زبون نفهم ترین ضد مخرب برای آپدیت دستی و غیر اتوماتیک که تا حالا تولید شده...:n21:
زبون نفهم ترین ضد مخرب برای آپدیت دستی و غیر اتوماتیک که تا حالا تولید شده...:n21:
این رو هم باید بردارید تا ترافیک مصرف نشه:نقل قول:
Setting>>General>>Advanced>>Anonymous Usage Reports
:n02: بیت دفندر نصب میکنی باید با اپدیت هاش کنار بیایی .نقل قول:
واقعا انتی ویروس خوبیه من خیلی وقت ها فراموش میکنم انتی ویروس دارم . تو این چند وقتی که داشتم نه ویروسی شدم نه چیزی ولی با هر انتی که قبل از بیت داشتم ویروسی شدم .
از نورتون کمودو اوریا بگیر تا ای وی جی و بولگارد و اوست و نود 32 و چند انتی دیگه
فقط با 3 انتی تاحالا ویروسی نشدم
کاسپر ( یک بار ویروسی شدم ولی با یک اپدیت خودش ویروس رو پاکسازی کرد )
ام سی سافت ( اینترنت سیکروبتی رو خریدم یک سال تمام داشتمش و ویروسی نشدم و موقعی بود که من خیلی با ویروس سرو کله میزدم ولی دمش گرم کارش رو خوب انجام میداد فقط بخاطر فایروالش پاکش کردم و دیگه نخریدمش )
بیت دفندر ( نسخه توتال رو خریدم 2 ساله . الان 7 ماه هست که دارمش و کلی فلش ویروسی و ... باهاش پاک سازی کردم و کلی ویروس دانلود و اجرا کردم و... اخ نگفت و سیستم ویروسی نشد و فایروال خوبی داره هوش مصنوعی خوبی داره و بی سروصدا و ساکت ترین انتیی هست که من تاحلا دیدم فقط و فقط مشکل اپدیت داره که من هیچ مشکلی باهاش ندارم چون قبل از اینکه بخرمش یک ماه تستش کرده بودم . )
نمیدونم 100 درصد با این روش میشه یا نه ولی...نقل قول:
اول از این سایت بیت دفندر رو دانلود میکنی و نصب میکنی و کلید رو بهش میدی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوم وقتی کلید رو بهش دادید و فعال شد حالا از سایت اصلی بیت رو دانلود و نصب کنید
تمام
سلام دوستان
من روی لپ تاپم Bitdefender Internet Security 2014 دارم . مشکلی که دارم اینه که برای عضویت و لاگین توی سایت asus.com به ssl اشکال میگیره ، لطفا راهنماییم کنید ساعت سیستم هم درسته و با اون قسمتی که انلاین اپدیت میکنه هم اپدیت کردم
با یه لپ تاپ دیگه که همین انتی ویروس و همین نسخه روشه میرم توی اون بخش و مشکلی نداره
من بیت 2014 دارم ولی برای من گیر نمیده!!!نقل قول:
احتملا مشکل از مرورگر شماست با یک مرورگر دیگه ازمایش کنید .
دوستان همونطور که راهنماییم کردن رو سیستم بیتدیفندر خریدم ریختم
الان موقع نصب ایمیل خواست و همچنین برای اکانت من ایمیل اشتباهی دادم!!:n30:
یعنی الان لایسنسم برای اون ایمیل ارسال میشه ؟
الان چی میشه؟
بعد یه سوال دیگه فایروالش رو چه جوری تنظیم کنم تا قدرت حداکثر داشته باشه؟
کلا برای تنظیمش چه کنم؟
حالت اتوماتیکش خوبه؟
چون تازه نصب کردم خیلی اماتورم توش
ممنونم:n16:
درود :نقل قول:
من حرفاتو قبول دارم و منکر قدرتش نیستم که با این حجم تقریبا نیم گیگی فایل نصب و حجم بالاترین آپدیتها در بین تمام آنتی ویروسها بایدم این قدرتو داشته باشه ( ایراد من فقط به آپدیت دستی اونه)اما آنتی ویروسی که سر خود با وجود خاموش بودن آپدیت اتوماتیک و داشتن این گزینه باز هم سر خود و هر وقت دلش میخواد ترافیک مصرف میکنه و با زدن آپدیت دستی فقط اونها رو که از قبل دانلود کرده نصب میکنه مشکل آپدیت داره دیگه و تو این مورد بدترین عملکردو داره در بین تمام محصولاتی که تست کردم...
