هیچ ارتباطی به آدرس نداره.....معمولا بستگی به محل تحصیل داره....ما خونمون تا محل آزمون در حدود 30 کیلومتر فاصله داشت! احتمال خیلی زیاد با همکلاسی هاتون در یک حوزه هستید....نقل قول:
Printable View
هیچ ارتباطی به آدرس نداره.....معمولا بستگی به محل تحصیل داره....ما خونمون تا محل آزمون در حدود 30 کیلومتر فاصله داشت! احتمال خیلی زیاد با همکلاسی هاتون در یک حوزه هستید....نقل قول:
هیچکی جوابمو نداد :(نقل قول:
ببین من هنوز خودم این فصل زیست پیش رو نخونم یعنی دو سال پیش که کنکور دادم خوندم الان هنوز نرفتم سمتش یادم نیست درست حسابی که جواب بدم اما می خواستم یه نکته بگم زیست مثل یه زنجیره مطالبش بهم وصلن باید از پایه بلد باشی تا بتونی این رو کامل بفهمینقل قول:
البته فصل 1 زیست پیش یکم سخت هست اما نه اون حدی که بگی گنگ و ... گفتم که مشکل از این که خیلی از مفاهیم پایه رو شاید هنوز نمی دونی
بعضیا میگنبرا دینی بعد عید باید تست بزنی.فعلا کتاب فول بشی درسته ؟
دوستان زمان ثبت نام تموم شده ؟
اینم پاسخ شما:نقل قول:
نقل قول:
چند سوال زیست:مواد موجود در محل حداقل و بعضی از غنی شده ها رو باید حفظ باشید اما کامل رو لازم نیست....
ریاضی بودم خودم دارم زیستا میخونم
یه فعالیت هس که شکل داده تا آمینواسیدای کراتین رو پیدا کنیم. اینا رو لازمه حفظ کرد؟
همینطور مواد موجود در محیط کامل نوروسپورا کراسا؟
اون توالی کراتین هم لازم نیست فظ کنین...فقط بدونین که کراتین تک رشته ای هست.و کارش رو هم بدونین (که در برخی سلول های پوست فعاله)
فصل 1 پیش خیلی سخت نیس؟جزو بخش های فهمیدنی زیست پیشه و البته یکی از سخت ترین فصل هاش...فصل یک و دو رو که رد کنین کنید بقیش چیزی نداره.
تا الان 20 ساعت وقت گذاشتم تا برام جا بیفته هنوزم یکم میلنگم. اونم با این وضع کمبود وقت و عقب افتادگی شدیدفصل یک پیش رو فقط با تست زیاد میشه مسلط شد....
بقیه فصلای پیش هم همینطورن؟نخیر اینطوری نیست...فقط فصل 1 و 2 یه ذره درگیری داره...البته فصل فتوسنتز و اینا هم فصل سختی محسوب میشه....بقیش دیگه حفظیه...
ص9 کتاب نوشته rna پلی مراز ii رونویسیپیش سازهای mrna ها و نیز برخی rna های کوچک را انجام میدهند.
rna پلی مراز iii رونویسی ژن های trna ها و نیز برخی rna های کوچک را کاتالیز میکند.
کلی سوال دارم ازش:
پیش ساز منظور همون ژنه
بله منظور همون ژنه (dna)
بله rna کوچک یکی دیگه از انواع rna هاست.اسمش هم SRNA هست یعنی SMALL RNA....کارش رو یادم نیست اما لزومی نداره بدونید....نقل قول:
rna کوچک؟ یعنی غیر از rrna و trna و mrna ، آر ان آ دیگه ای هم وجود داره؟ کارشون چیه؟ و هر توضیحاتی که لازم میدونید درموردشون
کاتالیز با انجام میدهد جمله قبلی هم ارزه؟
کاتالیز که معنی سرعت بخشیدن واکنش میده!
یعنی انجام دهنده رونویسی trna نیست و سرعت بخشه به رونویسی
خیلی خیلی ممنون
در مورد کاتالیز هم توضیح میدین؟
دلیل خاصی داشته در مورد rna پلی مراز III بجای "انجام دادن" از کلمه کاتالیز استفاده یا با هم هم معنی ان؟
کسی سوال منو جواب نمیده ؟ (بعضیا میگنبرا دینی بعد عید باید تست بزنی.فعلا کتاب فول بشی درسته ؟):n13:
سلامنقل قول:
اگر کارشناسی نا پیوسته میخواهید امتحان بدهید جدا هست
ولی اگر در سنجش ثبت نام کرده باشید شام کارشناسی پیوسته هم میشه (نه نا پیوسته)
موفق باشید
سلام دوست مننقل قول:
به هیچوجه دروس عمومی را برای بعد از عید نگذارید
شما از همین الان تست زنی رو شروع کنید و تستهای مهم و اونهایی که نتونستید جواب بدید رو مشخص کنید تا بعد از عید برنامه سبکتری داشته باشید
تا ساعت 24 امشب مهلت داشتنقل قول:
که البته تا روز 2 شنبه تمدید شد
موفق باشید
سیستم پاسخگویی سنجش این پاسخ رو دادهنقل قول:
چنانچه درازمون سراسری سال 92 شرکت نموده اید نیازی به ثبت نام مجدد برای دانشگاه ازاد نمی باشد با تشکرآزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته آزاد اسلامی و سازمان سنجش
+
چیزی که با عنوان آزمون مشترک در azmoon.net ازش نام برده شده همین برای کارشناسی ناپیوسته س.
دوستان من کنکور 91 شرکت کردم و شبانه قبول شدم و الان دانشجوام
میخام دوباره واسه 92 بخونم
میخاستم ببینم کتاب های رشته ی ریاضی چقدر تغییر کرده ؟
ممنون میشم اگه دقیقا توضیح بدید
اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور درباره تاريخ برگزاري آزمون سراسري سال 1392
براساس استعلام و كسب نظر از وزارت كشور، برگزاري يازدهمين دوره انتخابات رياست محترم جمهوري اسلامي ايران در روز جمعه 1392/3/24 در سراسر كشور برگزار خواهد شد و براساس مواد 13 و 14 قانون انتخابات رياست جمهوري، چنانچه در مرحله اول براي هيچ يك از داوطلبان اكثريت مطلق حاصل نگردد، انتخابات مرحله دوم در روز جمعه هفته بعد انجام ميگيرد.
با توجه به مراتب فوق آزمون سراسري سال 1392 انشاءا... در صبح و بعدازظهر روزهاي پنجشنبه 1392/4/6، جمعه 1392/4/7 و صبح شنبه 1392/4/8 برگزار خواهد شد.
آقا یه سوال
j, شهر خودمون الان دانشگاه آزاد رشته مورد نظر منو داره.حالا اگه بخوام سال دیگه مهر برم بخونم تو مقطع کارشناسی پیوسته.به نظرتون لازمه الان من تو سایت سنجش ثبت نام کنم یا نه؟یا لازم نیست و سال دیگه راحت مهر می رم ثبت نام می کنم تو دانشگاه و می رم سر کلاس؟ممنون می شم راهنمایی کنید
از اولم معلوم بود تاریخ انتخابات،من نمیدونم چرا امسال انداختن آخر خرداد!نقل قول:
من که تو هیچ موسسه ای نیستم ولی احتمالا برنامه اونارم واسه چندمین بار تغییر داده این کاراشون!
والله بعید میدونم تفاوتی داشته باشه این بیشتر به خاطر تفاوت ترجمه هاست...زیاد درگیر اینچیزا نشید....نقل قول:
شوخی کردن باهاتون.... یکی از راه های فول شدن کتاب تست زدنه.با تست زدن شما بیشتر با نکات ریز کتاب دینی آشنا میشید....شما از همین حالا هم تست بزن هم کتاب رو بخون....نقل قول:
ازمون مشترک سنجش شامل کارشناسی نا پیوسته نیست...نقل قول:
و کارشناسی ناپیوسته الان در سایت ازمون دانشگاه ازاد ثبت نام میشه نه در سایت سنجش
سلامنقل قول:
خب امسال به علت ادغام ازمون سراسری و ازاد
اگر قصد ورود به دانشگاه ازاد را دارید باید در سایت سنجش ثبتنام کنید ...
موفق باشید
سلام دوستان جدیدا اعلام شده که میخوان دوباره تاریخ کنکور و عوض کنن.
:n17::n17:
سلام دوست مننقل قول:
در اطلاعیه جدید سنجش
با یک هفته تاخیر به انجام میرسد.
و در تاریخ 6-7-8 تیرماه خواهد بود ...
دوستان تا حالا آزاد ثبتنام نکردماز کجا باید ثبت نام کنم تو سنجش جایی رو ندیدم
شرمنده ولی خودم جوابمو پیدا کردم. حواسم به بند 27 فرم ثبت نام کنکور نبود. تو این بند نوشته کد استان و بخش محل "اقامت" برای تعیین حوزه امتحانی. اصلا ربطی به محل تحصیل نداره، محل تحصیل فقط برای تعیین سهمیه مناطق هست.نقل قول:
ثبتنام در کنکور در سایت سنجشنقل قول:
شامل سراسری و ازاد هست
من یه کارت برای سراسری گرفتم یه کارت برای آزاد الان فقط یکی از کارتا رو مصرف کردم با اون یکی کارت که برای آزاده بازم همونجا ثبت نام کنم؟نقل قول:
یعنی دو بار؟
من که کارتی برای آزاد ندیدم کلا دو نوع کارت بود دیگه یکی برای ثبت نام در آزمون سراسری که 10600 بود و یکی هم مربوط به علاقه مندی پیام نور و ... که 6 تومن بود حدودا ؟نقل قول:
این کارت برای ازاد منظورت چیه ؟؟
همون کارت سراسری منظورمهنقل قول:
حالا برای ازاد باید چی کار کنم؟
42- علاقمند به شرکت در گزینش رشته های تحصیلی دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر دولتی-غیرانتفاعی می باشم ▢
ببخشید این گزینه شامل دانشگاه آزاد هم میشه ؟
یه سوال دیگه؛ اصلا این آزمون شامل متقاضیان کارشناسی پیوسته میشه آیا؟:n13:
سوال بالا رو کسی پاسخ نمیده؟ اگه میشه بگید برای دانشگاه ازاد باید یه کارت ثبت نام دیگه بگیرم (5800 تومنیه رو باید بگیرم برای ازاد؟) یا نه؟ من زیاد سر درنمیارم . برای خودم نمی خوام ثبت نام کنم.
ســـلام....
ویرایش.....
حل شد...//
سلام
من امسال رفتم دانشگاه آزاد ولی انصراف دادم،لازم بود که حتما تیک دانشجوی انصرافی رو بزنم؟
سلامنقل قول:
همون کارت سراسری رو که گرفتید به منزله ثبتام در ازاد هم هست
موفق باشید
ببخشید کسی که گروه زبان خارجی ثبت نام میکنه چه فرقی داره با منی که زبان تخصصی رو علاقه مندی زدم ؟ ( از امتیاز خاصی برخوردار میشه ؟)
ممنون
نه جفتتون کنکور زبان شرکت میکنین و یه کنکور میدین با یه نوع سوال. هیچ برتری هم کسی به کسی ندارهنقل قول:
سلام-من سال دومیه که میخوام کنکور بدم-اگه از دوهفته ی بعد روزی 10 ساعت بخونم میتونم جمعش کنم-رشتم ریاضیه-خیلی خیلی ناامیدم:n28:
به ساعت نیس که عزیزنقل قول:
رفیق من که سال پشت کنکوری بودو اینجا پست میذاشت میگفت بیشتر از 8ساعت در روز نخونده بوده ولی الان بهترین دانشگاه مهندسی ایران قبول شده
ولی خوب پیوسته درس میخوند
منم پیشنهاد میکنم ساعت بالا واسه خودت درنظر نگیری که حتما باید مثلا n ساعت درس بخونی ولی خوب هرچی ساعت بیشتر(منتها با بازدهی)بهتر،15ساعتم میتونی با بازدهی بخونیم خوبه،8ساعتم با بازدهی خوبه
دوستان تجربی من یه سوالی برام پیش اومده
این که میگه آنزیم هایی که در غشای اندامک ها جای گرفته اند یعنی داخل خود غشا هستند یا داخل اندامکی که توسط غشا احاطه شده ؟
مثلا کاتالاز درون غشای پراکسی زوم هست یا داخل خود پراکسی زوم ؟؟
حسابی از برنامه عقبم. یعنی ریاضی فیزیک و عربی رو تقریبا نخوندم
تو بودجه بندی کانون از فصلای زیست دیدم که فصل 3و4 زیست پیش طی 6 سال گذشته تو کنکور تقریبا هیچ سوالی نیومده. که خیلی عجیب بود برام.
بنظرتون الان ردش کنم اگه بعدا وقت شد بخونمشون؟
پیش نیاز فصلای جلوتر نیستن؟ (بجز بخش انتخاب طبیعی برای ژنتیک جمعیت)؟
بنظرتون ژنتیک مندلی رو هم فعلا بیخیال شم؟
آخه از یکی شنیدم برای تسلط روش خیلی وقت لازمه و همون وقتو باهاش میشه دو سه تا فصل آسونتر زیستا مسلط شد که مجموعا تعداد تستاشون تو کنکور شاید بیشترم باشه یا اینکه ریاضی و فیزیک رو باهمین زمان تقویت کرد.
چندتا سوالم از ژنتیک جمعیت دارم. ژنتیک مندلی پیش نیازشه؟ فصل آسونیه یا مثل ژنتیک سوم سخته؟
مرسی
فصل 3 برای سال های 88 و 89 سوال اومده بود. فصل 4 هم برای خارج از کشور سوال ازش مطرح شده بوده پارسال و قبل از اون. احتمال این که برای امسال سوال ازشون بیاد خیلی زیاده. اگه ژنتیک مندلی اصلا هیچی نمیفهمی بیخیالش شو به شرطی که میوز و میتوز و ... رو خوب فراگرفته باشی. ولی اگه میفهمی و فقط نکته های تست های مفهومی و سختش رو درک نمیکنی سعی کن همون مفاهیم اولیه فنوتیپ الل های غالب و مغلوب و ... رو خوب متوجه بشی تا اگه سوال آسون ترکیبی ازش در مورد بیماری ها و ... اومد از دست ندیش.نقل قول:
برای ژنتیک جمعیت باید ژنتیک مندل و رابطه الل ها و بیماری ها و آمار مربوط به درصدهای اونها رو خوب بلد باشی به نوعی میشه گفت که بخش عمده ای از ژنتیک جمعیت؛ یه قسمتی از کاربرد ژنتیک مندلی هست.
فصل چهارم شاید تو کنکور ازش نیاد (تا حالا من ندیم که اومده باشه به خاطر مبحث داروین و این قضایا) اما باید خونده بشه چون بعدا تو فصل رفتار باید مفاهیمش رو بلد باشی.....نقل قول:
برای ژنتیک جمعیت شما باید ژنتیک مندلی رو بلد باشی ..... ژنتیک جمعیت یه مبحث مفهومیه و سوالاش اغلب با فرمول حل میشه.....