جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
Printable View
جايي براي فروش نيومده هنوز نسخه ايكس باكس ؟
خبر موثق تر :نقل قول:
فیفا 13 نسخه ی پی سی 3 ،4 روز بعد یا نهایت 5 روز بعد از نسخه کنسول با قیمت 1000 تا 2000 تومن تو ایران قابل دسترسیه
نه . کد رو که خریدی میدیش به اریجین و خودش تشخیص میده که این کد مربوط به چه بازی ای و چه نسخه ای هست . و بعد اجازه دانلود نسخه دیجیتال بازی رو از طریق خود اریجین به شما میده . اگه نمیتونین حجم بالا دانلود کنین نخرین که به ... میرین . البته قابلیت رزیوم رو داره .نقل قول:
اینکه بخوای از نسخه کرکی استفاده کنی و دانلود رو دور بزنی خیلی دردسر داره . یعنی پارسال سر فیفا 12 جوری شد که خیلی کم توسنتن اینکار رو بکنن و همون اولش بود و بعد دیگه کسی نتوسنت . دانلود روش مطمئنتریه . اگه نمیتونی دانلود کنی به ریسکش نمیارزه .
طبق سایت ABGX ریجن پال بازی لیک شده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی هم همانند PES 2013 قفل XGD3 رو روی دیسک خود دارد...
نهایتا تا فردا صبح بازی به فروشگاه ها هم راه پیدا میکند...
چقدر مسخرهنقل قول:
ورزشگاه به این مهمی .......!:13:
امممنقل قول:
اولین بار؟
برای بچه های اینترنت شاید یعنی برای http
طی صحبتی که با اسکیدرو داشتم به من گفتن تا فردا و یا پس فردا
چون نسخه را خریداری کردند و دارند روی کرکش کار میکنند
نقل قول:
ما نسخه FIFA.13.PAL.XBOX360-EndyNicM بدلیل خریداری نشدن و دزدی از فضای اینترنت و p2p باطل اعلام کردیم
نیازی به دانلود نیست دوست عزیز. راه های زیادی واسه گول زدن اورجین وجود داره.... شما میتونی اورجین رو نصب کنی ، بعد بری 4 هزار تومن یه dvd فیفا بگیری و نصب کنی ، بعد کاری کنی که اورجین بازی رو به عنوان بازی اورجینال بشناسه! اینکار رو که بکنی دیگه نیاز به دانلود 7 گیگ نیست! حدود 200 مگ دانلود می کنه و تموم.... من هم اورجینال 12 رو دارم و 1 ساله که دارم بازی می کنم ، ولی دانلودش نکردم اصلا!:31:نقل قول:
یعنی چی الآن؟؟؟نقل قول:
نسخه اورجینال نخریم بعد کاری کنیم نسخه اورجینال بشه....؟؟!؟!
میشه یه خورده توضیح بدی.؟؟؟!!!!!!:11:
خیر از زندگیت ببینی جوون ...:31:
دوستان نسخه پیسی تو بازار اومده؟
یعنی باید واسه فیفا 13 نسخه برنر مکس تهیه کنیم برای انلاین ؟!
تاحالا هیچ فروشگاهی واسه خرید نزاشته؟
نه هنوز کرک نشده ، فعلا باید نسخه بدون کرکشو دانلود کنیم تا کرک بیاد :goatee:نقل قول:
همچین چیزی امکانش نیست و این دوستمون فقط منظورش دانلود نکردن بازی هست.شما برای ارجینال لودن در هر صورت باید سی دی کی بازی رو وارد ارجین کنید و برای دانلود کردن از راه که ایشون گفتند.نقل قول:
راههای زیادی که هست . منم نگفتم نیست . گفتم دردسرش زیاده . حالا شما هم که واست درست شد شانس اوردی . توی همین انجمن کلی بچه ها پدرشون در اومد که این کار رو بکنن . فقط عده معدودی تونستن و خیلی ها هم نشد و باید دانلود میکردن از جمله خود من .نقل قول:
هنوز تاپیکش هست که اموزش داده . بچه هایی که میخوان ببینن چجوری بدون دانلود میشه این کار رو کرد یه سرچی بزنن . تاپیک انلاین بازی کردن فیفا 12 توی بخش بازی های انلاین .
فقط راهش صددرصدی نیست . ممکنه نشه و باید چند گیگ دانلود کنید . پس قبل از خرید حتما این نکته رو هم در نظر بگیرین .
امروز بازی تو رشت فروخته میشه
بازی هنوز کرک نشده... چجوری فروخته میشه؟:دی
گویا گروه اسکیدرو 25 سپتامبر می خواد کرک رو رلیز کنه. تا اون موقع بازی بدون کرک هست.
نسخه 360 امروز به فروش میره برادر :دی
من برای ایکس باکس خریدمش بینظیره
کسی از دوستان نمیدونه چجوری پشت 18 هارو بزنیم منظورم اینه یکی از رو توپ بپره و از اینجور حرف ها
حخن اگه بخام اورجينالشو بخرم با خود دي وي دي بهم سي دي كي رو ميدن يا فقط سي دي كي ميدن؟يكي گفته بود كه حتي فقط سي دي كي بخري و بازي رو كپي بخري بازيمون اصل محسوب ميشه و تو لايو گير نميدن..درسته
اگه ارویجینال بخری توش CD key هست .نقل قول:
درباره سوال دومت بگم که خیر اصلا هیچ رطی نداره !
دوست عزیز شما میرای dvd بازی ( 2 , 3 هزاری ) رو میخری بعد میری از سایت های ایرانی که cd key می فروشن cd key بازی رو میخری همین با نسخه کرک هم میشه مهم اینه شما بری پول بدی cd key بازی رو بخرینقل قول:
بازی چطوره دوست من ؟ باگ ها برطرف شدن ؟ :دی من تحمل 5-6 ساعت رو ندارم اصلا ! :دینقل قول:
عالیه این انجمن
اورجینال بازی خیلی گرون شده.... من سال پیش زمانی که از 25 تومن شده بود 36 تومن فیفا 12 رو گرفتم و کلی هم ناراحت بودم که چرا گرون شده!! ولی الان سایت ها پیش فروش کردن که کمترین قیمت 80 تومنه! تازه اونم ورژن روسیه بازیه که معلوم نیست زبونش انگلیسی باشه یا روسی! ورژن اروپاش 105 تومنه!!!
=======
دوستان عزیز شما یه CD key می خرین و بعد میرین از هر جایی دوست داشتین dvd معمولی و کرک شده فیفا رو می خرین. بعد با همون کدی که خریدین بازیتون اورجینال میشه. همون CD key اصل کاره.
=========
من دیروز بعد از کلی 13 بازی کردن دوباره رفتم 12 بازی کردم... واقعا قابل قیاس نیستن! 13 به شدت روون تر و بهتر شده! واقعا باگ ها برطرف شده و بازی دلچسب شده. اگر می خواین کامل متوجه تغییرات بشین هر 2 تا بازی رو بازی کنین پشت سر هم.
Crack ETA: 25th Septemberنقل قول:
EA has released only 99.99% files & we have them unlocked, remaining 0.01% file will be released by EA on 25th September in order to make it playable and then BOOM CRACKED !
-SKiDROW TEAM
بازی تو ارجین تا 3 ساعت و نیم دیگه میاد
با توجه به تنظیمات حالت کلاسیک که خودم بازی میکنم واست توضیح میدم دقت کن:نقل قول:
شما وقتی پشت توپ وایسادی برای اینکه نفر دوم بیاد پشت توپ دکمهLT و برای اینکه نفر سوم بیاد دکمه RB میزنی.بعد اگر میخوای نفر دوم از روی توپ بپره و نفر اول ضربه رو بزنه باید RB رو بگیری و سپس در این حین دکمه B و A رو با هم بزنی.در این حالت یکی از بازیکنان از روی توپ میپره سپس سریعا دکمه شوت رو با زاویه و قدرت مناسب بزن تا ضربه زده بشه:46:
راستی یه سوال : آب و هوا در کریز مود قابل تنظیم هست؟منظورم ساعت بازی هستش
دوست عزیز منبع حرفت کجاست ؟نقل قول:
کی گفته با خرید CD key بازی اصل میشه ؟ اگه اینجوریه Stealth Patch کردن بازی های Xbox کشکه دیگه ؟
در ضمن منظور حرف من نسخه کنسولی هست نه PC !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم درباره نسخه کنسولی پرسیدن که جوابش رو صفحه قبل دادم !
ایشون فکر کنم واسه نسخه پی سی مظورشهنقل قول:
نقل قول:
من در مورد pc صحبت می کنم:10:
نقل قول:
اقا ممنون من نحوه تشکر کردنو یاد ندارم کجاست؟
در مورد ساعت بازی نگو که عالیه 99% ورزشگاه ها همه ساعت دارن از 9-10 صبح تا 11-12 شب.
راستی توی 12 که هر برخوردی دست کم یک باگ خفن داشت دیگه تو 13 خبری نیست من از دیشب تاحالا هیچ برخورد مشخره ای ندیدم. یک دو ها هم که خودتون ببینین بهتره تو یک کلمه مهشره
دوستان یکی میتونه جواب بده ؟
سلام دوستان
من وقتی PES بازی می کنم همیشه فریم ریت بسیار خوبی دارم
رزولیشن مانیتورم 1080p هست و میشه گفت PES خیلی روان و راحت اجرا میشه برام
اما نمیدونم چرا وقتی Fifa 12 رو نصب می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه
فریم ریت خیلی پایینه
نت رو جستجو کردم همه میگن برای فیفا و pes سیستم مورد نیاز زیاد بالا نیست
واقعا آرزو به دل موندم فیفا رو با یه فریم ریت عالی و روان بازی کنم
الان رزولیشن رو گذاشتم روی 1280x720 و کلی آپشن هارو غیرفعال کردم و بازم یه کم بهتر شده
اما pes همه چیز روی آخرشه و همه اپشن ها فعال هستن اما کیفیت تصویر و فریم ریت عالیه
کسی میتونه کمکم کنه ؟ اصلا دوست ندارم fifa13 رو اینطوری بازی کنم
نسخه PC مهم نیست که از کجا گرفته باشی
از نانوایی سر کوچه هم گرفته باشی درسته و مهم اون سی دی کی هست که با اون اکتیو میشه بازی
کسایی هم که از سی دی استفاده میکنن برای PC نیازی به کرک ندارن
سی دی کی بازیو قانونی میکنه و نیازی به کرک نیست
اه این کنکور و پروژه ها هم که واسمون وقت نمیزاره یه فیفا بازی کنیم .
راستی بچه ها این نسخه ای که از روز جمعه واسه پی سی اومده و کرک نشده نسخه کامل هستش ؟ قضیه چیه که هنوز کرک نیومده و اسکیدرو اون متن رو زده که هنوز یک درصد فایلها رلیز نشده .
خواهش میکنم داداشنقل قول:
دکمه تشکر زیر مشخصات پروفایل سمت راست هست.نوشته " تشکر از کاربر"
ساعت ورزشگاه ها توی دمو از ساعت 3 بعد از ظهر بود تا 10 شب .فکر کنم نسخه نهایی هم همین باشه .یه بررسی مجدد بکن:46:
دوست عزیز فیفا مثل PES نیست و به سیستم بالا برای اجرا نیاز داره.البته بیشتر روی سی پی یو حساسه.یک سی پی یوی حداقل 3 هسته ای با رم 4 و گرافیک 1 گیگ داشته باشی با بالاترین تنظیمات ممکن می تونی بازی کنی.نقل قول:
خب بازی تو ارجین اومد بریم یکم بازی کنیم ببینیم چه طوره!
نه بابا اونجوریام نیست رفیق من با گرافیک 512 و رم 2 با اخرین جزئیات بازی میکنه با یه سیست معمولی میشه باهاش با بهترین حالت بازی کنینقل قول:
بعد از یه روز کاری حالا نوبت میرسه به FIFA 13 ...
بریم ببینیم چه کردند ;)
در همین پست یک مقایسه ی مختصر با نسخه قبلی میزارم...
...
.
نکات مثبت:
ترکیبی از نسخه ی 11 و 12
حذف بیشتر باگ های ایمپکت انجین
واقعی تر شدن بازی
طراحی مجدد اکثر فیس ها
منو های زیبا
گزارشگری عالی به طوری که یک دست بازی من به جرات بگم جمله ی تکراری نشنیدم...
چمن طبیعی تر
صدای تماشاگرا فوق العاده پیشرفت داشته
داوری عالی
حرکت های جدید دوربین فوق العادست و ....
دیگه چی میخوایم ؟!
نکات منفی:
... مسی : دی
فیفا خیلی بیخودی از سی پی یو کار میکشه و اینقدر واقعا لازم نداره و موتور بازیش یه جورایی خوب طراحی نشدهنقل قول:
اما اینکه گرافیک شما 1 گیگ هست و اون 512 و باید از شما قوی تر باشه اصلا هیچ ربطی نداره
من گرافیک 256 بهتون معرفی میکنم که از 2 گیگ هم خیلی خیلی قویتره
گرافیک بالا به 1 گیگ یا 2 گیگ نیست.
به بیت های کارت گرافیک و نوع رم استفاده شده در اون بستگی داره
مثلا یه کارن گرافیک 256 که 256 بیتی و رم ddr3 هست چندین برابر یک کارت گرافیک 2 گیگ 64 بیتی ddr2 قدرت داره
شما باید ببینید دقیقا مشخصات کارت گرافیکتون چیه
یا کش سی پی یوتون چیه
یا رم کامپیوترتون از چه نوع رمی هست
دوست عزیز خودم همه اینارو میدونم رفیق من با یه گرافیک 64 بیتی 512 که 30 تومان قیمتشه بازی کردهنقل قول:
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2