دوستان از کی تا حالا بارسا شده رویایی و رئال شده کهکشانی افت کرده؟!
ایشاللا یه جواب دندان شکن میدیم به همه ی این گزارش گرا!خیلی تند میرن!
Printable View
دوستان از کی تا حالا بارسا شده رویایی و رئال شده کهکشانی افت کرده؟!
ایشاللا یه جواب دندان شکن میدیم به همه ی این گزارش گرا!خیلی تند میرن!
لطفا یکی دو تا هم بار سیانکی و علیفر کنید که بازی های بارسا رو گزارش میکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما چی میکشیم
کجا اون دوتا بهترننقل قول:
به سیانکی و علیفر بیچاره بیشتر گزارشهای رئالو اونم اگه از 12 به اونور باشه میدن
من ندیدم تو بازی بارسا طرفداری تابلویی از تیمی بکنه (شاید من ندیده باشم چون کلا بازی های بارسا رو زیاد نگاه نمیکنم)
ولی این جوری دوستان میگن امروز مزدک دیگه از پاچه خاروندن گذرونده بوده ---- ----- ------- (از دوستان معذرت میخوام)
اون خیابانی هم دیگه ولش
حالا خداکنه ال کلاسیکو رو بدن به عادل
و بازیای رئالو بدن همون علیفر و سیانکی
بازیای بارسا رو هم بدون به اون دوتا (حداقل ما نگاه نمیکنیم)
رئال خواستار تغيير زمان الکلاسيکو شد
باشگاه رئال مادريد از فدراسيون فوتبال اسپانيا خواست با تغيير زمان بازي الکلاسيکو موافقت کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس، رئال مادريد در نظر دارد درخواستي براي تغيير برنامه چندين بازي ليگ به فدراسيون فوتبال اسپانيا ارائه کند و دليل آن بازي برگشت مرحله يک هشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد در اولدترافورد است.
بازي مقابل شاگردان سر الکس فرگوسن 5 مارس (15 اسفند) برگزار ميشود و اين به معناي آن است که بازيکنان رئال مادريد تنها 2 روز براي آماده شدن جهت ديدار با منچستريونايتد پس از ديدار با بارسلونا زمان دارند. ديدار برگشت دو تيم در لاليگا دوم مارس (12 اسفند) برگزار خواهد شد.
رئال مادريد علاقمند است که برنامه بازيهاي ليگ را يک روز به جلو بياندازد تا اين مسابقه اول مارس (11 اسفند) برگزار شود و بنابراين به بازيکنانش فرصت کافي براي استراحت داده شود. به هر حال اين تغيير ميتواند بر روي ساير مسابقاتي که در اين زمان برگزار ميشوند تأثير گذار باشد.
اگر فدراسيون فوتبال اسپانيا با اين درخواست موافقت کند، مشکلات ديگري نيز وجود دارد. سفيد پوشان و آبياناريها در همان هفته نيز بايد در دور برگشت مرحله نيمهنهايي کوپادلري با يکديگر ديدار کنند. اين بازي قرار است 27 فوريه (9 اسفند) برگزار شود و هر دو تيم تنها يک روز براي بازي بعدي خود در ليگ زمان دارند.
در چنين شرايطي منطق ميگويد که هر دو باشگاه بايد بازي دور برگشت کوپادلري را به 8 اسفند تغيير دهند و اين به معناي آن است که بازيهاي دو تيم در هفته بيست و پنجم لاليگا نيز بايد به يک روز عقبتر يعني 5 اسفند تغيير کند. اين برنامه همچنين ممکن است دو تيم ديگر را نيز تحت تأثير قرار دهد. سويا که بايد در نيوکمپ با بارسلونا ديدار کند و دپورتيوو لاکرونيا که در ورزشگاه خانگي ميزبان رئال مادريد است.
جوردی رورا: هیچ تیمی مقابل رئال از پیش برنده نیست
این جمله رو عشق است
رونالدو: انجام بازی رفت مقابل بارسا در برنابئو یک امتیاز است
ما در خانه خواهیم بود؛ در ورزشگاه خودمان که فرصت خوبی است تا از این امتیاز استفاده کنیم.
ما چند بازیکن کلیدی مان را نخواهیم داشت؛ بازیکنانی که برای ما مهم هستند اما این نمی تواند بهانه ای برای ما باشد. ما باید بازی خوبی به نمایش بگذاریم زیرا بارسا تیم فوق العاده ای است."رسیدن به رکورد 300 گل باشگاهی جالب است. من از این اتفاق خوشحال هستم. اما وظیفه من این است که به نمایش هایم ادامه بدهم و بهترین عملکرد را برای باشگاه داشته باشم. می خواهم رکورد خودم را بشکنم و گل های بیشتر و بهتری نسبت به فصل قبل به ثمر برسانم. من دائما تلاش می کنم تا بهترین عملکرد را ارائه بدهم."
نه بابا...نقل قول:
حالا خداکنه ال کلاسیکو رو بدن به عادل
عادل بد تر شده این روزا!!!
اونم جو گیر شده و خون کاتالانی تو رگهاش راه افتاده!
در حدی که تو برنامه ی 90 هم هی تند تند بارسلونا بارسلونا و مسی مسی میکنه!!!!!!!
:n23::n24:
:n29:
اینکه در بازی های بارسا از این تیم تعریف بشه یه چیز کاملا طبیعیه .... ما باید خوب بودن این تیم و بازیکناشو قبول کنیم وگرنه داریم خودمون رو گول میزنیم... طبیعیه تیمی که چند ساله عملکرد خیلی خوبی داشته و کلی جام گرفته و افتخار کسب کرده ازش تعریف بشه...پس از تعریف و تمجید ها ناراحت نشین که هر روز این حرف ها سمت یک تیم میره ... یه روز رئال یه روز بارسا یه روز منچستر یه میلان...
اما یک گزارشگر واقعا داره بد عمل میکنه اون هم مزدک میرزایی هست.. از جام جهانی و یورو قبلی گرفته تا cl و بازی های لیگ... به حدی یک طرفه و مغرضانه!!! گزارش میکنه که حتی دوستای بارسایی خودم هم از این فرد شاکی هستن! یه جورایی مثه گزارشگر های استانی گزارش میکنه با این تفاوت که نمیدونم کی کاتولونیا هم جز استان های ایران شده... من هیچ دشمنی با بارسا و یا کدورتی از این تیم ندارم حتی بعضی موقع ها از بازیشون لذت میبرم ولی این حرفای من به سمت اون ها و طرفداری بارسا نیس بلکه فقط به شخص خود مزدک میرزایی دارم ایراد میگیرم!...
باز این عادله یکم عادلانه تر گزارش میکنهنقل قول:
از مسی و بارسا تعریف میکنه از رئالم تعریف میکنه
دیگه مثله مزدک نمیگه که مسی امشب جبران میکنه
مورینیو دیگه 4شنبه خنده نمیکنه:n24:
حرفه شما کاملا درسته بازی بارسا باشه مزدک خودشو جر بده ما نگاه نمیکنیمنقل قول:
ولی بازی رئالو گزارش میکنه مجبوریم صداشو حرفاشو تحمل کنیم
مزدک میرزایی و خیابانیو باید فقط برای بازی بارسا بذارن به نظرم
صدا و سیما رو که کلا بارسایی ها برداشتن همه یه جورایی طرفدار بارسان
من خودم به شخصه یادمه قبلا خیابانی خودشو واسه رئال جر میداد الان شده طرفدار بارسا
مثله این بچه میمونه که هر تیمی که صدر جدوله میرن سمتش و میشن طرفدارش میشن
من براشون دعا میکنم
عیبی که این مردک داره اینه که میخواد مثل عادل گزارش کنه و به محبوبیتش برسه ولی نمیتونه
طرز صحبت؛ تیکه هاش همه چیش رو از فردوسی پور تقلید میکنه!!
نه دوستان در کل سیانکی و علیفر گزارشگرایه بی طرفی هستن!
سیانکی که یه کم طرفدار بارسا هست ولی دیگه بی طرف گزارش میکنه!
البته علیفر بیشتر گزارش گر کشتی و ... هست تا فوتبال!
به آربلوا میگه اَربلوا!
این خیابانی که هم گافش زیاد هست هم که بدجور با طرفداری از یه تیم خاص گزارش میکنه!(اگه دقت کنین دیگه حالا بیشتر بازیایه انگیلیسو بهش میدن!)
خلاصه ی خبر ها!:n02:
ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!:n09:
به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!:n04:
ایشون با این قیافه تصمیم به پیوستن به چلسی یا تاتنهام داشتن که انگار نشد!(خودش گفته: نشد که نشد گذشته ها گذشته من خواهان بازی تو لیگ اسپانیا و ایتالیا و انگیلیس هستم!)
خوب ایشون گفته من در آینده باید به یه باشگاه بزرگ برم!!!!!!!!:n04:
به رئال هم شاید اجاره داده بشه!(شاید شاید .....!)
الان هم تو شاختار دونسک بازی میفرمایند!
:n12:رونالدو هم گفته من خیلی خشحالم از نوزدهمین هتریکم!و گفته که خیلی خوشحال تر از رکورد 300 گل باشگاهی و گفته من میخوام رکوردمو بشکنم و تو این نیم فصل و این سال بهتر نشون بدم خودمو و حداکثر تلاشمو برا باشگاه خواهم کرد !ولی گفته که من هرکاری رو میکردم خواهم داد و تلاش میکنم بهترین حالتمو به باشگاه نشون بدم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n12:
:n12:
نقل قول:
خیلی ها براشون سوال بود که اشاره کریس بعد از گل هاش در بازی قبلی به کی بود؟؟.......
دیروز مادر و پسر کریستیانو توی ورزشگاه بودن و کریس هر بار 3 گل رو تقدیم اون ها کرد.:n16:
منبع این خبر کجاست؟نقل قول:
خلاصه ی خبر ها!:n02:
ایشون با این قیافه اصلا" تصمیم به جانشینی و کنار زدن کاسیاس نیست و تو 2 بازی آینده تو میدون نمیرن!:n09:
به محض درمان و بازگشت مجدد ایکر ایشون خواهند رفت چون اعتقادی به 3 دروازه بانی ندارن!:n04:
Click here to view the original image of 570x355px.
این دروازه بان رو برای نیمکت نشینی خریدند همونطور که سال 2006 نیمکت نیشن کاسیاس بود.
فصل بعد آدان از تیم جدا میشه ( این فصل میخواست جدا بشه که جانشین خوب براش پیدا نشد ) !
در ضمن دیگو لوپز به احتمال خیلی زیاد برای الکلاسیکو فیکس بازی میکنه.چون آدان اصلا قابل اطمینان نیست.
آره دیگه هر بار که گل میزد مادرش و پسرشو کارگردان تلویزیونی نشون میداد!نقل قول:
در ضمن تو بازی های دیگه که گل میزنه و با این حرکت زن و پسرشو نشون میده که ایران سانسور میکنه! :n09:
کاکا در آستانه پيوستن به آنژي
باشگاه آنژي در آستانه به خدمت گرفتن کاکا هافبک برزيلي رئال مادريد قرار دارد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشگاه آنژي به منظور جذب کاکا، روبرتو کارلوس مدير ورزشي خود را به اسپانيا فرستاده است.
رسانههاي اسپانيايي در اين باره گزارش دادند قرارداد نهايي کاکا با آنژي ظرف يکي دو روز آينده نهايي ميشود. با توجه به پايان زمان نقل و انتقالات ژانويه در روز پنجشنبه باشگاه آنژي زمان زيادي براي انجام اين انتقال ندارد.
اين هافبک 30 ساله که به نظر ميرسد جايگاه خود را در رئال مادريد و اعتماد خود را نزد ژوزه مورينيو از دست داده است، ميتوانست در زمستان سال جاري به باشگاه سابقش ميلان برگردد اما به دليل مشکلات مالي اين انتقال صورت نگرفت.
آنژي در اين فصل ليگ روسيه با اختلاف اندک نسبت به زسکامسکو در رده دوم جدول ليگ روسيه قرار دارد.
به امید برد در بازی فردا شب الکلاسیکو
بنزما: بارسلونا مدعي صعود نيست
کريستيانو و مسي، هردو بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از سايت گل، کريم بنزما بازيکن برگزيده مادريدي ها براي حضور در کنفرانس خبري قبل از مصاف اين تيم با بارسلونا در دور رفت مرحله نيمه نهايي کوپا دل ري بود. بنزما در صحبت هايش اعلام کرد که بارسلونا مدعي پيروزي نيست و اعلام کرد که براي کهکشاني ها رونالدو بهترين بازيکن دنياست
دراينجا مي توانيد متن صحبت هاي بنزما را به گزارش آ.اس مطالعه کنيد:
بازي ال کلاسيکو: اين بهترين بازي دنياست چون ميان دو تيم خيلي زيبا برگزار مي شود و بازي هم بازي زيبايي خواهد بود. هواداران در اين بازي مملو از هيجان مي شوند و يک بازي تماشايي را شاهد خواهيم بود.
*رئال در نوکمپ بهتر از برنابئو است: اين دو بازي، دو بازي متفاوتي است.ما در خانه سعي مي کنيم که خوب بازي کنيم ولي در خانه بارسلونا، نمي دانم ولي خيلي کمتر تن به شکست مي دهيم.
*استراتژي مدنظر داشتن دو بازي رفت و برگشت و مصدومان تيم، ما مي خواهيم گل بزنيم و ببريم. در خانه بازي مي کنيم و مي دانيم که 2 بازي تا فينال داريم ولي بازي اول روز 4شنبه است و بهترين چيز براي ما برد دراين بازي است.
*فاصله ميان رئال و بارسا زياد نيست: دقيقا همين طور است. سال به سال ما بهتر مي شويم و تيم بهتر و برتر هستيم.
*بهبود اوضاع اوزيل: اوزيل کيفيت فوتبالي زيادي دارد و از نظر فيزيکي هم در سطح بالايي است. اين خبر خوبي است که او با ماست.
*مدعي برد: ازنظر ما، بارسلونا مدعي نيست. آنها تيم بزرگي هستند ولي ما هم آماده ايم.مي دانيم که بازي خيلي سختي خواهيم داشت ولي اميدواريم که ببريم.
*نيمکت ذخيره ها و رقابت با ايگواين: من هميشه مي خواهم بيشتر بازي کنم. بازيکني را نمي شناسم که نيمکت نشيني را دوست داشته باشد. هميشه مي خواهم بيشتر و بيشتر بازي کنم ولي اين تصميم سرمربي است که من بازي کنم يا نه. اينکه ايگواين بهبود يافته خبر خوبي براي تيم و رقابت ميان ماست. ما براي بازي کردن بيشتر، تلاش خواهم کرد و بازگشت او خبر خوبي براي همه است.
*مصدومان رئال:اگر آنها بودند که اوضاع بهتر مي شد. نمي دانم که الان کارمان سخت تر است يا نه.
*ديگو لوپس: او دروازه بان خوبي است. حضور يا عدم حضور او در اين بازي تصميم سرمربي است.
* واکنش ها ميان بازيکنان رختکن و مورينيو: ما همه با هم متحد هستيم ومشکلي ميان ما و سرمربيان وجود ندارد. نمي دانم که چه کسي گفته که بين ما اختلافاتي هست.
*مارسلو: بازگشت براي او کمي سخت است؛ چرا که 3 ماه است که بازي نکرده ولي او آماده است و مي تواند بيش از پيش بازي کند. خيلي خوب است که او در جمع ماست.
*کريستيانو و مسي: هردوي آنها بازيکنان بزرگي هستند ولي براي ما کريستيانو بهترين است و خيلي خوب است که او در رئال است. همين و بس.
*پينتو در دروازه و مشکلات تدافعي بارسا: ماهميشه مقابل بارسلونا ميدانيم که برد کار سختي است ولي ما تيم بزرگي هستيم و براي برد در اين بازي زحمت زيادي خواهيم کشيد.
از ترکیب اصلی امشب کی خبر داره؟
دروازبان کیه؟:n03:
دروازه بان که برا تمرین و گرم کردن تو میدون آدان انتخاب شده !(اگه مورینیو یه هو عوض نشه نظرش!)نقل قول:
ترکیب اصلی فعلا" نیومده!:n06:
یعنی آدان دروازبانه؟نقل قول:
وا مصیبتا:n02:
خط دفاع به احتمال 5 نفرس!نقل قول:
شبکه رئال که آی پی قطع شده یه 5 ساعتیه نمیدونم چه خبره!
2 تا هافبک هجومی داریم با 2 تا حمله یه دونه هم هاف بک دفاعی که بعید میدونم کسی جز ژابی باشه!
خلاصه ی خبر:
آقای یوردی رورا کمک مربی بارسا گفته که رونالدو واقعا" یه ستاری ی تکمیله و دیگه اینجاشو نمیتونستم اونقدر که این جا با حال گفته ترجمه کنم!(
Roura has warned his players there is no easy solution to stopping Jose Mourinho's men, and highlighted the danger of their No. 7 in particular.)
خودتون بخونید تا ببینید چه خبره!:n09::n08:
وگفته رئال با بازیکنایی که از دست داده تفاوتی نکرده و هنوز هم تیمی پیچیده هست و کامل و خطرناک!و هیچ تغییر حالتی تو تیم نخواهیم دید!:n08:
و گفته با بازیکنایی که هنوز هم دارن تفاوتی با رئال کامل و قبل ندارن!
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ملاحظه بفرمایید!
خیلی جالبه در حد جوکه!:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا" محشره!
سلام.امشب بازی چه ساعتی است بچه ها؟
ساعت 23.30 به وقت ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رئال مــــــادرید - بارسلونـــــــــا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساعت 23:30 از :
Al Jazeera Sport +2
Al Jazeera Sport +3
Al Jazeera Sport HD2
TRT 3 Spor
TRT HD
شبکه سوم سیما
با توجه به لیست بلند بالایی که از مصدومین/محرومین داریم ، خصوصا توی خط دفاع و دروازه مطمئنا به مشکلاتی بر می خوریم.
دی ماریا و کوئنترائو توی هفته های اخیر دو تا از بهترین های تیم بودن که متاسفانه به خاطر داوری ضعیف بازی برگشت با والنسیا از این بازی محروم شدن.
راموس و په په که زوج اصلی مرکز خط دفاع توی دو سال اخیر بودن ... کاسیاس هم با وجود همه ی حاشیه هایی که اخیرا شکل گرفت همچنان می تونست با حضورش مایه ی آرامش خاطر تیم باشه.
در مورد بازی امیدوارم که تیم دوممون در خط دفاع و دروازه بتونه اشتباه های کمتری داشته باشه، البته با این شرایط به کمی اقبال هم نیاز داریم ، همون طور که در بازی برگشت سوپرکاپ در شرایطی که تیم حریف دو تا از مدافعین اصلیش رو نداشت خوش اقبال بود و فقط دو گل خورد ، امیدوارم این بار ورق برگرده.
اگه با هر شرایطی بتونیم نتیجه ای کسب کنیم که بتونه هم چنان به بازی برگشت امیدوار نگهمون داره، با بازگشت کوئنترائو ، دی ماریا ، راموس و شاید اعتماد به نفس بیشتر برای دیه گو لوپز بعد از حضور در یکی دو بازی ، می تونیم شانس قابل قبولی برای صعود داشته باشیم.
در مورد ترکیب اولیه در صورتی که مارسلو آمادگی نسبی رو کسب کرده باشه می تونیم به این شکل بازی کنیم:
دیه گو لوپزالبته این احتمال وجود داره که به جای مودریچ ، اوزیل را ببینیم و کایخون در بال راست بازی کنه یا در صورتی که مارسلو آماده نباشه ، آربلوا را در سمت چپ و اسین را در سمت راست دفاع ببینیم.
مارسلو - آلبیول - واران(کاروالیو) - آربلوا
آلونسو --- خدیرا
مودریچ
رونالدو ------------------------اوزیل
بنزما
بازی نکردن دیه گو لوپز در بازی قبلی هم کمی نگران کننده هست و شاید به این خاطر ژوزه آدان رو برای این بازی در نظر بگیره.
احتمال اینکه مورینیو به جای مودریچ اسین رو بازی بده هم هست
فیکس شدن کایخون فکر نکنم کار جالبی باشه چون مقابل تیم های بزرگ بازیش تاثیر زیادی نداره
اگه نیاز به بال راست باشه بهتره به جاش کاکا بازی کنه
استفاده از آیبیول هم خیلی خطرناک میتونه باشه بعضی موقع ها خیلی سوتی میده
لیست بازیکنان
آدان ، دیگو لوپز و خسوس
آربلوا ، مارسلو ، آلبیول ، واران و کاروالیو
مودریچ ، ژابی ، خدیرا ، اوزیل ، کاکا ، کایخون و اسین
کریستیانو ، بنزما ، هیگوائین و موراتا
ترکیب از نظر من
لوپزرو نیمکت هم کسی رو نداریم که بازیش خیلی به چشم بیاد
مارسلو ---- کاروالیو -- واران ---- آربلوا
ژابی --- خدیرا
مودریچ
رونالدو ---- اوزیل
بنزما
از نظر برد در الکلاسیکو رئال یکی بیشتره
رئال 88 - 87 بارسا
ترکیب 4-3-3 خواهد بود...حضور خدیرا ژابی و اسین در خط هافبک و اوزیل و رونالدو و بنزما مثلث هجومی....!
ترکیب نهایی اعلام شد ، اسین دفاع راست ، کایخون بال راست ، کاروالیو و واران هم زوج دفاع مرکزی رو تشکیل میدن:
Diego López, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Xabi Alonso, Khedira, Callejón, Cristiano, Özil, Benzema
خب. بازی مساوی شد.
با درخشش واران و اشتباهات مکرر خدیرا و کاروالیو!
دروازه بان مطمئنی هم نیست این دیگو لوپز
انصافا هر دو تیم خوب بودن ... من چیز دیگه ای نمیتونم بگم جز اینکه از بازی لذت بردم :n16:
با وجود نبود بازیکنان کلیدی زیادی نتیجه ی خوبی بود
دم واران گرم هم بخاطر گلی که زد و هم بخاطر دفاع کردن عالی امشب
کاروالیو افتضاح بود خدیرام که توپ دستش میرسید میترسید کلا خودشو توپو گم میکرد
اوزیل خوب نبود بعدن بهتر شد
رونالدو هم اول خوب بود بعد معمولی بازی کرد
بقیه هم خوب بودن در حد معمولی
در کل به قول طرفدارهای تیم رقیب که تو بازی رفت لیگ که 2 2 مساوی شد میگفتن مساوی با نبودن 2 تا از دفاعاشون یعنی برد پس اینم با نبود 5 تا از بازیکنان کلیدی تیم یعنی برد
به نظرم بازی برگشت با برگشتن یارای اصلی رئال بتونه سعود کنه
دم همشون گرم
مزدک هم دو سه باری ...... کرد ولی جوری نبود که رو مخ باشه
راستی هیچکس نبود که
نه په په
راموس
دیماریا
........
