بچه ها من الان hp6090 دارم میخوام هم برای تنوع هم آینه لنوو رو قبول دارم و هم اینکه کولیینگ. لنوو بهتره اینو بردارم اونو بدم کار درستی میکنم! برتری داره حالا؟!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Printable View
بچه ها من الان hp6090 دارم میخوام هم برای تنوع هم آینه لنوو رو قبول دارم و هم اینکه کولیینگ. لنوو بهتره اینو بردارم اونو بدم کار درستی میکنم! برتری داره حالا؟!
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
ماله منم یه خوردگی بالای لپ تاپ داره مثل اینکه با لبه چاقو کشیدن رو لبه لپ تاپ البته خیلی کوجیکها اما 250 تومان زیر فی ورداشتمش بخاطر خش 3 ماهم گارانتی تعویض کرد واسم که البته واضح بود مشکلی واسه سیستم پیش نیومده البته وقتی من خریدم همین یه دونه تو کل شیراز مونده بود منم به خاطر قیمت دلار عجله داشتم ورداشتمش دیگه...نقل قول:
100% راضیم ازش
مشکلم حل شد بنابراین پست رو ویرایش و سوالم رو حذف کردم
دوستان من تو بعضی ویندوزها وقتی روشن میکنم نوت بوکو سریع خاموش میشه
چند بار میزنم تا روشن میشه ولی تو وین هشت بعضی ویندوزها اینجوری نیست الان ویندوز دستکاری نشده ریختم بازم همون طوری هست نمیدونم مال درایوره یا اپدیت کسی مشکل خوره؟
کسی زبانش خوبه بره اینجا بی زحمت یه تاپیک بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان کسی بالاخره هارد ssd واسه این لپ تاپ گیرش اومد؟
من هم دقيقا همين سوال رو دارمنقل قول:
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
سلام
من فردا میخوام این لپ تپو بخرم . نکته ای یا راهنمایی هست که بگید ؟
مثلا ssd دار بودنش رو از کجا باید متوجه شم ؟
جل الخالق!نقل قول:
یعنی تا وویندوز میاد بالا خاموش می شه؟
چه جوری خاموش می شه؟ یه دفعه برقش می پره یا خود ویندوز شات داون می کنه؟!
اگه دومیه بعضی موقع ها ویندوزو که کرک می کنی این اتفاق می افته!! شاید به خاطر ناهماهنگی کرک با بعضی از سخت افزاراست.
خیر دوست عزیز.نقل قول:
با این قیمتا واقعا زوره!
کسی هم فعلا نبوده بگم واسه ام بیاره.
اکیدا توصیه می کنم با ssd بگیر که بعدا مثه من پشیمون نشی!نقل قول:
نه نکته ی خاصی نیست.فقط همون جا باز کن تستش کن و دقت کن که خش نخورده باشه روش.
مشخصه دیگه! اون کانفیگی که بلوری نداره ssd داره.البته تو بایوس هم می نویسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به این یوزر پیغام بدین فرد قابل اعتمادیه توی همون فرم تبلت چینی میفروشه قیمت تبلتاشم نسبت به جاهای دیگه پایینتره ولی خدایی واسه من که نمیصرفه 470 تومن بدم SSD اینم قیمتاشه
120 گیگ 475پول مفت گیرم اومد یه 120 گیگشو میگیرم
64 گیگ 359
32 گیگ 265
120 گیگ crucial m4 465
120 گیگ micron c400 465
120 گیگ adata SX300 478
من 2 هفته پیش تو پاساژ ایران گیر اوردم 390 64 گیگ m sata ssd
64 فقط کار راه اندازه از نظر قیمت هم خیلی تفاوتی با 128 نمیکنه ولی مثلا 256 دقیقا قیمتش دو برلبر 128 هست به صرفه ترینش 128 هست که واسه درایو C بودن کافیهنقل قول:
سلام.دوستان من به یه مشکلی برخوردم .دیدم اعضای اینجا فعالند گفتم اینجا بپرسم.
من 1ماهی میشه یه z580خریدم.این از روز اول که دقت کردم زیر فن که چند تا دریچه ریز واسش گذاشتن به مرور زمان خاک میگیره. و مجبورم هر 10 روز یه بار تمیزش کنم.در ضمن همیشه روی میز باهاش کار میکنم.میخوام ببینم این مشکل محسوب میشه یا نه واسه همه ممکنه اینطوری باشه؟؟؟
بچه ها آپدیت جدید بایوس تو سایت لنوو برای دانلود گذاشته شده(برای ویندوز 7) البته آپدیت خیلی مهمی نبوده و برای بازی ها سه بعدی آپدیت شده:n25:
اخرین قیمت که گرفتید چند بود؟!
