آقا ممنوننقل قول:
ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟:n16:
Printable View
آقا ممنوننقل قول:
ولی چجوری مگه تست گرفتی که دمای max 90 بوده، بعد با کول پد اومده 83؟؟؟ من الان max 80-85 اینا دارم میخوام بیارمش پایین تر ، یعنی حول حوش 80 نرماله؟؟؟:n16:
[IMG][/IMG]نقل قول:
والا منم همین واسم سوال شده چون مکس من حدود 80تا85 هستش میخوام بیارم روی 70 و حولو حوشش....
یه برنامه کتنورتورمثل ایکسیلی سافت بگیر 9-10 فایل تصویری رو همزمان کانورت بگیر ببین چجوریاست!!!نقل قول:
Xilisoft:n01:
شرمنده تو دردسر اندیختیمتا!!!:n16:
من از مغازه گرفتم. تو سایت فافا هم هست که الان زده 56تومننقل قول:
جایی که لپ تاپ من بود گرم بود واسه همین به 90 رسیده بود. محیط اطرافش کلا گرم بود. حول و حوش 80 خوبه دیگه مشکلی پیش نمیاد ولی هرچی کمتر بهتر. بازم تست میکنم تو شرایط نرمال خبر میدمنقل قول:
دشمنت شرمنده باشه. به چشم حتما انجام میدم خبرشو میدمنقل قول:
آقایون من تست رو انجام دادم و باید اعلام کنم که خیلی تفاوت چشمگیر نیست. تقریبا ماکزیمم 5درجه کاهش میده. ولی یه چیزو نمیدونم واسه من اینجوره یا واسه همه اینجوره و اونم اینه که دما ثابت نیست درست و مدام میشد 77 یا 76 بعد یهو میشد 87 و ... باز یهو کم میشد و یواش یواش پایین نمیومد. البته با همه این تفاسیر سطح به نظر یکم خنک تر میومد. در جواب دوستمونم باید بگم ماکزیمم من به 88 و گاهی به 90 هم رسید ولی باز برگشت. یه کانورت بود و یه بازی grid2
ولی از همه اینا که بگذریم سرعت کانورتش منو شوکه کرد واقعا محشره
اگر سوال دیگه ای باشه در خدمتم
عهنقل قول:
پس تست من درست بود!
---------------
این دما هم برای منم ثابت نیست البته تلرانس حدود 3-4 درجه بیشتر نمیشه ولی خب هر نیم ثانیه یه دما رو نشون میده!:n02:
---------------
دوستان من هنوز با این صفحه نمایش مشکل دارم. جوری که در چیزهای تیره ای که مانیتور نشون میده(عکس یا فیلم یا هر چیز تیره دیگه) نور و کانتراست صفحه کم میشه!!!! و بعد از باز کردن یه برنامه که پس زمینه روشنی داره مثل مای کامپیوتر صفحه نمایش کم کم روشن میشه!!!!
خیلی دنبالش گضتم حتی تو سایتهای خارجی ولی چیزی نیافتم!!!
تاره در زمینه های خاکستری من این بالا پایین پریدن صفحه نمایش هم میبینم!!!! منظورم همون Hz هست! (هرتز)
این عکس رو ببینید و فول سایز کنید و دقت کنید ببینید شما هم بالا پایین پریدن مانیتور رو میبینید؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همچین مشکلی ندارم. گارنتی نبردی؟ البته ببین بقیه مشکل دارن یا نه!نقل قول:
یه سوالم من دارم، چرا میگن ویندوز 7 نصب نمیشه؟ من نصب کردم و درایورهاشم نصب کردم البته نه با سی دی درایور بلکه با یه نرم افزار. اونایی که نصب کردن بعدا چه مشکلی پیش اومده واسشون که من همین الان تست کنم. چون این ویندوز رو تو درایو آخرم واسه تست نصب کردم باید پاک کنم و توی یه درایو دیگه نصب کنم.
