بهشته ....
اما بعدش به جهنم هم اعتقاد پیدا میکنه!
سلام دوستان . راهِ حلی دارید برایِ این مشکل ؟نقل قول:
بهترین راه حل دادن حداقل 10 میلیون وام به جوون هایی که قصد ازدواج دارن بدون سخت گیریهایی که برای وام دادن هست ( جوون فقط پسر ها نیستن جوون یعنی هم دختر هم پسر و این وام هم به پسر ها هم دخترها
داده شه ) ، اولویت دادن به جوون ها برای کار نه نیرویی که وقت بازنشستگیشونه یا چند شغله هستن ...باید به صورت اورژانسی این مسئله کار جوون ها و ازدواجشون حل شه + توقع خانم ها و آقایون کم شه
وام بدن ؟ :n17: بعدش دوبرابر میگیرن . دلت خوشه .نقل قول:
برای همین میگم سختگیری های وام باید کم شه اگه مسئله ازدواج جوونا حل نشه خیلی از جرم و جنایت ها و مشکلات هم ریشه کن نمیشه ..متاسفانه هنوز ارژانسی بودن مسئله ازدواج تو جامعه ما درک نشده
بودجه هنگفتی که برای ساخت بعضی اماکن یا برای گرفتن فلان مربی میکنن یا خیلی خرج های اضافه دیگه که وجودشون چندان دردی رو از دردای مردم دوا نمیکنه باید صرف ازدواج جوونا کنن .الویت جوونها هستن
این صحبت ها چه تاثیری داره ؟نقل قول:
ملتی که شعار اسلام و این چیزا میده اما هیچ چیزش طبق اون نیست . باید سوخت و ساخت .
سلام . یعنی اگر به هر دختر و هر پسری که قصد ازدواج با هم رو دارند جمعاً 20 میلیون تومن وام بدونِ بهره بدند با قسطِ ماهی 150 تومن به نظرتون مشکل حل میشه ؟نقل قول:
نقل قول:
حمایت مالی حمایت شغلی و کم کردن توقع ..به نظرم به حل مشکل کمک میکنهنقل قول:
سلامنقل قول:
به نظرم دادن وام مشكلي رو حل نميكنه . مهم شغل داشتن و امنيت شغلي داشتنه .
پدرم هميشه بهم ميگه بيا واست زن بگيرم ولي ديگه فكر نميكنه كه مشكل من كه خرج عروسي و خواستگاري رفتن و اينجور چيزا نيست .
مشكل من اينه كه بعد از ازدواج چي كار كنم ؟ چطور از پس خرج و مخارج بر بيام . واسه بچه ام چه آينده اي درست كنم ؟
نميتونم كه الكي به دختر مردم بگم : من خوشبختتون مي كنم ! من قول ميدم !!!
من نميتونم به كسي دروغ بگم و نميخوام بعدا شرمنده ي كسي باشم .
اين مشكله . وام ازدواج شايد يكي دوتا مشكل رو حل كنه ( كه همون هم ازش بر نمياد !) ولي مشكل اصلي رو از بين نميبره . شما نهايتا با 20 مليون چي ازتون بر مياد ؟ وقتي يخچال 5 مليون تومنه !!!
پول پيش خونه 30 ميليون تومن كرايه ماهي 300 هزار تومن .
يه وام چي كار ميتونه بكنه ؟
سلامنقل قول:
بسیار منطقی و عاقلانه .
خب حالا میتونین یه لیستِ کامل ارائه کنین برایِ یک ازدواج و زندگیِ مشترک ؟
مثال :
آپارتمانِ 70 متری با حداقل دو اتاق خواب ( قیمتِ فعلیِ مسکن مهر رو فعلاً حساب کنید ) .