اینام یه چیزیشون می شه ها!!!نقل قول:
به جای این که مشکلاتی که همه دارن مثه usb 3 و num lock رو رفع کنن میان یه چیزی که من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه رو رفع می کنن!!!! جالبیش اینه که اون مشکلات بار ها و بارها تو تاپیکای مختلف سایت لنوو گزارش شده ولی همچین مشکلی من تا الان ندیدم کسی داشته باشه!!!
من خودم صبح تا شب دارم باش بازی می کنم...
بی خیال.به هر حال من آپدیت کردم.ورژن بایوسم از 2.06 به 2.07 ارتقا پیدا کرد.
ضمنا این که نوشته مخصوص ویندوز 7 ،دقیقا نمی دونم منظورش چی بوده و اساسا بایوس چه ربطی به ویندوز داره؟!! ولی من خودم هم دفعه ی قبلی و هم این دفعه رو وین 8 بایوسو فلش زدم!
دوستان یه سوال،دکمه های جهت بالا + جهت چپ کیبورد رو نگه دارید،حالا تو همون حالت که اون دوتا رو نگه داشتید دکمه جهت پایین رو نگه دارید ببینید جهت پایین کار میکنه؟
مثه همین،W , A رو نگه دارید و S رو بزنید ببینید کار میکنه؟ اگه کسی pes رو داشته باشه رو لپتاپش یه فایل setting.exe تو فولدرش هست از قسمت keyboard میتونین ببینید کدوم دکمه ها رو دارید فشار میدید.
این مورد خیلی رو مخه مخصوصا تو بازی نمیشه با کیبوردش بازی کرد...بی زحمت تست کنید اگه برای شما ok بود ببرم گارانتی...
نه واسه منم کار نمیکنه :n01:نقل قول:
دوستان یه سئوالی دارم ممنون میشم دقیق پاسخ بدید
یه مدل پایینتر از y580 کدوم مدل میشه؟
y570 نسل قبلیش هست.... اما اگه منظورت اینه در حال حاظر کدوم لپتاپ از سری idea pad در رده پایین تره میشه z580نقل قول:
کلا کیبوردش پیادس مثکه...! :n27:نقل قول:
مگه باید کار کنه؟!نقل قول:
طبیعیه.کلا کیبورد هم زمان بیشتر از 2-3 تا دستور رو نمی تونه ارسال کنه.
اگه تعداد بیشتری می خوای فقط جوی استیک کارتو راه می اندازه.
ار قرار معلوم واسه شما هم کار نمیکنه!نقل قول:
در ضمن باید بگم که،بله،باید کار کنه،من به شخصه هم زمان روی همین دستگاه 8 تا دکمه رو با هم فشار دادم و کار کرده (رو همون ستینگ pes).اکثرا بایست 10 تا رو ساپورت کنن واسه گیمینگ.
رو این مدل بعضی ترکیب های خاص از دکمه ها مثل همینایی که اشاره کردم کار نمیکنن که اینم اضافه میشه به مشکلات عمومی دستگاه میره کنار num lock ! احتمالا مشکل از مدارهای اتصال کیبورده...شاید هم نرم افزاری باشه؟!
والا نمی دونم.من یادمه رو سیستم قبلیم هم دقیقا همین مشکل رو تو بازی ها داشتم .3 تا دکمه با هم کار نمی کرد!نقل قول:
دوستان الان نوش با بلوری چند شده؟
آقا من یه سوال دارم.روزای اول که سیستم رو خریده بودم تو سوکت میکرفون و هد فونش یه چراغ قرمز روشن میشد.فقط همون هفته اول روشن شد.الان دیگه روشن نمیشه!!یادم نمیاد کلید خاصی داشت یا همیشه روشن بود:n13:. ولی چیز جالبی بود واسه وقتی که میخواستم تو تاریکی هد ست رو وصل کنم؟شما هم متوجهش شدین؟داریدش؟کلید خاصی برای روشن کردنش هست؟!
آره منم دیده بودم اما الان خاموشه :n02: اگه فهمیدم میگم اینجا :n06:نقل قول:
ببخشید می دونم اینجا جاش نیس ولی جای دیگه جوابمو ندادن !:n03:
این گرافیک (intel hd 4000 (ivyکه میگن گرافیک آن برد حساب میشه یا مستقل؟
قدرتش از 610m یا 630m بیشتره یا نه ؟
سلامنقل قول:
گرافیک آنبرده
ولی در مورد قدرت فکر کنم ضعیف تر باشه.
سلام دوستان سری z480
از ssd پشتیبانی میکند.
جدی؟!نقل قول:
من اصا دقت نکرده بودم.الان که همچین چراغی نداره!