این کم شدن نور منو اسیر کردهنقل قول:
وقتی با فتوشاپ کار میکنم چون پس زمینه فتوشاپ تیره هست کلا مانیتور هم تیره تر میشه !!!!!!!!!!:n28:
7 رو برا این میگن چون درایورهاش نیست
مثلا روی خود دی وی دی درایورهاش هم برای من زده برای ویندوز بالاتر از 8.1 !!!!!! ولی وقتی نصب کردی و درایوراش نصب شد دیگه مشکلی نیست!!!! (البته تا اینجایی که من میدونم)
واقعا اینجوری آدم اذیت میشه مخصوصا شما که با فتوشاپم کار میکنین. واسه من این مشکل اصلا وجود نداره. فکر کنم ببری گارانتی بهتره.نقل قول:
آره درایوراش نه تو سی دی هست نه تو سایت. منم فقط چیزایی که لازم بوده رو نصب کردم. مثلا نرم افزارهای جانبی رو نصب نکردم البته فکر کنم نصب هم نشه. مثلا نور پس زمینه روشن نمیشه. برنامه ای که تاچ پد رو مدیریت میکنی هم نصب نمیشه و ....
بازم ممنون. امیدوارم مشکل شمام به زودی حل بشه
باز خوبه اصلیاش نصب شد!!!:n12:نقل قول:
الان اخرین ورژن گرافیک اینتل از سایتش دانلود کردم مشکلم حل شد!!:n20:
فعلنه که خیلی راضیم باز باید یکم بگذره ببینم چجوریه!!!!!:n01:
10.18.10.3383.01 ورژنی که دانلود کردم == 145 مگ
10.18.10.3383 ورژن داخل دی وی دی == 403 مگ
یکم عجیبه!!!!!!!:n02:
دوستان اگر خیلی مشکل دارید من درایورها رو براتون آپلود کنم برای یکبارم که شده مشکل درایورها حل بشه . تعجب میکنم چرا انقدر تو نت میشنوم با درایورها مشکل دارند ملت .
ما فعلا که با درایوری مشکلی نداشتیم. من حتی مشکل با درایور ویندوز 7 نداشتم فقط fn کار نمیکنه و یه سری چیزای جانبی. بقیه موارد حله.نقل قول:
ممنون از لطف شما
ممنون ازت رفیقنقل قول:
درایورهای n56 که هم تو سایت خود ایسوس هست!!!!
مشکل اینجاست که بعضی مشکلات پیدا میشه ادم نمیفهمه از کجاست!!!!
مثل خودم که با درایور سایت ایسوز حل شد با اینکه تاریخ انتشار هردو ورژن نزدیک همه و بقیه با ورژن قبلی مشکل نداشتن ولی من داشتم!!!!!:n09:
از این لینک میتونی آخرین ورژن رو از سایت اینتل بگیری . ورژن 10.18.10.3960نقل قول:
امیدوارم با این دیگه کاملا مشکلت حل بشه
اینم از آپدیت جدید بایوس
آقا من جدیدا ویندوز 7 رو نصب کردم. جالب اینجاست که اکثر درایورها توی سی دی همراه لپ تاپ هست. کافیه فقط برین داخل سی دی نه اونو اجرا کنین. فقط دوتاش نصب نشد که یکیش با خود ویندوز از دیوایس منیجر درست کردم. یکی دیگشم با یه نرم افزار فایلشو دانلود کردم و دیگه اونو نگه داشتم واسه بعدها. البته میخوام با آکرونیس بک آپ بگیرم. فقط چندتا سوال داشتم کسی تاحالا بک آپ گرفته که سوالامو بپرسم؟
سلام دوست عزیز.بله من با ویندوز بک آپ کردم ولی نمیدونم بدرد شما بخوره یا نه!!!فقط من توی یکی از درایوام بک آپ رو ریختم...روی دی وی دی نمیریخت...!!!!!نقل قول:
میگم شما مشکلی با وین7 نداری؟
من واقعا با 8.1 سر قضیه وای فای اعصابم خورد میشه.اولا اینکه وین 8.1 وای فای مستقیم ساپورت نمیکنه و منم که هر 4شنبه 5شنبه میخوام با رفقا شبکه بازی بکنم لپتاپ بچه بازی در میاره و به شبکه اونا وصل نمیشه وای فایش.الان مجبورم با خودم مودم ببرم که هممون به اون وصل شیم تا بازی کنیم...!!!!اونم هر بار که از مودم استفاده میکنیم و خاموشش میکنم دوباره بخوایم روشن کنیم و بازی کنیم باید کلی با سیستمامون ور ریم تا درس شه....
اگه مشکلی با وین 7 ندارین ما هم استفاده کنیم....ضمنا شما از درایورای وین8.1 برا وین7 استفاده کردین؟
میشه همچین کاری؟
ممنونم...
سلام مشکلم حل شد با نرم افزار acronis کار کردم عالی شد.نقل قول:
آره من هیچ مشکلی ندارم. الان ویندوز 7 درکنار 8.1 نصب هست. تنظیمات وای فای 8.1 یکم اعصاب خورد کنه راه حلش تو نت هست ولی به راحتی ویندوز 7 نیست. در ضمن من از درایورهای ویندوز 8.1 استفاده نکردم بلکه اکثرا برای ویندوز 7 هم هست. من اینطوری کار کردم:
وقتی سی رو میگذاری و اتوران توی ویندوز 8.1 بالا میاد. ترتیب نصب برنامه ها رو یادداشت کن. بعد وقتی وارد سی دی میشی فک کنم پوشه software بود داخل اون همه درایورها هست. واردش که بشی اصلا اسم یه سری پوشه ها نوشته واسه چه ویندوزهایی استفاده میشه که اکثرا 7 هم داخلشون هست. من همشو همینجوری و با ترتیب نصب کردم. البته از نسخه های آپدیت استفاده کردم.فقط 2تا درایو مشکل داشت که اونو با برنامه driver pack solution حل کردم. البته از اولم میتونی به راحتی با اون نرم افزار کار کنی. خیلی راحته ولی متاسفانه یکم حجمش بالاست. حدود 4نیم گیگ هست. اگر میتونی دانلود کن اگرم نمیتونی سی دیش تو بازار هست میتونی آخرین ورژنش رو تهیه کنی. من الان همه دکمه ها و امکانات کار میکنه. Power.... & smart... و ...همشون به درستی کار میکنن و هیچ مشکلی من ندارم. میتونین شما هم تست کنین. فکرم نمیکنم به مشکلی بربخورین. اگر سوالی بود درخدمتم.:n02:
دوستان این لب تاپ هارد msata پشتیبانی میکنه .جا برای هارد ssd داره.
نه عزیز msata پشتیبانی نمیکنه. جا واسه ssd جدا هم نداره. باید یا جای هارد اصلی بگذاری یا جای dvd romنقل قول:
واقعا حیف شدنقل قول:
لب تاپ به این خوبی .
اگر بشه عیبی ازش گرفت همینه. از لحاظ هارد خوب عمل نشده. البته بهتره همون اول با یه ssd عوض کنید و از یه هارد، حالا یا هارد خودش یا چیز دیگه بعنوان اکسترنال استفاده کنید.نقل قول:
Should I remove the battery when A/C is plugged in?
Many laptop users have this question and we will answer it right now:
The answer is: YES and NO, it depends on the situation.
Having a battery fully charged and the laptop plugged in is not harmful, because as soon as the charge level reaches 100% the battery stops receiving charging energy and this energy is bypassed directly to the power supply system of the laptop.However there's a disadvantage in keeping the battery in its socket when the laptop is plugged in, but only if it's currently suffering from excessive heating caused by the laptop hardware.So:- In a normal usage, if the laptop doesn't get too hot (CPU and Hard Disk around 40ºC to 50ºC) the battery should remain in the laptop socket;
- In an intensive usage which leads to a large amount of heat produced (i.e. Games, temperatures above 60ºC) the battery should be removed from the socket in order to prevent unwanted heating.The heat, among the fact that it has 100% of charge, is the great enemy of the lithium battery and not the plug, as many might think so.
سلام
بچه ها قدیم F2 رو نمیزدیم منوی بوت میامد؟
من بایوس رو اپدیت کردم الان ESC رو میزنم منوی بوت میاد.
بایوس رو که اپدیت کردم نور مانیتورم یکم بیشتر شده و کم شدن کانتراست رو دیگه ندارم. البته درایور جدید رو که قبلا دانلود کردم تا وقتی که از باتری استفاده نمیکردم و تنظیمات پاور اپشن دست نمیزدم خوب بود!!!!! الان که خوبه فعلنه!!!!
چطور بایوس رو اپدیت کردید.
از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برنامه Windows BIOS Flash Utility رو دانلود کن که 400 کیلوبایته.نقل قول:
بعد تو همن سایت اخرین ورژن بایوس رو دانلود کن و از طریق همون برنامه بالایی نصبش کن.
کاری نداره ری استارت میشه و تو 1 دقیقه نصب میشه. فقط موقع نصب نباید دستگاه رو خاموش کنی یا برقشو قطع کنی. وگرنه باید بایوس دوباره پروگرامر بشه که خیلی هزینه بر و باید ببری تعمیر کار برات درست کنه!!!!!!
بایوس رو هم مدل دقیق لبتاپتون رو بدید و اخرین ورژنشو از سایتش دانلود کنید
اخرین نسخه بایوس n56 jr
ورژن 202 هست؟؟؟
به تاریخ 09/02/2014؟؟؟؟؟؟؟
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم .الان هارد لب تاپ سرعت 5200 rpm هست .
به نظرتون ارزش داره یه هارد sshd بگیرم .
8 گیگ ssd داره و یک ترابایت با سرعت 7200rpm .سرعت چقدر بهتر میشه .قیمت هم تقریبا 450.
واسه من که هنوز با F2 میاد. البته واسه من jr هستانقل قول:
آخرین ورژن 202 هست و به تاریخ2014/09/29نقل قول:
کسی اطلاعی ندارهنقل قول:
من به شخصه توصیه نمیکنم. با حدود 500هزار تومن میتونی یه ssd 250 گیگ گیر بیاری. خیلی خیلی بهتر از هارد هیبریدی هم هست. از یه اکسترنال هم میتونی در کنارش استفاده کنی اگر به حجم بیشتر نیاز داری. هارد هیبریدی با کیفیت خوب مسلما خیلی بهتر از این هارد داغون روی لپ تاپه ولی اگر من باشم ssd با ظرفیت کمتر رو ترجیح میدم. ولی باز نظر خودتونه.نقل قول:
ببین با توجه به این که سرعت هارد 7200 هست چقدر با از خودش که 5200 هست تفاوت داره
با توجه به هاردی که روی لپ تاپ هست و منو کلافه کرده حدس میزنم سرعتش به چشم بیاد. ولی دقیق که چقدر فرق کنه رو باید تو سایتا ببینی واقعا از لحاظ عملی هم فرق زیادی داره یا نه. از لحاظ تئوری که سرعت بالاست.نقل قول:
دوستان من میخوام مدل n56jr رو بخرم
بنظرتون بازیایی سبک مثل فیفا رو تا چه اندازه سیستم داغ میکنه
استفاده تماشای فیلم و مقداری بازی و کار با نت
میخوام لب تاپی باشه چند سال کار کنه واسه همین میخوام با کیفیت باشه پس سری n ایسوس رو انتخاب کردم
تو این بازی هایی که نوشتی خیلی کم گرم میشه.نقل قول:
تو فیلم و اینا هم گرم میشه .داغ نمیکنه .در ضمن قسمت راست لب تاپ اکثرا مواقع سرد هست نگران نباش.
لب تاپ خوبی هست .
تازه دوستان باهاش کارای سنگین میکننن و راضی هستن کارهای شما که دیگه آب خوردن انجام میده و گرماش خیلی کمه. از کیفیت صفحش لذت کامل میبری واسه فیلم دیدن. پس بدون هیچ درنگی همینو انتخاب کن.نقل قول:
آقا من یه نرم افزار واسه مدیریت بلوتوث میخوام. کسی تاحالا با نرم افزاری کار کرده که خوب جواب داده باشه؟ روشن و خاموش کردنش واسه من مشکل شده. و انتقال فایل رو بد انجام میده. گاهی بلوتوث رو پیدا میکنه و گاهی نه. درایور هم به خوبی نصب هست. اگر نرم افزار خوبی جز bluesoleil سراغ دارید معرفی کنید لطفا. با تشکرات فراوان