یخچال فریزر
اجاق گاز
لباسشوئی
دو تا بخاری گازی
تلوزیون
سه تا فرش ماشینی 12 متری ( 3×4 متر ) با کیفیت و نرم
دو تا چوب لباسی عمودی
ظروف آشپزخانه شاملِ دو قابلمه ی بزرگ - دو قابلمه ی متوسط - دو قابلمه ی کوچیک - یک ماهیتابه ی نسوز - صافی - شش کاسه - 12 بشقاب پهن - 12 بشقاب گود - یک سرویی 12 نفره ی قاشق و چنگال - 6 استکان - 6 لیوان - 2 پارچ آبخوری - یک کتری استیل - یک فلاسک خوب - دو کارد بزرگ و متوسط - 12 کارد میوه خوری - 12 پیش دستی - کفگیر چوبی و فلزی - سرویس جای ادویه - دو سینی پذیرائی - دو سینی ملامین - قندان - شکردان -
اتو
یک ساعتِ دیواریِ دیجیتال با دماسنج و رطوبت سنج .
تعجب نکنید دوستان . اگر دست بنده بود به همه ی مردم یکی از این ساعتها میدادم چوم بسیار با اهمیت هست .
این هم عکسش برایِ علاقمندان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا کولر آبی
دو تا کولر گازی برایِ مناطق گرمسیری
آبگرمکنِ دیواری
سرویس اتاق خواب شامل تخت و کمد و آرایش
یه دست مبل جمع و جور
دو تا چمدان
یک اتوموبیل
چهار دست رختخوابِ کامل ( تشک و بالش و پتوی خوب دو نفره و ملافه .
وسائل حمام
حدودِ 20 متر موکتِ خوب
حداقل حقوقِ ماهیانه برایِ زندگی دونفر قبل از بچه دار شدن
حداقل حقوق بعد از بچه دار شدن .
اشتراکِ ماهیانه ی بیمه ی خدماتِ درمانی برایِ دو نفر
اشتراکِ ماهیانه ی بیمه ی خدماتِ درمانی برای فرزندِ اول
اگر چیزهای دیگه ای هم هست که ضروریه اضافه کنید و حداقل قیمت رو تعیین کنید ببینید چقدر میشه .
بنده راهِ حلی دارم برایِ تامینِ این مخارج که بعداً به استحضارتون میرسونم
اما اول صورت حساب رو تهیه کنید تا ببینیم چقدر میشه
راه حل این مشکل وام نیست.راه حلش کار هست.اونی که میگه پول پول پول باید بدونه که بدون کار کار کار پول در نمیاد.مشکل اینه که الان توی مملکت ما کار هست ولی حقوقش کمه.و اصولا کسی نمیخواد پول جمع کنه.همه میخوان برن سر یه کاری که اولا اسون باشه دوما پول زیاد داشته باشه.که متاسفانه یافت نمیشود.نقل قول:
نقل قول:
ببخشید ها ولی کلا اشتباه حساب کردید.اون مبل و یخچال و کارد و چنگال رو عروس خانم باید بیاورند و از مشکلات عروس خانم هاست.اقایان لازم نیست غصه بخورند.
اون 70 متر خونه به 60 یا حتی 50 متر هم میتواند برسد(اینجا هم به نفع عروس هست هم داماد) هم خانواده عروس کمتر تو خرج خرید های غیر ضروری می افتند هم پول پیش کمتری لازم هست
نقل قول:
بیشترین فشار همیشه به خونواده ی داماد میاد، همین الان که دارم اینجا پست میدم داداشم درگیر تهیه ی وسایل خونه هست و عید هم مراسم برگزار میشـــه.
تازه آقا محمد سرویس طلا و هدایای طلارو حساب نکردن ، داداش من این مدت 12 میلیون خرج طلاهاش شده.
مبل و یخچال رو هم خود داداشم تهیه میکنه ، تقریبن همه چیز ، حالا یه سری چیزهای جزئی مث همون کارد و چنگال رو خونواده ی عروس دادن، ولی این که مهـم
نیست که کی چی داده چون نهایتن این دو هرچی دارن به هم میرسه و خودشون میخوان استفاده کنن ،
یه چیزی خیلی خیلی عجیبه برای من اینکه ، چرا فقط پسرها باید دغدغه ی مالی داشته باشن برای ازدواج ، تاحالا دیدید یه دختر بگه مشکل مالی دارم و نمیتونم
ازدواج کنم؟