درود :نقل قول:
این رو هم باید بردارید تا ترافیک مصرف نشه:
Setting>>General>>Advanced>>Anonymous Usage Reports
مشکل من این نیست و خودم میتونم جلوی مصرفشو بگیرم .مشکل من اینه که این آنتی ویروس با داشتن گزینه غیرفعال کردن آپدیت اتوماتیک و اینهمه دبدبه و کبکبه چرا باید سر خود عمل کنه و بدون اطلاع آپدیت بشه؟؟؟اصلا این گزینه رو برای دکور گذاشتن که باید برای رفعش دست به دامن نرم افزار کمکی شد؟؟؟
سسلام دوستان
بیت دیفند توتال رو تازه دان کردم دارم از تریال استفاده میکنم اگه راضی بودم یه یک سالشا بگیرم ولی ماشالا خوب داره نظرما عوض میکنه. وقتی نصب کردم درصد هنگ ویندوزم (نه هنگ خفن) خیلی خیلی بالا رفته. یه ربع یه بار. کی ام پلیر که دیگه باز نمیشه. (فایروال رو چک کردم) . به آی دی ام هم عمرن اجازه دانلود نمیده مگه اینکه کلا غیرفعالش کنی آی دی امم ریست کنی. (اینم از توی تنظیمات فایروال چکش کردم درست نشد)
مشکلش اگه رفع نمیشه نخرم. کاملا داره پشیمونم میکنه!!
ماشاالله هیچ کس جواب نمدهد :n02:
یه سوال دیگه دارم اینم فقط نگاه کنید و از جلوش رد شید!!!
این bitdefender wallet چیه دقیقا؟چه کاری میکنه؟چه جوری باهاش کار کنم؟
ظاهرا راهی نیس دوست عزیز!نقل قول:
من تنها راه چاره ای که دیدم این بود که آدرس سرور دانلود آپدیت رو تغییر بدم به یه آدرس اشتباهی و الکی :n05:
نکته خنده دارش اینه که با این کار هر یکی دو ساعت تو Events میزنه: update complete successfuly :n08:
رو..حانی مچکریم:n16:
سلام...دوستان نسخه نهایی kis4 ریلیز شده؟ الان رو سیستم 2013 دارم چه فرقی با هم دارن؟
سلامنقل قول:
اگه منظورتون کسپرسکی هست ! که در تاپیک مربوطه سوال بفرمایید :
خیلی وقت هست که ریلیز شده ! الان پچ d هم اومده !
من دوره تریالم داره تموم میشه. نمیخوام با این مشکلات بخرم لایسنس. کسی چاره ای برای مشکل من نداشت؟
این مشکلات به بیت مربوط نمیشه مگر اینکه مثلا idm در فایروال بلاک شده باشه.نقل قول:
اگه قوانین اون برنامه ها دسترسی کامل رو به برنامه داده اند نباید مشکلی باشه وگرنه ممکنه مثلا بخاطر کرک idm ،بیت دیفندر اون رو بلک کرده باشه یا محدودش کنه
در حالت دیگه ممکنه بخاطر وجود برنامه های امنیتی دیگه در کار برنامه اختلال ایجاد شده باشه
احتمال آخر اینکه خود بیت دیفندر دستکاری شده،مثلا بخاطر استفاده از کرک یا تریال ریستر یا دانلود از سایت غیر رسمی
آی دی ام رو پاک کردم از اول نصب کردم درست شد. این قسمت ضد دزدش چطوری کار میکنه؟؟ نوت بوک منا تو یاسوج نشون میدد!
درود ...
ابتدا با IP آلمانوصل شید
بعد وارد لینک زیر بشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فرم ثبت نام رو تکمیل کنید
برای ایمیل هم میتونید از ایمیل موقت استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد از واد کردن کد امنیتی نمایش داده شده
و تایید کردن لایسنس به ایمیل شما ارسال میشود
√ توجهنمونه لایسنس گرفته شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان توجه داشته باشید که با هر آی پی 2 یا نهایت 3 کلید میتونید دریافت کنید.
P72P2LZ
0VRMSPG
ZEZ30F3
CZZCVWH
RJ327UC
4RBTI36
:n05:
منبع: سافت98
قسمت ضد سرقت رو ابتدا باید از طریق اکانت خودتون در my bitdefender ست کنی تا موقعیت دقیق رو نشون بده.نقل قول:
من در لپتاپ ندیدم گزینه هاش چجوریه اما در موبایلم نصب کردم و با اکانتم ست کردم.حالا وقتی گوشیم به اینترنت وصل باشه،از هر جایی که به سایت bitdefender برم و وارد اکانتم بشم،هم محل دقیق موبایلم رو میبینم(دقیقا مثل خود گوگل مپ) و هم امکانات ضد سرقت رو میتونم از سایت استفاده کنم.