این یادم رفت بگم من برای صحنه ای که مسی به داور میگفت اینا بهم سیلی زدن کلی خندیدم:n02::n02::n08::n08:
مثله بچه دبستانی ها که یکی میزدشون میگفتن این منو میزنه:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تیم خوب بازی کرد ُ دفاع شدیدا تو آفساید گیری اتوبان بود...!آربلوا بعضی وقتی کلا سره پست نبود ُ و در طرف مقابل اسین فوق العاده بود ُ واران هم که احتیاج به توضیح نداره :دی
۵ تا از بازیکنن های کلیدی نبودند ُ ولی تو بازی برگشت از این خبرا نیست....
جالبه مزدک گفت مسی رو اذییت میکنن:n08: گفت آربلوا و آنسو مسی رو اذییت کردن...:n08::n08: با حال بود...نقل قول:
داستان سیلی چیه؟همون که آروم ژابی دستشو گذاشت رو صورت مسی؟ : دی
واران و اسین و اوزیل به نظرم عالی بودن.کایه خون هم که ....
دیه گو هم نشون داد میدون داده بشه بهش دروازه بان خیلی خوبی میتونه باشه.
نکته جالبه دیگه اینکه وقتی رئال گل زد مزدک کثل اینکه برق گرفتتش... همچین گفت گل مثل اینکه توپ رفته اوت :n02:
آره البته اربلوا هم بهش سیلی زد!!!!!!!!نقل قول:
معمولا وقتی برخوردی پیش میاد بازیکنا دست میزنن بهشون یا دست میدن به نشونه ی معذرت خواهی ولی این شاکی شد :دی
خیلی جالب بود اون صحنه - بدون شک اگه په په بود متهم به مشت زنی میشد:))
سایت گل – رافائل واران ستاره بازی رئال مادرید و بارسلونا بود.
او در مدتی که در رئال حضور داشته هر بار به میدان رفته نشان داده چه بازیکن خوبی است. اما نمایش او مقابل بارسلونا چیز دیگری بود. واران در این مسابقه بود که سطح بازیاش را یک گام بزرگ به جلو برد.
واران احتیاج به دیداری بزرگ داشت تا نشان دهد چه استعدادی دارد. و هنگامی که پهپه و سرخیو راموس غایب بودند، او دریافت که زمان درخشش اوست که فرارسیده. مدافع فرانسوی و 19 ساله رئال مادرید چنان درخششی داشت که کار ژوزه مورینیو برای انتخاب ترکیب دفاعیاش در دیدارهای پیش رو دشوار شده.
واران بازی را با تمرکز بالا آغاز کرد. او باید در دفاع به حدی خوب میبود که بازی بد ریکاردو کاروالیو را هم جبران میکرد. کاروالیو در همان دقیقه 16 اخطار گرفت و تمرکز لازم را نداشت. حتی زمانی که مدافع پرتغالی توپ را به لیو مسی تقدیم کرد، شاید تنها واران بود که میتوانست ضربه دقیق چابی را از روی خط برگرداند.
روی آفسایدگیریها (که البته در یکی دو مورد با اشتباه داور همراه بود) او حرکات صحیحی انجام میداد و روی گل بارسلونا او حرکتی صحیح انجام داد. تنها مشکل این بود که خوسه کایخون آفساید را پوشش داده.