بله آن بورده.قدرتش به مراتب از 630 کمتره(قابل مقایسه نیستن) از 610 هم خیلی کمتره!نقل قول:
بله یه نور قرمز جالب بود. رو z580 نبود ولی رو لپتاپ من بود و تو هفته های اول خیلی باحال بود.بعد یهو خاموش شد دیگه روشن نشد!:n13: نمیدونم گمونم هدست رو زدم بهش خورد به لامپه شکست:n02: برادرای چینی تو اندازه زدن خطا داشتن:n26:نقل قول:
سلام دوستان ، کسی خبر نداره مانیتور full hd برا y580 هست یا نه ؟
اگه هست کجا میتونم گیر بیارم ؟ خود گارانتی سازگار میگیره ؟
مخصوصا این چند وقت که ضربه خورده و گوشش کم رنگ شده و برایتنسش کم شده .
:n13:
مدل led روی لپ تاپتون اینه LG lp156wh4نقل قول:
شما باید دنبال این مدل بگردی LG lp156wf4
البته فکر می کنم هر مدل دیگه ای هم که باشه بهش می خوره.
قیمتش هم سیصد و خورده ایه احتمالا.
ضمنا توصیه میکنم اگه به اضافات پولاتون علاقه مندین چیزی از سازگار نخرین.قشنگ 50 تومن گرونتر بهت می ده!
آقا کسی SSD پیدا نکرد بالاخره؟ من یکیو پیدا کردم میگه میارم اما حداقل باید 5 تا باشه!
دوستان يه سوال اين SSD خيلي رو سرعت تاثير داره؟؟؟
ميارزه با SSD بخريم؟؟؟
:n02:
سلام به همگی. سایت دیجی کالا y480 رو با قیمت 2879000 برای فروش گذاشته. (گارانتی 2ساله سازگار)
میخواستم از دوستان بپرسم به دیجی کالا میشه اعتماد کرد؟ قیمتش نسبت به مغازه ها کمتره، درسته؟ و هم اینکه مدل Y480 نسبت به Y580 فقط صفحه نمایش کوچکتری داره؟
و برتری Y480 نسبت به z480 چیه که حدود 500 تومن اختلاف قیمت دارند؟
ممنون.
سلام.نقل قول:
اول اینکه سایت دیجی کالا کاملا قابل اعتماده و نماد اعتماد الکترونیکی دو ستاره هم داره.
در مورد سوال دوم، فکر نکنم قیمتی که دیجی کالا برای این کانفیگ گذاشته نسبت به مغازه ها کمتر باشه، ولی کلا دیجی کالا قیمتای مناسبی ارائه میده و معمولا وقتی یه جنسو موجود داشته باشه، حتی اگه قیمت اون جنس تو بازار افزایش پیدا کنه، بازم دیجی کالا اون رو به قیمت اولیه می فروشه، البته تا اونجایی که من دیدم.
سوم، تفاوت این کانفیگ Y480 با Y580 اینه که گرافیکش GT640 LE هست که این گرافیک تقریبا هم سطح GT550 هست، یعنی از GT635 پائین تره ولی از GT630 بالاتره. (به پسوند LE دقت کنید.) ولی گرافیک Y580 از نوع GTX660 ه که تقریبا غیر قابل مقایسه با گرافیک Y480 هست. در ضمن Y580 دو تا کانفیگ داره که یکیشون هارد SSD داره و Bluray نداره و یکی دیگه بر عکس اولیه، یعنی Bluray داره و SSD نداره. که این کانفیگ Y480 شبیه نوع دوم Y580 هست که Bluray داره و SSD نداره. صفحه نمایش Y480 هم که "14 هست و Y580 هم "15.6.
اما Z480 هم بهترین کانفیگش، اولا گرافیکش GT630 هست که پایین تر از گرافیک Y480 ه، ثانیا Bluray نداره، و اختلاف قیمتش هم بعید میدونم 500 تومن باشه، نهایتا باید 250 تومن اختلاف قیمت داشته باشن...
بازم اگه سوالی بود که جوابشو بدونم در خدمتم...
با این قسمت حرفتون کاملا مخالفم من تاحالا ندیدم این فروشگاه یه جنسی رو حداقل نزدیک به قیمت بازار بفروشهنقل قول:
هاردی رو که 3 روز پیش 308 خریدم داره میده 360 با عرض معذرت به این میگن دزدی تو روز روشن
اما سایت های خرید آنلاین دیگه رو بررسی کردم همشون با قیمت بالاتر و کانفیگ پایین تر میدادن(مثلا دیجی آنلاین y480 رو با امکاناتی پایینتر مثل رم 4 و هارد 500 و بدون بلوری و گارانتی 1ساله میده 3تومن، اما دیجی کالا رم 6 و هارد 750 , بلوری و گارانتی 2ساله سازگار میده 2879000)نقل قول:
دیجی انلاین سایت خرید نیست بلکه فروشنده های مختلف میان اونجا قیمت میدن همیننقل قول:
بگردید مطمئن باشین هم تو سایت هم تو بازار همه جا از اونجا ارزون تره