کسی امتحانش کرده؟؟
مگه خیریه راه انداخته 1 سال رایگان لایسنس میده؟
مشکل دار نیس؟
من که امتحان کردم کار نکردنقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
سلام
من در قسمت تنظیمات آپدیت گزینه Prompt Before downloading رو انتخاب کردم. وقتی می خواد آپدیت شه سوال می پرسه که اینقدر فایل (مثلا 15 مگ) باید گرفته شه تا آپدیت شه.تا اینجای کار مشکلی نیست ! مشکل اینه مثلا نوشته 15400 کیلوبایت(15 مگ تقریبا) ولی سرعت آپدیت خیلی سریع اتفاق می افته .یعنی مثلا تو چند ثانیه چند مگ گرفته میشه .نه اینترنت من سرعتش بالاست نه چیز دیگه.در ضمن موقع آپدیت با برنامه Bwmeter نگاه می کنم میبینم زیاد حجمی هم گرفته نمیشه !
آخه لپ تاپ رو با چی موقعیت یابی میکنه؟ جی پی اس ندارن که لپ تاپانقل قول:
یه بیت دیفندر آنتی ذفت هم باید دانلود و نصب کنبم روی سیستم من استاپ ورکینگ میدد
خلاصه دوستان
ما نفهمیدیم!!!
از بیتدیفندر راضی هستید یا خیر!چون این سوال منه:
من راضی نیستم رو سیستم خیلی تاثیر منفی میزاره و سنگینهنقل قول:
رو اینترنت هم کمو بیش تاثیر داره
ولی از نظر قدرتی و امنیتی ازش راضی هستم
سوال درمورد ضد سرقت بودنقل قول:
من گفتم که روی موبایل تست کردم
لپ تاپ رو تست نکرم که بدونم کار میکنه یا نه،اما گوشی هم مکان یابیش با اینترنته
هیچ محصولی پیدا نمیشه که بدون مشکل باشهنقل قول:
من یه مدت زیاد بیت رو تست کردم
چون اینترنتم مثل شما نامحدوده کاری به آپدیتهاش نداشتم اما اینکه بدون اجازه کاربر باز هم آپدیت میکنه جالب نیست
تاثیری روی سرعت اینترنت و سیستم ندیدم
اما برنامه هایی که کرک شده اند رو مستقیما بلاک میکنه و حتما خودم باید میرفتم از تنظیمات دسترسی برنامه رو درست میکردم (مثل idm )
قدرت آنتی ویروسش الیه بدون شک
فایروالش با سیتم عامل های 32 بیتی سازگارتره و اون قدرت رو در 64 نداره.
تنظیمات فایروالش برای من خیلی کم بود و اصلا نمیشه یک قانون جدید به فایروال اضافه کرد.(جدای برنامه ها)
لایسنس هم که الان ماشاا... همش داره به مناسبت های مختلف لایسنس رایگان شش ماهه و یکساله میده و بجز اینها یا باید لایسنس اصلی بخری یا قیدشو بزنی
در کل بنظر من در ویندوز 64 بیتی از آنتی ویروسش بخوبی میشه استفاده کرد و بهش اطمینان کامل داشت و در 32 بیتی از اینترنت سکوریتی
سلامنقل قول:
درسته میزان اپدیتی که به شما نشان داده میشه 15مگ هست ولی چون این اپدیت بصورت فشرده ارائه میشه (حدود 5مگ)به همین خاطر بروزرسانی سریعتر اتفاق می افته :n06:
نقل قول:انتی ویروس خوبیه ، پرفورمنسش هم عالیه خودتون میتونید یه سری به تستهای Av-Test بزنید و میزان کارایی بیت را مشاهده بفرمائید،بازهم اگر مشکلی با کاهش سرعتPC در استفاده بااین انتی ویروس داشتید،کافیه درتنظیمات انتی ویروس و سربرگ Shield میزان on-acess....را بر حالت Normalتنظیم کنیدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
شما میتوانید با غیرفعال کردن ماژول اپدیت بیت دفندر،هر موقع که بخواهید می توانید بصورت دستی انتی ویروس را بروزرسانی کنید بدون هیچ مشکلی،
سلام دوستان
به نظرتون ، مشکل بیت با سیستم های 64 بیتی چیه؟
آخه بعضی دوستان میگن روی 64 بیتی مشکل داره و .....
ممنون از راهنمایی شمانقل قول:
من مشکلی ندارم،گفته دوستان دیگه رو(اینکه باز هم آپدیت پنهانی داره) نقل کردم که اگه اینجوری باشه جالب نیست.موضوع حجم نیست،موضوع مخفی کاریست
من روی 64 داشتم و مشکلی بابت هنگ و ... اصلا نداشتمنقل قول:
قدرت فایروال در ویندوز های 64 به اندازه 32 نیست
مثلا خودم روی ویندوزم که 64 هست با چند ابزار،فایروال رو تست کردم و هرچی تنظیمات رو تغییر دادم از پس برخی هاشون برنیومد
راهنمایی میفرمایید کجا میشه از اینا گرفت؟؟نقل قول:
نقل قول:
درسته میزان اپدیتی که به شما نشان داده میشه 15مگ هست ولی چون این اپدیت بصورت فشرده ارائه میشه (حدود 5مگ)به همین خاطر بروزرسانی سریعتر اتفاق می افته
:n04:نقل قول:
شما میتوانید با غیرفعال کردن ماژول اپدیت بیت دفندر،هر موقع که بخواهید می توانید بصورت دستی انتی ویروس را بروزرسانی کنید بدون هیچ مشکلی،
جالب بود....