در نهایت اگر قرار بود رئال گلی بزند هیچ بازیکنی شایستهتر از واران نبود. و چه جالب که او بود که گل تساوی را زد. او مانند مهاجمی خبره بالاتر از جرارد پیکه پرید – که سسک فابرگاس هم البته به اشتباه همراه با پیکه پریده و توان او را محدود کرده بود – و با ضربه سری قدرتمند و دقیق دروازه خوسه پینتو را گشود. این پایانی عالی برای بازی این مدافع درخشان بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لیونل مسی (رده بندی هواداران)
ریکاردو کاروالیو (رده بندی گل دات کام)رافائل واران (رده بندی هواداران)
رافائل واران (رده بندی گل دات کام)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]I haven't seen many players like that." - Zinedine Zidane "
دیشب خیلیا انتظار داشتن طبق معمول رونالدو و مسی سرنوشت ال کلاسیکو رو رقم بزنن و منتظر درخشش این دو بودن اما تو این بازی بازیکنی حضور داشت که همه معادلات رو به هم زد!.و اون بازیکن کسی نبود جز استعداد کشف شده توسط زیدان کبیر،رافائل واران!.واران داره هر روز در مسیر پیشرفت حرکت میکنه و پا جای پای امثال هیرو میزاره...قد بلند و قدرت بدنی بالایی که داره بهش اجازه میده در نبرد های تن به تن موفق باشه و ترسی از رویارویی با بازیکن حریف نداشته باشه.واران همه خصوصیات تبدیل شدن به یک فوق ستاره رو داره و مطمئنم همینطور هم خواهد شد؛بازی دیشب شروعی بود برای درخشش این دفاع 19 ساله،دفاعی که توی اولین ال کلاسیکوش تحث تاثیر جو چند صد هزار نفری و اسم بارسلونا قرار نگرفت و چندین موقعیت از حریف گرفت و گل تساوی رو هم به ثمر رسوند...Simply Brilliant
از خوبهای دیگه تیممون میتونم به میشل اسین اشاره کنم.بازیکنی که تا قبل از این ال کلاسیکو بازیهای متوسطی رو انجام میداد ولی تو این ال کلاسیکو بی نقص بود و اجازه نداد از اون سمت موقعیت آنچنانی نصیب بازیکنای بارسا بشه...شاید اگر آربلوا در دفاع راست بازی میکرد شرایط طور دیگه ای رقم میخورد و از اون سمت ضربه میخوردیم ولی اسین خیلی خوب منطقه خودش رو پوشش داد و حتی به حملات هم اضافه شد.دوندگی بسیار زیادی از خودش نشون داد و امیدوارم بازی برگشت هم همینطور بازی بکنه
از همه اینها که بگذریم باید بگم بازی فوق العاده ای رو شاهد بودیم.با اینکه فقط 2 گل داشت اما هر دو تیم موقعیت های زیادی رو از دست دادن و رئال با وجود نداشتن سن ایکر،په په،راموس و دیماریا بسیار عالی بازی کرد و حتی میتونست پیروز مسابقه هم باشه که متاسفانه اینطور نشد.تساوی هم نتیجه خوبیه و تو بازی برگشت میتونیم نتیجه رو به سود خودمون برگردونیم.با توجه به اختلاف زیادی که دو تیم تو لالیگا با هم دارن میشه روی قهرمانی کوپا تمرکز کرد.این تیم به بازی مقابل بارسا عادت کرده و هر روز بازیکنا با اعتماد به نفس و تمرکز بیشتری جلوی بارسا ظاهر میشن و دیگه خبری از ترس و استرس تو بازیشون دیده نمیشه...نتیجه ش هم میشه درخشش اسین،واران،اوزیل و خدیرا مقابل اینیستا،مسی و ژاوی...
بازی زیبایی بود و با وجود نبود بازیکنان کلیدی عالی بودیم
از دروازبان بگم که بنظر من خوبه و بهتر هم میشه بازی دیشب خدایی براش سنگین بود با اینکه باتجربه اس ولی تو ال کلاسیکو فرق داره من تنها ایرادی که ازش میتونم بگیرم جرات بیرون اومدن از دروازه رو نداشت تو چند موقعیت باید میومد بیرون و زاویه رو می بست که نیومد
مدافعان هم من بهشون نمره خوب و به واران عالی میدم واقعا خودشو نشون داد بنظر من از این به بعد جزو بازیکنان ثابت خواهد بود اسین هم عالی بود خصوصا صحنه ای که با یه تنه توپ رو از مسی گرفت :n08:
بقیه هم نسبتا خوب بودن غیر کایخون که واقعا رفته بود رو مخم اصلا برای ترکیب ثابت فعلا بدرد نمی خوره به خاظر سرعت و تکنیکش باید از دقیقه 70 به بعد به تیم اضافه بشه