از کرامات شیخ ما اینست شیره را خورد و گفت شیرینست
دوست عزیز دی یو متر رو نصب کن ببینی با چه سرعتی آپدیت میشه و اصلا موقع آپدیت دستی ترافیکی مصرف نمیشه...بعد شما از کجا متوجه شدی که آنتی ویروس دروغ میگه حجم آپدیت مثلا 15 مگه بعد فایلشم فشرده ست و حجمشم 5 مگ؟؟؟
میشه به ما هم یاد بدین؟؟
اول سال میلادی و روز ولنتاین این لایسنس ها موجود بودن که البته روز ولنتاین قرعه کشی میشد.یک نمونه هم صفحه قبل هست.نقل قول:
فعلا لایسنس تبلیغاتی فعالی موجود نیست،اگر خبری در این مورد دیدم اینجا میذارم.
سلام
دیشب نشستم این انتی ویروس رو از سایتش با لایسنس 6ماه گرفتم
همیشه نورتون استفاده میکردم و ازش خیلی راضی بودم
الان اینجا رو خوندم دیدم ای وای همه میگن حجم زیادی از اینترنت مصرف میکنه ایا راسته؟ یا نه اون برا نسخه های قدیمی بودش و الان مشکل حل شده؟
مثلا چقدر در ماه همینطوری خود به خود حجم مصرف میکنه؟
ویندوزم 64 بیت هستش
از کجا میتونم لایسنس رو با قیمت خوب و مناسب و اصلی تهیه کنم ؟ لایسنس اصل خود سایت و دریافت آپدیت ها مستقیم از سایت ؟
?????کسی جواب نمیدهنقل قول:
دوست عزیز الان دیگه مشکل بیت بامصرف پهنای باندو مشکل ترافیک نت با نصب ابزاری به اسم BitdefenderBandwidthFix حل شده وجای نگرانی وجود نداره بازاگه دوستان اطلاع بیشتری دراین باره دارند شما رو راهنمایی می کنند.نقل قول:
موفق باشید.
سلامنقل قول:
بله توی وین 7 حل میشه ولی توی 8 و 8.1 نه متاسفانه
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم وقتیکه نصبش کردم فایروال ویندوز فعال بود(Win 8.1). ما هم چند تا Rule براش تعریف کردیم تا مصرف آنتی ویروس بیاد پایین.
نتیجه هم داد ولی میزان مصرف به صفر نرسید اما تاثیر قابل توجهی داشت.بعداً متوجه شدم URL Advisor از کار افتاده.
تغییراتی تو Rule ها اعمال کردم و کارایی تقریبا تغییر نکرد.
(منظورم از کارایی در اینجا همون میزان مصرف ترافیکه که هر چه کمتر باشه فرض میکنیم کارایی بیشتر میشه)
اما دو بار هم ترافیک به شدت در حال مصرف شدن بود که حتی با ماژول های مُد کرنل هم نتونستم ردیابی کنم. تجربه شگفت انگیزی بود.
حالا اگر این مصرف ترافیک مربوط به بیت دیفندر بوده باشه، امن بودنِ محصول یه جورایی میره زیر سوال.
خب شما Microsoft Visual C++ 2013 Redistributable Package و Microsoft .NET Framework 3.5 روقبلش نصب کنید بعد اون ابزار رو ،ضمنا چک کنید گزینه های Vulnerability در سربرگ انتی ویروس غیرفعال باشه.نقل قول:
ممنون مسعود جاننقل قول:
آره خیلی ترافیک مصرف میکنه.با نرم افزارهای کنترل ترافیک هم میشه فهمید
حالا اینکه چجوری و کی میخواد فیکس شه نمیدونم
جالب اینه که خیلی از بجه ها با نصب اون نرم افزار روی 7 مشکل نداشتن ولی روی 8 و 8.1 تاثیری نداره.چون منم تست کردم
ممنون عزیزنقل قول:
اونا نصب بودن و اون گزینه هم فعال بود
نه دیگه گزینه هایی که جهت رفع اسیب پذیری ویندوز (Vulnerability)بکار میروند ترافیک بیشتری را رو مصرف می کنند که باید همه موارد رو disable کنید.نقل قول: